- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Izé, valaki próbált már microATX-es alaplapba dVGA-t és PCI-os hangkártyát is egyszerre betenni?
Mert ahogy nézem, nálam éppenhogy befér valahogy kettő és még mindig kérdéses lesz a vga honnan kap majd levegőt...Mert ugye az Asus f2a85-m-en úgy van, hogy PCI-e, aztán a 1x PCI-e majd jön egy PCI aztán még egy 16x-os PCI-e.
Na most az világos, hogy az 1x PCI-e dVGA miatt kiesik a képből ugyanis az két slotos. Na de azt nem gondoltam volna, hogy a harmadik slot a sima PCI is éppenhogy elfér...
Néztem az MSI-s 7870-et és 38mm-es a vastagsága. Az alaplapon meg ahogy mértem kb pont 40mm van a két hely között. Azért ez így elég necces... Ráadásul az Asus 7870-ese meg 43 mm-es tehát az eleve be se férne a dHangkártyától... =/ F...om a microATX-be.
Bár tény, hogy vásárláskor még eszembe nem jutott dVGA meg dHangkártya... -
ati3x
senior tag
Mai nap vicces volt... Vettem egy hp laptopot asszonynak. A6 5350m procival. Ugyhogy rövid idön belül AMD procik foglaltak el a családi gépek központi egységeit. Szal az eladó kérdezi mire lesz. (elgiganten, mint otthon a média markt) mondom net, zene hallgatàs, filmezés. Erre rà akart beszélni egy inteles i3-as gépre, mert szerinte ez a gép nem bírja a full hd-t. És hadonàszva mutogatott egy tàblàzatot, amin csak inteles megoldàsok voltak feltűntetve... Mondom higgyje el, jó lesz ez nekem... De azért még 2-szer megprobàlta ez utàn is "De az Zintel..." kezdetű dalt.. Nem volt kedvem vitàba szàllni vele, egyrészt svédül még kicsit spec téma nekem még, és kedvem és időm se volt. Ugyhogy annyiba maradtunk EZ KELL NEKEM!
-
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21 #12387 üzenetére
Az előző kérdés hogy mi a pwr fan hely. tehát ez megoldódott
Viszont első benyomások mint olyan..márha vkit érdekel...
Proci [X2 370K] gyári hűtés, a kukázós kategória..olyan szinten lerí róla h gagyi..nemtudom..sztem PII-es időkbe volt ennyire sz****
Lapban kellemesen csalódtam [AsRock Fm2A75 Pro4-M] eddig...minőséget tükröz...negatívum számomra hogy csak 1házventi csatlakozó van kialakítva.
Viszont plussz pont a sata csatik szépen felfele néznek..nempedig a lappal egysíkba elforgatva. házgombjai illetve ezeknek a kivezetései eléggé szétlettek szórva sajnos...külön van a speaker..a power led...és külön a kis 10es hely amire 1esével kell kötögetni a gombok szálait..
kár h nincs itt is egy egyesítő csati.(mostani lapomon van/volt) de erre nemmegy fel ahogy elöbb taglaltam is..külön részre lett téve a speaker kivezetés stb...
Elrendezésben is tetszik..bőven van hely hagyva mindennek...nem pálcikával piszkálós...alig hozzáférhető..pedig Matx és erre is számítottam h majd lesznek nehéz pillanatok nagy kézzel, de szépen megoldották -
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Nemrég jött meg a lap+cpu kombóm..fm2 alapon nyugszanak...
UEFI-s segítséget xmp és turbo booost kérdéskörben majd jövök segítségért..illetve a tuningot illetően.
Viszont ami nemtiszta kivéve dobozból a lapot...van házventi hely; cpu venti hely..oké..de mi a pwr fan? itt mit kéne/lehet tenni? Esetleg előre összerakott víz pumpa áram ellátásrása szolgál vagy ilyesmi? AsRock Fm2A75 Pro4-M lenne a szóban forgó lap. -
Dany007
veterán
válasz
MZperX75 #12383 üzenetére
Ja értem. : ) Akkor bocs, azt hittem te hajtod a konfigot.
De ez így is pozitívum, nem áll szándékomban 1920 alatt játszani ha egy mód van rá. Legalábbis a legtöbb játék ami érdekel jelenleg és aminek a tesztjét néztem a 7870-nel ott bőven megvolt a 40-50fps fölötti átlag.
Aztán ha jön egy crysis 4 akkor max azzal már nem fogok játszani. -
MZperX75
addikt
válasz
Dany007 #12382 üzenetére
4.7ghz@vizeze 1.5V 5ghz-en már nem stabil.
változó a kihajtsa-e. Játéküggő,mivel barátomnak tettem össze a konfiget,Münchenben nehéz a válasz a kérdésedre,neki tetszik jol pörögnek a gamesek,de 1650x1050-ben van némi CPU limit fhd-ben rendesen meghajta 90% felett.
Nekem A8-3870K van igp-vel játszom,de ráteszek egy HD6670-et dg ben.
3870 3ghz@3.7ghz b
de maj meglátom mi lesz.... -
Dany007
veterán
válasz
MZperX75 #12380 üzenetére
No, tehát akkor valamilyen szinten azért kihajtja a 7870-et? Jó, persze 4,7 a sima léghűtésemnek biztos sok lenne, de 4,5 az megvan simán.
Próbáltad már, hogy esetleg nézed a gpu kihasználtságot?A memória dolgon meg meglepődtem. Azt hittem volna, hogy 8GB bőven elég még egy ideig mindenre. Ezek szerint még mindig lehetne többet...
-
válasz
Dany007 #12378 üzenetére
Micro laggal én nem találkoztam...
Egyedül olyat tapasztaltam a cod ghost-ban , hogy átvezető jeleneteknél ,miközben tölt a gép , az fps leesett 9-30 közé.....
a cpu kereken 4 Ghz-re volt beállítva .igp automata üzem módban, más extra nem volt....
Ja , a játékok zöme a 3.8 -ról 4 gigára húzást láthatóan meghálálta , majd ezután következik a 4.2 -4.4 Ghz próbája.... -
Vartanus
őstag
válasz
tailor74 #12375 üzenetére
Az érdekes a 2015-ös év lesz..DDR4 és akkor már szerintem tuti FMx lesz minden AMD proci,mert az AM3+ már így is jóval tovább van mint ahogy az AMD etedetileg tervezte, és az már nagyon elavult IO infrastruktúrát használ...ideje lenne nyugdíjazni. A Kaveri után a Carizzo APU jön, remélhetőleg kompatibilis lesz az FM2+al. A Carizzo állítólag a X86-os cpu magok jelentős turbósítóját(az AVX2 512bites lebegőpontos utasítások miatt)az Excavator magokat hadználja majd duplázott FPU-val ami már kihajthatja az erősebb dVGAkat is talán.
-
válasz
Stonerice #12373 üzenetére
Erre a hozzászólásra reagált Vartanus kolléga ,és arra válaszoltam.... A10-5800k és Sapphire R9 280x kártya egyébként...
varmi2: nem akarom lecserélni sem a procit ,sem a vga-t ,csak elgondolkoztam rajta...
Arra apellálok,hogy jövőre már lesznek olyan erős fm2+ tokozású procik ,amik teljesen kihajtják ezt a kártyát...De így is jó, hisz teljesen megfelel a 65 -70 fps is nekem.. -
válasz
Vartanus #12371 üzenetére
Igen ,előfordulhat ,hogy igazad van, gondolkodóban is vagyok ,hogy mit tegyek....
Egész hétvégén adamosx2 barátommal teszteltük a vga-t ebben a cuccban,azt kell mondjam, hogy például bf4-nél 55-65 , grid 3-ban 65-70 ,cod ghostban( mostmár sokkal több pályával a hátunk mögött ,mint 2 napja) 65-70% -ig képes kihajtani a processzor ezt a vga-t.... Érezhető a proci limit ,hol jobban,hol kevésbé...
Namost vagy a vga-t kell cserélni kisebbre,vagy a vasat erősebbre alatta... -
Dany007
veterán
válasz
GeneraL_XTX #12369 üzenetére
let it be!
Bár azt márkát biztos nem fogom venni, inkább fizetek rá többet.
-
GeneraL_XTX
veterán
-
Dany007
veterán
válasz
GeneraL_XTX #12365 üzenetére
Na, nesze nekünk jó ár... Itt az itthoni 180$-os 270-es.. [link]
Akkor már inkább 7870... -
Dany007
veterán
válasz
GeneraL_XTX #12365 üzenetére
+ TaylorXIII:
Na, az úgy egész jól hangzik!
Főleg ha bf4 is jár majd hozzá.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Dany007 #12364 üzenetére
50-55k körül a 270x-ek vannak, ez bőven olcsóbb lesz. Az első szállíngózó példányok az aprón 47,5k körül voltak/vannak.
Bf4 minden ilyen kari mellé jár alapból amint ide is eljut a promóció.
Tv-n én csak mozizok meg konzolozok, konzolnál fps-ben se érzek semmilyen input lagot. A ps3 pc módban van játékgép profillal.
-
Dany007
veterán
válasz
GeneraL_XTX #12362 üzenetére
Azt én is kinéztem magamnak. Csak az árazása még nem tudom hová esik. Olyan 50-55k-ra tippelik huf-ban.
Aztán, hogy BF4 hogy jár érte azt nem tudom.
De pl 7870-nél amelyikhez Hitman abs. jár az egy 10k val drágább, mint amihez nem... Ergo kb ugyanott van az ember.Jó lesz az a kártya. A tesztek alapján hozza a 7870 teljesítményét csak kisebb fogyasztással és kevésbé húzható. De nekünk az 5800k-hoz asszem fölösleges lenne még ezt húzni...
Ahogy látom még a Tv-nk is ugyanolyan.
Én nem tudok rajta fps-t játszani az input lag miatt még játékgép módban sem... Ezért tervezek a dVGA mellé venni még egy monitort is... Múltkor láttam youtube-on input lag tesztet és valami 130ms a tévénknek...
-
Dany007
veterán
válasz
tailor74 #12356 üzenetére
"COD ghostoztam most egy kicst 1920x1080 high-on 80-85%-ig ki tudta hajtani a vga-t..."
Na az szerintem már elég. Bár hihetetlen számomra...
A 280x jóval erősebb egy 7870-nél vagy 7850-nél is. Amúgy nem tudom hol nézed, de szvsz gpu-z-ben a legegyszerűbb a kihasználtságot monitorozni.
Amúgy ha mindezt 4Ghz-en tetted, akkor próbáld meg 4,5Ghz-en is! Nekem szintetikus tesztek alapján jó 15 de van ahol 20%-ot dobott a procin. A 4Ghz-hez képest, mert nálam is ez van belőve "alapnak" úgymond. És én erről indulok fölfelé.NB feszt 2000-re állítod, adsz neki asszem 0,125 voltot a procit meg 4500mhz-re. Azt hajrá.
Szerk.: Mondjuk nekem volt már proci limites rendszerem. Egy C2D 2,4-es hajtott egy 9800gtx+-t. De igazából sokáig nem is tudtam, hogy proci limitem van, mert igazából nem vettem észre. Csak amikor megnéztem, hogy ez a proci 3Dmark2006-ban amúgy 17k pontot ér el, nálam meg mindössze 11k-t ért el akkor gondolkodtam el, hogy hoppá!
Azért az majdnem 50% amit visszafogott a proci a vga teljesítményéből, illetve a közös teljesítményből... De mégis csak 1-2 játékban tapasztaltam microlag-et. De volt, szó se róla volt, csak igen ritkán.
Azt is hozzá kell tenni, hogy leginkább a sokfős multi az ami leterheli a procit játék közben és én már évek óta nem multizom, csak single érdekel minden téren. -
válasz
AxBattler #12354 üzenetére
Nehéz elmagyarázni...
Ott kezdeném ,hogy am3+ -ról váltottam, mert az már szerintem lejárt lemez ,a jövő az fm2+ -é....
Szerintem jövőre átkerülnek az fx-ek is erre a tokozásra, de az tuti ,hogy kiadnak erős ,igp nélküli procikat is....
Addig is fm2+ lap ,és a10 5800k-val elvagyok ,majd váltok izmosabb processzorra,ha eljön az idő...
Másik...
Nem vagyok túl nagy fps hajhász ,de kompromisszumokat sem szeretek kötni...
Értem ezalatt,hogy ha az a10 65-70 fps-el elviszi nekem az új játékokat high,ultra beállításokkal,az nekem elég ,nem kell 100+ fps...
Nem tudom ,COD ghostoztam most egy kicst 1920x1080 high-on 80-85%-ig ki tudta hajtani a vga-t... -
Dany007
veterán
válasz
tailor74 #12353 üzenetére
Az igen!
Mondjuk egy 280x az biztos túl erős neki, nem is kétséges.
Én a 7870-ben is úgy bízok, hogy 4,5Ghz-re lesz húzva a proci és akkor talán. És mondom ezt is csak más hasonló vagy gyengébb procikkal mért adatokra alapozom...No, de mindenesetre kíváncsian várom az eredményeket! Köszönöm!
-
válasz
Dany007 #12352 üzenetére
Talán én majd tudok neked segíteni pár nap múlva....
Ma tettem az a10 5800k mellé egy sapphire r9 280x-et....
Eddig csak annyira jutottam ,hogy 4 GHz-en vga alap óra jelen 5 fps-el dobott többet valley-ban ,mint az ezt megelőző 7950-el...
Tehát a proci limitben lehet valami...
Viszont micro laggal eddig nem találkoztam...
Mivel még csak ismerkedek a 280x-el ,ezért pár nap múlva több mindent tudok mondani ,ha érdekel... -
Dany007
veterán
válasz
frescho #12351 üzenetére
Ennek mondjuk jó lenne utána járni, csak nem tudom hogyan....
Hetek óta keresem a teszteket és magánvéleményeket az 5800k melletti dVGA-ról. Van róla infó ugyan, de ennyire részletekbe menő sajnos nincs.
Amihez még tudok viszonyítani az a Radeon topikban hasonlóan "gyenge" procival hajtott 7870-esek véleménye. Amiből meglepően sok van azért... de microlagről még nem esett szó.Az a gond, hogy a nagy PH!-s Trinity tesztben sem említenek semmi ilyet. Pedig egy egész oldalt szenteltek a dVGA-val végrehajtott teszteknek. Pedig ott egy 7970-et eresztettek neki.
Konklúzió mindössze ennyi volt:
"A Radeon HD 7970-nel párosítva, játékok alatt az előzetes elvárásainknak megfelelően szerepelt a Trinity. Alacsonyabb felbontás, valamint részletesség mellett meglehetősen nagy volt a differencia az Intel és az AMD újabb processzorai között, ami alól csak a Battlefield 3 képzett kivételt. Ennek ellenére Full HD-ban, nagy részletesség mellett mindegyik processzor képes volt játszható szintet produkálni, azaz most is elmondhatjuk, hogy 1920x1080-hoz és a fölé az esetek döntő többségében elsősorban erős VGA, nem pedig erős CPU szükséges." f
És ebből a tesztből is látszik, hogy semmivel se ér el jobb eredményt egy Phenom II X4 980-nal hajtott VGA, mint egy 5800k-val. Persze biztos, hogy mindegyik rendszer 7970 mellett cpu limites volt, főleg alapórajelen. De a lényeg ebből csak annyi, hogy a fent említett Radeon topikban a 980-nál gyengébb procikkal is hajtottak már 7870-et és senki nem számolt be microlagről...
Persze ettől még lehet, nem azt mondom, csak nagyon kevés az infó. Legalábbis én nem nagyon találtam erre vonatkozót.
Sőt, néztem 3D mark eredményeket - ami tudom semmit nem számít - de az arányokat azért lehet mérni rajta. A lényeg az volt, hogy 5800k mellett 7870-nel jóval több pontot értek el átlagban, mint mondjuk egy 7850-nel. Ellenben 270x-280x esetében amelyek jóval erősebbek az előbbi kártyáknál már nem volt ekkora a különbség. Tehát látszik, hogy talán a 7870-et még csak-csak kihajtja túlhúzva, de a 270x-280x-et már biztosan nem, mert ott már nem volt pontátlag növekedés annak ellenére, hogy azok erősebb kártyák. -
Stonerice
őstag
AMD Kaveri A10 APU Running Battlefield 4 Demo, Windows 8 JPEG Decode Acceleration with HSA
Nem tudom láttátok-e már.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Vartanus #12343 üzenetére
Igen..amint lehetett volna rendelni Bluechipnél..users..tökmind1
Szóval náluk..akartam is..csak nemvolt rá keret hogy egybe vegyem, most lett cirka 30 az egész hóbelére....nemsok..sőt..kevesebb mint kéne..mert a lehető legolcsóbb..lap 4+2es áramkörrel..de már van borda a vrm-en....AsRocktól idegenkedem az "alive"-s sorozat óta
Tehát..féltem volna belevágni
Az meg h miért fogják meg a pro-t Asusnál nemtudom, a többi 88 kint van..csak annyira csupaszak hogy egy légy is elcsúszik rajta...lehetnének ennyi erővel még a kondik is nyitottak annyira nincs semmisem rajtuk
-
Nem tudjátok esetleg, hogy hogyan tudnám megnézni a NB alap feszültségét?
A BIOS vonatkozó menüje elég szegényes, és a tuningnál csak a plusz feszt írja ki, az alapot nem! -
Vartanus
őstag
válasz
Apollo_21 #12338 üzenetére
Azért az 5800K az 2 modulos proci,ha.mindenképp most akarsz váltani,akkor FM2+os deszkát vegyél és bele egy Athlon X4 750/760K-t. A mostani procid megfelel egy Ph II X4 980 BE-nek,ami még az 5800K-t is veri.
Dany007:
A mikrolag szempontjából jön elő főleg az i5 előnye.
-
Dany007
veterán
válasz
Vartanus #12334 üzenetére
"A 7870-hez a 6800K is kevés úgy vélem."
Azért ez erősen játék / beállítás függő. Low felbontásban alacsony részletességgel biztos, hogy kijön a proci limit. De 1080p-ben max grafikán leginkább játéktól függ és ott inkább a VGA számít, mint a proci.
Itt egy kis gyors teszt:
Innen tisztán látszik, hogy gyakorlatilag semmi különbség sincs 7870-es kártya mellett az A10-5800K és az i5-3470-es proci között, pedig az az i5-ös sokkal erősebb, mint az 5800k. És hol van még a 6800k ettől no meg itt minden alapórajelen ment.
No, de hogy az Objektivitást megtartsunk:
Itt már bizony kijön a CPU limit hatása. No de milyen esetben, 100 helyett bő 50 fps? 200 helyett 150? Annyira nem szempont ha az ember nem hc gamer. De tény, hogy ennél a játéknál már kijött a CPU limit.
Amit korábban írtam a felbontásról és graf. beállításról, arra jó példa a következő teszt:
Itt jól látszik, hogy low grafikán az i5-ös elhúz rendesen, ellenben az 5800k esetében procilimit lép fel elég erősen.
Itt viszont magas graf. beállítások mellett gyakorlatilag ugyanazt az fps görbét írta le a játék 5800k és i5 mellett is! Semmivel se tudott többet kihozni a 7870-ből a közel 1,7x gyorsabb i5-ös proci, mint az 5800k.
Szóval eléggé játék és beállításfüggő mikor lép fel procilimit 7870-esetében egy 5800k-val. De ugye ezt még jócskán meg lehet rántani fölfelé, a 6800k-t meg méginkább.
Elnézést a hosszú hsz-ért, talán mást is érdekelhet még ez a párosítás. -
Vartanus
őstag
válasz
Apollo_21 #12333 üzenetére
Szerintem ne válts FM2-re arról a jó kis AM3-as gépről. A tuningolt Ph II X3@X4 3,7Ghz-en sem biztos hogy teljesen kihajtja a 7870 OC-dat,egy egy modulos(1.6 magos) 370K pedig harmat gyenge lesz ahoz a konfighoz,megbánnád,mert akkora lenne a visszalépés. A 7870-hez a 6800K is kevés úgy vélem.
Ajánlom áttanulmányozásra frescho kolléga új FX-es tesztjét:
[link] -
Apollo_21
addikt
Üdv!
Ha minden jól megy max a pénteki nappal belépek a klubba az alábbi párossal:
Asrock sFM2 FM2A75 PRO4-M + Athlon II X2 370K, remélem nemokoz csalódást a lap
Úgy döntöttem kipróbálom viszonylag olcsón kihozva az Fm2-t, hétvégén kiis derül h harmat gyengus megoldás vagy ez a vonal az én utam. Remélem a tuning is mennifog...bár minden újdonságnak fog tünni am3 után -
Apollo_21
addikt
válasz
AxBattler #12327 üzenetére
Mondjuk az megmár végképp nincs előttem h ha úgyis van IGP...akkor minek az a 8as szériás M es dvga...
főleg nem 2gb ddr3-al...akkor inkább az Aput dobták volna meg...de tényleg....lenne inkább egy erősebb A8-as...és majd az igp-vel úgy megy ahogy akar ennyi pénzért.. -
-
Hupsz, aki olcsó AMD-s gépet akar, annak: Lenovo G505s 125k
A dGPU-t remélem le lehet tiltani BIOS-ból... -
Apollo_21
addikt
Pff...itt kicsit félreérthető a cím
[link]
516magos Kaveri?D Javíthatnák......
-
TaylorXIII
őstag
Itt lehet regisztrálni és utána nézni élőben az APU 13 rendezvényt! bit.ly/APU365
-
Bogyi007
veterán
válasz
ADAM1337 #12318 üzenetére
Ebbe belepiszkáltam septibe.
1600x900-at kínált fel de ott kicsit kevésnek éreztem az frame-t így a felbontást átraktam az 1400x1050-re a többiet meg nem piszkáltam.
Bf4 meg nincs meg nekem még virágboltból sem - a Bf3 meg a híres Humble Bundle akcióból van meg.
Közben már vissza is álltunk 28 fokra a gépen. Jó kis hűtő lesz ez. És mindez félgőzzel hajtva.
Egyébként szépen befért a házba a hűtő - még az oldalát sem kellett nyitva hagynom....
-
Bogyi007
veterán
válasz
Bogyi007 #12295 üzenetére
EKL Cold Tower második eredmény két és félóra online adás (Rtl Most - Vundersön és Zuperszexi) megtekintése
Érdekes hogy online adás alatt a proci magok jobban kapnak terhelést mint pl egy játék során, míg a hőmérséklet szinte változatlan marad.
És három kép viszonyításképpen hogy mekkora is a hűtő....
-
patomi
őstag
válasz
Gainka #12304 üzenetére
Ezek mennek bele. Bios verzió a sor végén.
-
Gainka
őstag
ebbe a lapba : Gigabyte F2A55M-DS2 bios frissítéssel belemegy a richland?
-
válasz
GeneraL_XTX #12299 üzenetére
Thx, akkor alternativakent meghagyom ezt a lehetoseget is.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- AMD 7600 BOX 2027.10.27. HUN GAR
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Ryzen 5900X - GARANCIA 2027.04.22.
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9 14900KF processzor + Gigabyte Z790 UD alaplap eladó javítandó állapotban OLVASD EL!!!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest