- CPU léghűtés kibeszélő
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASRock lapok általában
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
playmore #6424 üzenetére
Amit az S2nél problémának látok, ami a ps4 éra második felében és ps5ön egyaránt, hogy konzolon is megjelentek a vizuális teljesítményt befolyásoló beállítások.
Nem kell ezzel egyetérteni, de amint szélesedett a felhasználói bázis...ami nem igaz, mert ps2ből több ment el, de amint megjelentek a csóró pcsek a konzolokon, a hangos kisebbség, azóta van ez a faszolás, hogy performance és quality mód. Nem. Legyen egy mód, ami szénné van optimalizálva. Ahogy korábban konzolon szokás volt.
Hol érdekelt, mennyi fpsel ment a gears of war x360on, amikor megjelent vagy akár a tlou még ps3on de rengeteg ilyen cím van. És ez nem a régen minden jobb volt effektus, egyszerűen számomra nonszensz, hogy egy játék értékelésénél már lassan a legmérvadóbb a df-es verdikt, semmint maga az élmény, amit ad. Persze ki kell szűrni az olyan szarokat, mint ami a cp volt az életútja elején (mostanra meg az egyik legjobb ow játék), de nekem speciel rohadtul nem hiányzott, hogy a Nintendo is ebbe az irányba mozduljon.
-
Bogdán Máté
csendes tag
válasz
playmore #5920 üzenetére
Nem veszem annak, ismerem a fóazer pályafutását, magam is követtem egy ideig YT-n (aztán leiratkoztam róla, mert semmi mást nem tud az ember csinálni csak roumors videokat
). De amíg csak szivárgott a Switch 2, addig elég sok állítása (illetve a forrásaié) igaznak bizonyultak.
De nyilván a tuti a Nintendo saját üzleti jelentése lesz majd -
Scarletiel
senior tag
válasz
playmore #5847 üzenetére
Köszönöm szépen! Akkor nem fogom megúszni a 256GB-os MicroSD Express kártyát 50 ezresért később. Végül lemondtam a PC upgrade-ről és Switch 2 lesz. A Steam Deck-et is nagyon megszerettem mióta megvan.
Mindenképp lenne hozzá Nintendo Online előfizetés. Így ha megveszem a Zeldákat akkor ingyenes az upgrade ha jól tudom. De ez csak addig elérhető amíg megy a tagság vagy utána is menni fog az upgradelt módban?
Ha jól tudom a tesco gazdaságos Nintendo Discord az csak egy ideig lesz ingyenes utána fizetős, de ha jól hallottam akkor az is megy Nintendo online tagság mellett?
Köszönöm mégegyszer!@Bogdán Máté
Neked is köszönöm az ajánlàst, végül rendeltem egy Skull & Co Neo gripet Switch 2-höz + kijelzővédőt is, hogy jövő hónapban már day one mehessen a masinára 😄 -
Baltazár123
őstag
válasz
playmore #5091 üzenetére
Össze nem lehet hasonlítani a játékot azzal a változattal, amivel eredetileg kijöttek. Gondolom folyamatosan adnak el belőle, mert még most is fejlesztik bőszen. Az elején beégtek csúnyán, túl sokat ígértek, meg dinoszauruszokat (eggyel se találkoztam akkor). Most viszont már elég jó kritikákat kapnak egy ideje, de mondjuk én elfogult vagyok, mert a megjelenéskor "végig" vittem. Az idézőjel jogos, de nagyon spoileresen lehetne csak elmagyarázni.
Utána viszont rengeteget fejlesztettek rajta és egész jó kis játék lett belőle és pont illeszkedik a hordozhatósághoz. Ha van egy kis ideje az embernek, akkor tolja egy kicsit, elmegy egy új bolygóra, körülnéz vagy csak épít valamit. A nintendo shopot nem tudom, hogyan fog viselkedni, de gyakran van rá akció, elméletben. Nem muszáj teli áron megvenni.
-
Rony949
őstag
válasz
playmore #5091 üzenetére
Biztosan profitál, különben már rég lelőtték volna az update-ek gyártását.
A játékosoknak csak ennyi kell: szimpatikus fejlesztőcsapat, folytonos kontent gyártás, az meg csak hab a tortán hogy az összes update ingyenes.
Ezt látják a játékosok és a játékosok venni is fogják az adott terméket. Kár hogy a nagy cégek nem látják ezt.
-
Norb79
őstag
válasz
playmore #4559 üzenetére
Ma már több okostelefon van, mint ember, mobilnet a szahara közepén is elérhető, változnak az idők.
Még áram is kell majd a géphez, és az se volt evidens 100 éve, de hát közben eltelt 100 év. Ezek a múltra mutogató példák nem minden esetben relevánsak.Egy pillanatra osztod a netet a telefonról, aktivál és kész. Mennyi vásárló lesz, akinek nincs okostelefonja? 0?
-
Crus
őstag
válasz
playmore #4425 üzenetére
Ez így egész szimpatikus POV... lehet átveszem akkor, és olvasom a több ezer beszámolót.
Amúgy az mennyire biztos, hogy később többe fog kerülni? Értem ez alatt azt, hogy eltelik 1 év, aki akarta megvette, előbb-utóbb lesz rá akció szvsz, eddig mindenre volt. OLED engem hál' égnek nem érdekel, a kijelző úgyis az amire rá lesz dugva.
-
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
válasz
playmore #4205 üzenetére
szerintem ez lesz az átmeneti időszak es a Switch 3 mar only digital lesz. A Sony/MS meg figyeli a következő generációig es a PS6/Xbox par ev mulva mar only digital lesz
Tőlem lehet only digital, ha lesznek rendes akciók, lesz refund lehetőség es/vagy kipróbálási lehetőség minden jateknal -
válasz
playmore #4092 üzenetére
Ott nem csak ps4-es jatekok eseten van anomalia. Pont a napokban gondolkodtam ezen, hogy mintha egyre szarabb minosegu jatekokat dobnanak piacra, a nativ ps5 jatekokkal is akad bajom boven. Most hogy csak az utobbi vegigjatszott jatekaimat emlitsem, a High on Life es a Robocop is mindketto nativ Ps5 jatek es mindket cim game breaking bugokat tartalmazott ami miatt ujra kell inditani a jatekot, mert nem lehetett tovabb haladni. A RoboCop eseten latvanyos volt, hogy minel tovabb volt a memoriaban a jatek, annal szarabb lett. Tehat ha 2-3 hetig jatszogattam vele, elraktam rest mode-ba majd onnan folytattam akkor egyre jobban akadt, azt jottek a bugok, aztan johetett a komplett PS5 restart…
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
playmore #4089 üzenetére
"Ha sok pénzem és időm lenne akkor most indítanék egy csatornát ahol Switch 1 játékokat tesztelnék Switch 2n. Szerintem sok néző lenne aki szeretné tudni, hogy megy-e a játék amit kinézett rendesen vagy majd X óra után elszáll."
Szerintem erről megjelenés után nem sokkal már lesz olyan lista, amit 2 perc alatt átnéz az ember. -
morfondőr
addikt
válasz
playmore #3896 üzenetére
Switch 2 File Sizes Are MASSIVE (yt video)
Split Fiction: 73 Gb
Yakuza: 53,7 Gb
Street Fighter 6: 48,8 Gb
Cyberpunk: 59,7 Gb
Ezzel a 4-el már majdnem meg is telt a belső tárhely! -
hombre[EU]
veterán
-
rendzso
tag
válasz
playmore #3666 üzenetére
Hogyan rossz az ar-ertek arany, ha az előbb említett deck és rog ally között van mind árban, mind teljesítményben? Biztos lehetne még keresni handheld cuccokat, de a többit nem ismerem. Objektíve pont ezek miatt lenne jó. Tisztán asztali konzolhoz (pláne használt árhoz) hasonlítani már tényleg alma-korte érzés.
-
pzstm
titán
válasz
playmore #3629 üzenetére
En jobban szeretem. Barmi tortenne az egyik konzollal veletlen es utana folytatnam a gamet de nincs mentes az elegge fajna
mondjuk ehhez internet kell meg feltoltes….ez is baja lesz valakinek majd
amugy tegnap szereztem be a Mariokart 8-at es 4,5GB letoltessel kezdett, majd az expansion passhez jaro extrakat toltottem
-
Baltazár123
őstag
válasz
playmore #3578 üzenetére
miért venne meg bárki bűn drágán switch 2-re egy régi játékot? Amikor máshol meg már szinte könyörögnek, hogy béka segge alatt -1 áron vegyem már meg.
A hordozhatóság az egyetlen szempont, ami az eszembe jut, de pl ismerős ezért vett series s-t, viszik magukkal és tv van mindenhol meg net is. Igen, út közben nem lehet játszani, túlélik valahogy.Nem nagyon látom be, kik lennének a célcsoport. Eleve már egy cp2077, kinek nincs meg és ki nem játszotta még végig? A switchet szinte kizárólag második, harmadik konzolnak vette mindenki. Fel nem fogom ilyenekkel kiket akarnak megszólítani, de mindegy, nem az én dolgom, ha van aki veszi a játékot, akkor ügyes húzás.
Én inkább a N exlúzívokra fókuszálok. Még ha lenne is olyan játék, amit adott esetben kijátszanék, akkor se a switchre fogom megvenni brutális áron. Esetleg egy használt, amit elpasszolok minimális veszteség mellett, de ez megint nem túl sokat tesz hozzá a játékbevételekhez a cégnek.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
playmore #3378 üzenetére
Sandisk cuccokat többször gariztattam már, azzal nem volt gond, gyorsan ment és futárt is küldtek. Itt sem lenne gond, csak azért értékben nem egy súlycsoport a kettő, nem szívesen küldeném ki szervizeltetni, főleg az értéke miatt.
Plusz ennek itthon van hivatalos márkaszervize...mondjuk akkor módosíthatnák az oldalukon a kiírást egy apróbetűs résszel, hogy "Csak Kelet-Európában vásárolt termékek márkaszervize" -
Crvsh3R
senior tag
válasz
playmore #3374 üzenetére
Szuper, de valahogy nem tudok azonosulni a válasszal. Nem valami sufni GSM boltból vásárolnám, hanem a gyártói hivatalos webshopok egyikéből és az itthoni hivatalos márkaszervízbe szeretném (nem szeretném, de ha kell, kell) vinni. Mi ezzel a gondjuk? Ez normális? Most azért eléggé kiakadtam.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
playmore #3312 üzenetére
ha nem fér rá a kàrtyára akkor kóddal érkezik,ahogyan most is switch1-re. pl. a cyberpunk 60giga alatt van,rajta lesz a kártyán. ha valami 90gigás lesz az csak kóddal jön.
egyébként az xboxos cyberpunk lemezemen van 30-40giga (1.0, ami szinte nem is működik), de le kell tölteni 100-at hogy a játszható verziót megkapjam -
Siegrune
csendes tag
-
Szabi®
addikt
válasz
playmore #3160 üzenetére
Nem hiszem hogy ezt megmerik lépni, hogy belsős címeknél kapsz egy "fizikai" letöltést.
Önmaguk paródiája lenne . . . Veszel egy fizikai játékot 35 ért amit le kell tölteni.
Amit olvastam a videók alatt több ezer komment az árazásról és erről a download mechanizmusról, sokan elköszönnek a nintendotól, ha ezeket meglépik. -
pzstm
titán
válasz
playmore #3160 üzenetére
Nem kotozkodes, jogos.
bar olyat is el tudok kepzelni, hogy a kartya ha benne van licenszet tartalmaz es automatikusan triggerelnegy letoltest ahogy bedugod a gepbe. Ebben az esetben is eladhato a kartya teljes ertekunek, ami egy tok vallalhato ut lehet (szamomra legalabbis)
ezert is mondom, hogy meg egy ideig sajnos fel illetve dezinformaciok lehetnek
-
Carlos Padre
veterán
válasz
playmore #3019 üzenetére
"ami azt jelenti, hogy az eredeti Switch 1 hardware is van az alaplapon akkor túl sokat evett volna."
Ez lehetne akar igaz is, de tudjuk, hogy a nem hasznalt egysegeket ki lehet kapcsolni. Az extra hely inkabb okozhat gondokat, de ami a legfontosabb, es ezt nem kommunikaljak, hogy a Switch egy tort hardver, belerakva napokon belul megtornek az uj konzolt is, ujratervezni viszont eszement koltseg lenne.
-
Norb79
őstag
válasz
playmore #3029 üzenetére
Ez például nettó szándékos dezinformáció.
AC rogue collection esetében is ez van, hogy a kártyán csak az AC4 van rajta, az AC Roguet meg letölti, amikor benne a kártya, és és az kvázi digitális, nincs a kártyán. Semmi kód nincsen, a kártyát felismeri, hogy tőtikézni kell/lehet a Rogueot is lefelé.
De amikor eladod a kártyát, akkor a következő tulaj berakja, kártyán az AC4, a Rogue meg letölt. Eladta, pedig nincs a kártyán.
Úristen, csoda történt! A switch2 upgrade esetén példanélküli dolog fog történni! Már ha a valós példákat kihúzzuk a képletből, mert csak úgy példanélküli, de érted!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
playmore #3049 üzenetére
Én annak idején a GC-s Twilight Princessen futottam brutál köröket. Szerintem Magyarország összes akkori konzolboltját felhívtam, mire találtam egyet. És 2006ban (majd 20 éve) 19K-t fizettem azért a játékért...plusz posta.
Az akkori fizukhoz mérve a 19K, a mai 35K-s játékárak (mostani fizukhoz) még kedvezőnek is mondhatóak -
Szabi®
addikt
válasz
playmore #3049 üzenetére
"Azért mert ebben a topicban fókuszált érdeklődésű emberek úgy állnak a dologhoz, hogy kerül amibe kerül "
Én is ezen döbbentem le, egyáltalán nem kérdőjelezik meg morálisan ezt az egészet. Nem merül fel senkiben, hogy miért ennyivel drágább, "annyi, akkor annyi" alapon nincs itt semmi látnivaló. 60 egy játék ? Akkor 60 . . . Ps5-re meg 18-ért jelent meg a Last Of Us Part 2. nah mindegy.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
playmore #3025 üzenetére
Nem lesz baj vinni fogja mindenki mint a cukrot a 40k játékokat is. Emlélszek ugyan ez a sírás ment 2017-be hogy wiiu után ujabb bukta gyenge a ps4-hez meg az one-hoz csak gyerekek játszanak vele ezek karc játékok a witcherhez képest stb
aztán bumm 150 milla elment belőle, inkább ez 200k-ért mint a kamu ps pro 350k-ért
-
Balazs_
senior tag
-
Moby
veterán
válasz
playmore #3019 üzenetére
>Szinte biztos, hogy nem, az egy szoftveres megoldás,
Attól, hogy szoftveres megoldás, a shadereket remélhetőleg el fogja cache-elni, és nem minden alkalommal fogja újrafordítani, ahányszor betöltődik
Az egész amúgy is egy szar kőkorszaki megoldás, hogy fix kódról fix kódra minden gép fordítgatni fog egyesével akkuból, ha ezt még cachelni sem lesz hajlandó, az már tényleg a világ vicce lenne. A nintytől mondjuk kitelik ez is.
-
csaba951
veterán
válasz
playmore #3001 üzenetére
I was right about Nintendo Switch 2 Backward Compatibility
Itt van egyébként a videó. Számos kérdés merül így fel bennem:
1) Az emuláció miatt a 1-es játékoknak lesz egy plusz fogyasztása az eredetihez képest? Vagyis ezekkel játszva gyorsabban merül az akku, mint a natív 2-eseket futtatva?2) Ez a real time shader fordítás. Lesz olyan, hogy maga az 1-es játék gond nélkül tud futni mondjuk 4K/60 fps-sel az új hadveren, de shader fordítás miatt időnként lesznek fps bezuhanások, micro lagok? Azért ez jelentősen le tud vonni a játékélményből.
3) Shader fordítás miatt az 1-es játékok eleve több helyet foglalnak majd el a 2-es gépen, mint az eredeti 1-es gépen?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
playmore #2965 üzenetére
A Nintendo játékok sajátja hogy azokat tényleg el lehet adni kb bármikor, és nem sokat bukik rajta az ember.
Ha alapba használtan veszed, akkor még kissebb az árrés.Imádom a PC-s akciókat..Epicen/Steamen/Originen összesen több ezer játékom van, de hiába vettem a javát szaréhugyé, életem végéig áll benne a pénz, ami mára már több millió forintra rúg. Az mivel jobb?
Arról nem is beszélve hogy ha friss játékokat akar játszani az ember PC-n, azért ott sem olcsó. Digitális címeket nézve egy LoU2 15K körül mozog, egy AC Shadow meg 18.
Oké...az nem 30, de nem is adod el soha..
Lemezesen meg az is majd 30K, amin garantáltan többet buksz eladáskor.. -
cactuar
senior tag
válasz
playmore #2652 üzenetére
Cyberpunk 2077's Physical Edition On Switch 2 Won't Require A Download
Úgy tűnik lesz olyan játék, ami rajta lesz a kártyán, és nem igényel külön letöltést.
-
l.skywalker
titán
válasz
playmore #2602 üzenetére
Vigyétek már át ezt az OFF topikba pls.
Thx -
F-ECT$
titán
válasz
playmore #2602 üzenetére
Nintendo ezért is kapott sok dicséretet a Switchért, mivel sikerült találniuk egy olyan grafikai szintet ami elég jó volt, de nem került észvesztően sokba
Hogy mi? Ugyanannyiba kerültek / kerünek a Nintendo játékok, mint bármi más. A Nintendo azért kapott díjcséretet, mert a játékélmény fontosabb ott, mint a pixelszám. Az más kérdés, hogy az S1 már tényleg annyira elavult, hogy ez már a játék élvezhetőségének a kárára ment, ezért kellett az S2. -
Crus
őstag
válasz
playmore #2548 üzenetére
Jöhetnél, de rém rossz példa lenne. Vettem eredeti C64 játékokat is, pl. R-Type majdnem 2.000 Ft volt és írunk 1988-at! Az, hogy idehaza nagytotálban ment a warez, az egy másik történet.
"meg code monkey garmadával"
Örülök, hogy te is látod. Itt a kulcs. Ma már egy AAA videójáték nem egy garázsban összehozott valami, hanem mozik költségvetését is alázó szuperprodukció. Egy AC: Valhalla címen pl. megközelítőleg 1500 ember melózott. Ezeknek van bére, ezeknek kell technika a seggük alá és a verseny miatt marketingre is keményen kell költeni, etc.
Azért fog akciózni, mert eddig is megtette. A saját címei is kaptak akciót, csak max ilyen 20-25% körül. Ha értékesíteni akarnak és nem lesznek jók a számok, kénytelenek lesznek lépni. A 3rd party címek meg gyakran kapnak méretes akciókat ott is.
-
Szabi®
addikt
válasz
playmore #2549 üzenetére
Soha nem felejtem el, amikor anno mi már áttértünk PS1-re, voltak olyan hű nintendo játékosok akik a 64-et nem engedték el, "bármi áron" de ott maradtak. Nos a bármi ár meg is volt. A nitnendo 64-es mortal kombat, drágább volt, mint bármelyik ps1-es játék.
Ez 97-ben baromi nagy összeg volt . . .Most ha megnézünk egy Zelda Tears of The Kingdomot, ami brutálisan jó, na annak az árazása a korrekt, és ahhoz kellene minőségben/összetettségben tendálni a többi címnek.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
playmore #2543 üzenetére
Abban egyet értünk, hogy a digitális tartalmaknak nem kéne ennyinek lennie.
Nekem amúgy úgy rémlik, hogy most ps-en is az alap doom valami 80-90 euro lesz, szóval sztem a legtöbb konzolnál ez lesz egy induló ár. Lesznek olcsóbbak, drágábbak is biztos, de az ilyen exkluzÍv játékokért meg fogják kérni az árat.Elismerem a pofátlan áremelést, és egyet is értek veled, azért ennyi, mert megfizetik. Én sem veszek day1 játékot kb évente 1 darabot mindig várok valami akcióra. De amÍg a nagyon réteg megveszi azonnal, hülyék lennének nem emelni. Ez ellen úgy lehetne védekezni, hogy nem veszik meg annyian és kénytelenek hamar akciózni, de mi egy kicsi ország vagyunk, le se sz@rják mit gondolunk, meg mi fér nekünk bele a keretbe. Ezért sem kapnak a játékok magyar feliratot, annyira kis %-a vagyunk a vásárolt játékoknak, hogy nem mi vagyunk a célközönség.
Én megtehetném, hogy megveszem a játékot első naposan, de én se fogom megvenni, az Írásommal nem azt szerettem volna közölni, hogy jó ez ami most van, hanem hogy meg lehet ezt is okosba oldani.
Én pl megveszem majd a bundle kiadást, nagyon sokáig eljátszom majd a cart-al, és beszerzem a régebbi játékokat olcsóbban addig amÍg majd az újabbakat nem akciózzák.Playstationon is van kÍvánságlistám, vagy addig várok amÍg ingyenes lesz a játék vagy kap egy nagyobb akciót, vagy lemezesen megveszem és tovább adom ugyan annyiért. Még Így sem érem utol magam sosem, pedig időm is van. Tudom nintendonál nincsenek akkora akciók, de lehet itt is spórolni azért.
Aki hardcore játékos és azonnal kell neki a játékok, az megoldja akinek meg van pár órája játékra, kevesebb pénze annak egy picit áldozatokat kell hoznia, havi 1 játék, régebbi játékok stb. Lehet ezt okosan is.Szerintem a konzol ára nagyon baráti, viszont a játékok ára tényleg egy picit elszálltak, de még Így is egy remek hobbi és olcsónak mondható.
-
Crus
őstag
válasz
playmore #2543 üzenetére
"Nagyon veszélyes játékot űz a videojáték ipar és a Nintendo élére állt a legdurvább áremelésnek emberemlékezet óta..."
Hogyne.
Az első dobozos PC(!) játékom a Crusader No Remorse volt... cirka 30 éve. (Volt korábban is számos eredeti játékom, de azok C64-re, SMD-ra, NES-re.
Akkor fizettem érte pont annyit, mint bárki, aki eredetiben akarta: 9.990 Ft-ot bruttóban. Akkoriban az átlagbér(!) 40.000 Ft alatt volt... a minimálbér nyilván jelentősen ez alatt! Bruttó.
Most a bruttó átlagbér cirka 695.000 Ft, a minimálbér meg bruttó 290.000 Ft.
És akkor ez egy döglődő banánköztársaság. Ergo az, hogy 70-80€ egy AAA játék (vagy GTA VI esetében akár lesz majd 100!) megjelenéskor az még fairplay is! Főleg, hogy egy kezemen meg tudnám számolni, hogy mikor vettem ennyiért játékot utoljára, mivel nagyon gyorsan bekocogtatnak az akciók... a Nintendo is kénytelen lesz jobban akciózni, mert eddig a saját exclu címeivel ugye ezt eddig nem nagyon tette a fizikai adathordozók és így a 2nd hand piac miatt.
És akkor dobjuk be még a kalapba a fejlesztők bérét, ami hányszorosa is lett a 30 évvel ezelőttinek? Jobb, ha nem nézel utána, rosszul leszel...
-
markknight
veterán
válasz
playmore #2543 üzenetére
Az a baj, hogy sokan megint csak a nyers számokat nézik, mögötte az inflációt nem. A saját címek el fognak menni még ennyiért is, pont a határon vannak. Szerintem sokkal nagyobb probléma, hogy Oledről megint visszamentünk LDC-re, anyagminőség ebből az árból biztos nem lett jobb és nem tudom.. elég megúszós ez a generációváltás eddig. És amilyen helyzetben van a gazdaság, borítékolni lehet, hogy nem lesz egy kasszasiker a termék. Mondjuk arra nem látni rá mennyi okosított Switch van most piacon, de nyilván itt is lesznek ilyen trükközések, az viheti felfelé a számokat még.
-
markknight
veterán
válasz
playmore #2162 üzenetére
Azért ne, mert én handheld módban szeretnék játszani mondjuk a Fortnite-tal vagy az Apex-szel ha éppen úgy adja ki a lépés, hogy kanapén eltespedek. De nem tudok
Pro controllerrel már jobb a játék, illetve amit tboy93 is mondott, ez a split pad pro ami még kiváló erre a célra. De a gyári joycon nekem kevés.
-
hombre[EU]
veterán
-
morfondőr
addikt
válasz
playmore #2095 üzenetére
Hirtelen ezek jutnak eszembe:
1: milyen a töltő, ade-e annyi áramot, tudja-e azt a feszt és ampert amit a gyári? Ha nem, máris bukik a "dokkolt mód* a felhasználó meg tele sírja a redditet, hogy szar a Nintendo, mert az egypálcás kínai töltőjével nem megy. Ne adj Isten haza is vágja a konzolt.
2: a fejlesztőknek gondolom eleve két profilt kell csinálni minden játékhoz, így mehetne a harmadik is.
3: kézben nálam szinte sosem melegszik, a ventit sem hallani, ami ugye borulna.
4: a Nintendo nem az itteni tech savvy rétegeknek csinálja a konzolját, hanem mindenkinek, amibe bele tartoznak az 1 bites userek is. -
ldave
félisten
válasz
playmore #2064 üzenetére
Árban és minőségben lehet érdekes, hogy egy jó minőségű LCD kijelző vagy egy alap OLED hogy viszonyul egymáshoz. Volt szerencsém nagyon olcsó OLED-es telefonhoz, ahol eléggé foltos volt a kép, mintha nem lett volna egyforma a háttérfény. Egy iPad Air kijelzője sem OLED, aztán mégis gyönyörű a kép rajta.
Szóval ja, a technológia nem egyenlő a minőséggel. De persze remélem, hogy OLED lesz, mert nekem főleg kézikonzol a Switch. -
morfondőr
addikt
válasz
playmore #2013 üzenetére
Természetesen nem azt kell nézni, hogy a fanatikusok mennyiért vennék meg a konzolt, mert akkor lehet drágán adni, csak töredéke lesz az eladás. A Switch sikerében szvsz az is benne volt, hogy bement a nagymama a wallmart-ba, hogy vegyen valamit az unokájának és a $200-$300 még épp az a kategória, amit helyben kiperkált érte. Az $500 nem biztos, hogy ilyen lesz, főleg úgy, hogy mellette ott van a PS5 is, ami ugyanennyibe kerül és azért jóval erősebb és még jóval olcsóbban ott vannak mellette az akciós játékok is.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
playmore #1991 üzenetére
A PS5 inkább egy fasza árfluktuáción van túl megjelenés óta itthon, én is szar ütemben vettem meg sajna, szóval simán elképzelhető, hogy mire jön ez a Switch 2 megint beesik 160 környékére. Nehezen képzelek el forintban 2-essel kezdődő árcímkét hozzá, de ezek a gyártók mindig meg tudnak lepni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
playmore #1982 üzenetére
Nem igazán lehet összemérni ezt a konzolt a másik két gyártóéval, anno a Switch is a PS4 slim fölött nyitott kicsivel. Most a PS5 slim 190 alatt beszerezhető, ha 200-nál többet kérnek el a Switch 2-ért az elég vastag ceruza mások segítsége nélkül is.
Negyedmillát szánok rá, abból legyen meg a gép meg egy-két játék használtan aztán boldogság van.
-
Szabi®
addikt
válasz
playmore #1767 üzenetére
Tök egyszerű a kiindulási alap, a belengetett hardver eleve gyengébb, mint a Ps4 Pro hardvere, akkor hogy lenne olyan teljesítményű ? Az emberek manapság nem szeretnek gondolkodni. Hírekből táplálkoznak, aztán egymást győzködik, amikor kiderül a tévedés, az alaptalanság, akkor meg jön a sunnyogás. (nem rád értve)
A dezinfomációk korát éljük, a Switch 1 1tflops-os belengetése marketing is lehetett, ugyanis a japóknak volt eszük, ezt sosem cáfolták, megvárták had kerüljön a termék a polcra, és majd egyszer jön a teszt, hogy hoppá, hát mégsem annyi, sőt negyedannyi.
Ha valaki azért vesz Switch2-öt mert az majd egy hordozható Ps4/Pro lesz, az ostoba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- CPU léghűtés kibeszélő
- ASUS ROG Ally
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Metal topik
- Amatőr csillagászat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mikrotik routerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest