Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ezt nekünk kell eldönteni. Miért adunk ki pénzt, az új fosért, vagy a régi irányért. Arra fog menni a Disney előbb utóbb, amerre megéri neki.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
> én csak lefordítottam
és így lettél szélsőjobbos radikalizáció áldozata
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hun_Banderas
üzenetére
Nem tudom, én csak lefordítottam egy viszonylag informatívabbnak látszódó HSZ-t.
Nem vagyok SW fan, lövésem nincs mit tekint a Dűzni kánonnak és mit nem, csak azt tudom, amit anno hallottam, hogy anno, mikor átvették a frencsájzt, az összes könyvet kicsettintették. -
hun_Banderas
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
“hanem a Disney-féle Új-Wars alapozta High Republic korra“
Ez az információ honnan származik? Szerintem az eredeti hozzászólás írója téved, hacsak nem maradtam le valamiről. A hivatalos bejelentés szerint a FOTOR az Old Republic éra végén fog játszódni. Az hogy nem közvetlen a KOTOR/TOR folytatása lesz szerintem vagy arra vonatkozik, hogy a Régi Köztársaság “kánonosított” (az új idővonalba beleilleszkedő) verziójában játszódik majd a történet vagy marad régi EU-féle (Legends) projekt és csak a nagy időugrás miatt (ha jól számolom, akkor kb 2500 év) nem beszélhetünk közvetlen folytatásról. Persze konkrétumok nélkül ez még csak feltételezés a részemről.
A High Republic korszak ezzel szemben ugyebár a modern Köztársaság (aminek az előzmény trilógiában láthatjuk a végnapjait) egy körülbelül 400 évet felölelő időszaka. A Quantic Dreamsnél készülő Eclipse játszódik majd ebben az érában.
-
Montanaxy
aktív tag
Én annak is örülnék ha a KOTOR 1-2-nek csinálnának egy hivatalos remaket, ami minőségi, tehát Resi 2 szint. Azt meg lehetne talán ugrani pár év alatt és biztosabb is lennék benne, hogy megjelenik valamikor. Ez nekem ilyen 1313 gyanús...
-
TESCO-Zsömle
titán
Ezt egy másik fórumon találtam, próbálok fordítani:
Mielőtt bárki elkezd kék rűrlény/-lány szerelemról álmodozni és túlságosan izgatottá válik, gondoljátok végig az alábbiakat:
-A Mass Effect 1, 2 és a KOTOR írásáért elsősorban Drew Karpyshyn volt a felelős. Ő volt az oka, hogy ezek a játékok jók voltak. Nem Casey. Ez elég nyilvánvaló az után a bomba után, ami a Mass Effect 3 befejezése volt és az általános minőségromlásból, ami a szériát jellemezte.
-Mikor Casey visszatért, SWTOR kiegészítőkkel dolgozott. A munka eredménye a valaha volt legrosszabb fogadtatású játéktartamom az Old Republic történelmében, megítélésűk rosszabb, mint a kínosabb fancfic projekteknek.
-Casey volt a felelős, mikor a "bioware MAGIC" terminológust bemutatták, mint a hosszútávú crunch és a sáros vezetőség szinonímája.
-Casey komolyan közreműködött az Anthem megalkotásában, amiről tudjuk mekkora nagy siker lett.
-Mikor először elhagyta a Bioware-t, a Microsoft Studios-hoz ment, ahol két évig semmi említésre méltót nem alkotott.
-Mikor másodjára is elhagyta a Bioware-t, megalapította a Humanoid Origin-t, ami semmi említésre méltót nem alkotott.
Szóval az, hogy Casey Hudson része a projektnek semmilyen úton-módon nem jelzi, hogy ez egy sikeres vagy legalább befejezett projekt lesz. Ehhez gegyük hozzá, hogy a cím ellenére a játék nem a KOTOR/SWTOR történetére épít, hanem a Disney-féle Új-Wars alapozta Hight Republic korra (ami senkit sem érdekel) és akár csak Leslie Benzies-nek, nekünk is bomba van a kezünkben. Feltéve ,hogy ez nem egy újabb Star Wars Eclipse, ami elsűnik a semmibe nyomtalanul
Egy újabb megjegyzés, hogy a szintén TGA-n bemutatott Exodus-on a fent is említett Drew Karpyshyn dolgozik fő íróként. -
myckey
veterán
5-6 ev alatt ki lehet ezt hozni, aki felelos a dolgokert, egy tapasztalt "figura". Varjuk, mindig varos egy jo Old Republic game.
-
vitaro
senior tag
Hat év volt a fejlesztési ideje a BG3-nak, ami 3D és RPG is...
-
wjbhbdux
veterán
Hát a kamu trailerből a műfaja se derült ki, ha valami Baldur's Gate féle felülnézetes lesz akkor azt össze lehet dobni 3-4 év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA VI
- Azonnali játékos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Google Chrome
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest