Új hozzászólás Aktív témák
-
tom570
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült win 7 x64 most 3,2 gb-ot lát, gondolom a többi az integrált videó vezérlőé. kell neki annyi vagy elég az 512 is? -
janati
őstag
válasz
diablo1984 #13298 üzenetére
ok, próba....
-
janati
őstag
válasz
diablo1984 #13296 üzenetére
jaja. azokból is direkt újakat raktam be.
bár nem tudom az számít-e, de a rendszer vinyó nem a sata-0, hanem a sata-4 -en van...?
-
janati
őstag
válasz
diablo1984 #13294 üzenetére
friss telepítés volt....azóta csak amiket használok, meg amiket update-elt kerültek fel....
-
janati
őstag
válasz
diablo1984 #13291 üzenetére
bejön az a vga felület, ahol javítja a problémát....már a közvetlen boot után.
memória hiba nem lehet?
-
diablo1984
veterán
válasz
janati #13289 üzenetére
windowsban be lehet lőni, hogy mennyi ideig legyen a helyreállító képernyő bootnál, ezt keresd meg és vedd le 3-5 mp-re, így majdnem meg sem érzed!
amúgy a vinyó volt a tippem, próbálj töredezettség mentesítést! lehet valamiért a boot rész sérült lehet, de a fene tudja!
-
patomi
őstag
válasz
jim bcs #13284 üzenetére
Nincs gond a vitával, erre van a fórum. Igen raktam össze gépet, elég sokat. (másoknak is) Nekem i5 3470 mellett 6950 volt, majd i3 3220-al mert nem használtam ki az i5-t(i3 igp-is próbáltam elég kuka, játékra alkalmatlan). Aztán ment az egész, lett AMD megváltoztak az igények. Ezzel is jól eljátszogatok és nem méregetem az fps-eket egyfolytában.... Nem érzem okosabbnak magam senkinél. Tudom,hogy 40 évesen is van mit tanulnom.
-
Vartanus
őstag
válasz
jim bcs #13282 üzenetére
Szerintem annyira felesleges,ez az örökös AMD vs Intel vita..mindent az igény határoz meg, a maga módján minden proci jó,csak ésszel kell mellé a konfigot és igényt párosítani. Senki nem várja el szerintem hogy egy 30K-s A10 vagy i3 behhozza a 43-45K-s i5 vagy FX 83xx szériát. Amilyen gyorsan fejlődik a grafika és a vga-k 2évente úgy is új proci kell a felsőközép(most 270X) és felső kategóriás vgak mellé.
Én AMD fan vagyok de helyedben én is 4570-et vennék 280X mellé vagy egy FX 8320-at.Anno én is agyaltam i5-ön de rájöttem nem kell,mert amikkel én játszom azt fHD médiumon kitolja az 5800K tuningolt IGP+RAM párossal,az meg hogy a családi videót 25másodoerccel később tömöríti mint az i5 nem zavar
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Gainka #13283 üzenetére
Neeeem jöttetek zagyválni mindketten úgy hogy tesztekre hagyatkoztok és mindent erre alapoztok, gyakorlatban egyikőtök sem próbált semmit csak a teszteket fújjátok de azt kivülről. Rakatatok már össze gépet úgy hogy egy közép-felső kategóriás vga-t próbáltatok i3-i5-el? Cpu erőben valyon melyik lesz az erősebb hosszú távon, az i5 vagy talán az Amd? Megér-e +10k-t az erősebb-tartósabb?
részemről én befejeztem, nem fogok veletek vitatkozni biztos hogy okosabbak vagytok, erre meg nekem nincs energiám
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Gainka #13280 üzenetére
Ha az i3-rol van szó egyböl mindenki a bf3 multival jön
ugy birom.
Mi az a gémer? 45ezer + ? vagy mi ez a hülye felfogás? mindenki olyan géppel gémel amire van pénze. Gémer konfig uristenEbből bármit is én hol említettem?
hááát sehol ezt csak te képzeled
Olvasd már át megint hogy honnan indult a legelső kérdésem! de ne keresd mert ha eddig nem találtad most se fogod, röviden:
amd proci+normális hűtő+lap: 70k
intel i5 proci+lap: 68kNem értem mit zagyválsz?
(#13281) patomi
szépen megtanultad a tesztet, jó lenne ha a teszteken túl is látnátok, ha szerinted elég vegyél magadnak nyugodtan i3-at én biztos kihagyom, tegyél mellé egy erős vga-t majd nézd meg mi lesz úgy megfő az i3-ad hogy öröm lesz nézni -
patomi
őstag
válasz
jim bcs #13279 üzenetére
Idézet a cikkből amit a kolléga is linkelt.
Az eredmények alapján arra jutottunk, hogy egy egyetlen GPU-val szerelt felsőkategóriás VGA-hoz még egy Core i3 is elég lehet.Részemről viszont kiszállok a vitából. Volt i5,i3 procim tudom mire képesek és abban is biztos vagyok, hogy nem kell játékhoz i5. Bár ez csak az én véleményem senkit nem akarok meggyőzni..
-
Gainka
őstag
válasz
jim bcs #13276 üzenetére
De azt tedd már hozzá hogy neked, te szerinted, vagy a te igényed szerint igy sorolod be.
Egy 750-k hova sorolsz ? vagy egy pentiumot?
Ha az i3-rol van szó egyböl mindenki a bf3 multival jönugy birom.
Mi az a gémer? 45ezer + ? vagy mi ez a hülye felfogás? mindenki olyan géppel gémel amire van pénze. Gémer konfig uristen
Én egy a8 6600k-t akartam venni hogy amíg nincs vga-m el leszek vele. De aztán rájöttem hogy kitudom hozni a mostani lovémbol egy g3220-at kb és egy vga-t amivel elörébb vagyok és késöbb mehet bele egy i5. Ezt fm2+on hogy csinálod meg? Vagy ha később letudom cserélni a 30ezres vga-t egy 280x-re pl. akkor mi lesz azt nézegetem hogy 50%on megy? a minimum fps meg 5-10?Nem intelt fanolni jöttem ide, csak folyamatos olvasója vagyok a topiknak mert filozok mi legyen, de egyszerűen nem fogom merni be vállalni az fm2+-ot mert a fene tudja milyen elöre lépés lesz cpu-ban. 1150-ben meg tutira tudom hogy ott az i5 .
És még hozzá egész jó áron is lehet találni i5-öt. [link]Most azt fogom csinálni amit egyébként szoktam és ami bevált, i5-4570 lesz megy mellé a 270X azt majd ha kevés vga csere. Kár volt agyalnom amd kombón +10k ráfordítás és nincs gond így legalább bőven elbírja a következő vga-t is.
Erröl van szó.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Dany007 #13277 üzenetére
Most azt fogom csinálni amit egyébként szoktam és ami bevált, i5-öt neki azaz i5-4570 lesz megy mellé a 270X azt majd ha kevés vga csere. Kár volt agyalnom az amd kombón ezelőtt se jött össze, mindig intel lett belőle, +10k ráfordítás és nincs gond így legalább bőven elbírja a következő vga-t is.
-
patomi
őstag
válasz
Vartanus #13273 üzenetére
Van benne igazság, de egy közepes hűtő azért kell már rá. (nekem hyper t4 és 4,7 ghz-en 6800k 52 fokos terhelve, igaz hangszigetelt házban) LGA 1150-es platform is egy szezonos lesz ebben is egyet értek veled.
De ha nem használja ki az igp-t az amd-ben akkor szerintem intel is megteszi akár i3 is bőven. Hogy FM2+ban mi lesz azt pontosan még nem tudni sajna.(#13271) jim bcs i3 ???
ne viccelj már, a gép játékra lesz nem irodai munkára no azért irodai munkára pentium,celeron,,, de nem i3,,, bőven lehet vele játszani.
-
Dany007
veterán
válasz
jim bcs #13271 üzenetére
Játékra biztos nem vennék APU-t! Nem arra való.
Faszán el lehet vele PS-ezni, Corelezni meg akár tervezni is lazán.
De ha már játék akkor egy 8 magos amd vagy egy i5-ös minimum.Én is APU-n fogok játszani dVGA-val de nálam ez csak egy kényszermegoldás, mivel nincs pénzem lecserélni az egész konfigot.
Na meg eredetileg is takarékos HTPC-nek szántam... Viszont ezen az APU-n kb a 270X a max amit még biztosan ki tud hajtani (nem multiban). Ergo 1-1,5 év múlva mikor már a 270x bőven kevés lesz a játékoknak nem lesz elég VGA-t cserélni, mert egy erősebbet nem fog elbírni ez a proci. Kénytelen leszel új konfigot venni.
Ha meg multizni is akar az ember, akkor főleg érdemes egy komolyabb intel procit venni. -
jim bcs
nagyúr
-
Gainka
őstag
válasz
Vartanus #13273 üzenetére
Az alapból 100-as 6800 4.8-on utoléri az alap órajeles 55-ös i3-at, hmm nem is tudom melyiket választanám..
A fejleszthetőségről meg ne is beszéljünk. Sok inteles akinek most i5 3470 pentiummal i3 al kezdte és utána lépegetett fel i5-re. Fm 2+ várhatód a nagy proci teljesítményt....
Depersze ha elég, akkor elég nincs miről beszélni.Szerk:Jó a multi az igen, az külön téma. De Én nem vennék 1! multis jaték miatt olyan procit amivel birkozni kell
-
Vartanus
őstag
válasz
patomi #13270 üzenetére
Az i3 nulla tuningos,a 6800K 4,7-8ghzen azért szerintem simán pariba van a 4330-al,több szálú progikban ami kezel 4 v több szálat pláne. Az LGA 1150-es platform is egy szezonos lesz..az FM2+ba,meg majd belemehet a Kaveri és jelen állás szerint 2015-ben a Carizzo is. Én személy szerint intel oldalon ivy i5 3470 alá nem mennék.
Gainka:
Ez csak egy bench, tájékoztató jellegű...javaslom ha van lehetőséged próbáld meg majd egy 280X szintű kari multiban pölö kíváncsi leszek milyen „élmény” lesz.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
patomi #13270 üzenetére
Ha hűtő akkor legyen halk a TX3 meg pont nem az, ugyan a gyárihoz képest halk de az kevés. Ha van is difi és max.-al számolok az 8k annyi belefér az erősebb gép alapba és akkor procit nem mostanában kell cserélni, intelnél nonK-s procinál elég a gyári hűtő. Mi a gond az itx-el?
i3 ???
ne viccelj már, a gép játékra lesz nem irodai munkára
-
patomi
őstag
válasz
jim bcs #13267 üzenetére
normális hűtő amire számolok 15k-t Egy TX3 szintű hűtő bőven elég neki(kipróbáltam tudom persze tuning nem volt). Mondjuk az ITX lapot nem nagyon értem, akkor inkább pl. ASUS A88XM-PLUS (kb. 21E.ft.)
Viszont, ha nem használod ki az amd igp erejét, lesz benne mindenképp dVGA akkor tényleg inkább intel. (i3 4330 32k-ért az említett lappal)
-
janati
őstag
válasz
diablo1984 #13266 üzenetére
melyik progival tudom 100%-osan ellenőrizni?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
tailor74 #13257 üzenetére
eddig ez lenne a felállás:
GIGABYTE GA-F2A88XN-WIFI
AMD A10-6800K
GIGABYTE GV-R927XOC
Itt annyi a gondom, hogy ahhoz a procihoz nem ártana egy normális hűtő amire számolok 15k-t az 46k, az i5-4570_48k és nem kell hűtő elég a gyári viszont jóval erősebb, egy jó B-H-s lap az 20-25k pl.: Gigabyte GA-B85M-D3H, itt már lehet venni egy i5-kombót mert ugyanannyi viszont garantáltan elég a köv. vga-hoz. -
janati
őstag
Help!
azt hittem a régi codegen táp miatt csinálja, de sajna ma reggel óta tudom hogy nem....
konfig: adatlapomon
táp cserélve: FSP-400-60APN zsír újad hoc jelleggel jön elő:
bootolás után (Win7 x64) "inditási javaslat -helyreállítás" jön elő.....miért??? szüttyög valamit, újraindul, utána minden ok..... de 7-8 alkalom után újra ez történik.....
megőrülök..... mi lehet a gond?
-
Kurosava
csendes tag
Sziasztok!
FM2+ tokozásba érkezik bármilyen CPU, ami a AM3+ FX széria alternatívája lehet?
-
tom570
aktív tag
Megtaláltam, de nem tetszik ez az op inkább win 7 x64 talán jobb lesz!
-
tom570
aktív tag
Win 8-cal x64 3,2 GB használható a 4-ből, ez de qrva jó! Amúgy hol lehet kikapcsolni win8 -nál hogy ne kérjen jelszót?
-
válasz
Dany007 #13256 üzenetére
Nem feltétlenül pénzkidobás a 280x ,bár most drágák,napolnám a 280x-et február -márciusig...
Abban egyet értek veled ,hogy a 270x -et tutira kihajtja ,és jó teljesítményű kártyák...
Egy észrevétel , főleg jim bcs-nek
Nekem giga F2A88XM-D3H lapom van ,nincs rajta vrm hűtés ,és azt vettem észre,hogy melegszik a lap ,de erősen....
Mivel kevés a hely, melegíti a vga hátulját is ,méghozzá érezhetően... -
tom570
aktív tag
Köszönöm, akkor mást nem telepítek, hanem keresek 64-es változatot4
-
tom570
aktív tag
x86 igen, de 4 gb-ot sem tud használni?
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! Segítség kellene frissen összeszerelt gép, friss win 7 rendszeren de a memóriával van valami gondja ezt írja a számítógép: 4gb memória (2.21 gb használható) Mi lehet a gond?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
katt777 #13246 üzenetére
nem nekem lesz a gép és szerintem 270X-lesz belőle, szülőknek ennyi fér bele, a GIGABYTE GA-F2A88XN-WIFI tetszetős és erős de nem fog beleférni mivel kell egy hűtő is a procira így marad az matx, olyan vga lesz amilyen a lap ez nálam mindíg így van nincs kereszt
nos akkor:
proci: A10-6800K
lap: GIGABYTE GA-F2A88XM-D3H vagy ASUS A88XM-PLUS
vga: laptól függően -
katt777
félisten
válasz
jim bcs #13245 üzenetére
Giga tutira halkabb, volt pár Asus és GB kártyám is, az ultra durable alkatrészek is jó szolgálatot tehetnek BSOD és egyéb hibák ellen, valamint tuningban is jók. ASUS-nak én a ventilátoraitól tartanék, 2 Glaciator kártyámból 3 volt hibás (az egyik garos ugyanis gyári hűtőcserélt volt), és hasonló ventiket használnak azóta is. Illetve ASUS elég drága. Lapból viszont ajánlom, a mini ATX-esek is elég jók, tuninggal meg sosem volt bajuk a leg1szerűbbeknek sem.
Felárból esetleg 280X, vagy marad a kistesó? Ha spórolnál rá kicsit, az APU-val is szépen elleszel addig. -
jim bcs
nagyúr
válasz
katt777 #13244 üzenetére
AM3+ és FX elavult, ezért is lesz FM2 plussz vga cserénél van gépe ez sem mindegy, ezek fontos szempontok
A10-6800K lesz egy 270X-el, hogy Asus vagy Giga az addig kiforja magát, garancia mindkettőre ugyanannyi ebből a szempontból mindegy, a giga vga hangja dekával nem vészesebb mint az asus-é viszont erősebb a giga ha nem néztem félre
-
katt777
félisten
válasz
tailor74 #13243 üzenetére
Ja, a mikrolagos marhaságokról én is hallottam, mind Inteles mondta.
99%
Az én gépem elég "játékos", ha azt nézem, hogy fullban játszok mindennel (- Last Light PX). Ennél olcsóbban nem hiszem, hogy össze lehetne hozni hasonló teljesítményt.
GPU terhelés mellett nem lehet FPS-különbség, azt jóval inkább a nagyobb cache, vagy gyorsabb RAM okozhatta.
AM3+ rég elavult, és semmivel nem nyújt többet ua. VGA alatt, mint egy 6800K. -
válasz
katt777 #13239 üzenetére
Részemről ,ha amd-ből akarnék igazán játékos konfigot építeni ,8320-al próbálkoznék....
De...
Aki fm2 (+) alapokon építkezik ,annak is lehet reménye a jó játék élményre ,hisz tesztek ,és személyes tapasztalatom is azt támasztja alá ,hogy fullHD felbontásra egy 280x mellett egy 5800k,de inkább 6800k is elég .......
Maximum !!!! 7-10 fps különbség volt max fps-ben egy 3570k-hoz képest, átlagos fps-ben is ennyi volt a különbség, minimum fps -ről nem tudok nyilatkozni ,de mikrolaggolásokkal én nem találkoztam egy játékban sem 5800k mellett(legalábbis , amikkel én játszom) -
katt777
félisten
válasz
kopidoo #13240 üzenetére
Viszont az sem mindegy, tudod-e használni a gépet, ha éppen VGA-t cserélsz, illetve egyre több alkalmazás használja az APU IGP-s számítási képességeit ded. VGA-tól függetlenül. Ha megnézed az Aida GPGPU benchmarkját, megérted, miről beszélek (nagyon komoly teljesítmény-növekedésről).
Alaplap és VGA szinten viszont már a mostani hardvereken is működik.
-
-
katt777
félisten
válasz
tailor74 #13238 üzenetére
Én értettelek, eddig is tisztában voltam vele.
Miattam nem kell átfogalmaznod, a pontos fogalmazás azok számára fontos, akik csak szándékoznak AMD-s konfigot építeni, és ugyanúgy sötétben tapogatóznak, mint én Inteles koromban, esetleg szörnyű AMD-s tapasztalatokkal régről (lásd még: gyermekkori trauma
). A lényeg az, hogy aki egy 280X szintű kártyát vásárol(na), amely még tuningolható is, annak mindenképpen ajánlott a legerősebb AMD proci beszerzése, ha ki akarja használni azt (ha nincs rá szükség, annak a teljesítménye is visszavehető, nálam sok játék így fut, pl. Portal 2 2D üzemmódban
). Nincs akkora árkülönbség, hogy ne érje meg az árát.
-
-
katt777
félisten
válasz
tailor74 #13236 üzenetére
Pont erről van szó. Arról a 10%-ról, amelyben nem hajtja ki, amúgy 4GHz-en is tök OK lenne. C3 és BF4 esetében tutira szükség lesz a 6800K-ra és legalább 4.4GHz-re. 4.8GHz-en meg tutira nem lesz 98% alatt egy játékban sem a GPU-használat, persze nyilván maximális vagy aközeli grafikai beállításokkal.
-
katt777
félisten
válasz
jim bcs #13233 üzenetére
Nem kisebb a cache is? Én nem vagyok híve a kisebbített prociknak, mert mindig kisebb a tudásuk, mint amennyivel olcsóbbak. Ráadásul ez frissebb, ki tudja, mennyire tuningolható, hiszen mindig az első pár szériás procikban van a legnagyobb ráhagyás, amikor még nincsenek annyira belőve.
-
katt777
félisten
válasz
jim bcs #13224 üzenetére
ASUS-t vegyél, kártyából esetleg Sapphire, prociból mindenképpen a 6800K-t!!! Ne feledkezz meg a tuningról, jól fog az még jönni. Ha anyagilag szűkebben vagy, AsRock is jó, procira legyen keret, illetve jobbfajta RAM-okra mindenképpen.
kopidoo: Miért lenne felesleges az APU dedikált kártya mellett? Attól függetlenül sok mindenre lehet még használni (már ma is), (később meg) főleg Mantle-lel.
TaylorXIII: Azt be lehet hozni tuninggal.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
kopidoo #13229 üzenetére
"Ha lesz dedikált kártya, akkor felesleges az APU"
Ezt én is tudom de a vga később lesz meg ezért kell az apu !!!!Akkor úgy kérdezem, melyik az az átkozott A8-A10-es apu amelyik képes elviselni egy későbbiekben érkező 280X társaságát a lehető legkisebb oda-vissza limittel?
-
Kurosava
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
Jól emlékszem hogy a Kaveri t is utolsó pillanatban variálták át FM2+ tokozásba? -
jim bcs
nagyúr
válasz
katt777 #13222 üzenetére
-kellene az A10 mert a vga később lesz, mindenképpen A88X lesz, multi nem játszik csak FPS-re kell
-én is nehezen hiszem el hogy nincs egy olyan A10-es proci ami jó lenne egy 280X mellé és erre kerestem a hozzáértőket, lassan 1 hét elteltével jöttél te és meg is válaszoltál mindentEddig ez a terv, van-e valami amin változtassak?
GIGABYTE GA-F2A88XM-D3H (rev. 3.0)
AMD A10-5700 vagy 6700 esetleg A8 ha az is elég
GIGABYTE GV-R928XOC-3GD (rev. 2.0) -
Kurosava
csendes tag
Sziasztok!
a Carrizo APU FM2+ foglalatba jön majd, vagy esetleg új tokozásra kellene számítani miatta?
-
katt777
félisten
válasz
jim bcs #13221 üzenetére
Én elég sok tesztet linkeltem be HD7870 topicba pár napja, és régebben grafikonokkal is.
Én is anyagi okokból váltottam AMD-re, mert el kellett adni a 2500K-GTX560 kombómat, és egyáltalán nem bántam meg, hogy a lapon és a procin megspórolt összegből egy pöpec VGA-t vettem, illetve, amíg ez nem volt meg, az APU vitt minden játékot szépen.
6800K+280X kombóval nem fogsz csalódni, ha nem nyomsz CPU-tarháló taktikai/stratégiai játékokat, illetve bizonyos lövöldözősöket multiban (BF3).
Lapból nem kell drágát venni (88X-esből találsz már jót 21k körül), az én FM2A85X Extreme 4-emben a 6800K 4800MHz-et fut (0.888-1,48V). 4.9 is megvolt, csak + offset fesz miatt nagyon megemelkedett a fogyasztás. Arra ne számíts, hogy 1.3V alatt meglesz 4.6GHz, mint mondjuk Intelen volt, de a tuningja Intelhez képest totál fapados, 1 du. belövöd.
Úgy nehezen kapsz érdemleges választ, ha a legtöbb user elhiszi azt a marhaságot, hogy AMD proci mellé csak valami gagyi VGA-t érdemes betenni.Nyilván az AMD nem gyártana olyan VGA-kat, amelyek csak Intel procival lennének kihasználhatóak (legalábbis értelmes felhasználást tekintve
).
-
jim bcs
nagyúr
válasz
katt777 #13220 üzenetére
-na ez jó hír köszönöm
csak akkor nemigen kaptam érdemleges választ, mivel inteles vagyok amd vonalhoz nemannyira konyítok, kivételesen amd-t kéne összerakjak játékra hosszabb távra ezért is lenne A10, karcsú a keret és egy 270X-280X-et kellene meghajtani bár én azt mondom inkább 280X így egy Trinity vagy Richland A10-essel már meg is van a befutó
-i5-re nem feltétlen kell nem vészes a hangja, ezt úgy mondom hogy egy Alpenföhn K2-m volt és ami érdekes nincs a 2 között egetrengető hőfok különbség
-nemrég vetettem össze a 2-t és egy jó H-s lapot már kapsz ugyanannyiért mint egy jó FM2-est
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
RootRulez #13208 üzenetére
De az a topic, csak úgy néz ki, ez nem általános probléma, szóval valami csak nálad nem okés! Nekem is 5600K-m van és hát befonnám azt a kevéske hajamat is, ha akadozna vele a hang. Szóval bőven bírnia kell (bár nem részletezted, hogy mikor és mivel akadozik), nekem kismillió dolog van megnyitva zenehallgatás, mellett (böngésző, PS, stb.) és simán megy.
Ilyenkor alap tanácsként max. annyit tudnak mondani szerintem, hogy rakd fel minden driverből a legfrissebbet.
Én pl a Win7 Aeroval szenvedek már bő egy hónapja, az meg úgy látszik az én "egyedi hibajelenségem" :S, amire sehonnan nem kaptam használható segítséget.
-
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
patomi #13211 üzenetére
Nálam nem csinálja. 3D gyorsítás engedélyezve van neki? Lehet, hogy overlay-ben van.
jim bcs: Ne mondj butaságokat!
A 7870XT-m mellett max. 80%-on jár a procim. Bőven elvisz ez erősebbet is. Ha konkrétan az 5700-ra gondolsz, oda talán tényleg nincs, de akkor azt írd, ne az APU-t.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
correctman #13212 üzenetére
max. 7790, R9-260X vagy 7870, R9-270-270X ,ettől nagyobb vga-t nincs értelme venni apu mellé
-
varmi2
nagyúr
válasz
correctman #13212 üzenetére
Kezdjük ott, hogy milyen felbontású a monitorod? Az behatárol mindent. Ha full hd-s, akkor ajánlottabb a 7770 vagy akár 7850 is.
-
correctman
tag
Üdv
Szerintetek mit érdemes tenni egy A10-5700 + 8gb 1866 memó mellé ?
Egy 6670-et CF-ben vagy egy 7770-et? Fontos lenne a kis fogyasztás és a csend.
A 6670 majdnem fele annyiba kerül használtan mint a 7770....
Nem vagyok egy nagy gémer de ki tudja mit hoz a jövő. Lehet megtetszik valami és akkor nem akarok kellemetlen meglepetéseket az APU miatt. -
patomi
őstag
válasz
RootRulez #13208 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond, inkább a különféle lejátszó progik különböző viselkedése nem tetszik. A képpel van gond inkább a gépemen.Az mpchc csinálja azt divx-el leginkább,hogy ugrál a kép(fel,le) vagy fekete csík van mellette és változik a mérete, illetve kombinálja ezeket. (nem is használom) Lehet nálad is valami lejátszó hiba, vagy driver.
-
katt777
félisten
válasz
Vartanus #13186 üzenetére
Na, akkor az MSI ma is annyit ér, int régen. Intelnél mondjuk generátor nélkül is +4MHz kijött i5-ből, csak ott is annyi fesz kellett neki, hogy érdemesebb volt szorzót emelni ua. sebességhez. Parasztvakítás ez is.
stratova: Ezt én értem, csak tapasztalatink szerint a turbónak magasabb fesz kell, ergo jobb hűtés is.
patomi: Viszont végre a chipset driver is frissült, gondolom Mantle-től nem függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Óra topik
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest