Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Dell notebook topic
- Akciókamerák
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
troll81 #186284 üzenetére
Hát igen, de az nyugat
, itt meg balkán
Nekem január vége felé jár le, eddig ugye jan 11-ig van meghosszabbítva a vészhelyzet így az én kocsim még nem esik bele
De mivel annyira nem sz@r a kocsi hogy ne menjen át (kopp, kopp,kopp) és nem is hosszabbodik meg az idő, én szerintem elviszem rendesenKicsit fogok trükközni a hátsó lengéscsillapítónál, hogy ne legyen nagy százalék eltérés a két oldal között
Jobb oldali gyengébb kicsit és nem lenne jó ha ezért bukna meg hogy nagy a százalékos különbség
2019 szeptemberében mért érték szerint
Bal oldal 68 , a jobb oldal 61-et
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Formula-1
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest