Hirdetés
- XL-esre gyúrta magát a Fractal Design tágas háza
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylaner
senior tag
válasz
üzenetére
Én azzal tolom, szerintem nem gáz.
Irányítás eléggé arcados, minden segítséget kikapcsolva is ki lehet full gázzal gyorsítani a kanyarokból (automata váltóval), de azért meg is lehet pördülni bizonyos esetekben.
Nem tudom valaki próbálta itt a Ferrari Virtual Academyt, ahhoz képest ez tényleg arcade.Más:
Tényleg nagyon jó a grafikája, de a belső nézet szerintem nagyon el van b@szva. Egyszerűen nem tudok úgy vezetni. Először is minek van minden kocsi orrkúpján egy Nagy-tubesi NATO radar állomás? Nagyon zavaró. A kormány kerekék szerintem nagyon rosszul lett lemodellezve, egyszerűen csúnya.
Bárcsak olyan lenne a belső nézet mint a Ferrari Virtual Academy-ben, ott nagyon jól nézz ki a kormány is.
Aki esetleg nem játszott vele: FVA vs. F12010Ég és föld a kettő szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Pixel 7 pro 128/8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi