- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
válasz
frescho #13499 üzenetére
Jo ebben is van valami, de aki i5 vagy i7et akar de nem megy egyszerre minden annak azert csak meg éri àtmenetileg egy pentium vagy i3. Nem? Mar ugy ertem en igy fogom csinalni meg annak szoktam ajànlani aki szinten igy akarja. Ez gondolom csak nem baj. Hiszek nektek mert én csak a tesztekbol meg a rengetek forum olvasàsbol vonom le a kovetkeztetéseket. És ebbol àllitottam azt hogy azert eri meg jobban egy i3 mert lehet utana i5 de egy 750k-t csak lappal egyutt lehet cserelni erosebbre.
-
stratova
veterán
válasz
Gainka #13496 üzenetére
Azok a kriksz-krakszok az egymást követő képkockák késleltetését mutatják.Minél magasabb értéket vesznek fel annál jobban észlelhető egy-egy mikroakadás.
Kis magyarázat:
8.3 ms -> 120 fps
16.7 ms -> 60 fps
20 ms -> 50 fps
25 ms -> 40 fps
33.3 ms -> 30 fps
50 ms -> 20 fpsÉrtem én, hogy mit érzékel az átlag felhasználó, ha nem tapasztal ilyen problémát jó neki.
Csak ne akarjunk egy 4.3 GHz-es lebutított i7-et i3-ként reprezentálni, éppen egy több szálra optimalizált játékban 50-64-es pályán. Az tiszta sor, hogy egy szálon Core i lényegesen erősebb. -
stratova
veterán
válasz
Gainka #13494 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy bár számos benchmark alapján értékel, a fent említett BF4 alatti teljesítményhez nincsen sok köze. Ha a valós teljesítmény érdekel olvasd el frescho pár tesztjét vagy hasonló kaliberű írásokat a techreport-on.
Számos tesztből a mikroakadásokat reprezentáló grafikonok maradnak ki:
-
stratova
veterán
válasz
Gainka #13489 üzenetére
Nem sárdobálásként inkább kis figyelmességként:
Olvasd el a videó leírását.
I7 2600k @ 4,3 Ghz, i3, i5, i7 CPU usage
...
CPU 2 /4 HT ON High FPS + NO LaggBF4 jól megy egy 2 mag + HT ra beállított 4.3 GHz-es - 8 MB L3 cache 3 MB helyett - i7-2600K-n.
Core i3-at is lehet húzni megfelelő feltételek mellett, de messze nem így. Cache-t sem növeszt menet közben.Core i3-4130 amúgy 3570 MHz-ig, i3-4330 pedig 3670 Mhz-ig csavarható fel Asus Rampage IV Gene-ben.
-
Gainka
őstag
válasz
Borokafa #13491 üzenetére
Igen igen nem sokkal erösebb de erösebb és ha rászánod magad egy erösebb vga-ra akkor is van lehetöség erösebb procira. én csak ezt probálom elmagyarázni. hozzá teszem 7850 ig böven jo bármelyik 2 modulos ricsi vagy trinity mert hát ugye egy kutya mind. szoval 750k-760k
kicsit átláthatóbak:
[link] [link] -
Borokafa
őstag
válasz
Gainka #13489 üzenetére
Pont az előtted szólót erősítetted meg ezzel
tuning nélkül
Bocs a dupla post miatt -
Gainka
őstag
válasz
Gainka #13487 üzenetére
(#13488) GeneraL_XTX
A hires nevezetes bf4 is jol megy i3 al [link]
De mindig ez a tuning, drágább alaplap megnö a fogyasztás jobb hütöt kell venni, nem sokan csinálják et ha az átlagot nézzük .Meg még egyszer hozzá teszem nem rossza kezek a procik sem de meg vannak a határai és nem tudsz fm2 be erös procit rakni ha kevés lesz.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Gainka #13485 üzenetére
Azért ezt így mégse mondanám.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy egy szálon erősebb az intel, de összességében azért nem. Az i3-nál ugye nuku tuning, míg az APU-k szorzózármentesek, fix 4,4ghz-en azért egy Richland vagy egy Trinity lazán pariban van akármelyik i3-al.
És a két modul mégis jobban fekszik a modernebb játékoknak, mint a 2 mag + HT páros.
-
Gainka
őstag
válasz
#85552128 #13486 üzenetére
Szerintetek játékos igényeket figyelembe véve, új rendszer építése esetén mikor fogja megérni, APU mellé diszkrét VGA kártyát tenni?
Mert jelenleg szerintem ha valaki diszkrét videokártyába gondolkodik akkor az AMD APU-ihoz viszonyítva az Intel jobb alternatíva.
Erre reagáltam de ha nem irok semmit rá te sem irtál volna soha.
Ujbol kezdem akinek vga mellé erös proci kell az intelt válasszon. Ennyi. -
törölt tag
válasz
Gainka #13485 üzenetére
A fogyasztás inkább a GPU miatt nagyobb, prociban akármennyire jobb az Intel a HD Graphics IGP-t gyakorlatilag bármely AMD APU-ban lévő GPU "szénné veri"
A másik dolog, hogy az Intel és az AMD is eltérően adja meg a TDP-t, tehát csak az adatlapjuk alapján nem lehet egyértelműen kijelenteni melyik fogyaszt többet.
Cikk is volt a témában: A processzorok fogyasztása (TDP, ACP, SDP) -
Gainka
őstag
válasz
Borokafa #13484 üzenetére
Jó béna kifejezés volt, de erösebb ez nem kérdéses, kevesebbet fogyaszt, ez nem kérdéses, késöbb lehet cserélni erösebb cpura nem kérdéses. Akinek elég a 2 modulos ricsi vegyen azt, akinek nem kell vga szintén
Én ezzel igy vagyok, persze ez csak az én véleményem mindenki ugy csinálja ahogy akarja
[link] -
Gainka
őstag
válasz
korcsi #13482 üzenetére
Én a 6600k árát kipótolnám egy i3 4130 ra szénné veri, késöbb ha kevés mehet bele i5, ami az fm2 röl nem mondható el. Persze azoknak akiknek elég egy 760k teljesitmény annak jobban megéri 20 ért az athlon.
Persze mindezt akkor ha van vga.
Akinek nem kell vga meg erös vga annak a 6600k best buy most szentem. -
korcsi
veterán
Szerintetek játékos igényeket figyelembe véve, új rendszer építése esetén mikor fogja megérni, APU mellé diszkrét VGA kártyát tenni?
Mert jelenleg szerintem ha valaki diszkrét videokártyába gondolkodik akkor az AMD APU-ihoz viszonyítva az Intel jobb alternatíva.
-
-
Apollo_21
addikt
válasz
diablo1984 #13476 üzenetére
Persze ha csak az igpről beszélünk akkor 1bőven elég...igazából csak az 512-1gb intervallum a mai játékoknak bőven elegendő ütött szöget
-
Bogyi007
veterán
válasz
diablo1984 #13476 üzenetére
Én is a meglevő dualos 2x2 gigámból mostanra átraktam az Apu-nak 1 gigát az eddigi 512 mbyte helyett és a gép is jobban szereti - a játékok meg főleg.
Apropó játékok! Itt egy kis lista hogy terheljétek az Apus prockókat.
Ha siettek akkor talán még az 576, Media Markt és a CD Galaxis üzleteiben találtok némi akciós árut.
A heti választék:
Painkiller Limited Black Edition - 1349 Ft
Sniper Elite Nazi Zombie Army - 1 349 Ft
PSP G-Force: Essentials - 1 349 Ft
Rayman Legends - 2 251 Ft
Rayman Origins - 2 251 Ft
Painkiller HD Standard - 3 154 Ft
Rayman Collection - 3 605 Ft
Painkiller HD Collectors Edition - 4 507 Ft
Splinter Cell Blacklist Day 1 - 4 507 Ft
PS3 Painkiller Hell&Damnation - 4 507 Ft
PS3 Castlevania LoS Collection - 4 507 Ft
XBOX360 Painkiller Hell&Damnation - 4 507 Ft
XBOX360 Arcania The Complete Tale - 4 507 Ft
XBOX360 Castlevania LoS Collection - 4 507 Ft
WII Epic Mickey 2 - 4 507 Ft
XBOX360 Rayman Legends - 5 410 Ft
WiiU Splinter Cell Blacklist - 5 410 Ft
PS3 Painkiller Hell&Damnation CE - 5 861 Ft
XBOX360 Painkiller Hell&Damnation CE - 5 861 Ft
PS3 Splinter Cell Blacklist - 4 959 Ft
PS3 Splinter Cell Blacklist 6 Ultimatum Edition - 5 861 Ft
PS3 Dead Island Riptide CE - 4 507 Ft
PS3 Splinter Cell Blacklist 6 5th Freedom Edition - 6 763 Ft
XBOX360 Splinter Cell Blacklist 6 5th Freedom Edition - 6 763 FtAhol nincs külön írva a platform az Pc-s játék.
-
diablo1984
veterán
válasz
Apollo_21 #13474 üzenetére
én nem mertem neki többet adni 1gb-nál a 8gb rendszer memóból, mert utána nem marad másnak!
de 512mb az tény, hogy látványosan kevés volt neki, 1gb-al sokkal jobban ment, a betét animációk akadtak be néha, gondolom azért, mert arra a grafikai részletesség nem vonatkozik! rápróbálok 2gb-ra, csak a 6 giga memó nem túl sok akkor! -
dudu5130
őstag
válasz
diablo1984 #13473 üzenetére
1 giga? Belenyal az bőven a 2be is. Én nem HD-ban nyomtam de 1300 megákat kajál. BF 4 szintén.
-
Apollo_21
addikt
válasz
diablo1984 #13473 üzenetére
Én inkább átfogalmaznám arra azt a mondatot h elég neki az 512 vagy 1gb...mert NEM elég.!!!
Addig terjeszkedik a vram-on amennyi szabadon elérhető számára...nálam 1900mb fölött eszik nemsokkal a Ghost..ez nemfér bele se az 512be se az 1gb...tehát nemelég..csak nincs számára több..ezért máshogy dolgozza fel a rendelkezésre álló memót. Így helyesebb sztem.
Legalábbis ha én most idejönnék és elolvasnám h elég 512 vennék vmi használt 9800GTX+t..vagy vmit amin van 512mb..és utánna jönnék pocskondiázni h átvágtatokPersze mindenki magából indul ki
-
diablo1984
veterán
válasz
tom570 #13469 üzenetére
jah, annyi látszik, hogy 64biten kegyeg a memód single módban, és ezt használja a vga is! gondolj bele, egy 64 bites vga az manapság mire jó? arra, hogy a monitor világítson, de amúgy semmire! ha a memó is 128biten megy majd javulnak az értékek és akkor is minél magasabb órajelen hajtod a memókat! sőt még az igp órajelét is lehet emelni biosban, az is használ!
-
tom570
aktív tag
válasz
TaylorXIII #13465 üzenetére
Igen már előtte meg győzött itt a kedves társaság, de ez a teszt valóban számszerűsíti az általatok elmondottakat! Köszönöm!!!
-
tom570
aktív tag
válasz
Dany007 #13466 üzenetére
Igen mindenképp dual lett tervezve, de egyenlőre a keret ezt engedte, tehát vehettem volna 2x2 gb ramot és nézhetek mint a sült hal mert több nem fér a lapba, vagy vettem 1x4gb és reméltem mire ismét költhetek rá addig ezzel is muzsikál! Ezek szerint csak félig volt jó a terv, és mindenképp kell a plus ram! Amúgy nem idegesíteni szeretném én itt a közönséget, de gondolom nem csak én járok abban a cipőben, hogy közel egyhavi kereset kell egy szinte alap konfignak nevezhető gép vásárlására! És tudom már ott tartunk, hogy a gazdag apuci kicsiny fasz fiának telik csak jó gépre a többiek meg csak nyomják low grafikán, vagy ne is játszanak hanem segítsék tovább a gazdag apuci vállalatát a verejtékükkel, hogy a fasz fiúcska még több mindenre szert tehessen! Bocs a kifakadásomért! Köszönöm a válaszokat, így megnyugodtam, hogy jó lesz ez, majd egyszer!
-
Dany007
veterán
válasz
tom570 #13455 üzenetére
Játékfüggő is lehet a dolog.
Nálam a TDU fullon futott 40-50fps-sel c2d +9800gtx konfigon.
Viszont az A10-5800k-s apu-n picit gyengébben futott és ott is inkább csak 1440-ben.Ellenben az NFS HP - 2010-es verzió jobban fut picivel(!) apu-n mint a korábbi konfigon.
Egyébként a minél magasabb órajel ajánlott! A dual chanel DDR ram pedig már kb 10 éve alap dolog! Alap dolog, hogy nem veszünk csak KIT ramokat hogy fussanak dualban.
-
tom570
aktív tag
1280x1024 mindkettő felbontása, a játék:Enslaved Odyssey to the West ugye ebben a játékban nincs lehetőség a grafika módosítására csak a felbontás és a gamma állítható. amíg a régin 38-41 fps ugyanaz a pálya ,u.a. helyszín centire addig az új konfigon 22-24 fps ja ha az újon leveszem 800x600-ra bakker még le írni is szégyen, de még akkor is csak karcolja a 40 fps-t4 Msi afterburnellel nézve mindkettőn a képkocka sebességet! Ja és az órajel játék közben 844, tehát az is jó! a rendszer win7 64 8 napos! minden driver friss!
-
Akmak
tag
válasz
tom570 #13446 üzenetére
Szia!
Nekem a régi gépem is hasonló kaliberű volt csak a proci 3800+ volt aminek az eredeti órajele 2Ghz és arról lett húzva 2.6Ghz-re, a vidikari pedig egy hd5450-es volt az is húzva 650mhz-ről 700Mhz-re 1x2giga DDR2 400mhz-es Kingston HyperX rammal. Az új pedig egy A8-6600k mint neked ,2x2 giga DDR3 1600mhz rammal.
Az újnál a változás eszméletlen. volt olyan játék ami a régin kb 25 fps-sel ment alacsony grafikán, mostani meg minden maxon élsimítás 2x-eres 50 fps körül fut.Amit írtál én furcsálom hogy ilyen lassú lenne az előző konfighoz képest.
Akmak -
tom570
aktív tag
Tehát a következő lépés a fejlesztésben még egy ugyanolyan típusú memória vétele, és azzal már látványos gyorsulást, különbséget fogok tapasztalni? Igen olvasom a fórumot és sok mindent szépen megvitattok amiből sok tanulságot lehet levonni, ezért is köszönöm a segítséget és tanácsot minden alkalommal!
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! van olyan program amivel játék közben lehet monitorozni a processzor és a grafikus mag órajelét?(Pl msi afterburner)
Engem eddig nem győzött meg ez az apu! A régi gépem amit most a fiam nyúz mintha szebben muzsikálna! (Amd athlon64 x2 4800+,2Gb ram,Gt 430 videokártya). Ugyan az a játék u.a. beállítás, az új gépnél 20-30 fps míg a régi gépnél 30-40 fps! Ennyire gyenge lenne ez a rendszer? -
diablo1984
veterán
válasz
Stonerice #13444 üzenetére
freezer 64 proval 5600k húzva tomb raider alatt 55-60 fok volt!
így ezzel a hűtővel még ez a 65fok is jó szerintem! és a hűtő bár hallható, de csendes, főleg hogy a hűtő full fordulaton olyan légszállítású, hogy 35 fokra is képes a procit hűteni! csak akkor a hangja olyan mint egy porszívónak, de erőre a kondikat lefújná a lapról!(igaz ennek az ára kis fordulaton az, hogy búgó hangja van halkan....)
-
Stonerice
őstag
válasz
diablo1984 #13443 üzenetére
Csak 65 fok
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #13442 üzenetére
jee, CoD Ghosts alatt fél óra múlva is csak 65 fok és csak egy kicsit emeli a fordulatot, nem maxon! kezdem csippantani az asrockot!
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #13441 üzenetére
na egy kis bios frissítés meg venticsere és már csak 50 fokig megy level 2-őn a proci!
-
-
kopidoo
senior tag
válasz
diablo1984 #13439 üzenetére
Tudja szintenként emelni, de ahhoz jó hőfokot kell beállítani.
Pl: gyári hűtővel beállítasz 50 fokot, akkor a szinte egyből max-ra teszi, mert az a féndarabka nem képes jól hűteni. De ha van egy jobb hűtőd (TX3/4, 212, stb.) akkor beállítasz 50 fogot és akkor level 2-ről feljebb viszi level 4-5 körülire, mert ezek már sokkal jobban hűtenek. -
diablo1984
veterán
-
kopidoo
senior tag
válasz
diablo1984 #13437 üzenetére
Target hőmérsékletet beállítod pl 55°C-ra. A venti fordulatot meg pl. Level 2-re.
Ha túl alacsony a beállított hőmérséklet, akkor szinte egyből teljes fordulatra kapcsolja a ventit. Ha gyári a hűtés, akkor szerintem bármit állítasz be tekerni fog max-on.
Nem gyári hűtésnél pedig ki kell tapasztalni, hogy mi az a hőmérséklet, ahol még elfogadható a hűtő zaja. -
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #13435 üzenetére
megtaláltam a bibit, valami feladat beragadt és az azt az egy magot megakasztotta!
másik: asrocknál a pwm-es ventiszabályzás hogy megoldott? mert vagy full fordulatot lehet beállítani, vagy target hőt, de full fordulat nem túl egészséges nekem, a target hőnél meg nincs fokozatos fordulat állítás, egyszercsak ráindítja a ventit és kakukk! hogy működik ebben a c&q????
-
kopidoo
senior tag
válasz
diablo1984 #13435 üzenetére
Ctrl+Shift+Esc = feladatkezelő és itt nézd meg mi visz el cs. 25%-ot a CPU-ból.
-
diablo1984
veterán
sziasztok
adott egy asrock FM2A75-Pro4 lap+A10 5800k proci. olyan gond van vele, hogy win alól a 4-es magot valami fullra terheli, de hogy mi azt nem tudom! a többit nem basztatja, csak a 4.et! hol a baj vajon?
-
Apollo_21
addikt
válasz
starpeter #13430 üzenetére
Hwinfo..vagy aida kép? bár inkább bios kép kellene..lehet kis allulfeszeléssel lehet rajta javítani..legalább 60ra lekéne húzni...az már barátibb volna..egyébként 73 a max hőfok..ha jól láttam...
Sőt mégjobb! Turbót alapba lődd ki....valszeg az sok feszt is ad..és állíts be mondjuk 1.3V-ot neki 3.2re...ha úgy bootol..és nemhibázik ibt vagy prime alatt...akkor mehet játékteszt is... -
starpeter
senior tag
Sziasztok!
Van egy AMD Athlon 740 X4 3,2GHZ-es processzorom ami throtingol. Mitől lehet ez? Illetve mit tegyek ellene?
Gépem adatai:
Processzor: AMD Athlon X4 740
Memória: Kingston 2*2GB 1333MHZ
Videókártya: Gigabyte Radeon HD7790 1GB
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 8
Alaplap: Asrock FM2A55M-DGS
Merevlemez: Westerndigital 320GB
Tápegység: Chieftec GPS-450AA-101
Monitor: DELL 1908FP (19") -
patomi
őstag
Ha húzni akarod akkor inkább a trident vagy tridentx széria, ares-ben ugyan azok a chip-ek vannak mint az enyémben (ripjawsx), igaz az enyém 2133mhz-es viszont nem is akar gyorsabban menni... Egyébként biztos jó hozzá, de azért megvárnám, míg pontos infó lesz a memória támogatásról.
-
dudu5130
őstag
Üdv!
Az A10 6800K-ba épített HD 8670D milyen kártyával van kb egy szinten?
-
sg22
senior tag
7850k-hoz jo valasztas ez a ram? birna-e ha tovabb huznam, mondjuk 2600 mhzig?
-
Bogyi007
veterán
válasz
Johnie #13400 üzenetére
Egy Ps3-am van a konfigom mellett és ha az IGP-vel ezt tudom mindenféle hókuszpókuszok nélkül kihozni a konfigomból (aláírásomban a link), akkor költ a franc videókarira 30e forintot csak azért hogy a játékok többsége FullHD-n mediumot vagy 1600x900-on high grafikát hozzon....
Egyébként sokat dob a DC a konfigon annyi biztos - nekem is 2x2 giga ramom van amit először úgy sikerült a deszkába pakolnom hogy Singleben adódtak össze 4 gigának és úgy játszottam vele. Miután szóltak hogy a fényképeken látták hogy a ramok nem jó helyen vannak átpakoltam őket és a Tomb Raider köszönte szépen az extra löketet és nagyobb felbontással és magasabb Fps értékekkel hálálta azt meg.
-
Razermazer
őstag
válasz
Dany007 #13419 üzenetére
Lényegében mondjuk pciexpress-es ssd-t, tv-tunert, digitalizáló kártyát, hangkártyát. Én ezeket tettem bele kivéve az ssd-t. Nekiláttam vhs kazettákat digitalizálni, nehogy az enyészeté legyenek.
Ezért adtam el én is az itx-es apus alaplapomat, mert azon ezt nem tudtam megtenni. Így legalább kivan használva a sok sín.
Akinek ugye nem kellenek ezek az eszközök az sajna megvan lőve. Ha nem raknának rá semmit akkor nem is ennyibe kerülnének ezek a lapok. Erre jó példa az ecs lapok, na ott aztán csak tényleg a szükséges van rajta, de az isten is mentsen tőlük(nincs is amds vonal). Szerintem jó alternatíva lehet még a biostar, most nézem hogy az is tele van és 25k így ő sem olcsó, és parlagon hever a sok kihasználatlan sín. -
Dany007
veterán
válasz
Kurosava #13418 üzenetére
Ezen egyébként én is elgondolkodtam.
Még idén tavasszal vettem FM2-es lapot A10-5800k-val. Asus F2A85-m deszka. Mégcsak nem is csúcskategóriás. Mégis dupla PCI-E foglalata van. De minek? Mit tegyek bele CF-be? Két 7750-est?:S Akkor már inkább egy 270X-et azt még elbírja a proci talán... Nem igazán látom értelmét, de tény, hogy nekem is olyan lapom van. -
Johnie
tag
válasz
Milo629 #13401 üzenetére
Költségkímélés szempontjából. Lehet, hogy el tudja így cserélni ráfizetés nélkül 2 modulra. És így ingyen tapasztalná mi a különbség a Single és a Dual Chanell közt. Ha megelégszik a teljesítménnyel akkor nincs további ráfordítás. Ha nem elég a teljesítmény, akkor februárban vesz egy 7790-et. Jobban járna mintha megtartaná a mostanit és venne + pénzért még egy ugyanilyent , aztán majd februárban még egy 7790-et is...
-
Misi 007
őstag
válasz
kopidoo #13394 üzenetére
Minden lejátszóból a legújabb van fent.
Újabb hibajelenséget is produkál.
Elsőnek Windows 8 alatt majd most Windows 7 alatt is elszáll kék ablakkal.
Most is csak úgy tudok írni ha csökkentett módba nyomulok hálózattal.
Sajnos így nem akarja a mobilom látni így fel se tudom tölteni a kék ablakos fotót de atikmpag.sys-re hivatkozik.
Még azt se lehet mondani hogy túlmelegszik mert 36 fok felé nem nagyon megy.
Szerintetek APU hiba lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest