Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
werszomjas
üzenetére
Hol nyomtad? Time trial? Én most vagyok ennél a pályánál a bajnokságban, de azon belül eddig 1.33.975 a legjobb, Lotus-al..
(#862) DerStauner:
Először nekem sem tetszett(régi vonalvezetés kedvencem), de most toltam rajta 25 körös versenyt, és megkedveltem. Csak rá kell érezni a középső részre. Amúgy tényleg nehéz, a futamot el is baltáztam. 16-ról indultam, 17. lettem
Voltam 10. is, csak a vége fele elfogytak a gumik, kipörögtem 5-6x, meg elhagytam a vezetőszárnyat, és hát így sikerült 
(#866) WesTM:
Nem nálad a hiba, nálam is ilyen a hang. Visszaváltok, és fél percel később jelzi a hang
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- Nintendo Switch OLED 20.5.0, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Autós kamera eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Voltam 10. is, csak a vége fele elfogytak a gumik, kipörögtem 5-6x, meg elhagytam a vezetőszárnyat, és hát így sikerült