- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GeneraL_XTX #10698 üzenetére
6670-nel véleményem szerint teljesen jól használható.
-
Apollo_21
addikt
válasz
GeneraL_XTX #10698 üzenetére
Na igen
Pont ezen akartam énis fentakadni
-
Stonerice
őstag
válasz
atti_2010 #10696 üzenetére
Itt is van egy teszt!!!!!!A10-5800K+hd7750
Ízelítő a tesztből.
Hááát. nem működik megfelelően.
Talán 6800K val másabb.
-
Stonerice
őstag
-
Apollo_21
addikt
válasz
TaylorXIII #10686 üzenetére
Másik totyikba pont az APU párosítása 7750el volt a téma.."elvileg" müködött...
Ahh Stoner megis elözött -
Bogyi007
veterán
válasz
TaylorXIII #10686 üzenetére
Én most az eredményre értettem hogy meggyőző volt, ha feleannyi a fogyasztás az persze jöhet - hűtés még mindig a gyári volt a procin (nem melegedett a játékok közben) és egy Gigabyte 420W GE-C420A-C2 12cm OEM tápegység ami az energiát adta a konfignak.
Lehet hogy veszek egy ilyen karit (amit írtál
)és akkor egy darabig még elleszek a Ps3-al és ezzel a konfiggal míg a Ps4-et megveszem majd.
Mint írtam én meg a HD 6770-et tudtam egy kis időre Dualba fogni az A8-5600K Apu-val - sajna nekem errről nincs fotóm - de végül kb 5-6 perc asztalon való tartózkodás után kifagyott a gépem tőle....
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Stonerice #10691 üzenetére
Van ám.
Ezért is érdekelne ez a dolog, hogy most akkor, pontosan, hogy is működik ez a dolog.. Szóval, ehhez szerencse kell, vagy lényegében mindegyik HD8670D gpu-val rendelkező apu tud DG-ben menni egy HD7750-nel?
Gondoltam jövök ide kérdezni, mert ez nem éppen a Catalyst topic-ba való kérdés.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
atti_2010 #10689 üzenetére
Akkor, véleményed szerint, hogy működik a 7750 DG?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Áttérve a Catalyst topic-ból.. Előzmény.
Öhm... A HD7700-as széria ebben a táblázatban sem szerepel a Richland APU-khoz. Ha jól látom, akkor itt is a HD6000-res széria szerepel.
Az új "besorolásról" jó volna valamiféle infó, hogy mivel lehet párosítani a Richland APU-kat.
Viszont, pl. látok itt olyat, hogy HD 7670 a Trinity-hez.. Ilyet lehet kapni egyáltalán?
-
Bogyi007
veterán
válasz
TaylorXIII #10684 üzenetére
Zseton most a Ps3-hoz kell majd (Ps+ éves előfizetéshez) de nekem meggyőző volt ez a kari annyi bizonyos.
Az F12012 valami kábulat volt számomra de a Dead Space 1 is teljesen fullHD ment vele például...Ehh kár volt kipróbálni - elkezdett ezen pörögni az agyam - innentől menthetetlen leszek mint a többi Pc-s user....
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz
Bogyi007 #10664 üzenetére
Bf3 single mód
A képhez képest MINDEN HIGH-on volt a 6770-es karival a 4x helyett 8x volt és akadásmentesen futott a játék. Multi? Ott sem volt probléma.
F1 2012 alatt is 1600x900 minden tökik felhúzva alatta Monacoi verseny esőben és szárazon is teljesen okés volt.Kell egy ilyen kártya nekem!
Uefiban be próbáltam állítani hogy Dualban menjen az Apu-val, be is töltött a win7, látta a rendszer mindkét videokarit - Cpu-Z is látta de közben vadul próbált a masina updatelni valamit majd egyszercsak kép elment és csak resettel tudtam újraindítani...
-
Obliterátor
tag
-
InterFox
senior tag
Crysis 3 1080p
i7 4770k + HD 7970 VS A10 5800k + HD 7970
1080P-ben 3 FPS a különbség!
http://prohardver.hu/dl/cnt/2013-05/98245/results/cry3.png -
InterFox
senior tag
válasz
Bogyi007 #10670 üzenetére
Majdhogynem megduplázta az FPS-t, de hihetetlenül instabilak lettek tőle a játékok!
A gép is felakart szállni, őszintén szólva nem javaslom senkinek.
Tomb Raider-Crysis 3 720p-n MAX-on 25 és 60 FPS között ugrált másodpercenként és a többi játékkal is ez volt a helyzet. -
InterFox
senior tag
-
Bogyi007
veterán
Ma jó napom lehet, az A8-5600K proci mellé az
Asrock FM2A75 PRO4-M deszkába beleugrik egy Hd 6770 1gb gddr5 videokari (Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu Edition KHX1600C9D3B1K2/4GX kites ramom van hozzá) hogy kipróbáljuk hogy mit tud Dual Grafikus módban.Majd leírom a tapasztalatokat.
-
Vartanus
őstag
válasz
AgFRjkUZT_3 #10650 üzenetére
Miért csak akkor?
hisz ez a Trinity APU-knak is a topikja
-
Gainka
őstag
válasz
atti_2010 #10661 üzenetére
Igy van és 7790 nél nagyobbat nem vennek mert nekem nem kell nagyobb és ahoz böven elég egy750k de ha màr veszek cpu-t rakok hozzà ... egy erosebb apura.. és akkor nem kell bőgni ha besz@r a vga-m vagy gariztatni van vagy havernak eladom hogy vegyek egy kicsit nagyobbat, ez a helyzet most is egy 7790 re fàj a fogam
melette pedig egy a8 6600 k lenne, ez a terv...
-
Gainka
őstag
válasz
TaylorXIII #10659 üzenetére
Igen ez idáig oké, de el akarom majd adni a 7750est es ilyenkor mikor nincs otthon vga azért jobb lenne egy a8 6600 k val "jàtszani"
az a kis fel àr nem érdekes de jo ha van apu a hàzban
-
TaylorXIII
őstag
-
Gainka
őstag
válasz
TaylorXIII #10657 üzenetére
Igen rev 1.0 de ha nem megy bele az se baj akkor meg vàrom az fm2+os lapokat. Ja és ne haragudjatok nem emlékszem az adatokra, msi abval nezegettem mindig de asszem csak a crysis 2 ben ment 80% fölé a vga. És a coh 2 zabàlt legtöbb vramot.
TR-re màr nem emlékszem 0skyrimot meg nem probàltam.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Gainka #10656 üzenetére
Tomb Raidert és Skyrimot próbáltad? Lapod rev 1.0? Richland APU vagy prociban gondolkodsz? Gondolom prociban mivel van dvga-d. Szerintem egy trinity Athlon 750k is teljesen jó lenne. A Richland athlon 760K valamiért nincs a támogatási listában. Pedig azt is bírnia kéne. Athlon x4 740 vagy 750k processzort vegyél szerintem és akkor nem is kell biost frissíteni.
-
Gainka
őstag
válasz
KingBradley #10654 üzenetére
Nekem sok jàtékban nem hajtja ki a 7750-t . Én is vàltani akarok nagyobb procira...
Ha màr itt vagyok , az alaplapomba bioszfrissitésel menne egy ricsi?
-
stratova
veterán
válasz
KingBradley #10654 üzenetére
Esetleg megnéznéd videót?
HD 7770 mellé egyébként inkább A8 vagy 750K való általánosságban. A "kihajtás" pedig mint a linken majd láthatod, erősen játékfüggő. -
KingBradley
csendes tag
válasz
TaylorXIII #10653 üzenetére
mind 2 cpu ki tudja hajtani a 7770 est? Vagy csak erős a limit mind 2 nél?
köszönöm Mindenkinek a segítséget
szép napot továbbra is -
TaylorXIII
őstag
válasz
KingBradley #10651 üzenetére
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
KingBradley #10651 üzenetére
7750/7770 szerintem ehhez a prochoz is jó lehet.
-
KingBradley
csendes tag
Sziasztok!
Az A4-5300 APU igp je helyet szeretnék egy játékra alkalmasabb VGA t. Milyet ajánlanátok max ehhez a teljesítményhez? Mit tudok ebből a CPU ból kihozni ebben a szegmensben?
Válaszotok előre is köszönöm!
-
Vartanus
őstag
Bocsi,tudom kicsit off lesz,de a w 8-as topikban 2x kérdeztem már és sosem kaptam választ...így gondoltam hátha ti tudok segíteni...
Nos a kérdésem pedig ez lenne. Akinek van velemi ötlete az megoszthatná velem,előre is köszi
-
Vartanus
őstag
válasz
123sylaar #10644 üzenetére
Szerintem 7790 1Gb.
ló úr:
Esetleg Kingston HyperX 2x4Gb 2400mhz
vagy 2133mhz, bár a 2400-as csak egy ezressel drágább, mint a 2133,én úgy gondolom ha már huszonezret kiadsz egy ram KIT-ért akkor már az az egy ezres nem olyan nagy áldozat hogy gyorsabb memóriád legyen.
-
123sylaar
aktív tag
Hali.
x4 750k mellé melyik vga-t ajánlanátok? GTX 650 1GB DDR5 vagy 7790 1GB DDR5? Esetleg 7850 2gb-hoz elég erős lenne a proci?üdv.: Bchris
-
ló úr
őstag
válasz
Vartanus #10641 üzenetére
Fizukor benevezek egy 2000Mhz-es 2*4GB RAM kit-be, már ki is van nézve a kicsike
Az gondolom már eléglesz hozzá
Igen észrevettem, h elég jó kis IGP, többek között ezért is ezt választottamNem vagyok egy Hardcore játékos, nekem nem számít, h minden full grafikán menjen, de eddig nem csalódtam, ilyen ramokkal is megy a Crysis 3 is 1280x1024 ben low és medium felbontás között vonalsimítás nélkül
Szal elvileg ha tuningolok kicsit és erősebb ram lesz benne akkor ezeket az értékeket röhögve feljebb fogom tudni tornázni!?
-
Vartanus
őstag
Nekem játéktól függően kb 5és 30fps különbséget is hozott 1866>2133-as ram.
Szóval ha játszol is és csak IGP-vel(azért az 5800K IGP-vel már elég jól lehet,ha nem vagy kemény játékos)akkor igen,sokat számít a memória sebessége,mivel az IGP VRAM-ja a rendszermemóriából táplálkozik.
-
InterFox
senior tag
Most vettem (rendeltem) egy 24"-os 1080p-s Monitort.
Pénteken talán már be tudok számolni, mit bír a konfigom 1080p-ben! -
Findzs
addikt
gigabyte fm2+ -os lapok jönnek kaverihez: [link]
-
korcsi
veterán
1333-as ramhoz majdnem felesleges bármit tuningolni. Ahogy látom diszkrét VGA-d nem lesz, IGP mellé alapon is elég a CPU erő ha játékról van szó. 1600Mhz-nél gyorsabb memóriát javasolnék ha játszani szeretne.
Ami fontos turbót ki kell kapcsolni, mert feleslegesen sokat emel a feszültségen.
Véleményem szerint: be kell állítani egy 1,3 és 1,325V között feszültséget ízlés szerint és megnézni ezzel a feszültséggel mennyit megy (4-4,2GHz meg lesz valószínűleg)
NB feszültség emelése csak erős IGP tuning (900MHz+) és gyors memória (2133 és felette) mellett szükséges.
Ha meglesz a masina akkor majd tudsz rajta próbálkozni tuti beállítások meg úgyis konfigurációnként változnak.
Táp még elég is lehet, ha jól láttam akár a teljes teljesítményét is képes leadni a 12V-os ágon.
-
Mirman
őstag
válasz
TaylorXIII #10633 üzenetére
Áh , a tuning távol áll tőlem , majd talán egyszer kipróbálom de egyenlőre teljesen meg vagyok elégedve a géppel.
-
ló úr
őstag
válasz
korcsi #10623 üzenetére
Szia. Egy Asrock A85X Extreme 4 lap van hozzá, 2*2 GB Geil value 1333 mhz es DDR3 ( ez fizukor cserélve lesz 2*2, vagy 2*4 GB 1600 mhzes ramra,fizu függvénye, h mennyire), lesz hozzá egy Gigabyte Superb 460w-os tápegység, mivel a jelenlegi FSP Atx 3025 HEN szerintem kevés lesz a tuning alá. Van még benne egy 500 GB-os SATA3-as WD Blue, meg egy 80 GB os Satás Maxtor( tervezek egy 60 gb os ssd-t rendszernek)+ a procin van egy AC Freezer 64 Pro. Ezekből áll a gép szal kéne kis help normális tuninghoz
-
Mirman
őstag
válasz
TaylorXIII #10630 üzenetére
Hát nem nézegettem hogy mi hány FPS, engem az érdekel hogy ne szaggasson , de azért le írom picit azt a pár tapasztalatom.
Prototype 2 720p felbontáson lowon el döcögött single chanellel de nagyon lassú volt , éppen a játszhatóság határán. Most közepes - magas beállításon szépen fut, csak néha röccen meg ha valami monumentálisabb harc van.
Borderlands 2 Single channel: 720p felbontáson FXAA on , AA x0 , közepes - alacsony beállításokon volt játszható.
Dual channel : 720p , FXAA on , AA x4 , minden high , kivéve a látótávolság medium.
Saints Row 3 single channel : 720p-ben lowon volt éppen játszható. Dual channel: 720p , magas beállítások , 4xMSAA , 4x Antrostropic és tökéletesen futRemélem tudtam segíteni valamit.
-
Mirman
őstag
válasz
TaylorXIII #10628 üzenetére
Tényleg , ezt le hagytam
A10 5800K.
-
Mirman
őstag
Sziasztok, mással szereltettem össze gépemet , mert ez volt az első és ezért másra bíztam. Bele néztem a gépházba és kézikönyv szerint rosszul tette be a srác a ramokat ( ASROCK FM2A75 Pro4-M lap , 2*4 GB 1866Mhz ram ) , közvetelenül egymás mellé tette és a könyv szerint akkor nem működik a dual channel vagy mi. Na ezt most én be raktam a könyv szerint helyesen és a kérdésem az lenne hogy hol fogok én érzékelni bármi változást hogy mostmár működik elvileg ? köszönöm előre is
-
ló úr
őstag
Valaki tud nekem abban segíteni, h egy jó kis tuning beállítás kellene nekem A10-5800K alá
CPU és GPU is lenne tuningolva, köszönöm előre is!
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
hattrickuser #10618 üzenetére
Nem hinném, hogy gond lenne akár még gyorsabb kariat is kihajt!
-
hattrickuser
aktív tag
válasz
TaylorXIII #10619 üzenetére
Igen, 2 db 6 pin-es kell neki, és 29cm-es hely a házba
De legalább akkor a CPU miatt nem kell aggódnom.Köszönöm a válaszod!
-
TaylorXIII
őstag
válasz
hattrickuser #10618 üzenetére
Azzal biztosan megbirkózik. HD 7850 és 7870 is mehet mellé akár szerintem. Ez a HD 6870 meg kb egy HD 7790 szintű kártya. A táp bírja csak valszeg kell egy átalakító, hogy legyen még egy PCI-E 6 tűs csatlakozód. Mivel úgy látom kettő hatos kell neki.
-
hattrickuser
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata arról, hogy egy A10-6800K ki tud-e hajtani egy Gigabyte 6870oc kártyát 1920x1080 felbontás mellett?
Konkrétan erről a típusról van szó: [link]
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Gainka
őstag
Az a6 6600 és a 750 k között van érezhető különbség jàtékokban persze cpu erősségre gondolok és tuning nélkül!?
-
TaylorXIII
őstag
válasz
KingBradley #10614 üzenetére
Az tudtommal nem támogatja a DG-t.
videó -
KingBradley
csendes tag
Sziasztok!
A4 - 5300 (HD7480 ugye) mellé dual graphics hoz milyen vga t ajánlotok?
válaszotok előre is köszönöm!
-
InterFox
senior tag
Az Asrock-os alaplappal rendelkezőktől kérdezem, hogy nektek megy a dual graphics?
Az enyém az istenért nem akar működni. -
syl5
őstag
válasz
TaylorXIII #10607 üzenetére
Ez igen hasznos tanács, köszönöm!
Ha megnézem GPU-Z-ben a mem sávszélt, akkor ott 128 bit-et ír.
Ez miért van? -
TaylorXIII
őstag
-
syl5
őstag
válasz
AgFRjkUZT_3 #10599 üzenetére
Inkább ilyen UEFI beállításokra gondoltam, hogy mit érdemes ki-be kapcsolni, vagy különböző tweak-ekre, amitől gyorsabb lehet a gép, vagy kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik.
Szoftverek. Mit érdemes felrakni, mit nem, stb. Driver DVD-ről csak a drivereket tettem fel. De lehet jobb lenne frissebbet, ha van.Ram igen mehetne még bele egy 4-es modul, de most erre futotta. Annyival többet ad, ha dual-ban mennek? Lehet jobban járnék 2x2 GB-al?
-
válasz
Bogyi007 #10603 üzenetére
Tudom, nekem is dual-ban vannak a mostani ramok[asszem], de nem gondoltam, hogy akkora előnnyel járna, vagy sem..
Legutóbb volt egy bios resim, utána visszacibáltam a procit, de hol tudom megnézni, hogy a ramot visszaállítottam-e? [everest van, ha ez esetleg lendít a dolgon]
[Nem szeretném újraindítani a gépet]
-
Bogyi007
veterán
-
válasz
AgFRjkUZT_3 #10599 üzenetére
Tehát 2*2gb jobb, mint 1* 4gb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest