-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
2023-ban változott, már mindent kiküldenek a prágai szervízbe, ami garanciális javítás. Helyben már csak a fizetős javításokat végzik.
Ilyen kiküldéses javítást már korábban ugyanilyen feltételekkel a SanDisk pendriveokkal és microsd kártyákkal már csináltam, nagyon flottul ment. 1-2 hét alatt oda-vissza megjárták háztól-házig ingyen futárral (kényelmesebb) és nem kellett harmadik felet bevonni, ami tovább drágította volna a dolgot, illetve több időt vett volna igénybe. Arról nem is beszélve, hogy akkor a gyártói garanciális feltételekkel élek, ami szerintem minden esetben több/jobb. (Sandisk Extreme Pro microsdxc kártyánál jelen esetben 2054-ben jár le, itthon 2-3-5 év max.)
Nintendo webshopnál vásárolt eszközöknél ugyanúgy jár a 2 év garancia. -
pzstm
titán
Arrol gondolom nincs infonk meg, hogy a masodik koros, foldi halandoknak elerheto nintendo store-os rendeles mikor lesz elerheto…ha egyaltalan igen
-
Crvsh3R
senior tag
Köszi, de én ezt a kört már korábban lefutottam és írtam is itt a topicban róla. Ott a lengyeleket is a mi régiónkba írta a Game Park, ezért is írtam, hogy ha tényleg az Arvato-tól jön Lengyelországból (előrendelési e-mailben utalnak rá), akkor még van esély arra, hogy foglalkozniuk kell a Game Park-nak is a gépekkel.
Egyébként meg ha nem, akkor sincs probléma. Mint ahogy korábban írtam lehet még jobb is így, mert csak a honlapon jelezni kell a hibát és küldenek futárt érte és ugyanúgy 2 év a garancia. Elleneben a Game Park-nál te küldöd a Game Park-nak saját pénzen a konzolt és ők csak továbbítják, valószínűleg ugyanoda, ahogy a webshop is viteti a futárral. Több pénz, több idő.
-
grosy
senior tag
válasz
Crvsh3R #4019 üzenetére
Csak véletlenül tévedtem erre, de szerencsére még időben tudok szólni. Konkrétan megkérdezem a Game Park-ot, hogy az általad is belinkelt hivatalos Nintendo shopból vett Switch 2 garanciális-e itthon, és sajnos nem. Azért, mert Európa területi régiókra lett felosztva a garanciális lefedettség alapján, az alkatrészek elérhetősége miatt. Mi a cseh régióhoz tartozunk, ezért az azon kívül vett, tehát pl. a lengyel store-ból küldött gép nem garanciális itthon. Én csak azt írom, amit nekem mondtak.
-
Rony949
őstag
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
gyantaszuz #4045 üzenetére
Elméletileg csak családfőknek és egyéni előfizetőknek.
Szerintem Game Park megorrolt rám, múltkor azért írtam nekik, hogy szedjenek ki 1-2 dolgot az előrendelésből és erről válaszemailt is írtak, hogy megtörtént, most meg ugyanarra az e-mailre válaszul írtam nekik, hogy most akkor lemondanám az előrendelést Nintendo meghívó miatt. Erre válasz e-mail nem jött, de a honlapjukon vissza lett vonva...
Egyrész megértem, hogy bedurciztak, másrészről megérthetnék, hogy pénzből élünk és így olcsóbb nekem. -
Bazsi1987
őstag
Lassan full korekt lesz a switch ára de a játékoké is, microsoft is emelt a gépeken meg a játék árakon is...
-
Bad Pritt
félisten
Borderlands 4 a többi változattal együtt szeptember 12-én érkezik Switch 2-re is. A PS Store írja amúgy, hogy lesz benne local coop lehetőség, kíváncsi leszek, hogy itt is meglesz-e ez a képesség.
-
Nintendo Quietly Made A Big Change To The Nintendo Switch eShop
(google translate alapján)
A Nintendo Switch ma jelentős firmware-frissítést kapott, amely megnyitja az utat a Switch 2-vel való integráció előtt, és egy nem túl ragyogó új virtuális játékmegosztási rendszert vezet be. A 20.0.0-s firmware-verzió azonban néhány más, ugyanilyen figyelemre méltó, de kevésbé reklámozott változást is hozott, beleértve a Nintendo eShopban a legkelendőbb játékok rangsorolásának jelentős változását. Az eredménynek nagy következményei lehetnek arra, hogyan fedezik fel a játékokat a történelem egyik legnagyobb konzoltelepítési bázisán, és segíthet enyhíteni a platform „pangási” problémáját.
A szerdai frissítés előtt az eShop „Legkelendőbbek” része az elmúlt 14 napot fedte le, és a teljes letöltések száma alapján volt rendezve. Most azonban a lista a játék által az elmúlt három napban generált teljes bevétel alapján van rendezve. A változást a GVG észlelte, és részletesen dokumentálta a YouTube-on. „Befagyott a pokol, emberek, és a Nintendo jelentősen megváltoztatta a slágerlisták felfedhetőségét a legújabb Switch eShop operációs rendszer frissítéssel – olyan módon, hogy egyértelművé válik, hogy ez a Switch 2-re is átragad” – írta Simon Carless, a játékok felfedhetőségének szakértője a LinkedInen a hírt követően.
Bár továbbra is van lehetőség visszatérni az előző nézethez, az eShop mostantól alapértelmezés szerint bevétel alapján rangsorolja a játékokat, nem pedig az eladott egységek alapján. Carless feltételezése szerint ez megakadályozhatja a vállalatokat abban, hogy meredek kedvezményekkel próbálják meghódítani a slágerlistákat a letöltések számának növelése érdekében – ez az ösztönző struktúra oda vezetett, hogy sok shovelware kiszorította a jobb minőségű játékokat a bestsellerlistáról. De hozzáteszi, hogy ez megnehezíti az olcsóbb játékok, köztük sok kisebb indie cím számára is, hogy versenyezzenek a magasabb pozíciókért a drágább blockbuster-ekkel szemben. -
Crvsh3R
senior tag
válasz
rendzso #4028 üzenetére
Bizonyos feltételeknek történő megfelelés esetén automatikusan küldenek meghívót az előrendelésre. Ezek a feltételek változnak (az alapfeltételekhez képest biztosan változott valamennyit, mert eddig egy feltételnek nem feleltem meg).
"Családiban vagyok én is előfizető, az elmúlt 4-5 évben szünet nélkül, de eddig semmi"
Ha nem te vagy a családfő családiban, akkor nem felelsz meg biztosan, mert vagy egyéniként kell, hogy előfizető legyél vagy családfőként. Családtagként nem számít. -
pzstm
titán
Nagyon remelem, hogy akar cross-save funkcionalitassal is erkezik a ceossplayen tul Switch2-re a Towerborne.
Game Preview alapjan nagyon igeretes
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
berakom ide is, hátha van olyan Switch tulaj, aki már csak ezt a topikot figyeli
Nagy Nintendo Switch szoftverfrissítés érkezett! 20.0.0-ás verzió!
Új ikonok kerültek a HOME menübe:
- Virtual Game Card / Virtuális Játékkártya
A digitálisan megvásárolt Nintendo Switch szoftverek, DLC-k, ingyenes szoftverek és virtuális játékkártyák listáját találhatjátok ebben a menüben.
Itt virtuálisan betölthető és "kivehető" a virtuális játékkártya, hogy kezelhető legyen több Nintendo Switch konzol éppen melyik használhatja.
A Virtuális játékkártyákat kölcsön lehet adni más Nintendo Felhasználói fiókoknak, akik a Családi csoporthoz tartoznak.- GameShare / Játékosztás
A kompatibilis szoftverek megoszthatóak a Nintendo Switch 2 konzolról, más közelben lévő konzolokra, hogy együtt játszanak.
Együtt játszhattok helyi vezetéknélküli kapcsolattal, de a Nintendo Switch 2 konzolnak kell kezdeményeznie a Játékosztást.
Ez a funkció nem használható 2 Nintendo Switch, Nintendo Switch OLED és/vagy Nintendo Switch Lite modell között.
Felhasználó-hitelesítési beállítások kerültek a User > User Settings menübe.
Itt korlátozható a Virtuális játékkártya menü elérése egy PIN kóddal vagy Nintendo Felhasználói fiókba való bejelentkezéssel.
Online Licensz Beállítások kerültek hozzáadásra.
Ha ez a funkció be van kapcsolva, akkor játszhattok a korábban megvásárolt és letöltött szoftverekkel vagy DLC-kkel az internetre csatlakozva, akkor is, ha a virtuális játékkártya nincs épp a konzolba töltve.További információkért a System Settings képernyőn leírt részleteket olvassátok el.
A Nintendo eShop és Nintendo Switch News ikonok a HOME menüben új színt kaptak.
Több mentés kiválasztható és átküldhető egyszerre a "Transfer Your Save Data" menü segítségével.
A Rendszer költöztetése Nintendo Switch 2-re opció bekerült a System Settings > System menübe.
Átköltöztethetitek a teljes konzol tartalmát a Nintendo Switchről a Nintendo Switch 2-re helyi kommunikációt használva.
Azoknak a felhasználóknak, akik nem fognak tudni hozzáférni a Nintendo Switch konzoljukhoz a Nintendo Switch 2 konzol beszerzése után, egy új lehetőség érhető el: Feltölthetitek a konzol tartalmát egy külön erre kialakított szerverre és később letölthetitek a Nintendo Switch 2-re. Miután feltöltöttétek a konzolotok adatait a szerverre a Nintendo Switchről, a forrás konzol gyári alaphelyzetbe áll majd vissza, így kérlek csak akkor töltsétek fel az adatokat ilyen módon, ha utána be tudjátok fejezni a költözést a Nintendo Switch 2 konzolra.
Ha továbbra is szeretnétek használni a Nintendo Switch konzoltokat a Nintendo Switch 2 konzol beszerzéséig, akkor azt ajánljuk, hogy a helyi kommunikációs adatköltöztetést válasszátok a Nintendo Switch 2 konzol beszerzése után.
Internetkapcsolat és Nintendo Felhasználói fiók lesz szükséges mindkét esetben, lokális és szerver-alapú költözéskor is.Néhány felhasználói ikon frissült.
Figyelem! A "Primary Console / Elsődleges konzol" kifejezés a virtuális játékkártyák használatával elavult lett és mostantól "Pass-enabled console / Hozzáférés-Engedélyezett konzol" lesz a felhasználók számára. A felhasználó által Hozzáférés-engedélyezettként beállított konzolon minden felhasználó hozzáfér bizonyos előfizetésekhez vagy szoftverek használatához.
Bővebb infó: https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/22525/~/nintendo-switch-system-update-information -
pzstm
titán
Virtual Game cards tulajdonkeppen a digitalis jatekaidat mutatja. Family groupon belul 14 napra kolcsonadhatod valakinek, annak az illetonek a switchenek fizikailag is kozel kell lennie
-
pzstm
titán
Megerkezett a Switch-re a 20-as rendszerfrissites, gameshare-re felkeszitve es a virtual game cards funkcionalitassal.
-
bmatehun
csendes újonc
Sziasztok!
Előrendeltem a Platinumshoptól a switch 2-őt, viszont ma hívtak, hogy 20000 Ft-ot fizessek előlegbe, mert limitált mennyiség lesz náluk. Megint az lesz mint PS5-nél? És egyáltalán ha ezt befizetem, garantálják, hogy megjelenés napján megkapom? Ha nem alza/gameparkkal akkor úgyis jobban járnék. -
sm4e86
csendes tag
Innen lehet Európai Unión belül rendelni a hivatalos Nintendo webshopról. https://store.nintendo.ie/en
-
Crvsh3R
senior tag
Ahogy az eredeti hozzászólásban is írtam, megjött a hivatalos meghívó a Nintendo-tól az előrendelésre (ezek szerint lazítottak a szabályokon, mert saját jogon folyamatos NSO előfizetésem nem volt, volt 1 év családba kéreckedésem is)
Akármelyik hivatalos Nintendo oldalról rendelhető, ha jön ilyen e-mailed, én konkrétan az ír oldalról rendeltem, mert az angol nyelvű. Egyébként mind1, mert úgyis az Arvato fogja küldeni a szomszédból ha jól sejtem (legalábbis eddig az összes ír shopból rendelt platinum pontos cucc onnan jött).Ha jön ilyen akkor a kulcsmondatra érdemes figyelni: "Your invitation will remain open until the end of the day that this invite email was sent."
Mondjuk ha tényleg az Arvato (Nintendo of Europe SE, c/o Arvato SCS Poland, Logicor Logistics Park, gate 1, Ul. Składowa 11, 62-023 Żerniki, Poland) küldi ahogy sejtem, akkor garisnak kell lennie a Game Park-nál is...Én le is mondom a Game Park-nál a rendelést, így már tényleg nincs értelme számomra rendelni tőlük.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
szabonagyur #4015 üzenetére
Én már igen
Csak viszonyításként egy kis érdekesség:
Game Park előrendelésem:
- Mario Kart Bundle
- 2 db Pro Controller 2
Összesen 302k + szállításNintendo:
- Mario Kart Bundle
- 2 db Pro Controller 2
- 256GB Nintendo brandelt Sandisk microsdxc express (hogy legyen valami, amíg megjelenik az 1TB-os)
- 1 db Nintendo gyári travel case
Összesen forintba átváltva: 315k + ingyenes szállításEgyébként max. annyi a hátrány, hogy a gariztatást nekem kell intézni, de ha jól olvastam neten jelzem a problémát és küldik a futárt. Bár lehet, hogy nem is annyira hátrány, mert lehet ugyanoda megy, mint ahova a Game Park küldené...
Ugyanúgy 2 év gari. -
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
szabonagyur #4008 üzenetére
Megrendeltem, így még tudtam 1-2 dolgot mellé rakni.
A fizetést a honlapos rendelésnél nem értem. Mikor és hogyan kell fizetni?
Más:
Kamerát megrendeli valaki? Van értelme? -
válasz
szabonagyur #4008 üzenetére
+1, en is berendelnem 2 helyrol
-
Crvsh3R
senior tag
Ma jött email a Nintendo-tól, hogy előrendelhetem a konzolt közvetlenül tőlük, de csak ma. Szerintetek mondjam le a Game Park-ost és rendeljen inkább a honlapról? Csak a Mario Kart-os bubdle forintban 22-23k-val lenne olvcsóbb, hátrány, hogy a gariztatás macerásabb, mert a Game Park akkor már nem játszik. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest