Új hozzászólás Aktív témák
-
atoka1
tag
válasz
GeneraL_XTX #11406 üzenetére
Tegnap kicsit utána olvastam, BF4 még gyakorlatilag alkalmatlan arra hogy megállapítsam, hogy processzor limites vagy sem, mert sok embernek durvább konfigon is szaggat a játék. BF3 ultra beállítások melett , 2xMSAA, 4x Aniso, HBAO, 1680*1050 mellett a proci bf3 használata 80-85% teljes rendszeré 95 körül, a hátéérben nem futott semmi felesleges, GPU 45%
-
atoka1
tag
válasz
Peaceliker #11399 üzenetére
Megnéztem most BF3 nál és 4 nél is. Proci: 80-90% ot használ a játék, a teljes proci használat közel 100%, Vga: méndkét esetben 35% körül mozog :S
Gáz, anno azért vettem ezt mert azt hittem elboldogul vele, de most hogy látom hogy a vga fél gőzzel sem megy...
-
atoka1
tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy A8-5600 + 7850 2GB OC konfigom, kihajtja ez a proci rendesen ezt a vga-t? BF3-4 alatt folyamat 95-100% proci kihasználtsága, elképzelhető, hogy menne jobban is a gém erősebb procival?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- iOS alkalmazások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged