Új hozzászólás Aktív témák

• Vesztor87

senior tag

válasz Peaceliker #11453 üzenetére

:P
    Tény, sokkal jobb procit gyárt, van előnye, csak marha drágán adják. Egyet kivéve jobb, az az integrált vga, ott le vannak maradva. Szerintem az is ésszerű lenne, ha az APU gpu-ja úgy működne mint pl a notimban anno a HD 3470, hogy volt egy hd 3000 ami integrált volt, meg volt egy hd 3450-es vga ami nem integrált volt, ha nem kellett a diszkrét teljesítménye csak az integrált ketyegett, keveset fogyasztott. Nyilván itt a fogyasztás annyira nem biztos hogy mérvadó, de mondjuk az fix hogy halkabb lehetne sok gép ha nem tekerne a vidkari feleslegesen:)
    Én azért vettem az APU-s 5600k-t mert nem kívánok 1-2 évig rákölteni, játszogatni néha ezzel is el lehet, prociban meg jobb mint a G530-am volt. A másik lehetőség az lett volna hogy egy hd 6670 vagy 7730 ment volna a G530 mellé... néha gondolkodom rajta hogy melyik a jobb, kicsit parasztvakításként látom néha az Intel után hogy ez 4 mag, igazából 2x annyit tud mint az Intelem, de ehhez 2x annyi mag és 1,5x több órajel kell... annyit tud nagy átlagban mint egy 2 magos i3:)
    Na de nem offolok, ezen lehet vitatkozni, ár/érték arányban nyerő az AMD:D

Új hozzászólás Aktív témák