Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bogyi007
veterán
válasz
kalap12 #11489 üzenetére
78e forintból raktam össze ezt a konfigot amihez a Samsung T27B750EW 27" LED monitor TV-m már adott volt.
Nem játékra vettem (még a hűtőm is a gyári hozzá) és mégis olyan játékokat tudok vele futtatni olyan felbontásban és minőségben amit a szeretett Ps3-am sírva fakadva, irigykedve néz csak, hogy ő erre már nem képes.
Mindezt ezen árból akár más AMD vonalon vagy Intel fronton hol tudnám megtenni? -
atti_2010
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #11494 üzenetére
Egy Kaverin meg valószínű hogy vissza lehet majd tenni megint maxra.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
kalap12 #11489 üzenetére
Hülyeségeket beszélsz .
Én i5 2500 + HD7870 komból váltottam A10 5800k-ra pont azért mert a WoT-on kívül mással pc-n alig alig játszottam. Kaptam a VGA-ért plusz 50k-t tisztán, mert a proci plusz lap árán meglett a zsír új lap plusz apu. És annyi a különbség a két gép között, h a WoT-ot 1920*1080-on mediumra kellett állítani max-ról.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
kalap12 #11489 üzenetére
Persze, az i7 meg mindet szarrá alázza... ne ezt nézd csak, hanem az árát is! Az a8 5600k procim 22e ft volt, az fx 6300 az 28e ft és még vga-ja sincs... nem egy kategória, ne hasonlitsd össze őket. A procimmal simán játszottam 720p-ben a Cryzis2-vel... pedig az nem gagyi
Az a8-as Audi is jobb mint a Swift, senki ne vegyen Suzukit?:p
-
kalap12
tag
válasz
Bogyi007 #11487 üzenetére
kipróbáltam, de gondolj már bele, van egy ára a procinak amibe a vga ára is benne van, sokkal jobb egy "tiszta" cpu, és mellé egy vga, mert annak a vga-ja amúgy se tud semmit lassú szar, a proci értéke meg ezáltal csökken, mert azért az árért mondom egy vga is benne van. Aki józanul gondolkodik külön norámlis vga-j avan, nem egy prociba épített, és az fx 6300 és a 8 ezres szériája is oda vissza veri az fm1 fm2 de még ahz a8 a10-et is, nincs miről beszélni
-
kalap12
tag
Mit kell ezen ennyit agyalni?!
Az fm1 fm2 stb. semmire nem jó, egy átlag teljesítményű proci egy totál felesleges vga-val egybeépírve, mivel azzal szarrá akadnak a játékok és semmire nem jó, tehát egyértelmű hogy egy am3+ és egy vga mellé!
-
Bogyi007
veterán
Fenemód megvagyok elégedve a kis A8-5600K-val már megint!
F12013 volt a tesztalanyom és 1400x1050-es felbontáson highról eggyel visszaskálázva (kb medium értékekkel számolva átlagban) vígan hozok vele 37 FPS-t ami nekem nagyon jó eredményt jelent - igaz én sosem hajkurászom a FullHd élményt.
Koca gamernek ez a teljesítmény egy elvileg kocagamernek sem nevezett procitól ezt továbbra is nagyon jó teljesítménynek tartom.
-
wolandino
tag
válasz
GeneraL_XTX #11483 üzenetére
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
wolandino #11481 üzenetére
Az AMD 74fokig ajánlja, de szerintem ez is nagyon óvatos érték, olyan 80-85 fokig simán felmehet, 90fok felett már érdemes aggódni.
Haverom gépében i3-as proci volt gyári hűtővel, amióta beépítettem nem lett kitakarítva így a por teljesen belepte a hűtőt, panaszkodott is, h a World of Tanks nem megy úgy mint régen, nagyon alacsonyak az fps-ei. Raktam fel új wint-t, új drivereket de nem szűnt meg a probléma. Akkor vettem észre véletlenül a BIOS-ban, h 98fokos volt a procija...na mondom megvan a probléma.
Utána megjavult, nem is károsodott a procija, megvan ezeknek a maguk védelmi mechanizmusa, h ne égjen le, nem kell emiatt aggódni.
-
Televan74
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #11478 üzenetére
Ha jól emlékszem 1GB a max. Bár ez lehet, hogy lap függő.
-
wolandino
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy az összes 8GB-ból mennyit érdemes beállítani a videókártyának egy a10 6700 esetén?
Köszönöm,
W. -
Findzs
addikt
érdekes, hogy minden fm2+ -os gigabyte lap rev 3.0 -tól indul
[link] -
konci79
őstag
GIGABYTE GA-F2A88XM-D3H
Erről a lapról valaki tud valamit mondani?
fm2a75 pro4 helyett ez kicsit olcsóbb,viszont jobb a chipset benne?
[link] -
stratova
veterán
válasz
frescho #11469 üzenetére
Notifronton számomra kissé érthetetlen AMD-uborkaszezon van. Az E535-ös lenovok pl. már kifutott termékek, de 545-öt idehaza még nem láttam egy webshopban sem. A8-4500M, A8-5550M és A10-5750M-mel kellene érkeznie, de sanda sejtésem szerint kezdetben Trinity-vel próbálják majd elpasszolni idehaza, ahogyan a G505s-sel is teszik..
-
Meg nem jott el. Szeretnek valami olcsobb minimalisan jatekra is alkalmas laptopot. Egyszeruen nem talalok semmi ertelmeset megfizetheto aron. Az alja C es E-1200 es az Intel+ dGPU kozott nincs semmi. Pedig pont ezt az urt tolthetne ki az AMD. Meg hasznaltban sincs valami kifutott FM1 alapu darab.
-
-
törölt tag
válasz
Peaceliker #11463 üzenetére
Nem hinném, hogy egy minimális szakmai off ami értelmes módon van megtárgyalva olyan nagy probléma lenne. Ellenben ha most még 10-en beírják a nyálfröcsögést akkor tuti takarítás lesz.
Hagyjuk inkább... -
Peaceliker
addikt
jajj-jajj...lesz itt is takarítás, mint FX topicban vt tegnap...
!
-
törölt tag
válasz
Vartanus #11457 üzenetére
4770K egyáltalán nincs egy szinten a 3960X-szel összteljesítményben. 4 szálon igen, sőt még erősebb is lehet a 4770K, de hat szálon soha. A PH diagram eléggé csal, mert a tesztprogramok fele nem képes 4 szálnál többet kihasználni. Ott a Cinebech ami kb. mindent leszar az égvilágon csak a szálak és az órajel számít neki és ki is használja. Van közöttük 25% különbség azonos órajelen.
Ellenben az i7 980X-re rámondható hogy egy szinten van vele, mert hat magja ellenére azonos órajelen ugyan azt tudja mint a 4770K négy maggal. De van is közöttük 3 generáció különbség.Persze ettől még mindig nem éri meg megvenni, mert a játékok nagy része szintén négy szálon megy és rohadtul túl van árazva, a hardverek is rohadt gyorsan avulnak az is igaz. De attól még nem lesz egy szinten a két proci összteljesítménye.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11453 üzenetére
Tény, sokkal jobb procit gyárt, van előnye, csak marha drágán adják. Egyet kivéve jobb, az az integrált vga, ott le vannak maradva. Szerintem az is ésszerű lenne, ha az APU gpu-ja úgy működne mint pl a notimban anno a HD 3470, hogy volt egy hd 3000 ami integrált volt, meg volt egy hd 3450-es vga ami nem integrált volt, ha nem kellett a diszkrét teljesítménye csak az integrált ketyegett, keveset fogyasztott. Nyilván itt a fogyasztás annyira nem biztos hogy mérvadó, de mondjuk az fix hogy halkabb lehetne sok gép ha nem tekerne a vidkari feleslegesen
Én azért vettem az APU-s 5600k-t mert nem kívánok 1-2 évig rákölteni, játszogatni néha ezzel is el lehet, prociban meg jobb mint a G530-am volt. A másik lehetőség az lett volna hogy egy hd 6670 vagy 7730 ment volna a G530 mellé... néha gondolkodom rajta hogy melyik a jobb, kicsit parasztvakításként látom néha az Intel után hogy ez 4 mag, igazából 2x annyit tud mint az Intelem, de ehhez 2x annyi mag és 1,5x több órajel kell... annyit tud nagy átlagban mint egy 2 magos i3
Na de nem offolok, ezen lehet vitatkozni, ár/érték arányban nyerő az AMD -
válasz
tailor74 #11456 üzenetére
Varj egy kicsit. Ha kijon vegre a Kaveri, akkor lehet majd latni, hogy erdemes-e valtani. Raadasul hagyni kell, hogy masok fustoljek el az elso nem jol sikerult alaplapokat es szenvedjenek a throttlinggal. De a 6100-rol kenyelmesen es olcson valthatsz most is egy 8350-re, amit nem hiszem, hogy konnyen beerne ket modullal barmilyen APU.
-
Vartanus
őstag
válasz
#90933760 #11455 üzenetére
Azért ezen diagram szerint kb 3% az előnye a 3960X-nek:
Egyébként pedig lehet hogy te most direkt belém kötöttél mert sértettem az Inteles önérzeted,de attól még a lényegi dolog nem változik..az informatikában 1-2év alatt minden elavul a friss és ropogós vadiúj termékekhez képest,az i7-ek közti relációt csupán példaként hoztam fel.
-
válasz
Vartanus #11454 üzenetére
Ha ez vigasztal ,én is amd párti vagyok ,már csak azért is.....
Arról győzhetne meg már valaki engem ,hogy hosszú távon jó befektetés a mostani fx6100 és extreme3 990fx lapom lecserélni fm2+ lapra ,meg egy procira ,plusz egy direkt vga-ra....
Az eszem azt diktálja ,hogy az am3+-nak vége ,az fm2+ a jövő....jelenleg ugye apu-k vannak ,ami mellé nem árt egy vga ,ha játszani is szeretne az ember újabb játékokkal fullhd-ben...
Na de...
ha az am3+-nak vége ,akkor az fm2+ lapokhoz előbb -utóbb (max 1 év)adnak ki erősebb procikat is,amik már játékokban is jobban produkálnak...
Vagy rossz a logikázásom??? -
törölt tag
válasz
Vartanus #11452 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy a 3970X és a 4770K egy szinten van.... Közel se. 4 szálon igaz amit mondasz, de ha mind a 6 szálat ki tudja használni adott program akkor közel se egy szinten vannak.
Az ára meg azért sem mérvadó, mert a 3970X csúcsproci volt, tehát el lehet szállni az árával, míg a 4770K-nál korlátozva van valamilyen szinten. -
Vartanus
őstag
válasz
Peaceliker #11453 üzenetére
Egy próbát megért
Én meg manapság kb máglyára való eretnek vagyok az AMD fanatizmusommal,ebben a hülye Intel uralata világban
-
Vartanus
őstag
válasz
Vesztor87 #11444 üzenetére
Szerintem prociban sem gyengék...csak ne egy i7 4960X-es procihoz és egy 4csatornás X79 alaplapos konfighoz hasonlítsd
Az informatikában 1-2év alatt minden elavul..ha azt nézem a tavaly csúcs i7 3960X-et(ami 320.000volt) egy évre rá mos egy i7 4770K behozza(ami ~83-85.000).
AM3-as gép már nem lesz fejleszthető,míg ha majd október vége/november eleje tájékán vesz egy FM2+os deszkát abba elég sok mindent fejleszthet,kezdhet egy Trinity 5300-as APU-val és később idővel egy Kaverit is belerakhat majd. -
törölt tag
válasz
Peaceliker #11447 üzenetére
AM3 alaplapra a HD4290 a legerősebb grafika ami a 890GX északiban van (40db shader és 700MHz). Ez a legerősebb, mert az AM3+ is már csak HD4250-et kapott (980G).
Egyébként valóban van HD3000 is AM3 alaplapon, a 760G chipben. A legbutább pedig a HD2100 ami a 740G chipben van.
-
patomi
őstag
Nos gyorsan összelát a gépem. A tervel ellentétben A10 6800K és Asus F2A85 lap lett 2x4Gb. 2133 rammal.
Nagyon elégedett vagyok vele. Elég szépen pörög, nem akad meg semmin (eddig). Hozzáteszem nem játékra lett összerakva. De azért jó, ha nem ijed meg egy kis egyszerűbb játéktól.3Dmark 11 és Vantage pontok. Ha valakinek összehasonlításra kéne. Másra talán nem is jó.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11445 üzenetére
Még hogy nincs mi.... És ez?
Nekem volt 760G alaplapos notim, akkor az integráltak közt ez jónak számított(2009-ben
)
-
Faith
aktív tag
Üdv!
Tervezem egy Gigabyte GA-F2A88XM-D3H és egy A8-5600k beszerzését. De lenne egy olyan kérdésem, hogy vajon az FM2+-os lapra rá tudok rakni egy EKL Cold Tower Merlin Editiont?
-
törölt tag
válasz
Peaceliker #11445 üzenetére
AM3-nál semmi nincs, abba csak proci van. PhenomII X4 és X6 a csúcsa, magnevén Deneb és Thuban.
-
-
konci79
őstag
-
konci79
őstag
válasz
Vesztor87 #11440 üzenetére
Használtat nem akarok, intel qva drága,és nem mellesleg elég a mostani táp is állítólag a kinézett konfighoz.(codegen 400,2 éve megvan és semmi gond vele.)
Pár helyen láttam hogy ha mellétesznek kártyát még jobb lesz,ez a mostani egy ideiglenes megoldás lenne,amivel elvagyok egy darabig.
De nézelődöm és érdeklődöm mielőtt végleges lesz. -
válasz
#90933760 #11439 üzenetére
Az adott jatektesztjere kell keresni a neten. Legnagyobb baja szerintem nem is az, hogy mennyit gyorsul, haneme a kesleltetes. Ezt lapozd at, erdemes: [link]
Eleg korrekt gepet lehet epiteni 750K-7770 parosra. Kis tuninggal eleg kiegyenysulyozott es ar-ertek aranyban nagyon jo. Talan a GPU 7790 is lehet, azzal tovabb javul a kep, de ahhoz en mar mindenkeppen tuningolnam a CPU-t.
-
-
konci79
őstag
válasz
Peaceliker #11432 üzenetére
Igazából úgy terveztem ezzel elvagyok egy darabig (csak legyen megbízható és elfogadható minőségben lehessen játszogatni vele,azért érdeklődöm),fél-egy év és lesz píz akkor egy normális kártya mellé,ha meg újból fejleszteni kell akkor a jó kártya mellé majd egy jobb proci(addigra biztos lesz 1-2 új is).
Ez az én 5 éves tervem -
válasz
Peaceliker #11434 üzenetére
Mondjuk pl. Ezt: [link] A jatekteszteknel magasabb reszletesseg mellett teszteltek, szoval egy apu 720p-ben alacsony-kozepes felbontassal meg a BF3 - Far Cry 3 parossal is megbirkozhat.
Baltoafarkas: Nem, az IGP-dGPU egyuttmukodes alapbol eleg sok kihivassal kuzd.
-
törölt tag
Üdv.
Dual graphicsben lehet CF-t is kiépíteni? Tehát menne két VGA és vele együtt az IGP is?
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11434 üzenetére
Prociban az A8 5600k és az A10 5800k közt 3% volt a differencia, IGP terén meg 20% azt hiszem. Én inkább A8-at vennék meg egy rendes hűtőt, mert a gyári az tényleg macskát dobálni való (na jó arra se, nem bántjuk szegényeket
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11432 üzenetére
Szerintem nem biztos hogy annyival jobb, most ha 15% előnye van, akkor a 20 fps helyett tud 23-at, az még mindig kevés. Kevés olyan lehet ami pont a határ
-
konci79
őstag
válasz
Peaceliker #11430 üzenetére
Nekem nem kellenek a legújabb játékok,azért írtam hogy pár évesekkel ellennék jó darabig,és ár/érték arányban azért egész jól szerepelt több helyen,de mégis csak a tapasztalat a lényeg.
Bár azért az 1866-os memóriát sok helyen javasolták hozzá,azzal állítólag sokkal jobban muzsikál. -
Peaceliker
addikt
válasz
Vesztor87 #11429 üzenetére
A krájzisz az nagyon remek volt 720-on, valóban, riszopekt!
Én kicsit rosszabbra számítottam az APU-tól. Mai játékok is eldöcögenk rajta, úgy fest!
A kamionos meg egy fos, nálam jól ment maxon, de olyan fosul nézett ki, hogy csak na és el volt kenve, mintha egy temperás festményt vízbe mártanál! -
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11427 üzenetére
Jaja
konci79: hogy őszinte legyek nem vagyok nagy játékos, a krájzisz az ment mondjuk 720p-ben akadás nélkül, rám jellemző hogy régebbi vacak játékokkal játszom, amik nem mérvadóak. Ott van pl a kamionos Euro Truck Simulator 2, közepes minőséget bír a gép, néha meg meg röccen... kilépve azt látom hogy 15-30%-osan mennek a magok, szval vagy a vga gyenge, vagy csak ótvarul optimalizált
A mindennapi használatban annyit tudok mondani hogy marha gyors, bár nekem ssd-ről megy a Win, Peaceliker kipróbálta a gépemet, azt mondta ha jól emlékszem hogy ha nem játék közbe nézi, akkor gyorsabbnak tűnik az én gépem (A8 5600k-8gb ram) mint az övé (Fx6300-4gb), ami nagy szó, nyilván az ssd miatt amúgy csak -
konci79
őstag
válasz
Vesztor87 #11426 üzenetére
Én csak a tapasztalatodra lennék kíváncsi,mire elég egy ilyen alap felállás,vga majd később ha lesz rá keret.
Viszonyításként most asrock am2,athlon 64 3000+,gf 210 silent 1gb vga ,2gb ram van benne.
Ezt váltaná fel,gondolom azért ehhez képest viszonylag nagy előre lépés lenne. -
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11425 üzenetére
Nekem a8 5600k-s gépem van 2x4GB 1333-as rammal, ha van bármi ami támpontot adhat akkor lemérem Neked
-
Peaceliker
addikt
-
korcsi
veterán
válasz
frescho #11421 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled (i5 vs 750k), egy dolgot viszont kiemelnék ami a jelenlegi diskurzusban félreértelmezhető. Ha például adot játékban egy 750k szenved, akkor abszolút értékben a teljesítmeny egy jobb VGA-val jobb lesz, mégha a processzor által adodó szűk keresztmetszet nem is változik (pl.: minimum fps), a lényeg, hogy egy gyenge processzor mellett egy jobb videó kártya nem hoz rosszabb teljesítmenyt mint egy gyengébbel, legrosszabb esetben is ugyanazt nyújtja.
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Ezt tervezem megvenni: Asrock fm2a75pro4 lap
amd a8x4 5600k ( vagy a8 5500, kisebb fogyasztású és 3.6 helyett 3.2 ghz)
wd 1 tb 7200 winc.
4 gb 1600 vagy 1866 memóriaKérdésem az lenne,tuning nélkül mennyire életképes,nem vagyok szaki,nem piszkálnám ha nem muszáj.
Memória mennyit számítana ha a gyorsabbat venném?
Alap proci hűtő elég ha nem nagyon tuningolom ?
Proci nál nem nagy a különbség, minden adat ua. csak az a 0.4 mhz diff. van,plusz a kisebb 65 w a nagyobb 100.
Megéri spórolni?
Játékra is kell,de nem muszáj nekem full hd-n mennie,elég ha zökkenőmentesen elfut 1-2 újabb játék közepesen is(beleértve 2-3-4 éves -eket) nekem azok is újakIgazából tapasztalatok érdekelnének akinek van,teszteket már végignézegettem.
Köszi!
-
válasz
Gainka #11420 üzenetére
A problema nem a vegkovetkeztetessel, hanem az alapjaval van.
Raadasul az egesz nagyon program fuggo. BF3 multi vagy Crysis 3 alatt pl. csak szenved a 750k. FarCry 3-hoz vagy kis Serious Samhez egy 7850 is elmehet. Ha valaki csak X-COM strategiat tol, annak a 7770 is eleg.
A jovoben erkezo programoknal sem lehet latni, hogy merre haladunk, mert egyreszt van a sok mag irany (BF4, konzolok) masreszrol az AMD nem akarja emelni a modulok szamat, hanem az IGP-t terhelne.
Egy i5 sokkal kiegyensulyozottabb CPU szempontbol, de sokkal dragabb is.
-
Gainka
őstag
válasz
frescho #11419 üzenetére
oké oké de akinek màr meg van a 750k vagy a8 a10 azoknak mondhatod... mert ugye elvileg itt most arrol van szo hogy mekkora vgat rakjon fm2es 4 magos mellé, nem arrol hogy titan sli mellé melyik a jobb
meg amugy is kis géza ha tudja mi az a titan főleg mi az az sli akkor azt tudja hogy van fx 8xxx meg i7
-
válasz
Gainka #11417 üzenetére
A vegkovetkeztetes nagyjabol helyes. 7850-et raknek maximum 750k melle en is, de ahhoz mar tuningolni kell a CPU-t.
De ami alapjan ezt a kovetkeztetest levontad nem jo. Azt pl. nem mutatja, hogy Crysis 3 alatt a 750k mennyire szenved egy i5-hoz kepest. Az utolso grafikont es az elotte levo bekezdest ha megnezed, akkor lathatod, hogy mirol beszelek amikor azt magyarazom, hogy az atlag nem er sokat: [link] Egy 8350-et nyuzok egy ideje, hogy FX-el is legyen par teszt es erdekesek az eredmenyek. Sokszor az atlag nem vag ossze azzal, amit latok.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Gainka #11417 üzenetére
Szóval sem...sőt sztem 4ghz-re talán még elegendő is lehetne a 7850mellé is...csak azt h egy ilyen teszt szerintem inkább árt mint használ..a 750k egy izé..az az Intel meg hát na..köszönő viszonyba sincsenek..tudom h épp ez volt a cél..de ezzel inkább azt lehet elérni h kis géza megkéri anyut h vegyen 2 titant és sli-be elég a 750k . mert látta a grafikonon h hoz 50fps-t 1el.
-
-
Gainka
őstag
válasz
frescho #11413 üzenetére
Én egy szóval sem mondtam hogy a crysis 3 veri high-on full hdbe gtx 780+ 750k val nem fog laggolni, én ezzel a videoval azt akartam jelezni hogy a 750 k, kb a 7770- 7790 vga-k mellé elég. Mert a tesztben is látható nincs számottevőbb különbség egy 18 és egy 60 ezef forintos cpu között (7770el), mert ennyit bir a 7770. Lehetne a héthetven mellet i100 is akkor sem fogja vinni a cry 3 at fullon full hd-ba.
És én azoknak akartam segíteni akik azon gondolkodnak hogy "kihajcsa" e a 7850et vagy a 7870 et a 750k vagy valamelyik a8-a10 es apu. -
válasz
Gainka #11412 üzenetére
Alapveto hibak vannak az ertekelesben. Vegig atlag fps-ek vannak. Sehol nincs szo meg a minimum fps-rol sem, nem hogy azokrol a mikrolagokrol, amik vegyes limitnel gyenge CPU-nal elojohetnek. Rendszeres szaggatas az atlagot csak 1-2 fps-el csokkenti, de a jatek eleny eg es fold.
-
Gainka
őstag
Na végre egy értelmes teszt!!! i5 4670K vs athlon II x4 750k
Nagyon jól látszik hogy 7770 mellé szinte "fölösleges" az i5, kis túlzással...
A 750 k, 7850nél erösebb vga-k mellé bizony már kevés, nagyon kevés, viszont elfogadható /játszható/ fps-t produkált a gtx 780 al is
Multiplayerben gondolom még nagyobb különbségek vannak. -
atoka1
tag
válasz
GeneraL_XTX #11406 üzenetére
Tegnap kicsit utána olvastam, BF4 még gyakorlatilag alkalmatlan arra hogy megállapítsam, hogy processzor limites vagy sem, mert sok embernek durvább konfigon is szaggat a játék. BF3 ultra beállítások melett , 2xMSAA, 4x Aniso, HBAO, 1680*1050 mellett a proci bf3 használata 80-85% teljes rendszeré 95 körül, a hátéérben nem futott semmi felesleges, GPU 45%
-
atoka1
tag
válasz
Peaceliker #11399 üzenetére
Megnéztem most BF3 nál és 4 nél is. Proci: 80-90% ot használ a játék, a teljes proci használat közel 100%, Vga: méndkét esetben 35% körül mozog :S
Gáz, anno azért vettem ezt mert azt hittem elboldogul vele, de most hogy látom hogy a vga fél gőzzel sem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest