-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU] #6781 üzenetére
Nem tudom felbontast de tueles (lehet “csak” skalazott 4k) es atomstabil 60 FPS
-
pzstm
titán
válasz
Rigormortiis #6760 üzenetére
Iphone7 ota soha nem volt telefonomon folia(tok az mas teszta) es egyetlen karc nelkul adtam el oket 2-3 evesen
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #6754 üzenetére
Jah ennyire kimaxolasra kozel sem mentem
-
pzstm
titán
Minden percet imadtam….nagyszeru dontes volt Switch2-t megvarni vele. Zsenialis lett ez is.
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #6723 üzenetére
olyan sok nem...két Zelda, Party Jamboree meg Kirby........ ezekből van uprade pack ha jól rémlik
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #6721 üzenetére
Ket Zeldanak is van, Kirbynek is lesz, Metroid meg S1 es S2 is lesz
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #6717 üzenetére
minden játéknak lesz digital és physical S2-es kiadása amihez jön Upgrade pack.
-
pzstm
titán
Uj firmware erkezett az ejjel.
20.1.5
https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/22525/~/nintendo-switch-system-update-informationVer. 20.1.5 (Released June 18, 2025)
General system stability improvements to enhance the user's experience. -
pzstm
titán
Uj box art, rejtegettek eddig
-
pzstm
titán
Mario Kart World update érkezett.
https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/68580/~/how-to-update-mario-kart-world
Patch Notes:
Fixed an issue where items were no longer able to be used.
Fixed an issue where sometimes controls were inoperable when selecting a character and trying to start Free Roam from the “Free Roam” map.
Fixed an issue where sometimes the game shut down when watching replay after a race.
Fixed an issue where sometimes the game shut down after a race in “Online Play.”
Fixed an issue where rate fluctuations were sometimes displayed incorrectly in “Knockout Tour” and “Online Play.”
Fixed an issue where it was easy for a communication error to occur when trying to join Friends playing “VS Race” or “Battle” in “Online Play.”
Fixed an issue where you sometimes slipped through the wall before the finish line of “DK Spaceport.”
Fixed an issue where you sometimes couldn’t return to correct position after falling of the course between “Airship Fortress” and “Bowser’s Castle” while gliding. -
pzstm
titán
DK Bananza direct erkezik
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #6485 üzenetére
Nem fog fajni
-
pzstm
titán
válasz
Scarletiel #6479 üzenetére
Siman. Vagy appbol is felvehetsz. Osszefoglaloban benne vagyok
-
pzstm
titán
válasz
Scarletiel #6475 üzenetére
Nem szokott de szivesen benaznek
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #6398 üzenetére
Nincs hozza semmilyen patch, es eredeti game meg 30fps lockos volt, de 20 ala is benezett allitolag
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #6395 üzenetére
Igen, de ugy irtak meg hogy locked 30
az eggyel korabbi Hyrule 60-on van limitalva az stabil 60-at tud
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #6347 üzenetére
Meg csak a beginner verzio van fent?
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #6327 üzenetére
két napja kezdtem el én is, de már most annyi mindenem van hogy lassan kezdek elveszni, majd rendszereznem kell a favoritokat
Viszont gyönyörű a kép, vajsimán fut és TV-n is nagyon nagyon jól és részletgazdagon néz ki.
5óra bele is röppent
Jó lenne Bananza-ig befejezni
-
pzstm
titán
ujabb kisebb javitast kapott a ket nagy Zelda
-
pzstm
titán
nekem két évig volt fólia nélkül (csak a gyári) az OLED, egyetlen hajszálkarc sem volt rajta mikor eladtam(tegnap) mondta is a vevő hogy ez még új
-
pzstm
titán
válasz
Scarletiel #6235 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
Scarletiel #6219 üzenetére
Airpods pro 1st gen es hibatlan
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #6172 üzenetére
Az a kovetkezo game aminek nekiesek, Switch2-t megvartam vele
-
pzstm
titán
Nintendo Switch 2 Sells Over
3.5 Million Units Worldwide in First Four Days#NintendoSwitch2 has sold over 3.5 million units worldwide in its first four days, becoming the fastest-selling Nintendo hardware ever globally.
-
pzstm
titán
Splatoon 3 update érkezik Switch2-re és ha jól értem egy különálló, Switch2 exkluzív gamet csak úgy bejelentettek a Today appban?
-
pzstm
titán
We’re just a few days removed from Nintendo Switch 2’s launch, but we apparently already have sales data from France – and the report is impressive.
In its first week, it’s claimed that Nintendo’s new console sold over 200,000 units in the country. It’s the region’s fastest-selling gaming system, beating out the PlayStation 5 which previously held the record at 107,000 units.Nintendo Switch 2 generated €130 million in four days. That includes the system, games, and accessories.
Perhaps expectedly, Mario Kart World is proving to be a massive success in its own right. 70 percent of Nintendo Switch 2 sales were for the bundle. Only 3 to 5 percent of Nintendo Switch 2 buyers didn’t purchase Mario Kart World, meaning the title has an attach rate of no less than 95 percent. -
pzstm
titán
válasz
Scarletiel #5947 üzenetére
Ir nintendo, EU-n belul, ingyenes szallitas es zero vam
-
pzstm
titán
Aliexpresszrol rendelt valaki foliat esetleg amigez adnak feleakdt segito kis dolgot? Nagyon ugyetlen vagyok ezekben es anelkul nem vennek de nem igazan tudok dontenj
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #5911 üzenetére
Dehiszen a jutuberek megmondtak, hogy draga es bukta lesz mert senki nem veszi
-
pzstm
titán
válasz
Bogdán Máté #5908 üzenetére
Nice
-
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #5825 üzenetére
20db???
Szerencses ember vwgy, bar gondolom 15-16-17-28 multiplatform
-
pzstm
titán
válasz
Bad Pritt #5798 üzenetére
MKW, Bananza, MP4, Kirby Airriders. Illetve tudom, hogy “csak” DLC illetve feljavitas, de a Party Jamboree illetve a Kirby Forgotten Land DLC is varos. Hyrule Warriors uj resze meg iden vagy jovo legelejen ani igy hirtelen beugrik. Valamint 1-2 3rd party is erdekes de az kulon tema
Ezen jatekok mindegyike engem erdekel, ezert mondtam velemenyem szerint
-
pzstm
titán
válasz
rumkola #5790 üzenetére
Hat nagyon nem ertek egyet most. Magnetic joycon, ket merfolddel jobb anyaghaszbalat, 120fps es HDR….eger opcio. HD rumble2, ket merfolddel minosegibb hangzas HH modban….
mindezekhez tarsul idei evben annyira durva jatekfelhozatal amivel a harom masik platform osszesen is kuszkodik…..
de ez az en velemenyem
-
pzstm
titán
Jon a Youtube Switch2-re (tobbek hianyoltak ha jol remlik)
-
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #5760 üzenetére
Mondom…30-60fps ugras a legnagyobb
es toltesi ido. Ezzel az art styleal grafikaban nem is vartam semmi mast
-
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #5758 üzenetére
Itt a 60fps es a hdr a legnagyobb ujitas….szerintem drawndistance is havult es betoltesi ido is jelentosen. Ezeket kepekbol nem adod vissza es elesebb a kep is szerintem. Hetfon tudom az Echoes of Wisdomot elkezdeni amire megerte varni. Nagy ugras felbontasban es aromstabil 60fps lett
-
pzstm
titán
Tejoisten milyen fekete magia ez a fast fusion??????
lefolyik tv-rol es handheldrol is, olyan tueles a kep hogy szavakat nem talalok. Ha osszesen 2 orat fogok vele jatszani akkoris megeri az arat
-
pzstm
titán
válasz
Bogdán Máté #5674 üzenetére
Hogy a fenebe volt a fejemben hogy 50
mar tolti is lefele, koszi
-
pzstm
titán
válasz
Bogdán Máté #5662 üzenetére
Nah jo hallani a pozitiv velemenyt fast fusionrol.
bar ugy erzem sokan mkw miatt nem veszik meg
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #5605 üzenetére
A junius az pont a kornyeke
-
pzstm
titán
válasz
gainwardgs #5500 üzenetére
nah igen...Fahrenheitben hihető
-
pzstm
titán
válasz
nightmare13 #5472 üzenetére
nah ez marha érdekes, mert én system transfert csináltam, meglepően gyors volt és a végén az OLED switchemet nem pucolta le, nekem kellett mert megy eladásra
-
pzstm
titán
1ora 20 percet jatszottam handheldben. MKW, Totk es Mario Rabbids Spark resze. 29%ot merult igy. Ez olyan 4 oras uzemidot tartogat igy kb, ani egeszen realis szerintem
-
pzstm
titán
válasz
Sidorovich #5437 üzenetére
Akksiidot tudtuk elore…38-40 perc MKV 13-15%ot meritett most
-
pzstm
titán
MKW-val eddig nem jatszhattal, Juliusban jon DK Bananza meg a party jatek a kiegeszitojevel, Augusztusban Kirba and the forgotten land enganced +DLC, utana meg van uj Pokemon es vadonatuj Metroid.
iden ezen felul erkezik meg egy Kirby Airriders Sakurai mestertol, es vagy iden vagy jovo ev legelejen az uj Hyrule warriors is befut. Csak amit eddig tudunk a 3rd partykon kivul.
jah es Expansion passal ott a gamecube
apropo 3rd party…. Fast Fusiont megvette valaki?
-
pzstm
titán
válasz
tomee007007 #5413 üzenetére
Legion picit szerintem mar tul is van szaturalva.
amugy az mar 120Hz-es panel? Nem ismerem annyira -
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #5302 üzenetére
durván stabil szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tippmix
- Monitor hiba topik
- Hegesztés topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged