Hirdetés
- Leégett egy leégés ellen tervezett ROG Equalizer
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- Apple MacBook
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoodSpeed
veterán

Az imént vettem én is egyet

-
Luck Dragon
támogató
Az árazás viszont kemény. Külföldön is 99.99$
Azért az LDNIO A6140C nekem 18K volt hazai boltból, kiszállítással:
Tudom Nálad a méret a lényeg, csak megjegyeztem másoknak.
Amúgy az LDNIO A6140C-t sem lehet már ott kapni, ahol én vettem.Ezzel ellenében egységes, szinte minden országban megközelítőleg ezzel az összeggel találkozol.
-
GoodSpeed
veterán
Persze, csak sajnos ott már nem elérhető, és úgy tudom, ott már nem is lesz.
Ellenben most az eMAG oldalán már meg is jelent mindkét színben – igaz, nem maga az eMAG, hanem valamelyik hozzá tartozó kis bolt árusítja. Szóval óvatosan.

Az árazás viszont kemény. Külföldön is 99.99$
Azért az LDNIO A6140C nekem 18K volt hazai boltból, kiszállítással:
Amúgy az LDNIO A6140C-t sem lehet már ott kapni, ahol én vettem. -
Luck Dragon
támogató
-
pusszycat
nagyúr
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Az akkumulátorok és a töltésvezérlő áramkörök úgy vannak tervezve, hogy kezelni tudják a különböző töltési teljesítményeket. Ha csak 5 wattos töltő van használatban, az akkumulátor egyszerűen lassabban töltődik fel, de ettől nem lesz baja.
🟢 Kíméletesebb az akkuhoz: A lassabb töltés kevesebb hőt termel, ami hosszú távon segíthet csökkenteni az akkumulátor öregedését. A hő az egyik fő tényező, ami gyorsítja az akkuk kapacitásvesztését.
⚡ A gyorstöltés előnye: Természetesen a gyorsaság. Ha sietsz, akkor praktikus, de napi rendszerességgel nem muszáj mindig gyorstölteni.
-
Luck Dragon
támogató
Annyira nem vagyok kukacoskodó.
A Pixel telefonok egy részét nem fogja teljes tempóval tölteni. Hiányzik a 21V támogatás.
Bocsika, az én hibám. A cím alapján gondoltam, megkapta a országonként eltérő villásdugó részt. De így sem rossz.
Legyen hosszú ideig örömöd a használatában.
Most az az 1 V annyira érezhető töltés szempontjából
-
GoodSpeed
veterán
A Pixel telefonok egy részét nem fogja teljes tempóval tölteni. Hiányzik a 21V támogatás.
Bocsika, az én hibám. A cím alapján gondoltam, megkapta a országonként eltérő villásdugó részt. De így sem rossz.
Na az LDNIO A6140C-hez mellékeltek kb mindent is.
-
Hieronymus
veterán
A cím nem kerek. Ezt a töltőt például Olaszországban sehova sem tudod bedugni.
-Nos, minden nem lehet tökéletes. Én nem járok Olaszországba, de ha tenném, akkor ahhoz mérten választanék, akár eme töltőm belüli kialakított csatlakozóval. Itt igazából a kompakt méretére és az összecsukható töltővillára gondoltam, hogy így könnyebb az utazásnál elpakolni. Hát innen a cím is .
Ahhoz az Európában használt kb. 3 szabványhoz megfelelő csatlakozót kellene biztosítania a gyártónak.
- Teljesen igazad van, bár ha minden kötél szakad, akkor egy travel plug megoldás lehet.A legfontosabb paraméter.:
PD 3.1, PPS
Ezzel a notebook és telefon készülékek 99%-a optimálisan tölthető.
- Bezzeg ha nem írom le a többit , akkor meg azt tennéd szóvá
-
Luck Dragon
támogató
Én már nem nagyon veszek olyan dolgot, legyen az egy töltő vagy egy külső ssd, amiben nincs interaktivitás, színes kijelző....
Miért is?
Mert ez nekem igy kényelmes, hasznos, jövőbe mutató...Nem számít ha drágább. Van is egy mindent mutató SSD külső házam az allirol, bütykölők majd egy cikket belőle, csak kell még bele vegyek egy SSD-t min. 2TB de jobb lenne 4 TB
Amúgy kellemes töltögetést a cikk írónak, ha valahol összefutunk majd elnyalunk egy fagyit.
Interaktív dolgok tényleg jók , egyre jobban érdekel engem is.
Amúgy kellemes töltögetést a cikk írónak, ha valahol összefutunk majd elnyalunk egy fagyit.
-De te fizetsz.
-
pusszycat
nagyúr
Én már nem nagyon veszek olyan dolgot, legyen az egy töltő vagy egy külső ssd, amiben nincs interaktivitás, színes kijelző....
Miért is?
Mert ez nekem igy kényelmes, hasznos, jövőbe mutató...Nem számít ha drágább. Van is egy mindent mutató SSD külső házam az allirol, bütykölők majd egy cikket belőle, csak kell még bele vegyek egy SSD-t min. 2TB de jobb lenne 4 TB
-
Luck Dragon
támogató
Először is gratula hozzá! Használd egészséggel!

Másodszor pedig: nagyon tetszik, innovatív. Amiben jobb mint az én LDNIO A6140C-m, az a forgatható elrendezésű és abszolút dinamikus LCD kijelző. Na meg ugye, hogy kiírja, hogy nagyjából milyen tartományban van az aktuális hőmérséklet.
Amiben gyengébb: kevesebb a port, de ez csak az USB-A-t érinti, mert az LDNIO-n is 3 darab USB-C van.Köszönöm
-
Luck Dragon
támogató
Szép sorjában.
A cím nem kerek. Ezt a töltőt például Olaszországban sehova sem tudod bedugni. Ahhoz az Európában használt kb. 3 szabványhoz megfelelő csatlakozót kellene biztosítania a gyártónak.A legfontosabb paraméter.:
PD 3.1, PPS
Ezzel a notebook és telefon készülékek 99%-a optimálisan tölthető.A töltő drága, nagyon drága. Viszont ez a legbiztonságosabb kommersz töltőgyártó terméke, ami lefedi a legtágabb igényeket.
PS:
Akcióban meg fogom venni.
A cím nem kerek. Ezt a töltőt például Olaszországban sehova sem tudod bedugni.
-Nos, minden nem lehet tökéletes. Én nem járok Olaszországba, de ha tenném, akkor ahhoz mérten választanék, akár eme töltőm belüli kialakított csatlakozóval. Itt igazából a kompakt méretére és az összecsukható töltővillára gondoltam, hogy így könnyebb az utazásnál elpakolni. Hát innen a cím is .
Ahhoz az Európában használt kb. 3 szabványhoz megfelelő csatlakozót kellene biztosítania a gyártónak.
- Teljesen igazad van, bár ha minden kötél szakad, akkor egy travel plug megoldás lehet.A legfontosabb paraméter.:
PD 3.1, PPS
Ezzel a notebook és telefon készülékek 99%-a optimálisan tölthető.
- Bezzeg ha nem írom le a többit , akkor meg azt tennéd szóvá
-
GoodSpeed
veterán
Az USB-A hiánya kompenzálható kábellel. A C jelenti a jelent és a jövőt.
Így van, nekem is az lett volna a jobb, ha 5:1 az arány az USB-C USB-A tekintetében.
-
Hieronymus
veterán

Másodszor pedig: nagyon tetszik, innovatív. Amiben jobb mint az én LDNIO A6140C-m, az a forgatható elrendezésű és abszolút dinamikus LCD kijelző. Na meg ugye, hogy kiírja, hogy nagyjából milyen tartományban van az aktuális hőmérséklet.
Amiben gyengébb: kevesebb a port, de ez csak az USB-A-t érinti, mert az LDNIO-n is 3 darab USB-C van.Az USB-A hiánya kompenzálható kábellel. A C jelenti a jelent és a jövőt.
-
GoodSpeed
veterán

Amiben gyengébb: kevesebb a port, de ez csak az USB-A-t érinti, mert az LDNIO-n is 3 darab USB-C van. -
Hieronymus
veterán
Szép sorjában.
A cím nem kerek. Ezt a töltőt például Olaszországban sehova sem tudod bedugni. Ahhoz az Európában használt kb. 3 szabványhoz megfelelő csatlakozót kellene biztosítania a gyártónak.A legfontosabb paraméter.:
PD 3.1, PPS
Ezzel a notebook és telefon készülékek 99%-a optimálisan tölthető.A töltő drága, nagyon drága. Viszont ez a legbiztonságosabb kommersz töltőgyártó terméke, ami lefedi a legtágabb igényeket.
PS:
Akcióban meg fogom venni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- VadiÚj! Gigabyte Aero X16 Ryzen 7 350 16GB 512GB RTX 5060 16" QHD+ 165Hz 2ÉV GAR! EU-MAGYAR bill!
- Újszerű HP 250 G8 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Intel Core i5-7500 3.40GHz Quad-Core
- Gamer PC! Rtx 3070/ i5-12400F/32GB RAM/1TB Nvme SSD/Vízhűtés
- HP 640 G8 TOUCH, i5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li Vector V100R 650W
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium White Silver - 12/256GB - Újszerű állapot!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hónap garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest