-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
taki01
őstag
válasz
nightmare13 #5195 üzenetére
Ja Doom Eternal is jobban néz ki rajta. Kipróbálfam direkt, mert érdekelt.
-
30z.Samu
félisten
válasz
nightmare13 #5195 üzenetére
Az mondjuk jól hangzik, kíváncsi leszek.
-
kzkz
őstag
Ha van mondjuk 10 switch 1-es játékom kártyán, akkor a switch 2 memóriakártyájára fel tudom másolni új, hogy játszani tudjak vele és ne az eredeti játék kártyáját kelljen cserélgetnem?
-
Siegrune
csendes tag
Valaki próbált már sima, külön Switch 2 patch nélküli Switch 1 játékokat a gépen?
Kíváncsi lennék lehet-e tapasztalni valami javulást, vagy nagyjából ugyanúgy fut minden? -
cactuar
senior tag
válasz
Sirandrish #5184 üzenetére
Az enyémre is azt írja a GLS, hogy még nem adták át nekik a csomagot. Azért még reménykedek benne, hogy ma megkapom. Náluk gyakran rosszul írja ki a csomag állapotát.
-
Bilux
veterán
Hogy ne csak a hülyeség legyen, úgy látom a memória kártya nem jött be hazánkba vagy csak igen kevés. Így maradt az amazon rendelés ingyen szállítás és meg olcsóbb is
-
Bilux
veterán
Aki éjjel legény nappal álmos, szokták mondani!
-
Sirandrish
Topikgazda
Gratula mindenkinek a géphez, akinek sikerült éjszaka átvenni!
Sajna az enyém csomagszám alapján még sehol sincs, tehát holnap előtt én nemigen kapom meg -
adalbert1
veterán
Végül kaptam az alzától SMS-t így odamentem éjfélre, akkor bent már kisebb tömeg volt, ennek ellenére előrendelőként viszonylag gyorsan távoztam, az ajándékokat is megkaptam.
Viszont semmilyen tok nem volt náluk, így átgurultam a bestbyteba hazafelé, ott tudtam egy venom tokot venni (gyári már ott se volt).
Mindkét helyen volt ásványvíz, rágcsálnivalók, összességében lassabb kiszolgálásra és rosszabb élményre számítottam.Most ment le a transzfer, a gép eddig minőségérzetre nagyon tetszik.
-
Dé
aktív tag
Most kapcsoltam be, te jó ég
beszarás, csak ennyit tudok csak róla mondani jó értelemben, a kijelző csodás
-
pzstm
titán
Te joisten mekkora minosegi ugras van anyaghasznalatban elso fogasra meg Oled-hez kepest is
-
-
pzstm
titán
-
-
-
xAttilax
őstag
Április 9-én rendeltük elő a konzol világban és ma küldtek email, hogy nem jut nekünk..
Bementünk az utcáról best bytbe-ba ahol üdítővel és rágcsávával fogadtak + kaptunk egy csomó ajándékot -
-
taki01
őstag
-
-
g@bo
nagyúr
Betegek….
-
lazac_
tag
válasz
Balazs_ #5161 üzenetére
Nekem is, nekem is, azt írták, legkésőbb 8-ig átvehető lesz (kp miatt nem boxba kértem...). Nem kapkodták el a visszajelzést, há' komolyan mondom majdnem kocsiba ültem, hogy beálljak egy éjszakai sorba...
Csak láttam itt a képeket, és nem látni a "pocakos apukák" szekciót, egyedül meg nem buli.
-
Bilux
veterán
válasz
nincsnév007 #5158 üzenetére
Köszi ez jó hír
-
Balazs_
senior tag
Megjött az Alza levél a holnapi kiszallitasrol - figyeljetek az emailjeiteket.
-
Norb79
őstag
-
Néhányan már megkapták…
-
Rage47
veterán
Cyberpunk handheld
https://youtu.be/4MLeg-tJUWI?si=r1FxFGIEgiczx6P8 -
válasz
N.YCityBoy #5142 üzenetére
Azért beírom, ha elfogy a sorszám a GP-ban…
-
-
válasz
Sirandrish #5137 üzenetére
-
GP 20+ de van olyan sorszám, ahol család van
vizet is kaptunk -
kurion
senior tag
BestByte-nal 3 vagyunk
-
taki01
őstag
Na én már itt vagyok a KV-nál és nem én vagyok az első.
Amúgy zöld star wars-os poló van rajtam -
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #5129 üzenetére
Nem akarok régi sebeket feltépni, de azt mondanám, hogy “kinek hogy, ugye”.
-
Norb79
őstag
141, azt már féllábon is.
-
Balazs_
senior tag
Infó az újonnan érkezőknek: NE vegyetek 128GB-os MicroSD Express kártyát, kivételesen a Nintendo brandelt 256-os kártyára megéri várni, mert az eddigi adatok alapján csak pár ezer Forinttal lesz drágább.
Nem MicroSD Express pedig NEM JÓ A KONZOLBA!
Amennyiben tévedtem, vagy változás áll be, akkor töröltetem a modokkal ezt a hsz-t. -
Bakker...
-
Sirandrish
Topikgazda
Sok sikert az éjféli éhezők viadalához
-
30z.Samu
félisten
Akinek sikerül éjfélkor vagy első hullámban megkapnia a gépet az kapj…akarom mondani annak have fun!
-
Delirious
tag
Csomag beérkezett a csomagelosztó központba
-
Privátban folytassátok, köszönöm
-
Norb79
őstag
-
-
Siegrune
csendes tag
Ahogy az várható volt, a Patch nélküli játékoknál túl nagy különbség nem lesz.
-
Crus
őstag
válasz
N.YCityBoy #5111 üzenetére
Linkeltem egy videót, valójában te tetted szóvá, hogy neked(!) ez felesleges... move on.
-
gézu
őstag
'Mikó lesz mán éjfél?
-
adalbert1
veterán
válasz
cactuar #5064 üzenetére
Ez egy nagyon jó hír! A régi gépen néha használhatatlanul lassú volt.
Remélem 2025-ben most már azt is implementálják majd, hogy több játékot berakj egyszerre a kosárba és egyben kifizesd őket, engem ez is nagyon zavart, hogy egy sale esetén egyesével kellett megvenni a játékokat. -
-
Crus
őstag
Nem kicsit. Nekem 04.02. 18:01 a rendelésem, ami szerintem erősen early bird, de "Megrendelve a beszállítónál (A kézbesítés időpontja pontosításra kerül)"
Ha a héten nem kapom meg, törlöm a rendelésem náluk + írok nekik egy k. anyázós levelet is. Kezdem őket nagyon unni. Pár hete is megszívattak egy rendeléssel Alza+-om van a kezdetek óta és egyszerűen nem lehetett appból rendelni (már Alza+ akciós terméket)... vagy 20 levelet/üzenetet váltottam velük és 2025-ben EMAILBEN(!) kellett végül megrendelnem a terméket, ami persze akkor már nem volt akciós.
-
Crus
őstag
válasz
koncsik #5067 üzenetére
Szintén Pro Controllerrel tolom, de annyira, hogy a JC-ba ha van 10 óra sokat mondok.
#5070 N.YCityBoy:
Nem sikerült megérteni. Ez nem sufni tuning, hanem hozzáértés, urambocsá' némi mérnöki tudás. Azzal meg neki lehet állni törött displayt, elbarmolt USB-C-t, beszáradt hővezető pasztát, akkut cserélni. No meg van olyan, környezettudatosság... "megveszem-elromlik-eldobom-újat veszek" az a lehető legkárosabb gondolkodás.
Hogy vannak erre szervizek? Vannak. Mint ahogy vannak abroncs cserére ráállt arcok is, miközben 30 perc lecserélni 4 kereket, kis mozgásnak se rossz és a 20-25k-ból amit spóroltál lehet venni NSW 2 játékot...#5075 Sanraith:
Sokkal kevésbé szervizbarát, mint az NSW 1.
#5077 g@bo:
Igen, pont ezért írtam, hogy gáz, mert ez az ürge ez ha 1000-féle bármit nem szedett már szét, akkor egyet se, szóval van benne gyakorlata. Minden menetel az Apple-féle "veddmegdobdel" őrület felé és ez nem csak a vevőnek rossz, hanem a környezetünknek és így mindenkinek.
#5088 Drivv:
Dettó bennem is felötlött...
-
Norb79
őstag
3-2-1, azaz még 321 perc.
-
kzkz
őstag
Én ma reggel rendeltem a Konzolvilágnâl, és mar5a gls központban van a csomag. Remélem holnap mar5az automataban lesz.
-
Siegrune
csendes tag
-
Siegrune
csendes tag
FIRST LOOK: Switch 2 Zelda: Echoes of Wisdom & Link's Awakening
Na ez nem rossz, lehet megveszem őket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest