- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
-
lee56
őstag
válasz
tailor74 #12695 üzenetére
Richlandnél azért biztosan jobb lesz, visszafele ők sem szeretnének fejlődni, De az előzetes infókhoz képest nem hoz akkora előrelépést úgytünik. (tehát a 20-30% clock2clock erős túlzásnak bizonyult) És erre még hab a tortán, hogy valószínűleg gyártástechnológiai okokból alacsonyabb frekvencián fog kezdeni mint az előző generáció. Ezért mondják néhányan, hogy már az is jó lesz ha egálban lesz top Richivel a CPU-erő (kezdetben).
-
janati
őstag
válasz
AgFRjkUZT_3 #12696 üzenetére
ezt már láttam, de sajna ők is csak ennyit írnak a memo-hoz "DDR3"...... az órajel sehol nincs meg....
-
válasz
Rypejakten #12689 üzenetére
Hát ha ez igaz lesz ,akkor búcsúzok az apu -tól szerintem...
-
Apollo_21
addikt
válasz
Rypejakten #12692 üzenetére
Ez inkább a szerver szegmenst célozza majd nem? mondjuk sok vizet nemzavar..ha nagyjából a Richland amit kiakar hozni..ezek után cpu erő téren AMD...akkor nincs miről beszélni... majd meglátjuk. Intel megoldásaihoz pénz is kell
Az meg elég sok helyre osztódik
-
janati
őstag
válasz
Apollo_21 #12681 üzenetére
igen, de az a4-6300-ról sehol nincs info....
meg az is vicces, hogy a hivatalos amd oldalon mintha a Richland magos procik még nem is léteznének.....
amúgy múlt héten találtam egy másik ország off. amd oldalát, ahol fent voltak a Ricsik, de sajna azóta nem lelem......
-
Apollo_21
addikt
válasz
Rypejakten #12689 üzenetére
Nemár
Mondjuk érthető h az igp.-t kalapálják..márha azt teszik
De eléggé halott szekció lesz akkor így a piros megoldás...számomra legalábbis...értem én h nem HC szegmens..megminden..de h esélyt se adnak rá maguknak hogy hasonló "jót" alkossanak mint a phenom vagy az fx..... üzleti részét nézvén...megértem..nemtetszik intel..kész.igen..csak ezzel rákényszerülsz a sokkal drágábbra...ami biztos jobb..csak az egyik pár alkatrészéből a másik egésze kivan hozva kb
Mind1..
Reménykedem még.
-
TaylorPro
addikt
Várjátok a Kaverit? Én igen, ezzel.
-
HeavyToys
senior tag
válasz
Apollo_21 #12684 üzenetére
Szerintem nem lesz jól tuningolható. Most váltanak 28nm-re. Lehet lesz reverzió belőle, alapból magasabb órajelekkel, de olyan gyors a fejlesztési ütem, hogy már a következő generáció lesz, esetleg A10-7870K néven kidobnak egyet 3,9 Ghz-es alap és 4,2-es Turbo-val. De ez csak az én tippem.
-
Nzothan
tag
Helló!
a8 5600k mellé 4x2gb vagy 2x4gb memória variáció között teljesítményben lenne különbség ??
mert most csak lehet 2x2gb vennék 4 slotos lappal és majd bővíteném 4x2gb-ra.Vagy,ha 2x4gb jobb akkor elég 2 slotos alaplapot venném 1x4gb-val majd azt bővíteném.
tanácstalan vagyok. -
Akmak
tag
-
Apollo_21
addikt
válasz
tailor74 #12645 üzenetére
Köszönjük a tesztet...tény h soknak tűnik mellé..inkább egy 270X et tudnék énis elképzelni ottmár biztos meglenne a kihajtás
De ígyis pofás és bíztató..ha erre még erőben rádobnak a Kaveri jó 15-20%ot akár még a 280x amivel most teszteltél..még aztis elfogadhatóan adagolná..bár inkább...a 270xnél maradnék akkoris
Vagy kitudja..lehet hajtana a kiváncsiság
-
MZperX75
addikt
válasz
sumermen88 #12673 üzenetére
4-4.2Ghz-en a HD7850-el is el birkózik 95%! 4.3-4.5Ghz-en 100%-talán még egy(4.7Ghz-en 7870-es is.)
A 7790-nek elég az alap órajel is (3600Mhz 5600K-nak) -
kopidoo
senior tag
válasz
sumermen88 #12673 üzenetére
Ha kicsit rádobsz a szorzóra (3,9-4GHz), akkor szerintem akár egy 7850 is jó lehet.
-
sumermen88
tag
Sziasztok! Elég régóta használok apu-s gépet, de most már játszogatnék is kicsit. Olyan kérdésem lenne, hogy egy a8-5600k mellé milyen vga-t rakhatok maximum? Full HD felbontásom van... de procit nem szeretnék cserélni egyenlőre! Esetleg egy 7790 el elbírna vagy extrém esetben egy 7850 el? Köszi a válaszokat.
-
konci79
őstag
válasz
KISDUCK #12669 üzenetére
Nekem ez van,alapon nem sokat eszik,játéknál kajál csak 100 w körül,netezésnél 50 w körül (csak most ránéztem gyorsba,annyira nem nézegettem )
5500-as szte ugyanez csak 3,2 ghz és 65 w-os,Én is szemeztem azzal de mivel játszom is ez lett megvéve.
Sztem árát megérte,neked lehet elég akkor az 5500-as. -
KISDUCK
addikt
Tervezem egy a8-5600k beszerzését és főleg azért mert kicsivel olcsóbb mint az 5500 és az érdekelne, hogy van valami megoldás amivel könnyen lent lehet tartani a fogyasztását? Egy cpu-s oldalon láttam, hogy az 5500 kb 30-35% kevésbé éhes mint az 5600. Családi pc-be menne és nincs szükség nagyon a koxra. Kisebb procit nem akarok, mert hosszú távon előnyösebbnek tartom a 2modul/4magot.
-
-
janati
őstag
-
ati3x
senior tag
válasz
Dany007 #12653 üzenetére
Nyugodtan vehetsz 7870-et. Tegnap futtattam vantaget, 16xxx pontot kaptam. Néztem a netes result-kat i7-el is ilyrn eredmények születtek. Nàlam a proci 4.2-re van huzva. Idle-bem a teljes remdszer 80-90 wattot kér. Ebben a monitor, és a hangfalak is benne vannak, 2 vinyóval. Tegnap néztem a mass effect 3-at 1920x1080-on, full folyamatos volt. De csak pàr percet tudtam nézni, mert utàna elvesztette a kapcsolatot az origin szerverével, és nem is javult meg.(szóval megéri jogtiszta jàtékkal jàtszani...) Crysis 2 is folyamatos volt, reccenés nélkül.. Bocs, hogy nem írok fps-t, frapsot még nem szedtem le. legalàbb nincsenek prekoncepcióim
A ref hűtés persze hangoskodik, de ugyis fülrssel tudok jàtszani..
-
válasz
Deske89 #12658 üzenetére
Elől gyárilag is van benne kettő, de én azt túl hangosnak véltem már így adatokról is, és ment helyette a jól bevált AC. Szóval igazából 1db került bele hátra (szintén AC) és egy 20Cm-es felülre, amiben el lett csípve a 4 LED 1-1 lába, mert nem volt kedvem UFO-t csinálni a házból.
Hát hangra picivel hangosabb mint mikor vizem volt, de nem vészes. Hogy ne legyen nagyon hangos ahhoz az kellett hogy PWM szabályzást használjak az összes venti esetén (az AC ventik sorba köthetőek).
Belőttem 60 fokra és az 1-9-ig tartó skálán 3-asra, és így tökéletes. -
cmd3
tag
patomi, varmi2 hiszek nektek.
Akkor ezeket a lapokat is számításba veszem.
Az asrock alaplapoknakekkora a támogatása? -
Akmak
tag
Sziasztok!
Adott egy Asrock fm2a85x extreme4 és egy A8-6600k. A probléma za hogyha Aidában nézem a hőfokát akkor 0 Fokot ír ami szerintem kicsit falsz adat. Nem lehet valahogy kalibrálni?
Windows 8.1 Pro-m van.
Választ köszi!
Akmak -
Dany007
veterán
válasz
janati #12652 üzenetére
Hangkártya.
Attól függ mit hajtasz meg vele. Az alaplai kártyák bőven jók egy alap rendszernek.De pl én most vettem egy Asus Xonar DG-t kemény 7k hufért. Azért mert van benne fejhallgató erősítő. És van egy jobbfajta fejesem. Érezhetően brutális a különbség. Főleg a Dolby headphone miatt. Játékban is durva.
No de egy alap 5.1-es rendszer miatt nem vettem volna külön hangkártyát.
Sajnos nem tudom mit tud az Audigy-d. : ) De v.színű ha alap 5.1-es rendszered van akkor kb tökmindegy. De ehhez tényleg ismernem kéne azt a hangkártyát. -
Dany007
veterán
válasz
tailor74 #12650 üzenetére
Huh ez egész jó eredmény. Bár tény, hogy a netes resultok alapján 7870 szinten van A10-5800k-val, viszont annak a felső részében.
Én se vagyok agyatlan tuning párti, mint olvashatod is. De most muszáj lenne.
Nézd meg a hőmérsékleteket és szvsz nem lesz gond.
CPU offsetnek adsz +0.125V-ot, NB frekit feldobot 2000-re majd a szorzóval játszva a procit 4.400-4500Mhz-re. És lefuttatod újra a tesztet. =))
Ez még szvsz nem fog ártani neki. Legrosszabb esetben is csak lekapcsol a gép, baj nem lesz. : )
No, persze nem akarlak force-olni csak szerintem így jobban kihajtaná azt a kártyát.Viszont 4,2-ig lazán felteheted. Adsz egy kis plusz feszt a cpu-nak és kész. Ennyit én is nyomattam neki alap hűtővel! Észre se veszi, hidd el.
Amúgy az 5800k esetében a túlzott tuning ott kezdődik, hogy vízhűtés + 4.800mhz a procinak.
Na az már túlzott. =)
Mindenesetre még egyszer köszönöm a tesztet! Sokat segítettél a lelkemnek
Mostmár nyugodtan fogok 7870-et vagy 270x-ez venni.
-
válasz
Deske89 #12598 üzenetére
ITT vannak a képek.
Egész jól ellehetett rendezni a belsejét.Teszteredmények és tapasztalatok majd 1-2 napon belül, mert most odáig jutottam, hogy összeraktam, és hála istennek felállt a win, így nem kellett újrarakni, mert őszintén megmondva ma nem nagy kedvem lett volna már hozzá.
Szóval 1-2 drivert kellett csak feltenni és most minden üzemel rendesen, de kap majd egy friss wint mert ez már nem gyengéden mocskos.
Anno még a P5B Deluxe lappal lett telepítve, amiben volt egy E6300, aztán jött bele egy Q6600, majd mivel gyenge volt a lap alá megkapta a P5K Premiumot, majd ssd-t, és jött utána a P6TD Deluxe az I7-920-al, és végül ami a mai napig is volt, az Asrock Z68 Fatal1ty + 2600K kombó, és most pedig az A75 Pro4 + A8-6600K páros. Vga terén is volt jó pár csere, szóval kész csoda hogy még megy a win -
Dany007
veterán
válasz
tailor74 #12645 üzenetére
Hurrá!
Ezek igen frankó eredmények!
Egyedül a 3DMark 11-et nem vágom. Performance teszt kéne onnan is.Ott tudom mik mennek, olyan 7000 pont körüli ezzel a cpu-val.
Szóval ha még van kedved, esetleg futtathatnál egy performance tesztet is. Arra kíváncsi lennék.
Utána feltolhatnád a procit 4,5Ghz-re az megadja neked azt a plusz 10-15%-ot amit a Kaveritől vársz.
Én kipróbáltam a 4,5ghz-et és adott ennyi pluszt a tesztek alapján.Egyébként köszi az infót, igen hasznos nekem! : ) Tényleg a 270x lehet a plafon, de ahogy látom ez erősen játékfüggő!
-
AgFRjkUZT_3
tag
Ezen az oldalon át tudsz kattintani a 6300-asra is.
A különbség nyilvánvaló, gyorsabb is, meg jobb az IGP-je is.
A 400 w-os táp elég lesz. -
Üdv!
Szüleim régi P4-es gépét akarom lecserélni és egy A4 5300-as procit néztem ki+alaplap(FM2A55M-HD+) +4 GB RAM. Azonban pár száz forinttal drágábban láttam egy A4 6300K procit, de az AMD oldalán semmit sem találtam róla. Szerintetek melyiket vegyem? Illetve a P4-es gépben lévő 400W-os táp maradhatna? Nem szeretnék arra is költeni.
-
Sziasztok!
Kb. 2 hete jeleztem ,hogy egy sapphire r9 280x dual-x - et tettem az a10 5800k mellé....
Megosztanék pár tapasztalatot ,hátha valakit érdekel...
Eddig pár játékkal ,és teszttel próbáltam időhiány miatt...
egy valley tesztés egy 3d mark 11 alap vga órajelekkel...
Játékok...
COD Ghost: 99%-on megy a kártya , mindezt 55-85 fps mellett , de tudjuk ,hogy ez egy igencsak optimalizálatlan játék...
Skyrim , AC4 Black Flag: nos itt már csak 60-70%-ra tudja kihajtani a vga-t a processzor ,mindezt jellemzően 50-75 fps mellett...
Darksiders 2 : xbox 360 port , 75-80 %-ban dolgozik a vga 85-110 fps mellett...
Minden játékot 1920x 1080 -ban próbáltam , 4GHz-re húzott processzorral..
Szerintem egyértelműen látszik ,hogy ekkora kártya fölösleges ezek mellé,szerintem a 270(x) lehet a felső határ...
Bízom a kaveri + 15 -20 %-os proci erejében ,és hogy igaz a hír ,miszerint az igp be tud segíteni a processzornak a grafiks számolásban dvga esetén... -
janati
őstag
sziasztok!
összeállt a kezdő APU konfig...
Giga F2A88XM-HD3 lap
A4-6300 cpu (a Kaveri érkezéséig gondoltam...)
2x8GB Adata 2133 DDR3 (ezt is már a Kaverinek szánom igazából)2 kérdésem lenne:
- az alaplapi int. hang jobb, mint a meglévő régi Audigy2-m? melyiket használjam?
- a ram beállításokkal gondban vagyok: olyan, mintha csak max. 1600 mhz-en mennének terheléskor.... ez az A4 proci rendszer órajele? ezért? ha magasabbra veszem akkor fagyi van.......
-
lee56
őstag
válasz
frescho #12636 üzenetére
Értem. Ez azért annyira nem is vészes, roszabbra számítottam.
Igazából játékra csak régebbi címekkel lenne és inkább az internetezés, multimédia a főbb szempont. Egy 1866-os 4GB Kingston Hyperx modulra gondoltam, amit aztán később lehetne bővíteni is egy újabb darabbal, ha már szűkössé válna.
-
konci79
őstag
-
Apollo_21
addikt
[link]
Ez lenne a lélektani alsóhatár sztem..nekem ilyen van cirka 2hete...tökéletesen teszi a dolgát...
igaz mATX formátum de nincs kifogásolni valóm egyelőre.
Ha a prociba "APU"-ba integrált..vga-t akarod egy ideig használni akkor 1600..de inkább 1866os ramokat nézz..azokból profitál..mármint a gyors memóriákból... -
Dany007
veterán
Grat hozzá!
De akkor kérünk eredményeket szépen sorban. Kíváncsi vagyok mit hoz ki a 7870-ből ugyanis én is azt tervezek venni.
Jöhet egy 3DMark 11 eredmény, aztán BF3-4 ultrán, lehetőleg 1080p-ben.Plusz amihez épp kedved van bármi.
Aztán jöhetnek a szubjektív tapasztalatok. Mennyire ingadozó az fps játék közben, észlesz-e micro laget bárhol és így tovább és így tovább.Egyébként brutálisan olcsó az a 7950 : o 47k?... Bár tény, hogy kihajtás szempontjából pénzkidobás lett volna egyelőre.
-
ati3x
senior tag
Na...
Nekem beköltözött a gépembe egy powacolor GHz edisön 7870.. Tegnap vettem ákcijósan, árban kb 7790 szintjén volt. (átszámolva kb41-42) Igaz ref hütéssel, de iddle-ben nincs hangja, játék meg ugyan lesz, de elég koca játékos vagyok.. Kicsit megremegett a kezem, mert 7950 kb 47 körül ment, dehát a 4.2 re húzott A8 6600K úgysem hajtaná ki... Ezt meg so-so.. Lecseréltem a 430-as HKC tápot is egy 500-as moduláris Corsairra.. Szóval a konfigom most már teljes!
Megint el leszek vele pár évig! Az eredeti terv egy r9 270(x) volt, de az 8-10 ezerrel drágább let volna, az architektúrája meg ugyis csont ugzanaz.. Na jó az a speckó audió cucc nincs benne.. Na bumm...
-
cmd3
tag
Sziasztok!
Szemezgetek ezekkel az APU-kkal. De most kicsit belekeveredtem a dologba.
Szerintetek melyik a jobb az A8-6600k vagy az A10-5800k.
Illetve, hogy egy ilyen alaplap illene e hozzájuk.
Gigabyte GA-F2A88XM-DS2
Én 4gb Kingston HyperX Blu 1600-as ramot gomdoltam hozzá.Amire használnám az heti 2-3 alkalommal 1-2 óra játék amikor a párom dolgozik. Nem vagyok egy brutál nagy gamer és nem is multizom. Csak simám a kis szabadidőt szeretném játékkal kellemesen eltölteni. ( Crysis 3, BF3 pl)
(Egy 23" Full hd LG monitorom van) -
Üdv!
Azt meg tudnátok mondani, hogy melyik megoldás lenne erősebb?
1, A10 + HD6670 dual graphics, vagy
2, HD7750 önmagában.Másként: az A10+6670 DG melyik önálló Radeon vga-val van pariban?
-
ExtazZzi
tag
Helló!
Az érdekelne hogy mit bírnák kezdeni a konfigommal,van egy MSI FM2 A55-E33 alaplapom,vele A10-6700 Proci+2x4gb 2400mhz kingston hyperX predator memóriám...Pl a Battlefield 4 Full HD ban Lowon 20fpstől nem akar feljebb menni,sőt még a 20at is ritkán éri el,a ram is 1866mhz működik csak,valamit tudnák rajta húzni?vagy mit lenne érdemes cserélni benne? -
Findzs
addikt
válasz
Vartanus #12615 üzenetére
én is azt hittem 1 éve, hogy milyen frankó időtálló lesz az fm2 -ő azért is vettem 5800k -t (azóta 6800k) és most meg már 1-2 hónapja van újabb foglalat
a kaveriről is az volt kezdetben, hogy fm2 lesz biztosan aztán meg...
a mai világban nem igazán lehet kijelenti, hogy mi meddig fog tartani, főleg nem számtechbenaz am3 foglalatot szerintem már semmi sem fogja űberolni (legalábbis időtállóságban)
-
Vartanus
őstag
válasz
Apollo_21 #12592 üzenetére
Itt a Carizzos topik lehet olvasgatni. Kitárgyaltuk már Oliverdával,Fiery,Abu,Dezz és a többiekkel,hogy AMD vonal 2016-ig nem lesz DDR4..tehát a Kaveri utódja alias Carizzo szinte biztos,hogy Fm2+ lesz. Az Intel is csak szerverfronton veti be a DDR4-et jövőre és majd 2014 végén vagy 2015-ben lesz bevezetve desktopon a Broadwell platformmal amihez ugye bár dacára az LGA1150-es tokozásnak új deszka kell,így aki Intel fronton most vesz deszkát és jövő év végén a Broadwellre akar fejleszteni új lap kell neki>>az FM2+ időtálóbb.
-
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Apollo_21 #12612 üzenetére
Uhhh, akkor a 70-71 fokommal egészen közel voltam a maxhoz, azóta meg ráadásul 4000MHz-re is feltekertem. (mondjuk Aidával tesztelve tegnap 4000Mhz-en nem értem el olyan magas hőmérsékletet, mint előtte 3800-on, ami elég érdekes, mert a szobahőmérő alapján 1 fokkal volt hidegebb a szobában, de a max érték 68 fok volt, igaz nem terheltem túl sokáig csak egy olyan 10 percig, de akkor már egy ideig nem változott a grafikon)
Úgy látom mindenképpen be kell szereznem egy másik hűtőt!
-
Apollo_21
addikt
válasz
Tommmysun #12611 üzenetére
74fokban van meghatározva a max érték...Turbo értékben sajnos énis csak tapogatózom..bár én a tuning miatt kiis kapcsoltam teljesen....gyári hűtés nekem elég gagyira sikerült..ilyen sima alu izécske..ugyh rátettem egy Phenom II x4 gyári hőcsövest és máris javult a helyzet.
-
Tommmysun
aktív tag
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Shkiz0 #12603 üzenetére
Én hétfőn vettem át az Asrock FM2A88M Extreme4+ lapomat, de tény, hogy baromi kevés helyen lehet kapni (volt ahol fent volt a kínálatban, majd kibökték, hogy mégsincs készleten, stb.). Jah és 15190-be került
, a legtöbb helyen ennek a lapnak az A75-ös verziója is drágább volt
és az sem volt még nagyker raktáron sem.
Amúgy egy kicsit fel is húzott a dolog, hogy már megint ennyire hanyagolva van az AMD márka. Hogy is lehetne nagyobb a bevételük, ha alig kapni alkatrészt hozzájuk :S.
-
-
MZperX75
addikt
válasz
Shkiz0 #12603 üzenetére
Általános felhasználásban nem túl sok a különbség,bár jóval lassabb mint 2600K.
Netre+videóra nekem egy AMD E-350 is tökéletes volt sőt még Photoshopra is jó volt bár kicsit lassúcska volt rá.
Én 3 éve egy AMD Phenom2-X4 945@3.4Ghz+2db HD4870-1G CFX-et váltottam Brazosra,és így is 1.5 évig megvolt a brazos miután cseréltem le A szériás APU-ra.Amit vennék csak net+videó+torrent az egy Kabini A6-5200 X4(2Ghz)
Ez meg kis Kabini ,milyen kis helyes csatt a monitor mögé
Ezt a konfiget másra is jól használhatod majd,szerintem nem lesz csalódás.(A-8-6600K)
-
válasz
MZperX75 #12602 üzenetére
A8-6600K
Vizet biztosan nem teszek rá, az i7-en volt, de iszonyat nagy pénznyelő.
Addig van értéke amíg meg nem veszed, aztán jó ha fele annyiért el tudod adni.
Nekem a lap kivételével mindenen víz volt, majd 150K volt annó 3 éve a rendszer, de most jó ha 60-at kapok érte úgy, hogy pl a 79x0 fullcover blokk nem volt kártyán 2 hónapot sem -
válasz
Kroni1 #12600 üzenetére
Amire kell ez is megfelel.
Játék szinte 0 lesz, nekem csak HD filmnézésre, és netezésre kell, meg pár olyan játék ami még a korábbi gépem integrált kártyáján is elfutott, így ezen is el fog.
Pont emiatt adom el a régi gépet, mert feleslegesen állt benne a pénz, mivel lassan 1-1.5 éve hogy nem játszok aktívan, így egy I7-es gép tök fölösleges már a fenti dolgokra.
Így esett a választásom erre. Ilyet lapot meg amit írtál nem találtam készleten egyik nagykerben sem. (asrock)
Kíváncsi leszek, hogy a 2600K után mennyivel fogom lassabbnak érezni.Hétvége folyamán fogom összerakni, majd ha kész mutatok képeket.
-
MZperX75
addikt
válasz
Shkiz0 #12599 üzenetére
Jó lesz az ,milyen az APU? (A10-5800K?6800K?vagy?) Jó kis vizesblokk
kellene...
Ugyan ez a lapom van az csak FM1-ben A75 Pro 4-es.
Jó az csak elsődleges monitorkimenetre ne HDMI-t tégy hanem DVI-tedd ki,mert érdekes müködést tapasztasz,valahogy sem a Bios sem a boot menü nem látszik csak mikor a Win7 bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Ryzen 3 3200G processzor
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest