-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elderath
addikt
válasz
Sirandrish #6413 üzenetére
lol milyen igaz
-
Elderath
addikt
válasz
Scarletiel #6408 üzenetére
Vicces amikor a nintendot még mindig gyerekkonzolnak emlegetik meg a játékaikat is aztán a realitás az hogy 40 éves boomerek játszanak vele, mint mi
-
Elderath
addikt
Letöltöttem Odysseyt mondom megnézem. Wow... 8 éves játék, de nagyon jól néz ki ezen a kis kijelzőn. Annak ellenére, hogy IPS meg nincs rendes local dimming azért így is elég ütősen néznek ki a dolgok "HDR"be, mivel elég fényes a kijelző. Holnap rárakom tvre is mariot, de marhára várom jövő hónapban az új DKt.
Azt kell mondjam ez nagyon jó kis konzol lett, sokkal kiforrottabb, mint az 1 volt és végre normális hw van alatt viszonylag
Amin meglepődtem még hogy milyen jól szól a beépített hangszóró is.
-
Elderath
addikt
válasz
Scarletiel #6300 üzenetére
Jó. Tegnap írtam hogy késett, de ma újracsatlakoztattam és már jó. Nincs késés és nagyon jól szól
-
Elderath
addikt
válasz
tomee007007 #6288 üzenetére
Nem, 3d audioval. Tegnap volt késés, ma már nem szerencsére
-
Elderath
addikt
Na ma újracsatlakoztattam a nova 5 fülesem és nincs késés végre. Valami anomália lehetett. 3D audió meglepően jó szól mario kartba
-
Elderath
addikt
válasz
Scarletiel #6240 üzenetére
80 eurós árak mellett 40 eurós évi előfizetést nem neveznék azért mélyvíznek
-
Elderath
addikt
Amúgy az új MK online egy vicc. 2025öt írunk és nincs kupa online, nem lehet tolni haverral knockout tourt randomok ellen, illetve fél óra volt mire tudtunk egymásra csatlakozni, mert persze nem lehet bemenni ketten egy lobbyba és onnan keresni online meccset. Miért is lenne ilyen egyszerű ez 2025ben...
-
Elderath
addikt
válasz
Scarletiel #6219 üzenetére
Én ma próbáltam először. Steelseries 5. Minden más eszközön tökéletes, itt késik a hang...
-
Elderath
addikt
Még jó hogy van pro kontrollerem switch 1 miatt, mert ezek a joyconok még mindig nagyon gáz kontrollerek. A bumperek meg a trigger szerintem még rosszabb, mint az egynél, nem is beszélve a szörnyű jobb stick elhelyezéséről. Iszonyat kényelmetlen még mindig
-
Elderath
addikt
Új Joyconok meddig bírják amúgy egy töltéssel? Régi Pro kontrollert használom, így nem tudtam még megnézni
-
Elderath
addikt
Ez az MK online nem jó a vérnyomásomnak. Már a 8 se volt piskóta na de ez...
-
Elderath
addikt
Amúgy most hogy letoltam grand prixt és tolom online mkt... nintendo nem normális hogy ezért elkér 90 eurot. Bundlebe megéri, teljes áron semmiképp. Nagyon remélem hogy a post launch updatek ingyenesek lesznek, mert ilyen ár mellett ez a minimum
-
Elderath
addikt
Hát ez a mario kart csodásan néz ki HDRbe OLED tvn
-
Elderath
addikt
Milyen a thumbstick az új joyconon? switch 1en botrányosan szar volt azért kérdem
-
Elderath
addikt
Konzolvilág
-
Elderath
addikt
-
Elderath
addikt
válasz
Darth_Revan #4411 üzenetére
Első nap az 2-a volt vagy 3? En 3an rendeltem delutan 2kor mario kart bundlet, de sajnos egyelore semmi
-
Elderath
addikt
Ha nem jut kíváncsi leszek mikor lesz a második hullám. Remélem nem kell 1 hónapot várni
-
Elderath
addikt
Most hívtam KVt. Azt mondták simából keveset kaptak, bundleből többet és most mennek végig az embereken és egyelőre én még nem voltam a listán olyan rendeléssel ami első napos volt... Elvileg hétfőig kiderül hogy jut-e, majd hívnak. Hát nem tudom mennyit kaphattak, de azért szép lenne ha ilyen korai rendeléssel se jutna
-
Elderath
addikt
válasz
szabonagyur #4320 üzenetére
Engem még nem
-
Elderath
addikt
válasz
hombre[EU] #4307 üzenetére
Remélem később bepatchelik... legalább 4K60nál tudjon már VRRt tvn is.
Remélem jövő héten már lesz valami infó KVtól a gépekkel kapcsolatban
El se hiszem hogy kevesebb mint 3 hét és itt van
-
Elderath
addikt
Remélem azért lassan kapunk valami infót más bolttól is, hogy mi várható launchra idehaza. Gondolok itt olyan helyekre, ahol nem kértek előleget
-
Elderath
addikt
válasz
Rigormortiis #4086 üzenetére
Nem mindennel kompatibilis, de a játékok többsége fog menni igen
-
Elderath
addikt
Elég gyenge direct volt. Semmi új nem volt benne kb. Úgy látszik nem lesz benne több, mint amit eddig is tudtunk. Sok ember rajta volt a copiumon, hogy mennyi mindent rejteget a nintendo
-
Elderath
addikt
Na látom konzolvilágba is kapott árat a konzol. Még akkor rendeltem amikor nem volt, de gondoltam ennyi lesz
-
Elderath
addikt
Kiváncsi leszek dlsst mikor látunk switch 2 játékba, mert úgy tűnik eddig semmi se használja
-
Elderath
addikt
framedroppokat azért ne nagyon következtessünk twitch stream alapján, mert rengetegszer maga a stream droppol fpst nem a játék
-
Elderath
addikt
Jött egy rakat preview. Rendszerről is meg játékokról. Meg kell mondjam igaz offscreen, de bitang jól néz ki 1-2 játék főleg hogy handheldről van szó. Cyberpunkot nem tolnám ezen, de ahogy kinéz azon meglepődtem
-
Elderath
addikt
Ha optimista vagyok akkor azt mondom az MK bundle lesz idehaza 230k. Mindegy úgyis veszem. Eleve mario kart miatt nekem már megéri a rendszer, DK nagyon tetszett, metroid legalább jobban néz ki és idén még tutira jön év végén 3D mario is
-
Elderath
addikt
Azt tudni hogy a mostani pro controller menni fog-e switch 2őn? Nagyon remélem hogy igen...
-
Elderath
addikt
449 az ára. Gondolom MK bundle lesz 500
-
Elderath
addikt
[Insider Gaming] US Retailer Documents Shed Light on Switch 2 Pre-Order Plans (April 9 pre-order, June launch, Pre-order stock will run out day 1)
Júniusi megjelenés, mondjuk erre számítottam én is, 9től preorder
-
Elderath
addikt
Nagyon remélem metroid sokkal jobban néz ki majd switch 2őn...
-
Elderath
addikt
Remélem a mostani Pro kontroller kompatibilis lesz a konzollal és nem kell venni újat
-
Elderath
addikt
1000% hogy LCD lesz ezen akár lovagolni. Engem nem igazán izgat én 99%ban dockolva használtam amúgy is. Mondjuk a 2őt lehet már beviszem melóba majd, estére jó lesz
-
Elderath
addikt
Hát a leakek után ez nesze semmi fogd meg jól kategória
először azt hittem megint mk8at mutatják. Érzésre ez inkább switch 1.5 lesz
-
Elderath
addikt
HDR támogatás az már túl nagy kérés így 2025be nintendotól?
-
Elderath
addikt
Játékoknál nem számítok 4kra, de remélem legalább a konzol UI nem retek 720p felbontású lesz olyan lassú storeval, mint a switchen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PSP1004
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Microsoft Xbox Wireless Headset
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged