Új hozzászólás Aktív témák

• Barthezz2

nagyúr

Hát emberek, ez inkább felbaszó, mint élvezetes, egyre inkább kezdek így érezni..
    Addig rendben van, hogy nem szim, de még a játékélményt is elbasszák olyan dolgok, hogy ihaj :W Először legnehezebbre tettem az ellenfeleket, úgy nem igazán tudtam befogni őket, most egyel visszább állítottam, így egész jó. Lotus, időmérő, 11. hely(elbasztam a q2-t :D ). Mennék a futamon, addig még oké is, rajtnál páran otthagynak, eddig oké. Megyek, előzni akarok, bemegyek mellé, elfordulok előbb, nekemjön, erre én kapom a figyelmeztetést :F :W Minden kicsit húzósabb előzésnél ez van, nem lehet úgy előzni, hogy ne az én számlámra írja, ha valami gond van.. hát kössz :(((
    A box meg egy vicc. 14 helyről mentem ki a 10 körben, és vagy 20 percig bent tartott a nyalókás, had menjen el szépen mindenki(tegyem hozzá, nem ártana ha én határoznám meg a box-ot, nem a játék dönti el helyettem, hogy mikor kell). Viszajöttem 24. Hát no komment.. :W

Ha lejjebb veszem az AI erősségét, akkor meg adok nekik 1 körön 2. Se szim, se élvezet, akkor mi maradt? :U

Új hozzászólás Aktív témák