Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
hogyan lehet szezon közben a nehézséget feljebb vinni? medium-on kezdtem, de ez így nem verseny, hogy 40 másodperccel verem a 2.-at 10 kör alatt.
-
DerStauner
senior tag
válasz
Barthezz2 #857 üzenetére
az igen!! nekem ezen a pályán a legjobb idő 2:00,akárhány. a középső szektort nehéznek találom. könnyen ki lehet csúszni.
regger (838): de ezt a játékot nem szimulátornak tervezték. szerintem a játékosok közül azok vannak kisebbségben, akik azt élvezik, hogy két fokkal lejjebb állítom a szárnyat, és nyerek 1 tized másodpercet. a többség játszani, versenyezni szeretne, nem pedig azon filózni,hogy hova húzza a fordulatszámot, hogy jól menjen az autó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Renault, Dacia topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Házi hangfal építés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G7 - i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest