- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_
üzenetére
Üdv!
Nincs vihar, csak az eső esik.
Holnap megyek a vadiúj 96GT-ért, még utoljára megpróbálom becseréltetni ATi-ra, de az Ipon eléggé fafejű és így nincs sok reményem.
Haldoklik viszont a Samu 713N momitorom. Melegen az alacsonyabb felbontásból nem tud a maxi-ba felkapcsolni.Pl egy újraindításnál amikor a win betölt 640x480-as felbontás van, de az üdvözlő képernyő 1280x1024. Ilyenkor 2 óra szünet kikapcsolva, amíg kihül a moncsi.
Ha mindent átállítanék 1024x768-as felbontásra, akkor tökéletes lenne, de így meg nem férnék el az asztalon, már megszoktam, hogy van helyem.
A másik CRT-és monitor helyett viszont jó, így megy a másik géphez, ide meg kell venni egy 19"-os moncsit. Én nem nézek itt filmeket, így nekem nem éri meg a 22"-os wide-ot megvenni. Egyébként egy árban vannak.
Valami mindig történik ezzel a nyavalyás géppel, még jó, hogy nem minden meghibásodás kerül pénzbe, de ez a monitor már nem garis. Szeremcsére korlátozottan használható.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Kezdő Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! I7 4790K / RX 5700XT 8GB / 16GB / 512 SSD
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A másik CRT-és monitor helyett viszont jó, így megy a másik géphez, ide meg kell venni egy 19"-os moncsit. Én nem nézek itt filmeket, így nekem nem éri meg a 22"-os wide-ot megvenni. Egyébként egy árban vannak.