Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Vartanus #18004 üzenetére
A tartósságot úgy értettem,hogy a másik gépbe egy nem mai gyerek Sandy i5-2400 proci van és nincs ilyen gond,talán még az árát is jobban tartja. Lehet most beruházok egy 1150 proci-lap kombóba és sokáig kiszolgál,persze vga csere valószínű szükséges lesz ott is előbb-utóbb.
-
válasz
Vartanus #18000 üzenetére
Ok, akkor megvárom a hármaskákat, hátha addig gyengül a dollár és erősödik a forint.
Végül is decemberig ráérek válogatni.
Szívem szerint teljes gépfelújítás lenne a legjobb, egy kicsit beleragadtam a FM2A85X-as platformba. Érdemben erősebb proci nincs bele, az 5800K lecserélése értelmetlen, ha játszani szeretnék valami frissebb játékkal, akkor kell egy vga, mert az igp ezekhez már kevés.
Vagy maradok, a Metro2033-nál, a SW Battlefront lassan 10 éves előző részénél és kész. -
válasz
Vartanus #17906 üzenetére
solfilo
Mikor FM2-re váltottam, egy c2 duoról váltottam át, ami megváltás volt játékok szempontjából. Olcsó volt, modern, leesett az állam hogy milyen jól visz mindent, örültem. Egy évig hajtottam kb.Vartanus
Újan Sandy-t fölösleges venni, az Ivy-t sem javasolnám, ha már egyszer ott az optimalizált Haswell, jobb igpuval, kevesebb fogyasztással 10-20% plusz teljesítménnyel. De így viszont egy 20-40 pénzt simán rá lehet dobni, a alaplapok is drágábbak.
A játékokban nagy változást nem tapasztaltam, tripla A kategóriás játékok közül amelyik jól van optimalizálva nem tűnik fel nekem hogy most 40-50 helyett fix 60al fut valami. Pl. Crysis 2. Metro2033nál a minimum sokkal magasabb, nincs ugrálás a minimum és a max között.
Régebbi agyonoptimalizálatlan játékokba meglepő a fordulat, ahova tényleg kell az egyszálas teljesítmény: pl. Arma 2 OA, no ott rendesen meg tudott fektetni procikat, mondjuk ezt az intelt is meg tudja. ETS2-zöm még, ott sem volt rossz fps-em eddig sem, de stabilan majdnem a dupláját hozza ott is.
Szóval érződik hogy akár egy izmosabb vga-t is képes lenne kihajtani, de szvsz fölösleges, maradok a kompromisszumok mellett, a barátságosabb TDP érdekében. -
Visormail
addikt
válasz
Vartanus #17621 üzenetére
Mármint engedi állítani az nb speed-et, csak 1600 a legnagyobb érték, így akartam írni.
Az FSB-t simán feljebb raktam, még jóval nagyobb értékeket is enged, semmit nem kellett hozzá pluszba csinálni, elsőre erre állítottam továbbra is stabilnak tűnik. Utána a Warface-t is toltam 1-2 órát abban se volt hiba. Ezek szerint jó ez a lap.Akkor most ez a pci-e freki árthat a videókártyának, vagy a lapnak?
-
petivalter
csendes tag
válasz
Vartanus #17553 üzenetére
Hali.
most olvastam el a hozzászólásokat,és köszönöm a tanácsokat,először akkor új memóriát kap,és ha az sem segít,akkor proci csere és kap egy vga-t.
AMD-nél maradva mit ajánlanátok,ha proci csere következik?
amúgy a programok amiket használok SolidEdge st7 és Edge Cam2014
probléma akkor kezdődik,mikor komolyabb modellezést csinálok,vagy egy alap szerelést,vagy csak valamit számoltatok vele
mégegyszer köszönöm: üdv: Peti -
mmdms
addikt
válasz
Vartanus #17556 üzenetére
A memória nagyon is sokat dobna rajta, tipikusan a 3d progik igencsak sok ramot képesek megzabálni, nem hogy több lenne neki, de két csatornán lényegesen gyorsabb is lenne.
pölö az első szériás intel atom procik ezért voltak harmat gyengék, csak egy ramslot, az is dög lassú... -
válasz
Vartanus #17508 üzenetére
Hoppá jól felmentek az árak, novemberben még 20K volt egy A8-5600K újonnan, mondjuk ha ilyen szűkös a keret, akkor használt holmikban is érdemes lehet gondolkodni; lap, vinyó, táp javallott újonnan, de procit, ramot (főleg ha van még rá vmennyi gari) nem rizikós használtan venni.
-
eastone1
senior tag
válasz
Vartanus #17491 üzenetére
Gondolom ez is olyan mint bármilyen más hobbi. Egy pici plusszért töbszörösét kell fizetni. Olyan durva nagy különbség nem hiszem, hogy van a kártyák között. Sokáig én is A6 IGP vel játszottam, benyelve egy két hiányosságot.
Hiába 290x, minimum fps szinten "átlag" konfigban ezek sem töbszörösét verik.
Igaz itt már ultra és 8x élsimítás.
Viszont nálad az lehet a bökkenő, hogy nem FHD.
Mivel érdekes módon erősebb proci kell, ha nem fhd a felbontás.
Gondolom erre optimalizálnak, ha van ilyen. -
vhw
addikt
válasz
Vartanus #17448 üzenetére
Elhiszem, de egyrészt az ár, másrészt ugye nem is nagyon akad sehol.
Az AMD chipsetek wiki oldalán található összehasonlító táblázatok szerint, nem találtam egyetlen olyan funkciót sem, ami miatt feltétlenül az A88X-et kéne választani...Az itt szereplő funkciókon kívül van más nem részletezett paraméter, amiben lényegesen különbözik egy A78-tól vagy hát, akár A58-tól? (amennyiben a gyártók honlapja szerint mind fogadják a legfrissebb FM2+ apu-kat is. Vagy itt is lennének olyan finom "csúsztatások" mint az AM3+ foglalat esetében az "FX ready nforce chipset"? )
-
vhw
addikt
válasz
Vartanus #17446 üzenetére
Biztos, hogy 21-22k körül már lenne olyan, ami jó szívvel ajánlható... de inkább a 20 alatti megoldásokra lennék kíváncsi. Még ha kompromisszumokat is jelent (minden bizonnyal).
Ahogy írtam fentebb is; nem okozna problémát olyasmikről lemondani, mint az usb3, hdmi csatlakozó, vagy hogy fapados az audio stb. Ha ezek mellett a lap elvisel egy moderált tuningot (lehetséges is a különböző paraméterek csavargatása), várhatóan támogatni fogja a jövőben megjelenő apu-kat... -
-
Joe.36
addikt
válasz
Vartanus #17318 üzenetére
Én erre a [7750] re gondoltam... Gyári hűtővel csak 4 Ghz... Memóriákat nem sikerült húzni 2.4 re lehetett volna de azt nem bírta...
Majd biztos jönnek új APU-k DDR4 ramok... azok biztos még jobbak lesznek
Ezek is jók sztem mert ennyiért nem kapsz jó CPU + VGA újat ....
-
Joe.36
addikt
válasz
Vartanus #17314 üzenetére
Maximum grafikai beállítást jelent. 1366/768 magas beállítás nál bírja átlag 30-35 fps. De maximum beállítás már csak 25-30 fps. Semmi gond ennyit tud ez az APU. Nekem a 25 már kevés...Semmi gebasz... Frissen van telepítve a barátom gépe.... De már vett bele egy R7 260 X et és eladja az APU-t most átlag 50 fps van maximumon.
-
Joe.36
addikt
válasz
Vartanus #17284 üzenetére
Ez nem AMD A10.... topik.... ?
Van külön topikja az A10 7850 K nak ?
Egyébként csak elméleti kérdés volt... Akinek kell nem nagy Gamer.... És nem akar sokat költeni sem....
Van nálam egy gép A 10 7850 K van benne... Kapott egy R7 260 X et.... ( Mert kevés volt... ) Az APU meg le lesz cserélve egy AMD procira.... A különbözet meg megmarad....
-
válasz
Vartanus #17196 üzenetére
miben tud az többet, mint az én 15ezres A88XM-Plus-om?
Ami, nem crossfire/sli support, nem 30 db SATA, USB, stb port és nem valami csilivili árnyékolt , tuning, gamer hangkártya, hálókártya?
Mert ezek - lehet csak nekem - de egy forintot nem számítanak. Van egy külön ASUS Xonar DG-m, amit minden lapba beledugok, amim épp van és ez a szint már az emberek 99%-ának jó
-
Faith
aktív tag
válasz
Vartanus #17152 üzenetére
Minek kell egy procihoz driver?
Meg ha a játékos trendekre gondolsz ott hamarabb lesz szűk keresztmetszet a VGA mint a proci, mert most lehet neki 4 magos procija ha a benne lévő IGP nem játékra való.
Én G3240+ R7 250/250X-et javasolnék. Játékra jobb mint egy APU-s konfig, ha meg nem lesz játék akkor arra elég egy sokkal olcsóbb APU/Intel CPU is mivel filmezésre, netezsére a 10k-s procik is elegendőek.
-
=HG=
addikt
válasz
Vartanus #16996 üzenetére
Nem feltétlenül, sőt valószínűleg nem.. Más gyártástechnológia, és koránt sem jelenti azt, hogy jobban húzható.
Nem volt szerencsém a két procihoz, de nem hiszem, hogy jobb lenne a tuning potenciáljuk..760/860 között alapból sincs több mint 5% teljesítmény különbség..(#16993) tamikomac: Van más szempont is mint a teljesítmény... Azért szinte passzívban eldöcögnek ezek a procik egy 250-es táppal, és közben elég jól teljesítenek..Szemben a nagyobb táp, ház, vga összeállítással...
-
-
-
Findzs
addikt
válasz
Vartanus #16575 üzenetére
"de ha tuningolod mint Oliverdáék a tesztben,akkor már kb 30%-at ráver"
na igen de a 6800k -t is lehet ám tuningolni nem is rosszul (nekem 1 évig az volt)"kevesebb fogyasztással"
5w -al eszik kevesebbet a 7850k mint a 6800k"ugyanaz a teljesítményt hozza mint a 6800K csak kisebb órajelen és kevesebb fogyasztással"
de a 6800k meg nagyobb órajelet hoz kb. ugyanannyi fogyasztássallátod nézőpont kérdése
a kaverinek a gddr5 kellett volna (mint ahogy arról első körben szó volt) és magasabb órajel
azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy a kaveri árából egy radeon 250 -et + egy amd 750k -t lehet venni
[link] + [link]
[link]és ne vedd támadásnak, mint írtam is az egyik hsz -emben jó lenne ha neked lenne igazad, akár a carizzóval kapcsolatban is
na jó de én tényleg befejeztem az offolást
-
Findzs
addikt
válasz
Vartanus #16556 üzenetére
nem csak én csalódtam a kaveriben, és nem kellett ahhoz i5 teljesítményt várni
egyszerűen alig jobb sőt néhol rosszabb is mint az előző generációs richland és sajnos az árazása tovább rontott a dolgon.
gpu -ban jobb valamivel mint az előző generáció de valós esetekben játékokban alig számottevő az a pár fps"Ezek ugyan elsőre jól hangzanak, de nézzük a dolgok gyakorlati oldalát: az alacsony órajelek miatt az átlagos CPU-teljesítmény nem nőtt, illetve bizonyos helyeken igen, de van, ahol csökkent(!). A GPU átlagosan 16-17%-ot gyorsult, ami ugyan elsőre nem hangzik rosszul, de ennél egy kicsivel többet vártunk, nem alaptalanul"
egyébként a tesztet író oliverda sem volt a kaveritől elragadtatva
(#16560) tamikomac:
jaj dehogy szidom én az amd -t
most is az van és 15 ével ezelőtt is az volt, és valószínű 15 év múlva is az lesz
egyszerűen csak az van, hogy már nem tudom nekik elhinni amit mondnakegyetértek azzal amit az intelről írtál
nem offolom tovább a topikot
-
stratova
veterán
válasz
Vartanus #16556 üzenetére
+1 az optimizmusra
Adós voltam kollégám beszámolójával a laptrióról (mindegyikben A10-5800K dolgozik/dolgozott [Gigát váltotta MSI, Arsrock szülői gép]).
Továbbra is meg vagyok vele elégedve MSI A88XM Gaming-gel. De ez ugyebár kis mATX lap és a másik ami fantasztikus, az az USB. A Gigabyte F2A85X-UP4 azon is reszelhetne. Az MSI oldalán írják, hogy gyakoribb a poll rate-je.
Én ezt úgy értelmeztem, hogy kevesebb nagy helyett, több kis adatszeletet próbál mozgatni és ezzel egy kicsit gyorsabbnak érződik. USB 2.0-án Canon fényképezőgépről a másolás jelentősen gyorsabb.
Az MSI pedig tényleg árnyékolt, mert ha nagyon közel hajolok a laphoz, akkor ugyan azt a cicergést (azonos a mintája) hallani mint a Gigabyte , csak jóval halkabban és ebből én semmit nem hallok átjönni a fülesbe (Sennheiser 555).
Egy szó mint száz, az MSI lap hűvös. Semmije nem melegszik úgy, hogy egy vízhűtés van a procin és minden más termelődő hőt egy nagyon leszabályozott Noctua házszellőztető lehel el róla.
A déli híd langyos, még nem is kézmeleg. A tápáramkörök szép kis sárkányos bordái pedig konkrétan hidegnek tűntek, ahogy hozzáértem.
Azt hozzá kell tennem, hogy most a 2400-as RAM-ok 1600-on mennek. Egyszer majd tuningolunk. A Gigában volt profil, ott 2133-on pörgött. (Nem vagyok meggyőződve, hogy nem menne így az MSI-ben is. Ha én manuálisan állítottam 2133-ra, akkor azt két azonnali reboottal és előző állásba történő visszaállással jutalmazta)
→ I. A Giga profilja stabilabb.
→ II. Az MSI-n biztos jól írták meg a restore-t. :-PAsrock-FM2-A85X-ITX-szel sincs vele semmi gond. Két 1600-as RAM van benne, 4 GB. Megfelelően teszi a dolgát.
Egy hajszálnyit melegebbnek érzem mint a Giga volt, de lehet azért, mert azon a vízhűtés miatt nem tud átmelegedni a proci környéke, míg az Asrockra egy Gemini II M4 került, eléggé leszabályozva.
A hang az Asrocknál az egyszerűsége miatt lehet sokkal jobb mint a Giga UP4-en volt. Kevesebb áramkör kevesebb zaj.
Az ITX-es lap valahogy "érzésre" egy hajszálnyit lassabbnak _tűnt_ nekem. Ebbe bele illik számolni, hogy mind az UP4, mind az MSI egy minden hájjal megkent tuningra is alkalmas "szörny", míg a kis Asrock fele annyi tápáramkörrel egy más célközönséghez tartozik.
Az is lehet, hogy csak nem laktam be eléggé azt a rendszert.Gigánál pedig egy egyszerű görgetés a böngészőben masszív nyekergéssel lett jutalmazva a hangkimeneten. Nem lehetett zenét hallgatni böngészés közben. Az elején még próbáltam belenyugodni, hogy ez ilyen, de a végül visszavittem a lapot s levásároltam az árát.
Szerintem az én lapom nem csak a sima cicergő VRM-es hibát tartalmazta, hanem itt valami még rásegíthetett. A vízhűtés ugye kvázi hangtalan és hallottam ciceregni a lapot, a szoba másik felében is.Gigabyte vs. Asrock vs. MSI hang terén:
Amikor Turtle Beach chipes Videologic Sonic Fury hangkártyáról váltottam Gigabyte alaplapi integráltra, mellbevágó volt a silányulás...
Az Asrock ITX-nek én nem hallottam zavaró hangját. A lapról nem tudok mit mondani; a Gemini azért adott hangot, a szélzajon már nem jött át a cicergés.
Itt is figyeltem a böngészőben scrollokáskor, nem hallottam különösebben semmi zavarót.Azt azért tegyük hozzá hogy az előszobában a hűtő hangja ágyúlövés az MSI hangjához képest...
Szóval nem egyenlő esélyekkel indul a vizes MSI és az Asrock+Gemini. De a fülesben én nem hallható cicergés. Talán nagy hangerőknél volt zúgás, de nem mondanám zavarónak.Az MSI egy nagyon jó pozitív csalódás, egy kellő minőségű iparos munka a hangkeltő rajta, de ha komolyabb hangot akar akkor úgyis beszerez majd diszkrét hangkártyát.
Nem cicereg, nekem ez volt a lényeg. De ha rákötsz egy analóg erősítőt és feltekered, akkor azért ott, ott lesz a zaj. Sokat számít, hogy földelve van-e... -
Findzs
addikt
válasz
Vartanus #16554 üzenetére
jó látni az optimizmusodat
én már sajnos kiábrándultam az amd apuk -ból
anno 5800k -m volt és, hogy vártam a richlandet, hogy majd az jobb lesz, biztos, hogy jobb lesz, aztán meg nem sokkal lett az
közben vártam a kaverit mint a messiást, fiery már akkor megmondta, hogy inkább ne várjunk tőle túl sokat
de én bizakodtam, és mikor jött akkor megint a pofára esés, a beígért teljesítmény sehola carrizo már csak annyira érdekel mint a napos csibét a focihírek
egyébként fiery mindig nagyon pontos infókkal szolgál, régóta olvasgatom a topikokat és az esetek nagyon nagy többségében mindig beigazolódik amit mond
de hát nem hiába hiszen az aida programokon dolgozik és jó előre megkapják az újítások specifikációit, esetleg tesztpéldányokat, hogy mire megjelennek addigra a teszt programjuk is fel legyen rájuk készítvede bárcsak neked lenne igazad
-
stratova
veterán
válasz
Vartanus #16546 üzenetére
Najó. Ha megvolt az esti séta, fórumkompatibilis formába öntöm, kollégám véleményét az MSI A88XM Gaming-ről.
Igen elnézést, mint kiderült nem ATX van neki hanem mATX, de elvileg tudásban - a slotokat leszámítva - azonos képességű a két lap.
Én Carrizot legfeljebb mobilban várom, amiben tényleges újítást hoz az a fogyasztás és elvileg újabb GCN rev. (és oldják már meg azt a szerencsétlen PCI-e SSD-t! megafacepalm volt látni, hogy az Elitebook 745/755-ben egy gombelem tündököl, ott ahol 840-ben M.2 SSD slot mosolyog.).
-
válasz
Vartanus #16526 üzenetére
nehogy ilyet vegyél... ha mindenképpen lesz benne rendes VGA, akkor vegyél Intel CPU-t
Olcsóbban kijössz. Ennek a platformnak úgy van értelme, ha a beépitett GPUt használod. Ha nem használod, akkor kvázi öntöd ki a pénzt az ablakon.
Inkább vedd ezt, ha erős alaplapot akarsz venni de relative olcsón: Asus A88XM-Plus
-
Faith
aktív tag
válasz
Vartanus #16370 üzenetére
Egy szóval sem mondtam hogy megveszem, nem tudom miből gondoltad. Csak annyi volt hogy tudnék szerezni egyet olcsón. Az alap kérdés az volt hogy számít-e DG esetén hogy DDR3-as vagy DDR5-s a crossfire-be kötött kártya vagy a DDR5-s is visszaskáláz. De igazából teljesen mindegy mert erre nem sikerült választ kapnom.
-
Faith
aktív tag
válasz
Vartanus #16362 üzenetére
Nyilván meglévő APU mellé szeretném bedobni a kártyát éígy azok a lehetőségek amiket feldobtál nem játszanak, csak gondoltam 4k-t megérhet a 6670-es. Tudom, hogy a DDR3-as és DDR5-s között és és föld a különbség de ez DG esetében is ugyan úgy játszik mikor egy alapból ddr3-as memóriát használó APU-val kapcsolod össze?
-
MC Pite
veterán
válasz
Vartanus #16225 üzenetére
Amennyit játszok és amivel, az alapján megy a diszkrét vga... mint érdekesség villanyozott fel a DG, papíron jól mutatott, és gondoltam hogy az évek alatt már végre használhatóra csiszolták. Igaz, főként egy zero core-os passzív kombináció lenne az igazi, de annyit meg pláne nem költök, főként ha ilyen bugos.
-
-
Findzs
addikt
válasz
Vartanus #16079 üzenetére
nekem 4 db 12 cm venti van a gépembe a cpu ventivel együtt de egyik sincs az alaplapra dugva
ilyen zalman átalakítót használok 5v -on [link]egyébként nem lehet hogy túl alacsony a cpu venti áramfelvétele és azért írja ki a hibát?
lehet a régebbi biosba más érték volttényleg jó megoldás lehet a régi biost visszarakni hátha megoldja
-
redbulz
tag
válasz
Vartanus #16039 üzenetére
Köszönöm a választ, de érdekelne mi a véleményed arról, hogy egy tesztben láttam egy körülbelül ilyen sorrendet: A8-5600k-->HD5570 dedicated-->A10 5800k. Ellenben ha a 3870-et akartam az 5570-hez hasonlítani akkor több helyen azt olvastam, hogy az 5570 kicsit gyengébb. Szóval most így kicsit zavarban vagyok, mert akkor a 3870 valahol az 5570 és az A10 között lenne? Vagy lehet, hogy én értek félre valamit?
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Vartanus #15948 üzenetére
Nem ezek szendvics szerűen egymásra rakott RAM modulok és mivel a csip belsejében vannak sokkal jobb időzítésekkel dolgoznak mint az alaplapi memóriák és nem kell a sok kivezetés sem ami drágítja az alaplapot, Intel is dolgozik rajta de ez az AMD számára sokkal többet hozna a konyhára csak kinyírnák vele a középkategóriás VGA piacukat de ha az Intel meglépi nekik is muszáj lesz.
-
kop8
őstag
válasz
Vartanus #15943 üzenetére
Hát igen, ha lenne lovém nem kellett volna eladnom a 2600K-t
A vga nem annyira érdekel, mert semmivel nem játszok már régóta így abból szinte bármi megteszi
Ha lessz majd tényleg egy komolyabb apu is fm2-be vagy másba akkor biztos azt választom, már csak azért is mert az amd-s vga-t szeretem!
Ez a Carrizo APU mikor várható??
Ugy látom jövöre jön....
-
kop8
őstag
válasz
Vartanus #15930 üzenetére
Nem a procival lenne a gond, igaz hogy lassú de elfogadható, a Gigabyte lap nem tetszik hogy sok mindent automatán csinál és nem lehet a cpu feszt minuszba vinni, ez az ami a bioson kivűl nagyon nem tetszik.
Lehet nem is veszek többet ilyen új biosos lapot..
Erre a giga F2A88X-D3H lapra is lehetne építeni mert nem a leggagyibb lap, lehet van olyan tudásó mint az Asrock FM2A88X Extreme4+ de ezt nem ismerem....
A baj a procik erejével van amiket FM2-be tudok rakni, azok gyengék.
Én minden régi 1155-ös cuccomat el akartam adni anyagi gondok miatt, de a lapot nem vitték el így az megmaradt szerencsére, így vettem bele egy g2020 procit és működik is, és még gyorsabb proci mint a A6 6400K!
Egyébként csak a procit tudtam eladni ami i7 2600K volt meg a hd6850-et....
-
patomi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Túraautó topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged