- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Furcsán, de elstartolt a GeForce RTX 5050 Laptop GPU
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED TV topic
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batmanci
csendes tag
Fantasztikus, hogy ez nekem miért nem jutott eszembe?
Megvan! Mert ha nem tudok építő jellegű tanácsot adni, akkor a hülyeséget megtartom magamnak.
Mondok jobbat: nem kell játszanom a játékkal!
Hogy mi a rossebért gondoltam, hogy egy ilyen neves portálon, valaki segítségét kérhetem?
15 éve számtekezek, értek is hozzá, nem kicsit. Igaz F1 2010 hivatalos peccset nem írtam még, de ki tudja?
A legbosszantóbb, hogy egy olyan info kellett volna, ami lehet, hogy másnak is gondot okoz.
Erre, Okoska közli velem, hogy ne játsszak a játékkal. Vagy azt én javasoltam...?
Már nem is emlékszem, mert annyira hülye vagyok. Hiszen, nem a TT-ben létező legjobb autóval, a legjobb idő elérésével kapcsolatban írtam.
Elnézést az ostobaságomért. Mea culpa, hogy ide mertem jönni minden szarral zaklatni, az egy év alatt, hihetetlen tapasztalatra szert tevő, vérprofi, 15 éves embereket.
Hát, ide se jövök többé, pedig jó 10 éve netezek is, persze biztos azt is szarul.
Konklúzió:
Kérdezel: ostoba, hozzánemértő, közösségbomlató seggfej vagy.
Válaszolsz (tök mindegy mekkora baromságot): Te vagy az Ász, az Orákulum, Sámán, Világvezető, akit mindenki követ utolsó csepp véréig.
Hát, Nagyuram, végtelenül köszönöm roppant bölcs tanácsát, és azt kívánom, minden kérdésére (miket feltételezek, ön kérdez?), hasonló okos válaszokat kapjon.
Ha lehet az sértődjön meg, akinek kell. Akinek nem inge, az ne fázzon!
Mély erkölcsi tisztelettel, Laci. -
szab.tam
nagyúr
nekem is ez volt az első gonolatom. Lauda, 480 sli, osz' 1680*-ban nyomja.
foglalkozás körében, folytatólagosan elkövetett, maradandó fogyatékosságot okozó szándékos veszélyeztetés.
kb. stohl buci: bűncselekmény. sacc 3-5 év....
hogy kis on is legyen:
tegnap az edzésen kicsit túlléptem.
bemásztam egy többautósba. valami qvalifikáció vagy mifene volt. csak pár autó volt egyszerre a pályán. leesett az fps 45-re, és előjött anagyon rühellt microlag. ez mi volt. olyan ideges lettem, hogy le is kapcsoltam, elmentem aludni. ma előveszem újra...
procigörbék még a magonkénti 60%-ot sem érték el sehol, gpu terhelés meg max 70%. dx9. mi volt ez??? és mi lesz a rendes futamon a rajtál?szép reményekkel nézek az esti játék elé....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged