- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6443 üzenetére
Azt majd az idő megmondja
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6440 üzenetére
Nah de ha fél éve rendeled meg, akkor már ideért volna
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6438 üzenetére
Korábban is mondtam már...nagy hiba hogy nem volt fólia már 2024 karácsonykor
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Baltazár123 #6432 üzenetére
Gondolom a Switchet is kapta, meg a videó is hoz neki pár dollárt...hja..megérte
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
bmakszim #6417 üzenetére
Nekem világ életemben volt itthon PS...de nem a multiplatform címek miatt. Csak az exklúzívokat vettem meg rá 1-2 kivétellel. Viszont mivel már azok is jönnek PC-re, így PC mellett szerintem több mint felesleges. Az más kérdés hogy akinek nincs PC-je, vagy csak egy nagyon gyenge, annak viszont nagy valószínüséggel nem a Switch az ideális választás, mittomén COD-ra, Fortnite-ra, Fifára, ilyesmire. Azoknak én Ps5öt javasolnék....a Switch mellé
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
bmakszim #6409 üzenetére
Szerencsésnek vallom magam, mert én is megtehetem/tehetném.
Volt is PS4/PS4Pro/PS5 is, de a PS5t két évesen úgy adtam el hogy összesen kb 5 játékot vittem rajta végig. Xbox soha sem érdekelt, mert PC mindig van itthon, és én konzolt az exkluzívok miatt veszek, és abban az X...hát hogyismondjam...gyengeÉs valahol a Sony felé is akkor vesztettem el az érdeklődésemet, amikor elkezdtek PC-re szívárogni a Sony játékok. Egyfelől ennek örülök, de akkor mi a francnak legyen PS-em is, ha jobb kiadásban majd PC-n is játszhatom az adott cég játékait? Az meg hogy várni kell némelyikre kicsit....hát..vagy 3000 darabos backlogom van, szóval épp ráérek kívárni
Ha Zelda jönne PC-re, Nintendot sem vennék. Csinosítgatnám a PC-met, és ellennék mint a befőtt. "Szerencsére" nincs, így el lehet k*rni még egy kis pénzt a hobbira
Én játszani akarok, azokkal a játékokkal amik tetszenek. A platform nekem k*rvamindegy! -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6348 üzenetére
Üdv a klubban, és jó játékot hozzá
-
Sirandrish
Topikgazda
Hoztam nektek két KEZDŐBARÁT tutorialt az MK-hoz, Toad tolmácsolásában, Tiktokról!
Íme az első! és itt a második ! Szóljatok ha megvan, akkor hozok haladót is -
Sirandrish
Topikgazda
Hinnye mennyi ötlet van ebben az Echoes of Wisdomban...nagyon élem
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6307 üzenetére
Ha dockolva használod akkor maxon van folyamatosan az akku.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
tomee007007 #6259 üzenetére
Majd a Nintendo kiad egy saját márkás fülest 80-ert...azzal majd megy
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Jinx L. Joke #6170 üzenetére
Szerintem minden játéknak ilyennek kellene lennie. Mármint ha akarod, végig is szaladhatsz rajta, de ha tetszik a gameplay, a mechanikák, a világ, akkor akár 200 órát is bele tudsz rakni. Ha már az ember kifizet 20-30K-t egy játékért (vagy még többet) a nehezen megkeresett pénzéből, akkor tudjon érdemben időt beletenni...szerintem
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
N.YCityBoy #6149 üzenetére
Generáció vége
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6094 üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
Akkor mar lehet leszedte?
-
Sirandrish
Topikgazda
Echoes of wisdomhoz hol találom az S2 upgradet?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Ha zavar a por, és szívesen megfőznéd a gépet, akkor most itt a remek lehetőség
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
N.YCityBoy #6032 üzenetére
Azt mi nem tudjuk hogy felhasználták-e, csak arról beszélünk hogy most van akkor HA..
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
N.YCityBoy #6010 üzenetére
Nem kell kaparni
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6004 üzenetére
En nem azt mondtam hogy nem szabad onnan vásárolni, csak hogy én vigyaznék a kibontott termékekkel
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6002 üzenetére
Egyszer rendeltem az Alzától egy "kibontott" terméket. Állítólag nem volt eladva csak kiállítási darab volt...egy powerbank.
Az egy dolog hogy 2 mm-es por fedte az egészet, biztosan nem volt idejük 2 másodperc alatt letörölni, de a kijelzőt fedő fekete műanyag rész a konkrétan le volt pattanva a feléről. Tehát 6 kis fogacskából csak 3 tartotta. FIX hogy leejtették..és ami mégnagyobb poén hogy egyetlen egy apró nyomástól visszapattant a helyére..
Ennyire igénytelenek a bontott termkékekkel..
Egyébként letöröltem, kipróbáltam, hibátlanül működött, de hogy ennyira leszarják, az a pofátlanság teteje szerintem.. -
Sirandrish
Topikgazda
<<<---- Ah de szép fiju lettem
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #5947 üzenetére
Olcsóbb mint itthon
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #5940 üzenetére
Egyszer elfogy ott is
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
ForRedGlory #5927 üzenetére
Hát akkor egy hetet vártál rá. Ha raktáron lenne konkrétan másnap, vagy max harmadnap megkapod. Ha boxba rendeled, akkor meg fixen másnap ott van.
-
Sirandrish
Topikgazda
Bocsika...telóról valszeg elcsesztem valamit.
Így esetleg?
Szerk: ez jónak tűnik -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Bogdán Máté #5908 üzenetére
Biztos voltam benne hogy lenyom majd mindent
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Jinx L. Joke #5892 üzenetére
En szívesen odaadtam volna, mert 2 volt a packba, csak sajna az elsőt iszonyú sz@rul raktam fel, így a másodikat is fel kellett rakni
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
szabonagyur #5882 üzenetére
En temusat...hibátlan.
-
Sirandrish
Topikgazda
Fogjátok már vissza magatokat. Elmegyek egy napos iszogatásra a spancikkal, és már 86millió új hsz.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
rumkola #5778 üzenetére
Ezt olvastam már yt videók alatt is.
Az megvan hogy nyers erőben olyan 6-10szer erősebb mint az elődje? 3szor annyi ram van benne, az OLEDnel fényesebb kijelzővel meg ilyenek.
Azt alairom hogy 2025ben nem a legacélosabb HW, de ha azt nézzük hogy ez egy hibrid konzol, akkor nagyon nem rossz.
Ekkora ugrás hol van a PS5 es a PS5 pro között? -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
N.YCityBoy #5758 üzenetére
En raktam be, szerintem meggyőző. A 60FPS mar magába rengeteget dob, főleg amikor egymas mellett van a 2
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #5628 üzenetére
Idő előtt már nem tudsz venni, de pont időben még megteheted
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest