Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11453 üzenetére
Tény, sokkal jobb procit gyárt, van előnye, csak marha drágán adják. Egyet kivéve jobb, az az integrált vga, ott le vannak maradva. Szerintem az is ésszerű lenne, ha az APU gpu-ja úgy működne mint pl a notimban anno a HD 3470, hogy volt egy hd 3000 ami integrált volt, meg volt egy hd 3450-es vga ami nem integrált volt, ha nem kellett a diszkrét teljesítménye csak az integrált ketyegett, keveset fogyasztott. Nyilván itt a fogyasztás annyira nem biztos hogy mérvadó, de mondjuk az fix hogy halkabb lehetne sok gép ha nem tekerne a vidkari feleslegesen
Én azért vettem az APU-s 5600k-t mert nem kívánok 1-2 évig rákölteni, játszogatni néha ezzel is el lehet, prociban meg jobb mint a G530-am volt. A másik lehetőség az lett volna hogy egy hd 6670 vagy 7730 ment volna a G530 mellé... néha gondolkodom rajta hogy melyik a jobb, kicsit parasztvakításként látom néha az Intel után hogy ez 4 mag, igazából 2x annyit tud mint az Intelem, de ehhez 2x annyi mag és 1,5x több órajel kell... annyit tud nagy átlagban mint egy 2 magos i3
Na de nem offolok, ezen lehet vitatkozni, ár/érték arányban nyerő az AMD -
Vartanus
őstag
válasz
Peaceliker #11453 üzenetére
Egy próbát megért
Én meg manapság kb máglyára való eretnek vagyok az AMD fanatizmusommal,ebben a hülye Intel uralata világban
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest