-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #4798 üzenetére
kizárt.....benne kell legyen eredeti kártya és aktív előfizuval fog csak menni.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Sirandrish #4798 üzenetére
Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass-ból kiindulva csak az előfizetés ideje alatt lesz elérhető az upgrade. Annál is indításkor ellenőrzi, hogy aktuálisan jogosult-e rá a felhasználó.
-
bmakszim
őstag
válasz
Sirandrish #4795 üzenetére
Az update csak élő előfizu ideje alatt használható, vagy utána megmarad és az enyém?
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
TrishtanAG #4788 üzenetére
Ezt én értem, de amennyit én láttam az új dokkból nekem nem úgy tűnik, hogy közvetlenül tudná hűteni a konzolt. Ráadásul láttam képeket, amin a dokk alja is látható és azon a teljes dokk alja egy nagy szita, mintha ott szívná be a levegőt.
Nekem egy kicsit inkább úgy tűnik, hogy mintha a dokkban mégiscsak lenne valami SoC ami a 4k-hoz adná a kraftot. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
N.YCityBoy #4793 üzenetére
Vannak amik kapnak S2 updatet, vannak amik nem. A Zeldák pont kapnak...ráadásul azok "ingyenesek" ha van Nintendo Online előfizud. Ha nincs, akkor 10 euro.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni, hogy most akkor a régebbi játékok pl Zeldák ha megvannak nekem, akkor azokat ha berakom a Switch2-be úgy fognak futni mint amit árulnak 40K-ért Switch 2 -es verziót? Vagy ez miként kell elképzelni, kap patchet? Bocsánat nincs időm vissza olvasni meg ilyenek, lehet már volt ez kérdés vagy téma, de megköszönném ha valaki felhomályosítana -
Norb79
őstag
válasz
TrishtanAG #4788 üzenetére
Én azt nem értem, hogy a dockot updatelhetővé tettek az olednél, vagy a v2nél. Minek? Jött arra valaha update?
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #4789 üzenetére
Nem engedünk az 58ból!
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah ma már én is megkezdem az izgulást!
Csoda lenne, de kafa lenne már csütörtökön megkapni -
TrishtanAG
senior tag
válasz
Crvsh3R #4786 üzenetére
Mert a modern mobil SoC-ok elképesztően melegednek, ha meg vannak szépen hajtva. Off, de a minap az eredeti Obliviont nyomkodtam emulálva a Samu tabletemen, és hát fél óra után tojást lehetett volna sütni a hátlapján szegénynek.
Amúgy azt se értettem sose, hogy az eredeti Switchez miért nem készült ventillátoros dokkoló. Pl. amikor a Xenoblade 3 megjelent, simán volt, hogy végeztem a napi játékkal, vettem volna ki a dokkolóból, és alig lehetet megfogni, úgy felmelegedett.
-
szabonagyur
félisten
KV hivott, nekem kiszallitas de megjelenes napjan itt lesz (GLS vegul, foxpostban nem biznak).
-
Crvsh3R
senior tag
Maximum dokkba pakolgatáskor, legalábbis én főként az miatt vettem.
Dokkról jut eszembe, kíváncsi lennék, hogy miért volt szükség a dokkba aktív hűtésre, illetve, hogy mennyit fog az üzemelni és mennyi port fog bevonzani.
-
Rage47
veterán
Valahogy lelassult az idő... sok van még csütörtökig. Tegnap voltam moziban, legalább az a 3 óra gyorsan eltellt
-
kicsako
őstag
válasz
szabonagyur #4779 üzenetére
Képernyővédő fólia nem a karcok ellen van?
-
Balazs_
senior tag
Képernyővédő fóliáról mit lehet tudni? Jó lenne ha már itt lenne csütörtökre a géppel együtt, de ahol látom mindenhol csak előrendelhető státuszban van.
-
válasz
szabonagyur #4773 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur #4773 üzenetére
-
szabonagyur
félisten
válasz
ImpersonatoR #4769 üzenetére
Par eve (covid alatt) tescoban clbucarddal 50% volt minden switch jatekra, be is vasaroltam, fele meg folias
-
Switch 2 startup:
[link] -
válasz
Vecsési Müllerben komoly mennyiségű játék van
-
Balazs_
senior tag
válasz
Helytől függ, 50ezer alatti városban egy ACNH és egy Zelda Echoes volt csak, plusz egy sima V2. PS játékokból is csak 2 fajta van, egy régebbi Fifa és talán Spider-Man.
-
-
Rigormortiis
veterán
A CP itt is magyar feliratos lesz?
-
-
pzstm
titán
Juniusi megjelenesek
-
Norb79
őstag
Loadtime változást már promózza pár kiadó. Ez a Fantasy life nevű játéké.
-
bmatehun
kezdő
válasz
cactuar #4758 üzenetére
Ha valaki elszeretné olvasni az összes switch 2-es doksit ezen a linken vannak.
-
cactuar
senior tag
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. -
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #4755 üzenetére
Arra en csutortok este lennek vevo
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #4750 üzenetére
Akkor ezt majd 96 óra múlva személyesen tisztázzuk!
-
pzstm
titán
válasz
Kis Samurai #4751 üzenetére
Ilyen sokat tervezel sorban allni?
-
válasz
Kis Samurai #4751 üzenetére
Már nekem is megvan a helye a doboznak
-
Kis Samurai
tag
Na, a polcon előkészítettem a helyét a doboznak, remélem olyan hajnali 2 körül 5-én már oda is kerülhet!
-
Sirandrish
Topikgazda
Rögzített hozzászólás:
"...., de a megkaptam a visszajelzést/lemondtam/levonták a pénzt stb. (és majd 5.-től a S2-t megkaptam/késik/nem jött meg/a futár k@pj@ b& stb. hozzászólásokat kéretik off-ba tenni."
Egy árva szó sincs arról hogy a hol kapható és mennyiért off téma lenne...
-
Bilux
veterán
válasz
tomee007007 #4740 üzenetére
Előrendelésekről volt szó ha esetleg félre értettél
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Jinx L. Joke #4745 üzenetére
Ennek örülök, de tényleg.
Akkor már megérte témázgatnom róla.
-
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz
Crvsh3R #4743 üzenetére
Ez nem teljesen igaz, én a te ajánlásodra rendeltem ír Nintendo shopból, és nekem is jött már DPD értesítő, hogy hamarosan szállítják.
Szóval nagyon köszi, én abból a 25 ezerből 1-2 évig jól el fogok játszani használt dobozos játékok vásárlás/eladás illetve dekudeals-es akciós indie játék wishlistemmel. -
válasz
swaggie5 #4737 üzenetére
Szia!
A Nintendo Switch Online előfizetés nem kötelező. Viszont ha nincs előfizetésed akkor nem tudsz online játszani. Ezalól 1-2 játék kivétel, ilyen például a Fortnite.
Switch Online
-Tudsz online multiplayerben játszani (játékfüggő)
-Ha retrózni van kedved akkor a sima Switch online előfizetéssel az eShopból ingyenesen letöltheted a Nintendo saját "programjait" (NES, SNES + Gameboy emulátor játékokkal)
-Felhőalapú tárolás (Cloud Save). Amíg van előfizetésed szinkronizálja a felhőbe a mentéseidet a Switch. Ezáltal ha egyszer lesz új géped vagy tönkremegy valamilyen okból akkor újra letöltheted a mentéseidet(persze ha él a Switch online előfizetés)
+ okostelefon App, stb...Switch Online + Expansion pack:
-Minden amit a Switch Online tartalmaz + 4 további Retro emulátor játékokkal (Megadrive, Nintendo 64, GameCube, GBA)
+ Mario Kart, Animal Crossing és Splatoon 2 DLCHa nemnagyon fogsz retrózni akkor elég a sima Online előfizetés.
Én azt mondom megéri, bár nekem mindenképp kellett mert elég hardcore Mario Maker 2 játékos voltam, és annak ugye az oroszlánrésze az online játék. Illetve megnyugtatott, hogy a mentéseim biztonságban vannak a felhőben. Így ha váltottam Switchet nem kellett szenvedjek a mentések átvitelével. Meg volt egy ilyen 6-7 hónap nyugodt időszakom mikor ideglenesen nem játszottam és eladtam. Miután megvettem újra a gépet már jöttek is le a mentések rá bejelentkezés után.
Már az 1 éves előfizetést lehet 6000-ért venni kód formájában a neten, vagy az Alzáról egy tizesért. Összességében nem sok ha leosztjuk a 12 hónapra.
1 éves Expansion pack valamivel drágább, 12-13-ért már elérhető ilyen kódos oldalakról.
De van még lehetőséged. Megúszhatod ingyen is... Megveszed az Expansion pack előfizetést és mint család meghívsz másokat is pénzért. Elkérsz fejenként 2000-2500 Ft-ot és végeredményben még pénzt is kerestél vele. De ilyet nem szabad csinálni a Nintendo szerint (ha nem valóban az igazi családod) és én is csak az UFO magazinban olvastam.
Vagy egyszerűen te keresel egy családot és csatlakozol hozzá. Itt a fórumon is van egy pár már
Játék az mindenkinél változó de itt egy Metacritic toplista, hogy azért átláthatóbb legyen:
[link]Ezekről a játékokról orrvérzésig van videó YouTube-on, úgy már könnyebb lesz választani
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
swaggie5 #4737 üzenetére
Hát mondjuk a 2 Zelda pont ingyen upgradet kap a Nintendo előfizuval.
Persze ha alapba az S2es verziót veszed meg, akkor nem kell.
Egyébként simán el lehet lenni előfizu nélkül is.
Hogy milyen játékokat vegyél...Youtube-on millió listát találsz, gameplayekkel, értékelésekkel. Érdemes lehet ránézni. -
swaggie5
csendes tag
Sziasztok!
Soha nem volt még semmilyen Nintendo konzolom, gondoltam kipróbálom a platformot egy Switch 2-vel! PC-Playstation vonalon mozogtam mindig is. Tudnátok nekem adni egy kis gyorstalpalót, olyanokra gondolok, hogy szükséges-e a Nintendo Subscription, nektek van, és ha igen elég az alap vagy érdemes az Expension packra előfizetni? Classic games catalogueot láttam, hogy tartalmaz. Én úgy gondoltam, elsőre berendelem majd a Zelda: BotW és a TotK, illetve Mario Odyssey játékokat. Én ezekkel el leszek vagy fél évig biztos, jól gondolom, hogy addig felesleges előfizetnem vagy valami hátrány érhet, ha nincs? Milyen játékokat ajánlotok még? Nagyon gyerekes, mint a Mario Kart, nem érdekel, de platformer, vagy valami shooter, ha van, jöhet.
Köszönöm! -
hadam98
senior tag
Telekomba elérhető lesz a konzol? Lehet tudni valamit?
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Sirandrish #4734 üzenetére
"Drágám hihetetlen állapotban van a forint, a tegnapi bevásárlás is 200e fölé rúgott..."
-
pzstm
titán
Ha valakinek nem jutott es olcsobban szeretne, akkor drogeriaban elerheto lesz
-
Bilux
veterán
válasz
tomee007007 #4723 üzenetére
iPhone előrendelés sose működött náluk 2 évben is rendeltem, de sose jött meg a telefon. Ezért tőlük elvből sem. Most maradt a MediaMarkt hátha ők teljesítik, legalábbis remélem.
-
g@bo
nagyúr
innejt? [link]
már besöpörte a platinum a 20k előleget, majd 7 év múlva..
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok! Alzánál felszabadult egy MKW Bundle előrendelésem. Nem törlöm, hátha valaki szívesen átveszi, ha épp máshol nem jutott már neki
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #4717 üzenetére
Mikor? 112 óra múlva?
-
válasz
Sirandrish #4698 üzenetére
Először én is, de olvastam Norb-it.
-
kicsako
őstag
Valaki már rendelt már tokot/fóliát hozzá csájnából? Switch 1hez is kaptam ugyanolyan minőségű tokot negyed áron, így inkább onnan rendelném mint az eredetit
-
Crvsh3R
senior tag
Hmm...jött a DPD-től egy e-mail nemzetközi küldemény feladásáról. DPD a trackingre nem ad ki semmit, viszont a parcelsapp.com szerint a lengyel DPD-nél regisztrált a küldemény. Onnan szoktak az Arvato-tól jönni a platinumpontos jóságok is...
Egyébként Kínából várok csak csomagokat, szóval erősen lehetséges, hogy a konzol lesz lassan úton. -
-
pzstm
titán
Fast Fusion fejlesztoitol jo hir
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nintendo Switch OLED
- Nintendo Switch lite - Szürke, 64GB, Gyári tok, Skull&Co Gripcase, Dark Souls Remastered, stb...
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest