Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát emberek, ez inkább felbaszó, mint élvezetes, egyre inkább kezdek így érezni..
Addig rendben van, hogy nem szim, de még a játékélményt is elbasszák olyan dolgok, hogy ihaj
Először legnehezebbre tettem az ellenfeleket, úgy nem igazán tudtam befogni őket, most egyel visszább állítottam, így egész jó. Lotus, időmérő, 11. hely(elbasztam a q2-t
). Mennék a futamon, addig még oké is, rajtnál páran otthagynak, eddig oké. Megyek, előzni akarok, bemegyek mellé, elfordulok előbb, nekemjön, erre én kapom a figyelmeztetést
Minden kicsit húzósabb előzésnél ez van, nem lehet úgy előzni, hogy ne az én számlámra írja, ha valami gond van.. hát kössz 
A box meg egy vicc. 14 helyről mentem ki a 10 körben, és vagy 20 percig bent tartott a nyalókás, had menjen el szépen mindenki(tegyem hozzá, nem ártana ha én határoznám meg a box-ot, nem a játék dönti el helyettem, hogy mikor kell). Viszajöttem 24. Hát no komment..
Ha lejjebb veszem az AI erősségét, akkor meg adok nekik 1 körön 2. Se szim, se élvezet, akkor mi maradt?

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Trollok komolyan
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Először legnehezebbre tettem az ellenfeleket, úgy nem igazán tudtam befogni őket, most egyel visszább állítottam, így egész jó. Lotus, időmérő, 11. hely(elbasztam a q2-t
). Mennék a futamon, addig még oké is, rajtnál páran otthagynak, eddig oké. Megyek, előzni akarok, bemegyek mellé, elfordulok előbb, nekemjön, erre én kapom a figyelmeztetést