- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
Bogyi007 #12295 üzenetére
EKL Cold Tower második eredmény két és félóra online adás (Rtl Most - Vundersön és Zuperszexi) megtekintése
Érdekes hogy online adás alatt a proci magok jobban kapnak terhelést mint pl egy játék során, míg a hőmérséklet szinte változatlan marad.
És három kép viszonyításképpen hogy mekkora is a hűtő....
-
Dany007
veterán
válasz
Bogyi007 #12213 üzenetére
Valószínűleg az a "gomb" is ugyanazt csinálja, mint én a biosban. Adtam egy kis feszkót és megemeltem az órajelet... Ennyi. Ehhez nincs sok köze az alaplap típusának. A hűtés sokkal fontosabb pl.
Úgyhogy igazából nem értem most ezt mire vagy miért írtad? Én sose mondtam, hogy a te alaplapod ne tudna elérni +15%-ot.
Hókusz-pókusz nálam se volt. IQ70 fölött teljesen fölösleges dedikált gomb neki. Mondom, feszkó növelés adott értékre, meg órajel növelés. Azt viszlát. Mindez le van írva akár a PH!-n is a nagy Trinity tesztben. Innentől kezdve akinek erre dedikált gomb kell....
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Bogyi007 #12198 üzenetére
PS4-re sincs még nagyon semmi
Multi címekért még egyáltalán nem éri meg nextgent venni, exklúzívok tekintetében a box jobban áll, de nem veszek drágábban gyengébb hardvert.
A 18k-s játékárakról meg nem is beszélve....
Én szerintem elhalasztom a vásárlást legalább egy évvel, inkább PC-t tuningolok
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Bogyi007 #12191 üzenetére
Nem fogsz benne csalódni, remek hűtő
Kivéve, hogy lehet problémát fog okozni dVGA-nál, hogy alulról szívja a levegőt (pont a PCI-e foglalat felől), így kicsit gázos lehet hogy a kártya miatt melegebb levegőt fog beszívni. De pont lesz pár mm szabad hely a vga és a venti között..
-
patomi
őstag
-
kalap12
tag
válasz
Bogyi007 #11487 üzenetére
kipróbáltam, de gondolj már bele, van egy ára a procinak amibe a vga ára is benne van, sokkal jobb egy "tiszta" cpu, és mellé egy vga, mert annak a vga-ja amúgy se tud semmit lassú szar, a proci értéke meg ezáltal csökken, mert azért az árért mondom egy vga is benne van. Aki józanul gondolkodik külön norámlis vga-j avan, nem egy prociba épített, és az fx 6300 és a 8 ezres szériája is oda vissza veri az fm1 fm2 de még ahz a8 a10-et is, nincs miről beszélni
-
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Bogyi007 #11001 üzenetére
Nemtom hogy csinálod
Én a full gyári uefivel néztem hogy wtf?? Főleg hogy gyárilag a full on beállítás miatt tekert ezerrel a hűtő. Játék alatt mondjuk tök mindegy mit csinálsz, üvölteni fog, 6000 rpm-el nem tudsz mit tenni
Barátnőm is annyit kérdezett mikor hallotta, hogy milyen hangos, hogy mennyi lenne rá egy jobb hűtő, mert ad pénzt csak vegyek, mert nem bírja
De amúgy is venni akartam, tényleg szörnyű. Eddig ez a leghangosabb amit hallottam
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Bogyi007 #11001 üzenetére
A legtöbb ember nem tudja rendesen belőni a feszültséget és a venti teljesítményét, vagy az alaplap vacak és nem engedi, alapon nem olyan gázos, vagy 20-23 ilyen APU-s rendszert raktam össze amiből 5 darab tuning ventis és még senki sem panaszkodott, úgy is elnyomta a tápegység ventilátora és alul is voltak feszelve, de a legnagyobb gond hogy nem figyelnek a Turbó és az Ofsett feszültség beállításra és mindjárt 1,4-1,47V megy az APU aztán persze hogy hangos a gyári cucc mikor ahhoz már a tuningos hűtő is meg kell dolgozzon.
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz
Bogyi007 #10664 üzenetére
Bf3 single mód
A képhez képest MINDEN HIGH-on volt a 6770-es karival a 4x helyett 8x volt és akadásmentesen futott a játék. Multi? Ott sem volt probléma.
F1 2012 alatt is 1600x900 minden tökik felhúzva alatta Monacoi verseny esőben és szárazon is teljesen okés volt.Kell egy ilyen kártya nekem!
Uefiban be próbáltam állítani hogy Dualban menjen az Apu-val, be is töltött a win7, látta a rendszer mindkét videokarit - Cpu-Z is látta de közben vadul próbált a masina updatelni valamit majd egyszercsak kép elment és csak resettel tudtam újraindítani...
-
InterFox
senior tag
válasz
Bogyi007 #10670 üzenetére
Majdhogynem megduplázta az FPS-t, de hihetetlenül instabilak lettek tőle a játékok!
A gép is felakart szállni, őszintén szólva nem javaslom senkinek.
Tomb Raider-Crysis 3 720p-n MAX-on 25 és 60 FPS között ugrált másodpercenként és a többi játékkal is ez volt a helyzet. -
InterFox
senior tag
-
válasz
Bogyi007 #10603 üzenetére
Tudom, nekem is dual-ban vannak a mostani ramok[asszem], de nem gondoltam, hogy akkora előnnyel járna, vagy sem..
Legutóbb volt egy bios resim, utána visszacibáltam a procit, de hol tudom megnézni, hogy a ramot visszaállítottam-e? [everest van, ha ez esetleg lendít a dolgon]
[Nem szeretném újraindítani a gépet]
-
Vartanus
őstag
-
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Bogyi007 #9792 üzenetére
Nem tudom hogy neten és filmen kívül mit akar még a kollega, de ezekre bőven elég Win7 alatt a 2x2 giga is. És akkor még több dodo megmarad, abból akár már egy társvideokarit is találhat magának inkább s lenne neki Dualban az is.
Nem kellene a saját igényeket másokra erőltetni, valószínű hogy eldöntötte mire van szüksége és ha nem kell dVGA akkor minek venne, a memória később jól jöhet hiszen a DDR3 egyre drágább lesz a DDR4 pedig nagyon távoli.
-
Vartanus
őstag
válasz
Bogyi007 #9750 üzenetére
Akkor én a helyedben hagynám a Dual-t annyival nem leszel vele előrébb, mint amennyivel drágább lenne(és mint mondtam már néha érdekes szituációkat tud szülni),érdemesebb lett volna egy 5800K-t venni,itt PH aprón már kapni értelmes áron,akár jó állapotú használtat is 25körül,főleg mivel most tudom konkrétan van pár fórrumtárs aki 5800K-ról váltott 6800K-ra és jó áron árulja.
Ha még is foggal-körömmel ragaszkodsz a DG-hez akkor 6670 alá nem adnám,de szigorúan csak a GDDR5-ös variáns,de ha nem játszol csak néha néha bőven elég lesz az A8-as is,jóval barátibb lesz a gép fogyasztása,hőtermelése,zajossága,de végül is te tudod megér-e neked ennyit-én biztos nem alapoznék a DG-ra ismerve a tulajdonságait.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Bogyi007 #9518 üzenetére
Megérkezett ez a konfigom és leirnák pár tapasztalatot róla valamint kérdeznék is.
Először is egy játékot próbáltam ki eddig a Rayman Originst. 1600x900 alatt röccenés nélkül robog, youtube videók fullhd módban kb 30-35%-os terhelést adnak a procinak és ekkora kapcsol 3800 Mhzre. Amúgy alapjáratban 1400-on pörög.Ami furcsa hogy a Win7 Home Premium 2 magosnak írja - ezt írjam a Win marhaságának szerintetek hasonlóan mint az élményindexeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell notebook topic
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Windows 11
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen autót vegyek?
- TP-LINK routerek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest