- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
Halihó!
Akiknek Asrock és/vagy Giga FM2(+)os deszkájuk van azoktól kérdem. Az IGP-t a NB feszültség emelésével lehet tuningolni?
-
Stonerice
őstag
APU 13 mikor lesz helyi idő szerint? ma este 9 kor?
-
Udv, erdeklodnek, hogy word of tanks hoz hogy fhd ben fusson esetleg 1680 ban kilehet rakni valamelyik a10 apuval gepet? Minnel olcsobban akarom osszehozni. Esetleg inkabb 2magos intel es olcsobb dedikalt vgat ajanlanatok? 10k felarral ha jobban kihozhato intellel akkor inkabb az erdekel.
-
Bogyi007
veterán
válasz
GeneraL_XTX #12280 üzenetére
Bakker! Ez az Ekl Cold Tower hűtő szép nagy jószág! Most hozta meg a futár....
Asrock FM2A75 PRO4-M alaplap +
Akyga AK806BG Micro Atx táp nélküli fekete számítógép ház (330 x 175 x 405mm) kombóba lehet érdekes lesz elhelyezni, max a ház oldalát leveszem. ;-) -
Bogyi007
veterán
válasz
GeneraL_XTX #12243 üzenetére
Kikapcsol elvileg, legalábbis Win7 szerint igen, bár én letiltottam mivel. amikor a Sapphire 6670 a gépben volt és az Apu is jelen volt akkor 3 perc után lekékült a gép...
-
válasz
Stonerice #12284 üzenetére
Hm, ezekkel az értékekkel játszottam, de nem tudom most hogy van, ha az AMD a cr2-t szereti, átrakom, hátha.
1,7V nem sok, 1,65 a gyárilag ajánlott annak a ramnak ami most benne van, bírja az
RAM órajeleket nem bizergálja, IGP órajeleket viszont igen. Lehet van összefüggés, volt már olyan Radeon nálam ami alacsony órajelen hasonló tüneteket produkált. -
válasz
ADAM1337 #12289 üzenetére
Igen, tudod hasznalni. Ha jol emlekszem csak annyi a megkotes az ujabb MS cuccokban, hogy egyszerre csak egy WDM GPU drivered lehet, de ha ket AMD-d van (IGP es dGPU) akkor siman elmegy mind a ketto. En hasznaltam igy egy darabig alaplapi NVidiat es GTS450-t parban. Az elobbin mindenfele monitor es levelezes futott, nyugodtan lehetett jatszani a masikon.
-
ADAM1337
nagyúr
Nah most hogy szórakoztam az igp-vel nem tiltottam le és láss csodát a gpu-zbe már 2 vga-m van, betudom fogni elvileg bármire a 2. vga-t ?
-
Dany007
veterán
válasz
Gainka #12283 üzenetére
Akkor se jó választás ha csak játékra kell.
Ezeket az APU-k procija azért nem olyan erős. Egy komolyabb VGA-t már nem tudsz vele kihajtani!
Most így tippre olyan HD7850 vagy HD7870 amit még szénné húzva kitud hajtani egy 5800k! De v.színű a 7870-nál már ígyis-úgyis procilimites leszel... Szal érted mit mondok?
Hiába veszed meg az APU-t egy 7850-nél erősebb VGA-t később se fogsz tudni belerakni ha gyűjtesz rá akkor se... Illetve berakni betudsz, csak hiába mert a proci nem hajtja ki...Inkább gyűjts egy kicsit és vegyél rendes procit egy jobb vga mellé ha tényleg játékra kell a cucc.
-
pmheros
őstag
Üdv.
Olyan fórumozó segítségét keresem, aki 760K (herélt Richland) APU -val rendelkezik, win7 x64 sp1 -et használ még, és a Crysis első részét futtatja, vagy teszt kedvéért telepítené.
A konkrét gond: ismerősnek lett összerakva egy Gigabyte F2A55M-DS2 (rev1.2), Athlon X4 760K, MSI 7790 OC 2GB összeállítás. A crysis 1 és a warhead sem tud elindulni, (a vga másik konfigban ugyanazon driver -rel futtatja az adott játékot). A bios a legújabb, a win frissen húzva, a driverek a legutolsók. A játékok eredetiek (nincs crack probléma).
A segítséget előre is köszönöm.
-
Stonerice
őstag
válasz
Gabesz84 #12281 üzenetére
Memória Timing-ot( cr1 és cr2 )beállítását nézted? Intel cr1-en szereti futtatni a ramokat. AMD inkább cr2-n.
Nem túl sok az a 1,7V? Driverrel gondolom azért fagy, mert másmódon veszi vissza az igp és a ram órajeleket a catalyst. Bár igazat megvallva nem is tudom, hogy visszaveszi-e az APU a memória órajeletSzerintem nem.
-
Gainka
őstag
válasz
Peaceliker #12279 üzenetére
Na jó könnyü am azt mondani
De egy fx-el mit kezdek ha pl anyagi okok miatt majd csak januárban veszek vga-t Érted? -
válasz
Stonerice #12265 üzenetére
mindkét esetben XMP profilt töltöttem be, és utána még lazábbra is vettem, plusz az órajelet is csökkentettem, adtam már feszt is a ramoknak 1,7V-ig.
a 2133Mhz-hez tartozó időzítésekkel mennie kéne 1333-on.
Egyébként a ramok bírják, most az 1600-as corsairek az én i5-ös gépemben csont nélkül muzsikálnak.
Az IGP környékén lesz valami gebasz, de fogalmam sincs mi.(#12269) AxBattler: 1,7V-on van a memória, 2133-on el sem indul a windows, azonnal fekete képernyővel vár. 1333-on is bevillantja a feketét 3-4 alkalommal.
Viszont mindezt csak akkor produkálja ha AMD driver van feltéve, ha szabványos VGA akkor pöpec, csak ugye úgy használhatatlan
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ADAM1337 #12266 üzenetére
Ezer köszönet, akkor a kisebb hűtő továbbra se lesz jó neki,így marad a cold tower
Mind1 nem érdekel ha a vga odafér tőle rendesen,de mondjuk ebben se vagyok 100%-ig biztos.az fm2 deszkákon túl közelre került a pcie expressz foglalat a procifoglalathoz,csodálkozom h erre nem gondoltak a mérnökök, mert AMD-nél elég sok nagyobb hűtőt csak így lehet feltenni....
-
Mirman
őstag
Ha külön VGA-t használok akkor a ramokat lecserélhetem kisebb frekvenciájúra is igaz ? Tehát semmi változást nem vennék észre az 1866ról 1600ra történő váltással ?
-
válasz
Gabesz84 #12263 üzenetére
Nálam akkor hibázott, amikor az órajelet úgy állítottam 2133-ra (XMP profile engedélyezésével), hogy a feszt 1,65V helyett 1,5V-on hagytam.
Ahogy itt nézem, neked is 1,65V kéne...(#12264) ADAM1337
Úú, az ott egy moddolt Stacker?
UPP a masszív, nagy öregnek! -
Gainka
őstag
Szerintetek meg éri azt a kis felárat a 6600k?, a 5600k-hoz képest. Itt az ideje hogy leváltsam a kis a4-est, később egy-két pár hónap mulva attól függ hogy alakulnak a dolgok, menne mellé egy vga 260x-7790. Nagyjából tudom mire képesek de mivel nem találok értelmes tesztet, ezért kérdem a véleményetek. Am csak azért vacilálok mert a 6600k 3.9 GHz és én nem tuningolok, késöbb lenne látszata egy vga mellet vagy semmi?
[link] Ezt nézegettem itt pár % az eltérés.
Meg még egy kérdés: [link]
Egy szálon tényleg ennyivel erösebb egy pentium? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Stonerice #12265 üzenetére
Hát közel azonos de 0,05-0,06v miatt melegszik jobban a proci igp esetén, gondolom annyival kér többet.
Hirtelen ennyit akartam megnézni, tegnapi 4,7ghz-t akarom stabilizálni, most inkább.De 1-2 fok elenyésző gondolom hosszabb nyúzás alatt kijönne a feszből adódó hőtöbblet, de sok idő kéne neki.
-
ADAM1337
nagyúr
Nah a teszt lefutott.
Mind a 2 esetben ugyan azok a beállítások biosban csak ugye egyiknél le volt tiltva az igp másiknál meg nem. (igp auton volt share memory és órajel tekintetében is)IGP-vel max 48 fok és ugyan azon a feszen, többet adott a procinak a lap mint DVGA esetén.
Beállítások látszodnak az igp-s képeken, valamiért 1,368v-al indult az igp-s teszt is de idővel felkuszott 1,38v majd 1,41v-ig simán.
-
Sziasztok,
Találkozott-e már valaki olyasmivel hogy néha elsötétül a kép? Minél magasabb frekvenciára állítom a ramokat annál gyakrabban, most 1333-on van és napi 3-4 alkalommal 1-2 másodpercre. Előtte corsair 1600-as ramok voltak, azokkal kifagyott alapórajelen állandóan. Volt már 5800k is a gépben azzal is ugyanez volt a helyzet.
Az alaplap lenne rossz?
Ha diszkrét VGA-t teszek bele, akkor persze semmi baja.A gép lényeges alkatrészei:
A10-6800k
16GB GEIL Evo Potenza 2133 CL10
Asrock FM2A85X Extreme4-M -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Stonerice #12260 üzenetére
Ez is igaz, most kiváncsi vagyok ha ugyan az a 2 akkor minimális ablakos módba majd futtatok valamit és úgy nézem meg, de az a gond hogy a dvga hője alulról hamarabb felmelegíti szerintem a procit.
De eddig a teszt úgy áll hogy a DVGA alatt a proci hűvösebb hamarosan dobom fel a képeket róla.
-
Stonerice
őstag
válasz
ADAM1337 #12259 üzenetére
Éertem, de akkor ez most olyan mintha valami cpu igényes munkával tesztelnéd, és csak a cpu fog dolgozni. Szóval az eredmény szinte azonos lesz hőfokban. mert az igp igyse-úgyse dolgozik.
Ezért gondoltam, hogy jobblenne játékkal tesztelni, külön igp-vel és Dvga-val. Mert igy cpu és vga is dolgozik. Utóbbi esetben pedig a Dvga is termel hőt a gépházban. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #12257 üzenetére
Félórákat tolok inkább mert még 15 tájt is ment feljebb, mennyire megbízható az aida hőmérséklet mutatása ?
Van valami jó program mint anno a coretemp ami valósat mutat ?(#12258) Stonerice: A kérdés az illetve hogy ha levan kapcsolva az igp ugye a prociban se kap annyi feszt elvileg akkor nem kéne melegednie se a procinak, nem kell vga teszt most.
Erre irányul most a teszt, igazából. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #12254 üzenetére
Meglesem, jelentkezek hamarosan, dvga-val letiltodik az igp automatán amúgy.
15perc stress teszt elég lesz, mind a 2 esetben ? -
Peaceliker
addikt
válasz
GeneraL_XTX #12245 üzenetére
Ha alsó tápos házad van (ha jól látom az van), akkor jobb ha felfele fúj (a kártyáról szívja a levegőt), azzal néhány (2-3) fokot lehet nyerni!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #12249 üzenetére
Mit kéne nézni ?
Értem a kérdést de érdemben nehéz válaszolni.
Mert apu-nál úgy plusz feszt kap az igp is, viszont úgy hogy nincs igp alulról befüti a vga szóval érdekes. -
Mirman
őstag
válasz
Szia , 7790-el használok A10 5800K-t , mit nézzek meg nektek ?
-
Stonerice
őstag
válasz
Ha számít valamit, én tapasztaltam nagyobb mértékű melegedést intel IGP-t használva. Húztam is
-
Dany007
veterán
válasz
Akkor jó. Arra én is kíváncsi lennék. Én is dVGA-t tervezek és jó lenne ha a hőm. kevesebb lenne proci oldalról.
Elvileg van rá esély, elvégre az IGP is a prociban van, az is működik, termel hőt. Ha dVGA van akkor az IGP le van tiltva tehát logikus hogy kevesebb hőt termeljen a komplett apu. Legalábbis remélem. -
Dany007
veterán
válasz
Több lesz a fogyasztás. Egy átlagos dvga jóval többet fogyaszt még alapon is, mint az IGP.
Esetleg a melegedés lehet jobb..Az APU-ban az IGP-t pedig mindenképpen le kell tiltanod biosból...
Nezz meg par tesztet. Az Apu rendszer nalam 45w-ot fogyaszt idle. Egy i5-os meg mondjuk egy 7950 vga 80w alapon!
-
Stonerice
őstag
válasz
GeneraL_XTX #12245 üzenetére
SZerintem olyan 20-25 wattal visszaesik az APU fogyasztása, ha nemhasználod majd az IGP-t. SZóval 20-25%-al alacsonyabb lesz a hőtermelés is LOAD állapothoz mérve.
-
Leslie67
tag
válasz
Amikor én beletettem az 5750-es kártyámat az alaplapi hdmi kimenetről néztem filmeket az 5750 vga kimenetet meg monitornak használtam. Én nem tudom hogyan működik a dolog, de működött.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Stonerice #12244 üzenetére
Én is erre gondoltam.
Csak azért kérdezem mert 2 hűtőm van hozzá jelenleg, egy AC Alpine 64 Pro rev2 és egy EKL Cold Tower.
A ColdTower gyönyörűen lehűti a procit jelen állapotában is, nem úgy mint az AC, ahol a 70-75 fokot is verdeste terhelés alatt. Viszont mivel tervezek venni egy R7 260X-et, lehet a venti kialakítása miatt (lentről fújja a levegőt felfelé) nem lenne szerencsés a Cold Towert tovább használni, így arra gondoltam, hogy mivel az IGP már nem lesz aktív talán elég lesz a Alpine 64 pro a proci lehűtéséhez.
-
Stonerice
őstag
válasz
Szerintem lekapcsol. De ha nem, akkor is a legalacsonyabb fesz álással fog működni, szóval , nemtermel annyi hőt, mintha azzal játszanál.
-
GeneraL_XTX
veterán
Srácok, ha most belerakok a gépbe egy dVGA kártyát, akkor az APU-k grafikus része teljesen kikapcsol? Tehát mondjuk úgy kevesebbet fog enni, kevesebb lesz a áramfelvétele, kevésbbé fog melegedni?
Tehát akkor nem fog dVGA mellett 100W-ot megenni, hanem mondjuk csak 60W-ot? És akkor ennek megfelelően fog melegedni is?
-
Mirman
őstag
válasz
TaylorXIII #12237 üzenetére
és FireKeeper : Köszönöm szépen mindkettőtöknek.
-
patomi
őstag
válasz
TaylorXIII #12234 üzenetére
Igen kb 1 árbna vannak de intel igp-je nagyon gyenge. Csak poén kedvéért volt ezért is off.
Nálad viszont lehet,hogy catalyst frissítés segíthet. Tesom gépén elindult úgy is,hogy régebbi catalyst volt fent. Igaz,hogy várni kellett "valamire" mire elindult, de ment. Először azt hittünk nem fog menni egyszer csak elindult. (Q6600,HD5770,4Gb.1333) gépen.
-
Mirman
őstag
Sziasztok, Asrock FM2A75 Pro4-M lapon van megfelelő port hogy egy PWM-es ventillátort rá kössek ?
-
Stonerice
őstag
válasz
TaylorXIII #12231 üzenetére
Csak általánosítunk
.
Egyébként patomi-nak egy A10-6800k-ja van.
Egy g1610 szerintem erősebb cpu-ban mint egy a4-5300. -
TaylorXIII
őstag
válasz
patomi #12229 üzenetére
Még felbontás leskálázással sem? Nekem am el sem indul szóval
Töltés közben valamilyen dx hibát kapok de nem a dx10 miatt elvileg mivel kapott ilyet GTX 580nal is más
Pedig simán menne hd felbontás low grafikán szerintem.
(#12230) Stonerice: Nem írta, hogy van naki GT 630 videokártyája.
-
ExtazZzi
tag
Üdvözletem!
Egy kis érdekességet szeretnék veletek közölni az A4 5300-s processzorommal elfut a Battlefield 4
A felbuntás Full HD minden más Lowon van . -
MZperX75
addikt
válasz
AxBattler #12225 üzenetére
Ha lesz egy kis időm nekifutok, adok neki egy esélyt még.
(még az a mázli,hogy havi max 1 órát játszok csak) nosztalgia ...
IGP-m szinte mindenre elég....nekem
Az idő nagy részében 800-1500Mhz között fut a jószág,pedig bírja 1.5V-on a 3700Mhz-et is.
3Ghz@1.2V 2.2Ghz@1VPille modulos társaitól nem marad el...
-
válasz
MZperX75 #12221 üzenetére
Én bepróbálkoznék az alaplap gyártói oldalának drivereivel (W7x64-hez):
FM2A75M-ITX R2.0, FM2A85X-ITX, vagy nem tudom, milyen van neked...előtte persze driver uninstall + CCleaner-rel tisztítás (fölös fájlok, registry, stb.).
Ha ez sem okés, akkor rendszer újrarakás...
Tudom, hogy nem a legfrissebbek, de legalább így stabil lesz. -
MZperX75
addikt
Sziasztok,egy "kisebb" fajta problémám van Catalist 11.9 telepítése mellett új 4.5frame network is települt viszont a játékok random fagynak + néha youtube is produkál fagyást illetve nem lefagy hanem újraindul a gép.
A BF4-et telepítettem és annak kelletett az új driver,előtte hiba nélkül működött ez az egész.
Sajna nekem még a régi Llano A8-3870K-m van 4 Giga DDR3-1866-al 1Terás HDD-vel. Win7-64 Ultimate SP1
De mivel a Llano fórum kicsit halott így válaszok is azok maradtak.A rendszerem kb 5-6 hetes,új lap új proci,új HDD,új rendszer új táp.(igazán az is bosszant ,hogy a USB 3. vezérlőt is kilőtte,tehát nem működik,illetve a Catalist unninstalálásával elszállt,hiába tettem újra,sőt külön USB3-as driver sem segített rajta.(játékoknál a BF4 5-10perc játék után újraindult) CodMW2-nél kidobta a vindozba hiba üzenettel monitor illesztő megjelenítőjének a hibájára hivatkozva)
Lap Ascrock A75-Pro4 ,AMD A8-3870K
-
Bogyi007
veterán
válasz
GeneraL_XTX #12216 üzenetére
Legalábbis addig amíg nincs meg a hűtő ugye? :-D
-
Dany007
veterán
válasz
ADAM1337 #12215 üzenetére
Az lehet, de kevesebbel már nem megy... kipróbáltam =/
Ezért is cseréltem hűtőt. Most 65 fokon megáll.Játékban még nem próbáltam mennyit dob, mert IGP-t hanyagolni akarom. Illetve meghagyni HTPC üzemmódnak. Hamarosan kerül bele egy HD7870. Amiatt kell csak a tuning leginkább.
Nekem az alap 4,0ghz, legalábbis én ezen használtam. Ahhoz képest jött ez a +15% a szintetikus tesztekben. De tényleg csak azért kell, hogy egy kicsit jobban kihajtsa a 7870-et. Bár néztem már erről a párosról (5800k+7870) sok tesztet és igazából 1080p-ben kihajtja. Egyedül low grafikán és 1280-ban jön ki a procilimit. Amúgymeg 1080p-ben ultrán ugyanazt az fps-t hozza pl BF3-ban mint egy alapból jóval erősebb intel proci. -
Leslie67
tag
Melyik a legnagyobb ATI kártya amit elvisz az A10 6800K(F2A85 V Pro lap)? A 8670D melyik kártyának felel meg? Előre is köszi a választ!
-
Dany007
veterán
válasz
Bogyi007 #12213 üzenetére
Valószínűleg az a "gomb" is ugyanazt csinálja, mint én a biosban. Adtam egy kis feszkót és megemeltem az órajelet... Ennyi. Ehhez nincs sok köze az alaplap típusának. A hűtés sokkal fontosabb pl.
Úgyhogy igazából nem értem most ezt mire vagy miért írtad? Én sose mondtam, hogy a te alaplapod ne tudna elérni +15%-ot.
Hókusz-pókusz nálam se volt. IQ70 fölött teljesen fölösleges dedikált gomb neki. Mondom, feszkó növelés adott értékre, meg órajel növelés. Azt viszlát. Mindez le van írva akár a PH!-n is a nagy Trinity tesztben. Innentől kezdve akinek erre dedikált gomb kell....
-
Bogyi007
veterán
válasz
Dany007 #12211 üzenetére
Azt a bizonyos 15%-os növekedést elvileg egy Asrock deszkával is elő lehet hozni mindenféle hókuszpókusz nélkül:
"X-Boost : Az automatikus órajelnövelő fegyver
A Trinity APU-k új generációja rendkívüli számítási teljesítménnyel rendelkezik. Hogy az összes teljesítmény kihasználható legyen, az ASRock létrehozta az exkluzív X-Boost technológiát. A funkció aktiválásához elég megnyomni az „X" gombot a POST során, és a funkció már aktiválva is van, és a Processzor órajele máris magasabb és kihasználható 15,77%-os teljesítmény növekedés. Ki mondta, hogy az órajel növelés csak a profiknak és varázslóknak való? Csak egy kattintás és már kész is!"
Ilyet az én FM2A75 Pro4-M alaplapom is tud......
-
Beniapu
újonc
kösz bene:-omp.....
-
Dany007
veterán
Nyomattam egy kis OC-t a Triny-n. Csináltam pár alap benchmarkot. Hátha valakit érdekel, összehasonlítási alapnak.
A10-5800k @4500mhz (1,5v +0,125)
2x4GB Corsair @1866mhzAida 64 memória olvasás:
Aida 64 CPU Queen:
PassMark performance, CPU Mark:
Szvsz nem rossz. Bár picit többet vártam az OC-tól. Ez így kb plusz 15%-os teljesítménynövekedés úgy overall.
-
kopidoo
senior tag
Jelenlegi felhozatallal nem érdemes a Dual Graphics-szal bajlódni.
Jövőre jön a Kaveri FM2+ foglalattal és GCN-es IGP-vel. Hogy ott milyen lesz a DG azt nem tudni.
Minden esetre, szerintem FM2+ foglalatú alaplapot nézzetek, mert abba a jelenlegi Trinity és Richland APU-k is belemennek. -
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Barátom szeretné fejleszteni a fia gépét, aki gőzerővel csak játszana. A jelenlegi keret 60..65k.
Rákérdeztem konfig ajánló topikban, ahol egy intel-es gépet javasoltak vagy amd vga nélküli x4-et. [link]Ezt továbbítottam is barátom irányába. Viszont külső VGA-ra (mint kiderült) leghamarabb jövő tavasszal lesz csak keret. Emiatt elkezdtünk nézelődni AMD APU irányában, hogy azért tavaszig is tudjon játszogatni az inas.
Én egy barátom A8 x4 6600k-s gépet pakolt össze, míg én inkább A10 5800k-t javasoltam számára.
Keresztkérdés: jelenleg elérhető APU-kkal milyen AMD VGA "tud" együttműködni?
A jelenlegi tervekben HD7770 van, de javasolták a 7790-et (lásd előbbi link), mert jóval gyorsabb tőle. Illetve van-e értelme ilyen irányban gondolkodni a bővítéssel? -
Beniapu
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Vettem 1 asrock fm2a55 lapot, apu a6 6400k, mem 1600mhz .
A szűk keretek miatt a hdd és sata dvd-rom lemaradt.(sajna )
De van egy logilink pci ide card ide hdd és ide dvd-rom.
Nekem nem ismeri fel a kártyán keresztül csatlakoztatott ide hdd-t dvd-t.
Sata mód állítgatása sem hozta meg a várt eredményt.Tudna valaki segíteni nekem?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #12203 üzenetére
Barmilyen vgat tesz bele az igp letiltodik es elsodleges lesz a pcie kartya, kiv ugye a dgs kartyakat.
-
lacek39
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #12203 üzenetére
Van 1-2 játék, amiben jól jön a PhysX, ezért gondoltam rá.
Pl. a Warframe is ilyen, amelyben néhány grafikai beállítás csak ezzel működik. -
lacek39
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy AMD A10-6800K procim és ehhez mennyire érdemes venni egy Nv kártyát PhysX-re? (GT 630)
Működik egyáltalán vele? -
Bogyi007
veterán
válasz
GeneraL_XTX #12200 üzenetére
Én is csak annyit írtam hogy a következő az lesz, de azt nem hogy mikor. ;-)
Játszani ott a Ps3 és ez a Pc is. Ps4 majd valamikor jövőre, nem hiszem hogy áprilisra a születésnapomra de őszre vagy karira már jó lenne.
Cimbora ellenben dec 13.-kor megveszi, akkor majd meglesem. B-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Egyéni arckép OFF
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest