-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fradizmus
csendes tag
válasz
koncsik #5894 üzenetére
7 és 10, fiúk. Talán rosszul gondoltam hogy Mario Karttal és majd más egyéb játékokkal jól szórakoznának, vagy együtt játszana a család? Xbox Game Passen is van persze sok játék amivel játszhatnak heti 1-2-órát, azt gondoltam a Switch dokkolva jobb lehet nekik. Nekem van PC is.
-
válasz
Sirandrish #5898 üzenetére
De levetted az elsőt, ugye ?
(Bocsiiiii )
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Jinx L. Joke #5892 üzenetére
En szívesen odaadtam volna, mert 2 volt a packba, csak sajna az elsőt iszonyú sz@rul raktam fel, így a másodikat is fel kellett rakni
-
válasz
Jinx L. Joke #5892 üzenetére
OLED-re még nekem is van 3 (karcmentes ami rajta van...)
-
válasz
Sirandrish #5871 üzenetére
És csak jönnek és jönnek.
-
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz
szabonagyur #5882 üzenetére
Nincs valakinek egy pluszban, aki 2, vagy 3-packot vett?
Anno OLEDre vettem hármat, de az első fóliám volt rajta teljesen karcmentesen két évig amikor eladtam a másik kettőt. Kár ezért a fiókban porosodni hagyni. -
Fradizmus
csendes tag
válasz
Sirandrish #5890 üzenetére
Köszi úgy láttam az már jegelve lett
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Fradizmus
csendes tag
Sziasztok!
Ma döntött a családi kupaktanács, leváltjuk a Series X-et egy Switch 2 Mario Kart csomagra.
Néztem a nagyobb webshopokat, Alzán írnak egy "Várható 2025. 06. 19." dátumot, máshol csak előrendelés, vagy drágább 230 k-nál.
Szerintetek hol érdemes feliratkozni az előrendelésre? Vagy ha van valakinek átadó, ne tarts magában
-
-
Blaise
veterán
válasz
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
En temusat...hibátlan.
-
szabonagyur
félisten
Foliat ki milyet vett?
-
Elderath
addikt
Új Joyconok meddig bírják amúgy egy töltéssel? Régi Pro kontrollert használom, így nem tudtam még megnézni
-
playmore
tag
válasz
hadam98 #5877 üzenetére
MS az "ultimate" troll, nyilvánosan feladták az Xboxot, de össze vissza jelentenek csak be játékokat (biztos félnek még mindig a népharagtól) tehát akármi lehet. Utólag is bejelenthetik suttyomba egy blogban, hogy az Xboxos felhasználóbázis aki csak a showt nézi ne kezdjen el azon gondolkodni mi lesz így a gépükkel a következő genben.
Egyébként rossz nyelvek azt pletykálták még hónapokkal ezelőtt, hogy a Nintendo erősen kontrollálni akarja a third party megjelenéseket/bejelentéseket a gépre és felügyelni az ütemét annak, hogy mikor mi lesz a gépre. Vagy igaz vagy nem. -
hadam98
senior tag
Most az előadásokon (például az Xbox) szinte nem volt semmi Switch 2 játék. Mi a fene van?… Erre nem számítottam.
-
-
válasz
ForRedGlory #5866 üzenetére
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #5871 üzenetére
Akkor jó sikerülhetett mert duplán látod a hszek számát
-
Sirandrish
Topikgazda
Fogjátok már vissza magatokat. Elmegyek egy napos iszogatásra a spancikkal, és már 86millió új hsz.
-
tl-x
addikt
Sziasztok. Mi van akkor ha most van egy v1-esem jó pár kártyás játékkal (tudom átrakom másik gépbe majd vissza, ezekkel nem lesz gond) és csomó digitálisan vásárolt, viszont nemsokára veszek egy v2-est a lányomnak magamnak meg szeretnék egy Switch 2-t. Szóval mindhárom megmaradna a v1 a tv-n, másik kettő handheld módban lenne csak használva (tudom ez nem szempont). Meg lehet oldani, hogy mindhármon elérjem a digitálisan vásárolt játékokat? Nem baj ha egy időben nem mennek. Mindre a saját accom használjam?
-
ForRedGlory
félisten
Ha valakinek kell egy Mario Kart bundle, átadom. A Konzolvilágba kell menni érte és helyben kell kifizezni. Feltettem apróra, szóval nem sokáig marad meg.
Az Alzás marad nálam.
-
válasz
ForRedGlory #5866 üzenetére
Ezt eddig észre sem vettem, nagyon jó 😂
-
Bazsi1987
őstag
Otp fizz shop megbizható elvileg ott van raktáron a gép?
-
playmore
tag
válasz
Scarletiel #5859 üzenetére
256GB az kb 3 AAA modern játék... szerintem akkor már várd meg amíg az 1TB+ lejön egy kicsit emberibb árba. Legalább is egyelőre szerintem annak több értelme van mert hiába dupláznád meg a helyet, arányában nem lennél annyira sokkal előrébb.
-
playmore
tag
válasz
Scarletiel #5857 üzenetére
Mindenképp lenne hozzá Nintendo Online előfizetés. Így ha megveszem a Zeldákat akkor ingyenes az upgrade ha jól tudom. De ez csak addig elérhető amíg megy a tagság vagy utána is menni fog az upgradelt módban?
Amíg él az előfizu addig. Viszont jobb ha tudod az online előfizetésből két kategória van. Az egyik a sima Nintendo Switch Online, a másik a Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Az utóbbi a drágább és abban vannak bizonyos kiegészítők mint a Zelda upgrade és a régi konzolok emulátorai pár játékkal.
Ha jól tudom a tesco gazdaságos Nintendo Discord az csak egy ideig lesz ingyenes utána fizetős, de ha jól hallottam akkor az is megy Nintendo online tagság mellett?
A chat egy darabig ingyenes lesz, de utána bármelyik Nintendo Switch Online előfizetés kell hozzá. Röviden: előfizetős lesz a C gomb -
Balazs_
senior tag
válasz
Scarletiel #5857 üzenetére
Nono, ~25-30eFt a 256-os kártya.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
playmore #5847 üzenetére
Köszönöm szépen! Akkor nem fogom megúszni a 256GB-os MicroSD Express kártyát 50 ezresért később. Végül lemondtam a PC upgrade-ről és Switch 2 lesz. A Steam Deck-et is nagyon megszerettem mióta megvan.
Mindenképp lenne hozzá Nintendo Online előfizetés. Így ha megveszem a Zeldákat akkor ingyenes az upgrade ha jól tudom. De ez csak addig elérhető amíg megy a tagság vagy utána is menni fog az upgradelt módban?
Ha jól tudom a tesco gazdaságos Nintendo Discord az csak egy ideig lesz ingyenes utána fizetős, de ha jól hallottam akkor az is megy Nintendo online tagság mellett?
Köszönöm mégegyszer!@Bogdán Máté
Neked is köszönöm az ajánlàst, végül rendeltem egy Skull & Co Neo gripet Switch 2-höz + kijelzővédőt is, hogy jövő hónapban már day one mehessen a masinára 😄 -
Bogdán Máté
csendes tag
válasz
Zsírkrétamen #5851 üzenetére
1. Switch (2) főmenűjében alul a kis Joy-con icon, azon belül az első menüpont (Change grip/order) -> Ha rányomsz kikapcsolnak a Joy-conok, majd bármelyik gombot megnyomva újrakapcsolódnak, utána pedig L és R egyszerre lebyomásával lesz mindkettő 1-es irányító újra.
-
kicsako
őstag
7től Xbox Showcase https://www.youtube.com/watch?v=_M3QwLBrg8g
Azért ide küldöm mert pletykák szerint kapunk pár portolt címet, Halo MCC, stb. -
tl-x
addikt
Tudom, hogy csak félmegoldás de én úgy csináltam meg a hangot a Logira, hogy a Tv-re kötöttem rá az optikát Így minden ami rajta megy (Apple Tv, Switch 1, Tv box) ki van hangosítva. Ami meg olyan pl.: PS5 az meg direktben van rákötve a filmezés miatt. PS5-öt ezzel tudom rákötni optikán: [link]
Közben visszaolvastam, hogy neked is így van. -
playmore
tag
válasz
Zsírkrétamen #5851 üzenetére
2. MKW-ben hogy lehet “jól indulni”?
Amikor a kettes szám a rajtnál abbahagyja a mozgást elkezded nyomva tartani a gázt
3. MKW-ben hogy lehet driftelni a kanyarban?
Kanyarodsz bármelyik irányba és jobb ravasz (ZR) nyomvatart. Minél tovább tartod nyomva annál nagyobb turbó lesz belőle ha elengeded, de legalább addig amíg el nem kezd lángolni a kipufogó. Ha más trükköket akarsz akkor nem kanyarodsz semerre és úgy kezded el nyomni a ZRt. Amikor bekékül a kipofogó akkor vagy elengeded és akkor ugrasz egy helyben vagy nyomsz egy irányt és úgy engeded el. Úgy lehet felugrani falakra és csövekre. Bónusz: ha megnyomod a ZRt mikor éppen elhagyod a földet akár egy ugratón vagy bukkanón akkor a karaktered kiugrik a járgányból és trükközni kezd. Többet is lehet ütemesen ha elég nagy az esés. -
Lenne pár láma kérdésem
1. Ha szétválasztottuk a 2 joycont, hogy egymás ellen tudjunk játszani, hogy kell utána egyesiteni? Hirtelenjében a gép restart oldotta meg, de biztos van ettől egyszerűbb megoldás.
2. MKW-ben hogy lehet “jól indulni”?
3. MKW-ben hogy lehet driftelni a kanyarban? -
playmore
tag
Jut eszembe morfondíroztam sokat vegyek-e Pro kontrollert a géphez, de már abszolút nem kérdés, hogy kellett. Játszottam egy fél óra Fortniteot handheld módban, Jézus Krisztus a (Joycon) jobb analóg használhatatlan, a gombok messze vannak, a ravaszt nem lehet elérni és úgy általában öt perc után fájt a csuklóm. Amihez nem kell a jobb analóg az oké, de bármi más az halál. Kár, hogy csak 2 plusz gomb van rajta, négyhez vagyok szokva.
-
playmore
tag
válasz
Scarletiel #5805 üzenetére
Xenoblade Chronicles 2-3 és Pokemon Violet digitálisan van meg, ha jól tudom úgy is menne Switch 2-n a dolog, de azért biztosra mennék.
A digitális játékaid ugyanúgy futnak, egy kevés játék van a Nintendo honlapján ami nem, de a döntő többség igen. A Xenoblade stabilabban is fut a Violet meg kap egy ingyenes frissítést amitől szinte új játék lesz (bocsánatkérés képpen mert akkora rakás sz* volt megjelenéskor).
MKW boundle-ben venném majd kövi hónapban ha még lesz, de ott csak letöltőkód van. Ez a része nem zavar, de több helyet foglal így mint kártyásan?
Mivel kártyás játékokat nem kell telepíteni ezért persze, hogy több helyet foglal. A Mario Kart Wold kb 20GB, a gépen alapból 232GB szabad hely van. Ha frissítések jönnek azok persze telepítendők kártyával is.
Olvastam, hogy a játékok méretei nem ilyen 40-50-100 gigásak, hanem a szokott 5-10GB/játék. Ezt, hogy tudják elérni, főleg, hogy nagyobb a felbontás meg textúra stb?
Ez az 5-10GB csak technikailag egyszerű vagy nagyon lebutított játékokra igaz. Amikor technikailag egyszerűről beszélek azt nem lenézésképpen mondom. A Switch 1 szimplán gyenge volt így vissza kellett fogni mindent amit kiadtak rá. Ettől még nézhettek ki ezek a játékok jól, de nem egy kategóriák voltak az AAA kínálattal máshol. Viszont ha megnézed azokat a PS4-PS5 szintű játékokat amiket a Switch 2 már tud futtatni akkor egyből az 60-70GBos sávban vagyunk és ez még csak a kezdő kínálat. A PS4 generációban szálltak el a méretek 100GB és afölé így nem fogok meglepődni ha hamaro ott találjuk magunkat Switch 2őn is. A Mario Kart World is 20GB pedig grafikai részletességben így is messze van még az átlagos open world PS4/XBO kínálattól. -
Crus
őstag
válasz
Jinx L. Joke #5845 üzenetére
Köszönöm!
...és akkor most nem írom le amit gondolok. 1 hónap pihenőt eredményezne.
-
Crus
őstag
Jó ok, szerencsétlen vagyok...
Pro controllerem van, még az NSW 1-hez vettem. Párosítottam is a géphez. Tudom vele irányítani, megy rendesen.
De ha a gép lemegy alvóba... nem tudom vele bekapcsolni? Mit csinálok rosszul?
-
-
Crus
őstag
Szia!
A Switch 2 dokkolva van, a gyári HDMI kábelével van összekötve az LG OLED C4 tv-vel, HDR is azonnal volt/van. A tv optikai kimeneten van összekötve egy Logitech Z906 5.1 hangrendszerrel. Tehát az elv és a gyakorlat is az volt a konzoljaim esetében, hogy az adott konzol küldi a jelet HDMI kábelen a tv-nek, az meg passthrough tolja tovább optikai kimeneten az erősítőnek. Mindenhol eddig ez működött kifogástalanul.
-
Mindegy is, Nintendo hivatalos:
Támogatja a lineáris PCM 5.1 csatornás kimenetet!
Kimenet HDMI csatlakozón keresztül TV módban *A térhatású hangzás fejhallgatón vagy a beépített hangszórón keresztüli kimenet esetén alkalmazható (a beépített hangszórón keresztüli kimenet esetén a térhatású hangzáshoz rendszerfrissítés szükséges).-A Switch 2 nem tud valódi 5.1-et optikán átvinni, mert csak PCM-et küld, ami nem megy át az optikai passthrough-on 5.1-ben.
-A TV nem konvertálja a PCM-et bitstreamre
-Szóval tényleg egy HDMI-s erősítő kellene Crus -
-
Crus
őstag
HELP!
5.1 gondokkal küzdök. PS5 és Pro, ill. XSX, meg persze a PC-m is tökéletesen működik Logitech Z906-tal olyan módon, hogy a C4 OLED optikai kimeneten keresztül van összekötve az erősítővel nyilván optikai kábellel.
A tv beállításainál passthrough van megadva + bitstream a HDMI porton, a PS5 Pro esetében meg DTS. És pazar! Nagyon nagyon pazar!
Erre a Switch 2: Bármit csinálok rettenetes. Hiába állítom PCM 5.1-re abszolút nem kezeli KÜLÖN a hangszórókat a beépített tesztje alapján.
MKW-ban próbáltam, mondom hátha csak a teszt rossz még, de igazából mintha a sztereo jel szólna minden hangszóróból és ennyi. Rettenet.
Mi lehet a megoldás? Jó tudom, vegyek egy HDMI erősítőt és eskü tervben van, de minden egyszerre nem megy.
-
válasz
adalbert1 #5831 üzenetére
Így van, nem is kell ezen annyit rugozni, mindenki azt választja ami jó neki és azon játszik 👍 Rengetegen lehúzták a Ps5Prot is, az is annak éri meg aki a lehető legtöbbet akarja kihozni a játékokból, de ott is adva van a sima Ps5 és az is jó mindenre is töredék áron, senkinek sem állnak a fejénél shotgunnal, hogy kötelező megvenni a Prot vagy itt az S2-t
-
-
dunc
nagyúr
Sziasztok ha valakinek kedden sos-be kell egy nintendo switch alappak, akkor tudok segíteni mert volt előrendelésem ami jelen pillanatban pécsen a kertvárosi postán található és kedden átvehető ha valakinek kell és el tud jönni személyesen akkor átveszem neki természetesen alapáron maximum 2000 ft postaköltség ami rajt van.
-
adalbert1
veterán
válasz
rumkola #5764 üzenetére
Azért handheld vonalon bőven voltak már ennél kisebb upgradek, pl. GBA után az SP (igaz azt fel lehet fogni egy Switch 1 - OLED ugrásnak), vagy DS után a 3DS, utóbbinál a 3D egy pár percig érdekes volt, de utána mindig nullára lehúzott 3D-vel használtam, később a 2DS-nél és a 2DS XL-nél el is hagyta a Nintendo.
Persze azt is megértem, hogy csalódott vagy és többet/mást vártál, de nekem bőven elég nagy előrelépés a Switch 2, nagyjából azt kaptam, amit vártam. -
-
Rigormortiis
veterán
-
Kazuma989
tag
válasz
Bogdán Máté #5818 üzenetére
Miből gondolod hogy belefér a dokkolóba?Én is nézegettem
-
kicsako
őstag
válasz
ForRedGlory #5810 üzenetére
Ide érdemes beregelni és követni az akcókat ha tervezel digitális játékokat venni: https://www.dekudeals.com/
Wishlistről kapsz emailt, meg tudod nézni mikor volt utoljára akciózva stb, nagyon hasznos kis oldal. Nekem kb. 4-5 játékom van switchen de az mind akciózva(kivéve a pokemon ami sosincs akciózva)
-
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #5825 üzenetére
20db???
Szerencses ember vwgy, bar gondolom 15-16-17-28 multiplatform
-
-
kicsako
őstag
Pokemon Legends Z-At miért hagyja ki mindenki mint ex cím? Az új pokemonok rendre 15+milliós eladásokat hoznak:
-
Bogdán Máté
csendes tag
válasz
Scarletiel #5805 üzenetére
Temun (és gondolom Alin, meg a többi kínai webáruházban is) 3-4000 Ft-tól van többféle, én ilyet vettem, dokkolható vele és a joy-conok leválaszthatóak:
-
kr:sz
tag
Prince of Persia The lost crownról van esetleg olyan hír hogy az UBI javítana rajta? Bár ha jól tudom a fejlesztő csapatot szétkergették…. (Szóval gondolom minimális az esély erre)
-
30z.Samu
félisten
Köszi, akkor marad kint az S1 dokkoló is. Kipróbáltam dokkolva is a gépet, két negatívummal találkoztam, az egyik mondjuk nem feltétlenül a gép hibája. Közölte, hogy nem támogatott a TV-men a HDR mód, ami hülyeség, mert tud a TV-m HDR-t. Igaz nem mai darab, azért írtam hogy ez nem feltétlen a gép hibája. A másik érdekesség hogy az USB-C-s Steelseries fejhallgatómnak csak a mikrofon részét hajlandó felismerni. Ez mondjuk később még változhat. Picit játszottam csak a BoTW-al. Nagyon szép mèg így is, azt hiszem 1440p-ből skáláz 4k-ra. Hatalmas különbség a Switch verzióhoz képest. Hogy mennyit fogok TV előtt játszani azt nem tudom még, mert jelenleg azon az állásponton vagyok hogy a Switch 2 kijelző mérete és minősége mellett teljesen jól el vagyok kézi módban is. Mario Kart-ot még nem próbáltam ki, de majd a családdal úgy is fogjuk tolni valószínűleg.
-
+ a legtöbb magyar S2 tulajt szerintem nem érdekli, de a Nintendo biztos innovációnak tekinti a Connect és a kamera bevezetését is.
Szerintem a Pro Contoller is sokkal jobb.#mindenki:
De: Azzal együtt, hogy nekem nagyon tetszik a az egész (mások már leírták a jó dolgokat és a - néha csak feltételezhetően bekövetkező, leendő - roszakat is), valamelyest osztozom rumkola érzésében, azaz hiányolom a szikrát, ami a wii / wii U / Switch megjelenésekor is megvolt. Azt érzem, hogy most hangsúlyosabb volt az "erősítsük a HW" -t, mint a "már megint mit találtak ki, bakker" vonal. HW erősítésben meg jobb lett volna Sirandrish asztali verziós vágyálma (feltételezhetően).
Nagyon örülök a kütyünek, amit írtam, előre tudható volt, sorban álltam érte. - nem okozott csalódást, csak az említett hiányérzetet, ami már a bejelentéskor is meg volt.
Nyilván az OLED-et is megveszem majd, remélem minnél később lesz, de akkor már nem fogom megtartani az S2-t, ahogy a S1 V1+OLED-del tettem most (még...).
-
válasz
ADAM1337 #5812 üzenetére
Igen a free game ajánlatokat inkább meg sem említettem mert a PlayStation és Xbox érából az ingyenes játékok teljesen más kategóriában vannak mint a Switch ingyenes játékai
De mondok egy példát: PS Plus előfizetéssel ingyen leszedheted a God of War-t (2018) ami Sony exkluzív volt(már nem az mert megjelent PC-re).
Switchen Online előfizetéssel soha nem fogsz tudni letölteni régebbi Nintendo exkluzívokat
Cserébe a God of War lemezes verziója a használt piacon kb 2500-3000 Ft.
A komolyabb Nintendo címek meg évek múlva is tartják az árukat. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Van sok ingyenes game, és amit mondtál van nintendo online előfizetés ami ad lehetőséget retro gamekre is.
Eshopba van sok 80%-os discount én is ott vettem pár ezrekért gameket.
Lehet virtual kártyákat kölcsön adni amúgy. (14napig)Rengeteg videó van free game ajánlóktól kezdve melyiket érdemes megnézni stb.
-
válasz
Üdv a klubban
Gondoltam játszani kellene, de ugye egy darab játékom sincs és most nézem, hogy ezen nincs olyan opció, mint a PS Plusz vagy Game Pass.
Igen sajnos Nintendónál nincs olyasmi mint a PS Plus vagy Game Pass. Retrózni lehet bizonyos emulátorokkal amit a Nintendo adott ki és Switch Online előfizetés esetén elérhetőek. Az Expansion pack előfizetéssel mégtöbb ilyen emulátor lesz elérhető
Ugye akkor itt sincs olyan, hogy ha több felhasználó van egy gépen belépve, akkor mindenki játsuhat mindennel, ami meg van véve?
Van, de csak bizonyos feltételekkel.
Ha egy játékot digitálisan megvásároltok, akkor minden felhasználó játszhat vele azon a konzolon, amely az adott Nintendo-fiókhoz elsődleges konzolként van regisztrálva.
Kicsit bővebben:Digitális játékok:
Ha például a "X felhasználó" megvásárol egy játékot, és az ő Nintendo-fiókjához tartozó Switch az elsődleges konzol, akkor minden felhasználó ezen a gépen játszhat azzal a játékkal, még offline is.Másodlagos konzolon:
Ha valaki más gépére letölti a játékot („X felhasználó” egy másik konzolon is belép), az már csak akkor tud játszani, ha internetkapcsolat aktív, és csak ő maga (X felhasználó) tudja használni a játékot. A többi felhasználó azon a gépen nem tudja használni a játékot.
Fizikai játékok:
Ezekkel bárki játszhat természetesen, aki behelyezi a kártyát... Függetlenül attól, ki a felhasználó.Elnézve az árakat, itt nem digitálisan kell vásárolni.
Egyenlőre igazad van, de később jönnek leértékelések, akciók melyeket érdemes figyelni. Switch 1 esetében néhány hetente volt és ilyenkor kb 500-800 db játékot leakcióznak. Oké sok köztük a szemét, viszont komolyabb játékokat is ki lehet fogni viszonylag olcsón.
A Nintendo a saját címeit nagyon ritkán teszi akcióba, arra ne számíts túl gyakran. És az akció után sem lesz igazán olcsóSzóval ebben az esetben inkább a használt piacot érdemes figyelni.
-
ForRedGlory
félisten
Sziasztok! Itt vagyok én, mint akinek sosem volt Switch a kezében, de még Nintendo accountom sem.
Megvettem a Switch 2-t, de itt meg is állt a tudományom, hogy akkor merre tovább.
Gondoltam játszani kellene, de ugye egy darab játékom sincs és most nézem, hogy ezen nincs olyan opció, mint a PS Plusz vagy Game Pass.
Ugye akkor itt sincs olyan, hogy ha több felhasználó van egy gépen belépve, akkor mindenki játsuhat mindennel, ami meg van véve?
Elnézve az árakat, itt nem digitálisan kell vásárolni.
Fogalmam sincs, hogy marad-e a Switch 2, mert ahigy írtam életemben nem próbáltam. Viszont azért használni jó lenne, de a legköltséghatékonyabban. Erre van ésszerű megoldás, leszámítva a használt játék vásárlást és eladom, ha mégsem marad a konzol.
Esetleg van itt Pesten olyan, akinek van egy kazal játéka és esetleg 1-2 hétre kölcsön tudna adni párat? Nyilván nem ingyen, adnék pénzt sörre.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bogdán Máté #5802 üzenetére
5-10 éves multiplatform játékok portjai nálam nem számítanak, sorry.
-
Bad Pritt
félisten
Ezek engem is érdekelnek, azt hittem elsiklottam valami felett, hogy ilyen grandiózus éve lesz a Nintinek. Négy játékot még a Sony is kiszenved idén magából, ha nem vesszük az MLB-t. Ez a launch tokkal-vonóval ugyanaz, mint öt éve a másik kettőé, az igazi húzóérték a prevgen normális futtatása, ebben a topikban is látszik, hogy ez adta el igazán a konzolt.
-
Scarletiel
senior tag
Sziasztok,
Elég nagy dilemmában vagyok, mert PC upgrade-et terveztem, de végül lehet hipokrata leszek és annak ellenére, hogy nem tetszik a Nintendo hozzáállása mégis lesz Switch 2...
Viszont lenne pár kérdésem:
- Xenoblade Chronicles 2-3 és Pokemon Violet digitálisan van meg, ha jól tudom úgy is menne Switch 2-n a dolog, de azért biztosra mennék.
- MKW boundle-ben venném majd kövi hónapban ha még lesz, de ott csak letöltőkód van. Ez a része nem zavar, de több helyet foglal így mint kártyásan?
- Olvastam, hogy a játékok méretei nem ilyen 40-50-100 gigásak, hanem a szokott 5-10GB/játék. Ezt, hogy tudják elérni, főleg, hogy nagyobb a felbontás meg textúra stb?
- Szeretnék hozzá venni nem horror áron (max ilyen 10-15e Ft) valami grip case szerű borítást, de olyat ahol a joyconok levehetőek maradnának és dokkolható maradna a cucc. Létezik ilyen ebben az ársávban vagy naív vagyok?
Köszi a segítséget és jó játékot mindenkinek. -
pzstm
titán
válasz
Bad Pritt #5798 üzenetére
MKW, Bananza, MP4, Kirby Airriders. Illetve tudom, hogy “csak” DLC illetve feljavitas, de a Party Jamboree illetve a Kirby Forgotten Land DLC is varos. Hyrule Warriors uj resze meg iden vagy jovo legelejen ani igy hirtelen beugrik. Valamint 1-2 3rd party is erdekes de az kulon tema
Ezen jatekok mindegyike engem erdekel, ezert mondtam velemenyem szerint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Dell notebook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Wise (ex-TransferWise)
- A héten végre bemutatkozik az IO Interactive James Bond játéka
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- PS4 Playstation 4 lemezes játékok eladóak
- Eladó Nintendo Switch +2 dbjáték
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged