Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnie
tag
Én elcserélném az 1 darab 4GB-os memóriát 2 darab 2GB-osra. Így megvan a Dual Channel és
játékra egyelőre elég az összesen 4 GB RAM. A pénzből meg vennék egy 7790-et...
Nekem egy 5800K-m van(húzva) és 2 x 2 GB 1600-as RAM-al (húzva 1866-ra) és tapasztalatból beszélek, hogy mostani játékra kevés és nagyon kompromisszum követelő a sima IGP. Alacsony felbontáson , levett grafikai beállítások mellett is épphogy elmennek a mai játékok...élvezhetetlen, bosszantó.
Ezért is vettem egy HD7770-et , kikapcsoltam az IGP-t és láss csodát minden fut Full HD-ben, mediumon akadásmentesen.... -
Sleek
senior tag
-
konci79
őstag
Üdv!
Nekem 2x2 kit van ugyanolyan és megy dualban. Bár nem ugyanaz ,de egy boltban nekem is azt mondták mint itt előttem,hogy ha ugyanolyat veszel mennie kellene dualban is.
Ha bf3 multiban én is elvagyok 1280x 1024-ben,sztem neked is elég ha memóriát veszel,olcsóbban kijössz. -
Milo629
aktív tag
Ha veszel egy ugyan olyat, szinte biztos, hogy működni fog.
Amúgy meg görgess lejjebb:
"Rotics Gábor
2013-06-26 20:56:32
Nagyon jó ramok! Ma használom először őket 2*4GB-ot vettem Dual-Chanelbe nagyon gyorsak!""Törökkuti János
2013-01-15 15:36:44
Nagon jó ram játékra és progik futtatására is kiváló Duállba szépen dolgozik." -
Sleek
senior tag
válasz
TaylorXIII #13388 üzenetére
Akkor ez bukta lesz
Jó esetben ha 7ezerért elvinnék. Kb két hónapja rakták a fórumon össze a gépet.
Ilyen memória van benne. -
Milo629
aktív tag
Ha csak annyi a cél, hogy játszható legyen, akkor azért 4Gb RAM ~10k / HD7790 ~30k nem egy árkategória és pl. a Hitman játéknál látszik, hogy a teszt szerint 19.5 FPS-ről 37.4 FPS-re növekedett, ami már a játszható szint. (Egy DivX film ~24 FPS, egy konzolos játék ~30 FPS)
De a HD7790-nek a nyomába sem ér, ahogy írták.
-
TaylorXIII
őstag
Igen segítene ez biztos. Viszont fontos a DCnél, hogy a modulok kitben legyenek mert máskülönben a DC működhet ugyanolyan órajelű és időzítésű RAMoknál de még úgy sem feltétlen működik. Szóval a 4gbos modulod el kéne adnod és venned kéne 2x4gb kit ramot 1600mhz vagy nagyobbat.
-
-
Milo629
aktív tag
-
Misi 007
őstag
Ilyet szerintetek miért csinál az A4-5300?
Lejátszásnál egyszerűen szétesik a kép és zöld kockák ugrálnak.
Ezt a videót amit telefonnal készítettem meg se tudom nézni...
A legfrissebb catalyst van fent. -
Sleek
senior tag
Sziasztok Kellemes Ünnepeket.
Segítségeteket szeretném kérni
Adott lenneegy konfig.
AMD A8 5600K processzor 36 hó gar.
Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 alaplap 36 hó gar.
Kingmax 4GB DDR3 1600Mhz memória 36 hó gar.
Kingston 60GB SV300S37A/60G SSD meghajtó 36 hó gar..
Gigabyte 420W GE-C420A-C2 12cm OEM tápegység 24 hó gar.
WD 500GB HDD
Samsung Dvd író.
Sharkoon Vaya ház.
Most szeretnék még bele venni 4GB memóriát.
Sokat dobna az apu teljesítményén? Soha nem voltam nagy játékos, egyszer szerettem volna játszani az ETS2 vel erre akad 1280*1024ben mint a fene.. Többen azt mondták ha dual memória lenne akkor 30-40százalékot is segítene. Az valójában igaz ? Mert ha nem akkor inkább veszek 30ezerért HD7790es videó kártyát. Köszönöm a segítséget. -
-
Milo629
aktív tag
Visszatérve a múltkorira még eszemben volt, gyors ránéztem HWiNFO-ra rögtön bekapcsolás után és nem hiszem, hogy az a 42°C reális lenne @ 3,4Ghz 1.26V mellett, az alaplapi 27°C-os mérés inkább, borda még mindig hideg és igen rajta van rendesen. Biztos ami biztos felraktam a legújabb AMD All-in-One drivert, mert eddig augusztusi(?) volt fent de decemberben frissítették, így sem javult az AIDA-ban a hőfok kijelzés, Win8.1 is up-to-date, bár lehet azért ilyen, mert "herélt" proci.
-
Vartanus
őstag
válasz
baloghbalint #13374 üzenetére
Az ütős páros lesz
-
Vartanus
őstag
válasz
baloghbalint #13372 üzenetére
A 6800K egy 270X-et is éppen hogy kihajt...az a felső határ neki,egy 270X CF-höz már tavaszi lepkefingsóhaj az ereje
Ha 270X CF-et akarsz jobban járnál szerintem egy R9 290 a 2db 270X helyett. Több helyen azt olvastam már hogy a CF-t és SLI-t a jövőben nem nagyon szeretnék alkalmazni a fejlesztők, jó példa erre a Total War: Rome II, elég mostohán bánik a multi GPU-s AFR rendszerekkel. Arról nem beszélve hogy, a jelen játékaiban is sokkal megbízhatóbb egy erős VGA mint 2 gyengébb CF-ben és még fogyasztással si jobban állsz. Én a helyedben tuti 290-et használnék 270X CF helyett,bár a 290 picit drágább mint az előző CF páros,de jobb is úgy vélem. Bármelyik mellett is döntesz ahhoz egy FX 83xx vagy a 3470-tól 4670K-ig valamelyik i5-ös proci.
-
baloghbalint
tag
-
Apollo_21
addikt
válasz
baloghbalint #13368 üzenetére
Kaveri megjelenés küszöbén állunk.."szinte"; tehát aki most fektet fm-be az már fm2+-t fog választani, ezt vedd figyelembe ha APU-s dolgokat veszel, mert rajtad marad...én legalábbis így gondolom...
Persze osztom a nézeted..ha nemjön be mindíg van valaki aki a kisebb teljesítménnyel is elvan..és némi buktával meglehet vállni tőle persze.
Csak magamból indulok ki..fas** am3as dolgaim voltak x4 965el..letettem 720Be-re...; aztán hogy kell az "új" lett fm2 370K..aztán most lett 750K-m
És kb buktam 10et..teljesítménybe lehet hogy majdnem ott vagyok 4.2re rántva...de nemérte meg variálni...mert Itt van Kari..kibírtam volna a legelső felállással még 2-3hónapot amíg kijön a Kaveri, de már mind1
Elégedett vagyok így is vele, csak fölös körök lettek lefutva. -
Kroni1
veterán
válasz
baloghbalint #13368 üzenetére
downgrade-elsz folyamatosan!?
-
Kroni1
veterán
válasz
baloghbalint #13365 üzenetére
hát igen, de akkor várd meg talán a Kaverit. Mondjuk játékra R9 mellé hidd el h jobb egy FX és a 970-es lap mint egy APU és az A88X chipsetes lap. Olyan dolgokban erősebb egy 6 vagy 8 magos FX nemcsak az APU-knál, de még akár az inteleknél is, ami nem látható egyértelműen csak az FPS értékekből. (de ugye játékoknál van más egyéb tényező is pl. frametime, képek közti késleltetés, stb. és nemcsak az FPS.) egy jó kis cikk az FX-ről ITT
Apollo kolléga megelőzött, de maximálisan osztom a véleményét! Semmi baj a 970 lapokkal, az ASUS M5A97 EVO R2.0 elég jól megcsinált lap, faxa UEFI biossal és nagyon jó áron van!
-
Apollo_21
addikt
válasz
baloghbalint #13365 üzenetére
Az lehet..de cpu erőben egyik most készülő APU sem éri be a 8320ad ez remélem világos...ha nekem lenne fx-em biztos nem cserélném APU-ra....
-
Kroni1
veterán
válasz
diablo1984 #13361 üzenetére
Amugy a tomshardware oldalon összekötötték 7750-el is és ugy is működött a dual graphics, ráadásul rendesen gyorsult is a 6670-hez képest! De én nem ajánlom a dual graphics-ot, ott is irták, hogy nagyon megakadnak vele a játékok, magasak a frame-time-ok, ergo ha van rá pénz akkor jobb egy r9-est magában rákötni, még akkor is ha annak nem segit az APU IGP-je..
-
baloghbalint
tag
válasz
diablo1984 #13361 üzenetére
még nincs meg a proci meg a lap most egy fx 8320 van csak le akarom cserélni
amúgy köszi az értelmes választ -
bszunyoghy
csendes tag
válasz
baloghbalint #13360 üzenetére
Simán lehet crossfire- be kötni azt a kártyát. Ha van elég pénzed 2 db ilyen szép kártyára. Dual grafik az viszont nem megy vele...
-
diablo1984
veterán
válasz
baloghbalint #13360 üzenetére
dobozán rajtavan, hogy max 6670-essel párosítható, így rosszul gondoltad!
-
baloghbalint
tag
válasz
diablo1984 #13359 üzenetére
csak láttam hogy kisebb kártyákkal összelehet gondoltam ezzel is
-
diablo1984
veterán
válasz
baloghbalint #13358 üzenetére
ha azt mondom, hogy nem, akkor meglep a válaszom?
-
baloghbalint
tag
helló az lenne a kérdésem hogy egy a10 6800k aput crossfirebe lehet kötni egy r9 270x el ?
köszi -
Apollo_21
addikt
válasz
Milo629 #13355 üzenetére
C&Q megy tuningnál is, elvileg ez venné vissza az órajelet..azt hiszem; C6..sztem táppal kapcsolatos energia séma lehet..én ezt offra tettem.
Energia megtakarítás dolgokat kivölöm..mert őrületbe kerget amikor fel és le kapcsol..lehet bebeszélés..de úgyérzékelem mintha olyankor amikor "kraftot" ad magának..durvább alkalmazáshoz..akkor megakad. -
Milo629
aktív tag
válasz
Apollo_21 #13354 üzenetére
Na hát épp erre az ellentmondásra gondoltam, hogy OC-hoz érdemes kilőni minden energiamegtakarítós cuccot, de akkor meg nem veszi vissza a feszt. Amúgy ha jól emlékszek vissza Turbo-nál alapból kilövi az APM-et vele együtt, de alatta van valami AMD Power P***** akármi amit még be lehet kapcsolni, meg van még a C6, Cool'n'Quiet, ezek közül mit kéne?
Visszakeresve fórumon másnak is ilyen a hőmérséklet: [link]
És másnál is 65W-ot ír: [link] Viszont itt megy a hőmérséklet kijelzés rendesen. -
Apollo_21
addikt
válasz
Milo629 #13343 üzenetére
1,375el megy 4.2-t, bár hűtő csere kell mert lehetne hűvősebb is
Ja igen..100W TDP
Ez is a kérdésed része volt
Persze turbó kilőve azonnal és minden energia megtakarító cucc..de igen..ha bent hagyod a c&q és a többi okosságot ami visszaveszi az órajeleket akkor aszerint fog viselkedni. Ha minden igaz 1,4re venné talán vissza? nememlékszem pontosan. -
Minden fórumtársnak békés, boldog karácsonyt kívánok!
-
Kroni1
veterán
válasz
Lesliegold #13350 üzenetére
A VGA órajelet is huzhatod, ha 5-10%-ot teszel rá jó esély van h még megbizhatóan birni fogja, és nem lesz ujraindulás, stabilitási gond..
A 768 meg bőven elég ennek az IGP-jéhez, sőt még sok is. Állitani nem tudom hol lehet ha egyáltalán lehet, nincs APU-m.. Ha lehet akkor biosban.
-
Lesliegold
tag
válasz
Kroni1 #13349 üzenetére
Én komolyan kérdem. Egy 10 éves gyereknek bőven elég. Minecrafthoz, World of tankhoz 1280X1024 max kapacitású monitornál. Itt láttam egy [5400-as testet], ahol jól kihúzták. Mivel most vettem a fiamnak, kizárt, hogy lecseréljem, míg komolyabb játékokkal nem fog játszani. Amit Te mondassz, megpróbálom, de mellé a 800Mhz-es vga órajelet és fel kéne vinnem 850-re. Azt elég egy helyen átírnom?
Apropó a 768 MB vga RAM az fix, mert nem találtam hol állítható?
-
Kroni1
veterán
válasz
Lesliegold #13348 üzenetére
ez játékokhoz még tuningal is tényleg nagyon gyenge, legjobb tuning ha lecseréled egy 4 magosra..
Amugy a legegyszerűbb tuning, ha a performance boost-ot kikapcsolod, (turbo) és a CPU ratio-t magadtól állitod nagyobbra.
-
Lesliegold
tag
Sziasztok,
Vettem egy Gigabyte F2A88XM-HD3-as lapot egy A6-6400-al + 2X4Giga 1600-as Kingstont. Nem vagyok nagy szakértő, így aki ismeri a lapot elmondaná, hogy 10% proci+vga tununghoz mit kell állítani a biosban? (alaplapos fórumon az mondták, ezt a procit hülyeség, mégis megpróbálnám) Köszi!
-
Bogyi007
veterán
-
Milo629
aktív tag
-
-
Stonerice
őstag
válasz
Milo629 #13334 üzenetére
Ne csodálkozz a hőfokon, hisz télen gyakori, hogy fagy.
Sokan szeretnének ilyen valós értéket látni, tuning alkalmával.
Egyébként csak arról lehet szó, hogy a win8 nem ismeri az új alaplapok szenzorát. Alaplapos progival próbáltad?
Szerk: Most látom, hogy FM2+ -os lapod van. Én nem is csodálkoznék -
korcsi
veterán
válasz
TaylorXIII #13337 üzenetére
Szerintem ugyanezt látnád azzal is, legalábbis 5800K-nál nincs különbség,
ami még tud szilícium hőmérsékletet mondani az a GPUz., bár ez téged nem érint. -
Milo629
aktív tag
CoreTemp-et néztem még, szintén "nullázza" az értékeket, majd ha erre téved egy 750k-s kolléga majd megerősíti/megcáfolja a TDP-vel együtt.
-
korcsi
veterán
válasz
TaylorXIII #13335 üzenetére
Nem tudják jól értelmezni a programok a kiolvasott maghőmérsékletet, a bekeretezett rész felett van a kupak hőmérséklet, az mutatja a "jó" értéket.
-
Milo629
aktív tag
Sziasztok! A két bekeretezett adat normális?
AIDA64 a legfrissebb, 0°C-ról Prime95 alatt felmegy 1°C/14°C-okra is, a másik, hogy minden oldal 100-as TDP-t ír, pl.: CPU-world, cpuboss. -
-
Dany007
veterán
válasz
Kroni1 #13326 üzenetére
Ja ekte 7870. De ha már u.a. akkor az újabbat választom. Vagy ne?
Nem vagyok még túl határozott.
@tailor74:
De én nem akarok chrome-ra váltani.
JÓ nekem a Firefox, már lassan 10 éve azt használom...
Ja, néztem én is, hogy 4cm vastag. Az a gond, hogy pontosan 4cm van a PCI-e és a kettővel alatta lévő PCI-1x slot között amiben egy hangkártya csücsül.Ez a szo...ás. Pont érintőre venné az Asus.
Ellenben a Sapphire csak 35mm. Tehát lenne még 5mm levegőt szívni. Persze a hangkártya picike a vga-hoz képest, tehát a 2. venti már teljesen felülettel szabad levegőt kapna így is úgy is... De nem akarok kockáztatni.
A hangkártya meg annyira állat játékok alatt (dolby headphone) hogy nem fogom kivenni.Már gondoltam PCI hosszabbító kábelre, de olyan ritka mint a fehér holló...
-
Dany007
veterán
válasz
tailor74 #13324 üzenetére
Hálás köszönetem!
1 héten belül én is megrendelem valamelyik 270x-et. Csak még nem tudom melyiket....
Olvastam a topikban, hogy igen sokat érint valami villódzás Firefox alatt 2D-ben. Nálad ilyen nincs?
Látom Asus verziód van, lehet nekem is azt kéne választani. Csak az meg dög nagy darab.No egy a lényeg, január elején meglesz nekem is. Ami még érdekes lehet teszt szempontjából az a 3Dmark11 performance teszt. Ott olyan 7-8k között kéne kapni ezzel a konfiggal.
De majd kipróbálom én is mit nyomat. -
QG
tag
Vettem a szülőknek egy A4-6300at, meg egy alaplapot. Van az alaplapon egy 8as tápcsatlakozó, viszont a tápon valószínüleg nincs ilyen, az van vagy 6 éves. A 4es táp csatlakozóval is megy? Vagy anélkül?
-
Mirman
őstag
Sziasztok lehet abból bármi baj ha az adatlapomon szereplő gépen mindig be van kapcsolva az ASROCk-os xboost ?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
korcsi #13312 üzenetére
Nem csak a grafika ez attól összetettebb, 3k a difi, viszont nem ártana ha elég lenne még 2 év múlva erre az i5 képes az A10 már kevésbé hiszen a nemsokára megjelenő Kaveri is erősebb lesz de még mindig kevesebb az esély arra hogy valóban elég 2 év múlva, a fejlődés nagyon gyors ezzel is számolni kell, valahol nehéz ésszerűnek és okosnak lenni de erre is gondolni kell. Egy Ivy-Haswell i5 mellé 2 év múlva berakod az akkor legjobb középkategóriás vga-t azt is gond nélkül elviszi ellenben az A10 nem valószínű, tehát hosszabb távra akár +10k igenis előnyt jelent. Ettől függetlenül ne ragadjunk le 19...sokba 2013 lassan 2014-et írunk.
(#13311) Gainka
persze hogy dobott, de egyik erősen függ a másiktól -
korcsi
veterán
válasz
Apollo_21 #13310 üzenetére
Azt írtam, hogy nem csak a grafika számít! Legalább is remélem, hogy a többség így gondolja
Persze fontos részlet a megjelenítés milyensége, de ha ez az egyetlen szempont akkor baj van (only high?)
A minőség egyéni igények és lehetőségek kérdése.
Visszatérve az eredeti témára, szerintem minden költségkeretre meg van az "ideális" választás, és ez hol az AMD hol az Intel-t adja lehetséges konfigurációnak még akár csak ha a jelenben gondolkodunk, a szoftverek támogatását is figyelembe véve.
45KHuf-ért nem éri meg AMD APU-t venni, de ha kissebb a keret nincs más alternatíva, szerintem. Mondom ezt úgy, hogy volt i5-m és 7870-em, de jelenleg nincs időm kihasználni, így csak amortizálodott volna, vettem helyette egy 5800k-t, heti egy óra játékra elég, kompromisszumokkal (portal 2, jelenleg új cod és bf), majd három év múlva, ha a gyerek elment oviba és lesz még motivációm bevásárolok az akkori lehetőségeknek megfelelően. -
Apollo_21
addikt
válasz
korcsi #13309 üzenetére
Elnézést hogy beleszólok..de mitől élmény 2013ba neked egy játék? oké magával ragad a sztori vagy bármi része..de nem 2kockát akarsz nézni amik egy téglalapot üldöznek...igenis a játékok..jópár évre visszamenőleg a grafikai részletességük miatt ilyen kelendőek és nem másért..én legalábbis így látom.
Bf sem tatolt volna ha duke nukem kinézettel jön...gondolom azért ez így tiszta....
Amikor C64volt és 640x..vagy a 800x600..akkor az bőven kielégített mindenkit...mostmár mások az ígények. -
korcsi
veterán
válasz
jim bcs #13307 üzenetére
"...a gép játékra kell a FHD az egy dolog ám azért vesszük hogy játszunk és a lényeg itt a grafika részletessége ehhez pedig a minimum High beállítások elérése hiszen ezen van az élmény"
Tehát a játék attól jelent élményt, hogy jó a grafikája?
Játszottál te már C64-en, vagy PC-n 640x480-ba? Az is élmény volt, FHD meg High beállítások nélkül... -
válasz
jim bcs #13307 üzenetére
Valóban ,vannak dolgok ,amiben igazad van, de....
1. Az i5 4570-re is vennék egy normális hűtőt,ha másért nem ,hogy a lelkem nyugodt legyen ,hogy óvom a procim a váratlan balesetektől...
2. Mindenki a pénztárcájához mérten alakítja ki a gépét ,akár játékra ,akár munkára...Olyan ,hogy "gémer" gép -NINCS , az ember a "gémer" ,aki játszik rendszeresen ,gép legfeljebb "játékra komolyan alkalmas" lehet...
3. Azért igaza van annak is ,aki azt mondja ,hogy single play-ben az 5800k - 6800k elég lehet egy komolyabb vga mellé is...Persze nem 290x,780ti -re gondolok...
4. Szerintem az apu-knak van létjogosultsága akkor is ,ha van vga-d ,mert egy vga cserénél ,vagy gariztatásnál igencsak jól jöhet....
5. Amiben teljesen igazad van viszont, az az hogy egy kifejezetten erős géphez intel proci ajánlott...De melyik?1155 ,ami még jó darabig kihajt mindent, vagy 1150, amiről már most azt mondják ,hogy "szezonális"?És mindezt én is a szintén közel 40 évemmel agyaltam ki ,akár patomi kolléga
-
jim bcs
nagyúr
válasz
patomi #13286 üzenetére
A vita ok hiszen valóban ezért van a fórum, van pro és kontra is, ám mindig a legjobb megoldást keressük. A korod miatt tisztellek ezzel nincs is gond, viszont itt az a lényeg hogy a gép játékra kell a FHD az egy dolog ám azért vesszük hogy játszunk és a lényeg itt a grafika részletessége ehhez pedig a minimum High beállítások elérése hiszen ezen van az élmény, ehhez kell egy erős vga és egy erős proci, az i3 itt már elvérzik.
(#13285) Vartanus
Lehet intel-amd vitának tűnt de nem az, itt most pusztán azon megy a móka hogy lenne jobb hosszú távon. Jó az amd de amint felvázolták az A10 max. egy 270X-ig jó az meg annyira nem jó, AM3+_FX elavult tehát kizárva. A10-6800K mellé feltétlen kellene plusz hűtő mert a gyári karcsú, az i5-4570-re nem ezt modom úgy hogy volt egy pár nagyobb teljesítményű hűtőm, ha ezt nézed akkor amd+hűtő +3k híján kijön az i5-4570, az a 3k erőben is jelentkezik ezért nem mindegy.(#13288) Gainka
Majdnem, pontosítok x-y jött az i3-al én egy szóval se említettem, egy 34K-s A10 normális hűtővel 46k, az i5-4570 meg 48k amire elég a gyári hűtő viszont jóval erősebb, azaz a 3k difin ment a vita nem intel-amd-n. -
janati
őstag
válasz
diablo1984 #13305 üzenetére
ez egy 2133-as Adata pár, gyártó szerint 1,65V-os...
mondjuk gondolom emiatt 1866-on kéne menni valahol 1,5 és 1,65 között is....
-
janati
őstag
válasz
diablo1984 #13302 üzenetére
így megy.... de ment eddig is ebben a felállásban...
amúgy megfigyeltem:
ez a Giga lap is alulfeszeli a ramokat, mert 1,5V-on mentek opti. defaults-ban.....manuálisan nyomtam fel 1,65-re.... 1866-on....
az SPD beállításokban tud valaki segíteni? vagy van valami leírás a neten hozzá? mert most auto-n van az is...
-
janati
őstag
válasz
diablo1984 #13302 üzenetére
manuálisan belövöm akkor 1833-ra.... meg a feszt ne auto-n hagyjam, hanem állítsam manu az 1,65V-t ?
bios-ból az elérhető legfrissebb, az F4 van a lapon...első dolgom volt frissíteni, mikor összeraktam.
-
janati
őstag
válasz
diablo1984 #13298 üzenetére
átdugtam....
meg átállítottam a biosban a sata mode-ot AHCI-ről Native-ra.... be sem jött a Win7..... kék halál, majd visszaállítás, restart...de mindaddig semmi, amíg vissza nem raktam AHCI-re.... amúgy ezek mit jelentenek??
utána elindult, de aida betöltéskor lefagyott a rendszer.....
visszamentem a biosba és nyomtam egy opti defaults-ot.... most megy (erről ph-zok), de a ramokat opti-ban visszarakta 1333-ra........
mit állítsak és hogyan??? megőrülök, inteles cuccal még ennyi bajom összesen soha nem volt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Íme az új Android Auto!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest