- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
ADAM1337 #10898 üzenetére
Ezért vagyok gondban, hogy ez most lap, vagy chipset függő, mert pl, az egyik asrock lap manual-jában szerepel, hogy:
Supports Blu-ray Stereoscopic 3D with HDMI 1.4a
Gondolom a 3D miatt van rá szükség, vagy a magasabb felbontás miatt.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Főként az A75 és A85x lapokkal kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy ezeken a chipkészletű lapokon már HDMI 1.4 van? Csak mert a lapok specifikációjában ez külön nem szerepel.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
varmi2
nagyúr
válasz
KingBradley #10893 üzenetére
KB 30% javulás.
Ha húzod a ramot feljebb, akkor még több. -
Sunny8003
csendes tag
válasz
TaylorXIII #10890 üzenetére
Köszi az infót bár nem teljesen az amit szeretem volna tudni... Nincs valami táblázat a hőmérsékletélre procik között...??? Igaz már döntöttem 5800 a befutó.. Már vak valami rammot kell vadásszak... Üdv
-
KingBradley
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg, átmenetileg egy 5800K mellett használok single ben egy 1333Mhz s 4Gb os modult. Mekkora sebesség (játékon belül) növekedésre számíthatok, amint egy 2x4Gb 1600Mhz dual kit re cserélem ezt?
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Vartanus #10891 üzenetére
A Ghz Edition igen de itt sima volt
Egy kiegyensúlyozott tesztben ahol van AMD-s és NVIDIA-as játék is ott bizony egyenlőek habár FULL HD felett fordul a kocka
:
http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_760_HAWK/26.html -
Vartanus
őstag
válasz
TaylorXIII #10890 üzenetére
Szerintem a7970 azért erősebb egy GTX 670-nél.
-
Sunny8003
csendes tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy nem találom a megoldást és a kompromisszumot. Van 1 Asrock 85x ext6 lapom, melyik profi lenne jobb??? 5800k vs 6800k.. Cs:go val játszol 1680x1050 be /fx8320-volt!! De kifűtött a lakást... Nagy a két apu közti hőleadás??? Illetve mennyi jelentős a teljesítmény különbség?? Mert az árában 10 e azt inkább a ramra szánnám..
illetve van 1 gtx 570 em mennyire használható ez? Köszi -
Midway
senior tag
Ha csak ritkán játszom , főleg csak böngészésre használom a gépet fogyasztás miatt érdemes elcserélni az 5800k-t 5700-re ?
Jelentkezne ez a fogyasztásban vagy kis kihasználtág esetén mindegy? -
syl5
őstag
válasz
GeneraL_XTX #10872 üzenetére
"Mivel nem hinném, hogy valaki itt az AMD mérnökei között dolgozik "
Ebben ne legyél olyan biztos.
Ha jól tudom van Nvidia-s és AMD-s fejlesztő is fórumtársaink között.
Az már más kérdés, hogy nyilván ekkora cégeknél már kemény titoktartásik vannak. -
atti_2010
nagyúr
válasz
TaylorXIII #10882 üzenetére
Szerintem még Szeptemberben megjelennek.
-
válasz
atti_2010 #10876 üzenetére
A hirek szerint a frontendet dolgozzak at leginkabb. Ez alapjan en amondo vagyok, hogy az egy szalas teljesitmeny nem fog brutalisan megugrani. Ha kicsit novelik a frekvenciat es optimalizalnak, akkor 10-15% kozott. De a modulok jobban fognak teljesiteni, tehat ha mind a ket magot terheljuk az adott modulban, akkor jobban fog teljesiteni. Jelenleg ez programtol fugg, de a masodik mag atlagban +60%-ot jelent kb. Ezt javitja a frontend atdolgozasa. Ha 20%-al, mint hallani, akkor az tobbszalas mukodesnel segiteni fog, kb. tudni fogja egy i5-2400 teljesitmenyet ket modullal az uj proci, ami eleg szep elorelepes lesz. (Igy kijohet a 30%.)
katt: A gyarto a sajat lovat dicseri. Szerintem a legjobb forumokon szetnezni, hogy mi az ami tenyleg jol sikerult. Lehet tobb fazis szarul osszerakva. Na meg az is kerdes, hogy mi fer bele a koltsegvetesbe.
-
stratova
veterán
válasz
TaylorXIII #10875 üzenetére
Ha a legutóbbi dieshot valódi és tényleg duplázódik az FPU a kétszerezett decoder egység és a növekvő L1 cache mellett, akkor jogos elvárás lenne egy Sandy i5 2300 szint. De ettől még tudtommal függetlenül nincsen információ a CPU teljesítményről.
-
katt777
félisten
válasz
frescho #10852 üzenetére
Az valóban elkerülte a figyelmemet, hogy néhány gyártó csak falból rak 8 pines csatit némelyik lapra.
GB-ot semmiképpen nem vennék amúgy sem. Természetesen a kialakítás sem mindegy, akárcsak a felhasznált alkatrészek minősége, de a több fázis mindenképpen stabilabb működést és jobb tuningolhatóságot biztosít, ezt magam is tapasztaltam.
A legbiztosabb a gyártó honlapján előre tájékozódni, mit nem érdemes megvenni.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
TaylorXIII #10875 üzenetére
Igen én azt mondom, de mindenki csak arra épít amit eddig olvasni lehetett róla, viszont szerver vonalon a 8 magos Piledrivert akarják kiváltani a 4 magos Steamrollerel ami nem jelent rosszat.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
A Jaguar az teljesen más tészta leginkább az Atomhoz hasonlítják a Kaveri meg fényévekre van tőle, és pont az egyszálas programoknál várható nagyobb javulás.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
De több szálon sem?
Már az is jó lenne mert egyelőre az sem ment de ha sikerülne az már lenne valami, nem?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
TaylorXIII #10871 üzenetére
Mivel nem hinném, hogy valaki itt az AMD mérnökei között dolgozik titokban, mi is csak pletykákra alapozhatunk
i5 szintet egyébként szerintem nem fogja megütni, a nextgen konzolokban lévő 8 magos jaguarok se valami erősek egy szálon.
-
TaylorXIII
őstag
Valaki nem tudja milyen pletykák vannak a Kaveri APUk proesszorteljesíményéről? Állítólag i5 szintet is majd megütik bár azt nem tudom milyen generációsat
Mert az nagyon nem mind1
Szóval valaki nem tud még valamit a Kaveriről?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Vartanus #10866 üzenetére
Szerintem ott valami throttling lehet. Visszaveszi magát a CPU mert eléri a TDP keretet (vagy a kritikus hőmésékletet). Első körben próbáld meg kikapcsolni a BIOS-ban ezt a védelmet. Haveromnak ugyanez volt a baja egy i3 intel procival, mióta összeraktam neki ki se takarította a gépet, véletlenül szúrtam csak ki h a bios-ban 98fokos volt a procija. Kitakarítottam, újrapasztáztam azóta tökéletes újra a WoT.
Másodsorban cseréld le a stock hűtőt, az nem alkalmas a gyári órajelen se arra, hogy értelmesen lehűtse nemhogy húzva.
-
pauliboy23
senior tag
Nincsenek nagy igényeim, nem full hd kell nekem. F1 2012 MoH Warfighter 1024-be high beállításokkal megy. F1 2013 meg mondjuk a COD Ghosts-ot kitolnám vele, bár annyira nem lényeg végülis, csak b.nőm leszokta foglalni a konzolt, addig én se unatkozzak;-)
-
kopidoo
senior tag
válasz
pauliboy23 #10863 üzenetére
Rosszul fogalmaztam: A 2 szál mire lesz elég a VGA mellett.
frescho kérdése helyénvaló: ha megmondod mire kellene, akkor tudunk érdemben válaszolni. -
válasz
pauliboy23 #10863 üzenetére
Milyen jatekot szeretnel jatszani? Az a CPU alap dolgokra jo, de barmilyen ujabb jatekhoz igen harmatos.
-
Vartanus
őstag
-
Vartanus
őstag
Halihó..
Szerintetek az mitől van hogy kb fél éve a WoT-al 1680x1050 High/mediumon simán játszottam (25 FPS alá sosem mentem és 50ms fölé) most pedig mediumon is sokszor bezuhan 16-18FPS-re és a ms pedig 70fölé??
-
kopidoo
senior tag
válasz
pauliboy23 #10861 üzenetére
Elférni elfér, csak az a kérdés, hogy mire lesz elég a 2 szál mellett.
-
pauliboy23
senior tag
Sziasztok
MSI FM2-A55M-P33
AMD A4-5300
2x2 GB Kingston Hyper Blu X 1600
Cooler Master Elite Power 500WEzek mellé elfér még egy Asus vagy Sapphire HD7750?
-
válasz
Vartanus #10855 üzenetére
innen indultunk: [link]
katt777 irta: Értelmes user mondjuk nem vesz 4-es tápcsatis alaplapot, még házimozinak sem.
frescho irta: Egy A4 melle miert ne venne meg. Max 65W-os fogyasztashoz meg a 4 pin se kellene.
katt777: Mondjuk mert több fázis, stabilabb és takarékosabb működés, kvázi ua. árért.Amit katt irt, az nem allja meg a helyet, mert a tapcsatik es a fazisok szamanak nincs koze egymashoz, max csak annyi, hogy egy csucs lapra rarakjak ami elerheto, ezert van rajta tobb fazis, 2x4 csati...
Kemeny tuning eseten johet jol a 2x4 pin, de nem a beleposzinten es nem HTPC-nel. Azta szintet a vasarlok toredeke celozza meg, ugyanis annyiert mar erosebbet is lehet venni.
-
kopidoo
senior tag
válasz
DeckardCain #10850 üzenetére
BF3 multi jöhet ultra beállításokkal AA nélkül és AA-val.
-
válasz
katt777 #10843 üzenetére
Nincs koze annak, hogy 1 vagy 2 darab 4 pines 12V ATX csatlakozo van a lapon. Jellemzoen a 12V-os pineket osszekotik a lapon. Egy kiegeszito csatlakozo a szabvany szerint 144W-ig jo (pinenkent 6A a limit). Arban a kulonbseg eleg nagy, peldakent Giga lapok 2x4 csatlakozoval:
3+2 fazis: GIGABYTE GA-F2A55M-DS2 14.516 Ft
4+2 fazis: GA-F2A85XM-D3H 19.406 FtNem a fazisok mennyisegevel volt gond az elfustolt, vagy throttlingolo lapokon, hanem azok kialakitasaval.
-
Vartanus
őstag
válasz
DeckardCain #10850 üzenetére
Én örülnék ezeknek
attlefild 3,Counter Strike Go,Dirt:Showdown,GTA4
-
DeckardCain
senior tag
Na ma rendeltem meg a következő négyest.
750k
Asrock FM2A75 PRO4-M
Sapphire 7790 1 GB dual-x
2x2Gb hyperx blue 1600MhzAkit érdekelne valamilyen játék teszt az jelezze FullHd-ban tudok majd tesztelni.
Lehetőleg olyat írjatok amihez van benchmark. -
3shae
aktív tag
válasz
TaylorXIII #10848 üzenetére
Köszi a válaszokat, elküldöm neki emailben amit mondtatok itt. Igen, a keret limitálva van, ezért írtam a két olcsóbb kártyát.
(#10847) GeneraL_XTX igen valószínű hogy kihajtaná, de ennyi pénze nincs
-
TaylorXIII
őstag
válasz
GeneraL_XTX #10847 üzenetére
Oké oké csak 20-30 ezres kártyákban gondolkodott és én már 7870-ig nem akartam elmenni
Az már túl soknak tűnt
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
TaylorXIII #10845 üzenetére
szerintem még egy 7870 is simán belefér.
-
3shae
aktív tag
Sziasztok!
Kollégámnak szeretnék segíteni.. Van egy A10 5800k procija a benne lévő videokártyát használja. A kérdés mi éri meg jobban egy 7750-70 vagy egy 6xxx sorozatú dual graphic kompatibilis kártya. Legtöbbszor inkább a játékok dominálnak.
Köszönöm előre is!
-
válasz
Csorbi #10840 üzenetére
Marpedig eleg sokan vannak. Az FX topicban is rendszeres, hogy 8350-et akar valaki minimal lapban huzni, aztan meg csodalkozik, amikor az vedekezes keppen visszaveszi magat 1400MHz-re. Ez a hozza nem ertes. Az Asrock FX-hez valo also es kozep kategorias lapjai sem sikerultek jol, eleg hamar tulmelegedes miatti throttlingba lehet belefutni veluk.
katt777: Egy A4 melle miert ne venne meg. Max 65W-os fogyasztashoz meg a 4 pin se kellene.
-
-
Csorbi
addikt
válasz
frescho #10837 üzenetére
Ugye mennyivel másabb, ha alá is támasztja valaki a mondókáját
(Jelen esetben azért a felhasználói hülyeség is közreműködhet egy ilyen elfüstölésben, és az sem túl életszerű, hogy valaki egy minimál lapba tegyen egy ilyen processzort, neadj'isten még jól meg is tekerje azt. Ha mégis, hát meg is érdemli. A Földön lévő IQ mennyiség állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá...)
-
Vartanus
őstag
válasz
Csorbi #10836 üzenetére
Ennyi erővel meg ne általánosítsuk a márkát a 8xx-es deszkák alapján.Mert ha azt hirdetitek hogy az Asrock tökéletes és semmi baja nem volt nállatok aztán a user vesz egy olcsóbb a75 vagy a55-ös deszkát és gondja támad vele, hiába mondod majd neki hogy dehát a 890GX vagy más AM3-as deszka x éve hibátlan nálad.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
frescho #10837 üzenetére
Ugyan ez van az lga 1150-nél, z77-es mini lapokkal 4pin-es tű elég a lapnak meg 2-3 fázis.
Csak amikor az i7-et húzzák vele vannak a problémák a táp résznél a proci 4pin beleégve a lapba.
Meg amikor a user a 8pin-es tű helyett azt hiszi elég a 4 is a procinak egy tuning lapnál i7-el ugyanúgy. -
válasz
Csorbi #10836 üzenetére
Nem zorog a haraszt...
Az Asrock belepo szintu (fokent az 55-os mATX) lapjai eleg gyenge tapresszel keszultek. Maga a gyarto is csak A4, A6-ot tuntet fel a dobozon, mint amihez ajanlott, talan nem veletlenul. Ha a gyartoi ajanlas ellenere belerak valaki egy 5800K-t es tuningolja, akkor viszont ne csodalkozzon, ha elfustol. Mondjuk az is erdekes, ha nem ajanljak, akkor miert tamogatja megis a lap EFI-je, vagy legalabb miert nem tiltja le a tuningot?
-
Csorbi
addikt
válasz
Vartanus #10835 üzenetére
Neked lehet hogy elég, de ez itt egy szakmai fórum, épp ezért kéretik az ilyen jellegű állításaid a lehető legpontosabb információkkal alátámasztani, és a többiek hadd dönthessenek ennek tekintetében. Magadat meggyőzni, hogy az Asrock általánosságban problémás, elég otthon a tükör előtt is...
-
korcsi
veterán
válasz
Vartanus #10831 üzenetére
Én úgy tudom, hogy pont csak egy típus füstölt el, az FM2A75M-ITX, ha nem így lenne elnézést, amennyiben igen akkor kérném ne általánosítsunk, és ne gyártsuk a városi legendákat!
-
jaladar
csendes tag
Remek szerintem megvárom amíg az asrock előjön az új extreme 4 el volt régen egy elég tökös asus lapom csak a baj volt vele tény azóta is működik egy havernál de néha még most is megszopatja a jelenlegi gazdáját utána volt egy asrock extreme3 890gx soha semmi hibát nem produkált és nem is volt drága. Azóta is bátran javaslom a márkát még komolyabb konfigurációkhoz is, haveroknak ebből kettő rendszeresen videót vág és renderel senkinek nem volt azóta se egy rossz szava ezekre a lapokra se intel se amd konstrukcióban
mégegyszer köszönöm a körültekintő segítséget további szépet itt a fórumban -
TaylorXIII
őstag
válasz
jaladar #10826 üzenetére
Konkrétan én nem tudom mikor kerülnek a boltokba az FM2+ alaplapok de úgy tudom ősz folyamán. Októberre szerintem itt lesznek csak kérdéses, hogy milyen áruk lesz
A Kaveri APU-k meg 2014 elején jönnek elvileg.
De ezeket már lehet nézegetni ha tényleg érdekel az FM2+
http://www.asus.com/Motherboards/AMD_Platform_Products/
http://www.asus.com/Motherboards/A55BME/
http://www.asus.com/Motherboards/A55BMAUSB3/
http://www.asus.com/Motherboards/A88XMA/
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4715#ov
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4714#ov
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4709#ov
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4683#ov
http://www.asrock.com/mb/AMD/FM2A88X%20Extreme6+/
http://www.asrock.com/mb/AMD/FM2A88M%20Extreme4+/MSI még nem rukkolt elő és a Biostar(gondolom lesz tőlük is) sem. Habár van már Biostartól csak nem éppen olyan amiben te gondolkozol
Elég budget kategória
http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=663#accessory -
jaladar
csendes tag
válasz
TaylorXIII #10824 üzenetére
ja aham hát köszönöm időm van lehet tényleg az lesz hogy megvárom az fm2+ most nézem amit mondasz amúgy hát tényleg
ugye lusta voltam beütni a googliba hogy mi is az a kódnév az A10-6800k helyett no de a lusta kétszer fárad
köszi a segítséget
-
ló úr
őstag
-
TaylorXIII
őstag
válasz
jaladar #10823 üzenetére
Hogy érted, hogy nem találtad azt a procit a cpu support listben?
http://www.asrock.com/mb/AMD/FM2A85X%20Extreme4-M/?cat=CPU
Felülről a második. Egyébként meg ha nem olyan sürgős akkor várd meg azt, hogy az FM2+ alaplapok forgalomba kerüljenek és olyat vegyél mivel abba majd tudsz rakni Kaveri APU-t is -
jaladar
csendes tag
Sziasztok szeretnék új gépet készíteni ezt a konfigot álmodtam meg: amd a10-6800k, FM2A85X Extreme4-M,
Kingston 8GB DDR3 SDRAM, 2400 MHz, RAM Memory Module (2x4gb) KHX24C11T2K2/8X, ez eddig szép és jó gondolom az egyetlen amit nem találtam az asrock honlapján a cpu supportban az amd procit keresgéltem angol honlapokon fórumokban de nem nagyon írtak tapasztalatokat vagy rossz helyen kresetem. A kérdés az lenne hogy bárkinek van e tapasztalata asrock A85X chip set és a fent említett amd proci konfiggal előre is köszönöm -
ló úr
őstag
válasz
kopidoo #10813 üzenetére
Azért ne túlozzunk már, nekem van egy A10-5800k egy Asrock A85x extreme4 lapban, 2*2 gb 1333 mhz es ram, dvd író+ egy 500 és egy 80 gb os winyó és egy atx3025 típusú fsp röhögve elviszi amit tudjuk h inkább 250w-os mint 300 hiába 80+-os, jah és a proci 4200 mhz en megy fesz emeléssel +az igp is picit feljebb van húzva, szal szerintem kizárt,h 180w-ot megegyen alapjáraton mikor tuning alatt sem fogyaszt annyit szerintem
-
Midway
senior tag
válasz
kopidoo #10813 üzenetére
Igen tudom , hogy a többi is eszik. Csak a processzor volt a kérdés.
Akkor az 100 wattnál nem eszik többet egyedül.
De van még 2*4gb ram 1 ssd+2 hdd+odd(ez csak néha megy logikusan)+ a 2 ház venti.
Ez nem több szerintem mint 200watt max.Azért érdeklődtem, mert lecserélném az 500w moduláris tápomat kisebbre.
Feleslegesen nagy, valamint kis teljesítményen a hatásfoka sem jó. -
Gézengúz
addikt
Ez már régi hsz. lesz de a pscheck nevű program tud automatikusan indulni? Mert ugye az adott frekvenciákhoz tartozó feszt nagyon jól be lehet finomhangolni, de az auto indítást nem találtam..( és ha el is indítom akkor alap értékekkel indul) Esetleg valaki, valami más módszer?
-
Findzs
addikt
-
FeRkE
őstag
Sziasztok,
AMD A8 5500 vagy 5600 APU-t tervezek venni, használhatom a meglévő A-Data Gaming Series 2x4gb 1333-as RAMokat hozzá?
-
Midway
senior tag
Az 5800k-nak igp-vel együtt 100 watt a max fogyasztása (ha nincs dedikált vga)?
-
kopidoo
senior tag
válasz
thefreeman #10806 üzenetére
Prime 95 és Furmark kombó izzasztja meg leginkább.
Ha ezzel normális hőmérsékletet érsz el, akkor minden rendben. -
atti_2010
nagyúr
válasz
thefreeman #10806 üzenetére
Próbáld meg a NB/GFX voltage 1,2V -on és az IGP-t 1000 Mhz -en.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
thefreeman #10804 üzenetére
Ha jól látom most már nem melegszik, nézd meg egy Vantage tesztel is.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
thefreeman #10801 üzenetére
Megtörténhet hogy ezen:CPU Voltage Offset is kell állítani de ahhoz terhelés alatt kell megnézni menyit kap a CPU.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
thefreeman #10801 üzenetére
Prime 95 terhelés alatt nézd meg a CPU menyit kap.
-
thefreeman
aktív tag
Jelenleg a magfeszültség 1,250 V a Nb 1.225. IGP feszt hol lehet állítani? Olyant eddig nem láttam az UEFI-ben. A lapom Asrock FM2A75 Pro4. A Turbo ki van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Rövid előzetesen a Hell is Us demója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen joysticket vegyek?
- Star Trek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest