-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Hát ha a Deck OLED-től nem voltál elájulva akkor nem tudom, erre a Switch 2-re mi a jó kifejezés.
Járt nálam az elmúlt három évben szinte az összes ismertebb handheld, ez a panel középkategória teteje max, látod, amit látnod kell, de nincs olyan érzésed, hogy lefolyik a képernyőről a játék. Kivittem én is, lehet napfény alatt játszani színesebb játékokkal, de azért azt megnézném, ahogy valaki a Cyberpunkot tolja napközben a strandon akár egy fa árnyékában is.
-
ooooobi
senior tag
Nem tudom, milyen csoportban olvastad ezt, de tudtommal a nintendo sehol nem említi, hogy vér szerinti rokonok lehetnek csak a family groupban, hiába "family" a neve. Okosított géppel pedig az adott konzolt és a hozzá tartozó accountot fogják elzárni a külvilágtól. A csoport többi tagját ezt nem érinti, max akkor ha a csoport föaccountja lenne az okosítós, de akkor is "csak" az adott onlinet elöfizut bukja értelemszerüen mindenki a csoportban mivel a föacctól kapják, de ezután ök ugyan úgy elöfizethetnek saját maguknak. Ha mondjuk te indítod a csoportot és valamelyik meghívott játsza ezt el, akkor is csak ö lesz bannolva a csoport ugyan úgy mehet tovább.
-
Rony949
őstag
Nektek mennyire melegszik a gép játékon kívül? Én még nem indítottam el játékot a gépen, de már így is forró levegőt fúj ki a ventillátor és a konzol hátulja is viszonylag meleg.
-
adalbert1
veterán
válasz
Rigormortiis #5357 üzenetére
Az OLED képe szerintem szebb. Viszont itt nagyobb a méret és a felbontás, szóval léptünk hátra és előre is.
-
Rony949
őstag
Azért a képernyő méretbeli különbségek elképesztőek. A Switch V1 konkrétan mint egy kis óvodás játéka.
-
nightmare13
őstag
Akkor van egy hely a családi csomagban, ha valakit érdekel. 2725 Ft.
-
Elderath
addikt
Amúgy most hogy letoltam grand prixt és tolom online mkt... nintendo nem normális hogy ezért elkér 90 eurot. Bundlebe megéri, teljes áron semmiképp. Nagyon remélem hogy a post launch updatek ingyenesek lesznek, mert ilyen ár mellett ez a minimum
-
RangerFox
veterán
Én is átvettem a konzolt, dél óta nyúzzuk, nagyon jó az anyaghasználat és a kijelző. MK World egyelőre elég basic, szebb meg nagyobb, mint az MK8, és kb. ennyi. Bevásároltam egy rakat indie címet, szóval el leszek egy darabig velük. Az akksi idő tényleg nem túl acélos, habár max fényerőn ment és nem is volt feltöltve teljesen, így még nem tudom, hány óra játékot bír.
-
Rent
senior tag
válasz
Sirandrish #5382 üzenetére
M3P 21’
-
-
Rent
senior tag
Na megvan a kisfiam szettje.
-
-
g@bo
nagyúr
nyugtassatok meg, (még nem bontottak ki, mert nincs fólia és tok)
hogy a joy-con a grip-en nem tölthető (nincs rajta usb-c port) külön kell megint venni ezt is. 200e+ gépnél... -
Rage47
veterán
válasz
Sirandrish #5360 üzenetére
Nem sokat csinalt vele az Epic, talan 7-en kap egy nagyobb upgradet.
-
Bilux
veterán
Pro kontroller gondolom sehol nincs Pesten?
-
Sirandrish
Topikgazda
Kérdezte valaki, csak már elfelejtettem hogy ki. Menüben upgrade után írja hogy S2 edition a játék.
-
Csigavair
tag
Bajai Müllerben elvileg van készleten 220-ért MK bundle.
-
Tök jó ez a családos buli. Épp ezen gondolkoztam pár napja meg be is írtam ide, hogy 12-13-ért megveszed az éves Expansion Pack előfizut, és 2500-2800 Ft/ember áron behívsz családtagokat és akkor még keresel is rajta és előfizetésed is van 1 évre
Persze én ezt nem csinálnám (pedig majdnem megszólalt bennem a kisördög
), mert a Nintendo ha rájön a trükkre, hogy nem igazi családtagok vannak benn akkor bannolja az egész "család" online jelenlétét a gépen. Bár erre csak két példát hallottam eddig Nintendo csoportban, de az is igaz, hogy ezzel nem dicsekszik az ember
De az is elég ha a családból egyvalaki okosított géppel játszik online és valamilyen formában kiderül.Úgyhogy túl nagy volt a rizikófaktor, hogy a kb 90-100 játékot tartalmazó accountom vásárra vigyem és egy "hülye" miatt ha gond van elússzon az egész.
-
nagyatt
tag
válasz
Sirandrish #5360 üzenetére
Ahhoz képest nem is olyan rossz az a switch 1 verzió, hogy majd 10 éves platform
-
cactuar
senior tag
Első tapasztalatok alapján:
Negatívum:
Gyenge üzemidő: 85 %-on kezdtem játszani, kb 20 perc Mario Kart (1 kupát letoltam) és 3/4 óra TotK után 20%-on hagytam abba. Ez nem sok.Pozitívum:
Minden más.
Anyag hasznalat, kijelző ( kicsit féltem az oled után, de a Mario Kart meggyőzött, majd lefolyt a kijelzőről, így nézett ki). Még a gép saját hangszoroja is meglepően jól szól, szép tisztán és hangosan.
Eshop is végre úgy működik, ahogy kell.Most tartok egy kis szünetet, aztán este még tesztelem a masinát dokkolva is.
-
bbmt
senior tag
Mivel én vidéki vagyok, ezért a kollégám besétált a Lurdy házban a Bestbyte-ba és megvette nekem az alapgépet
igaz, csak kedden kapom meg, de legalább már megvan.
Addig is családba én is beépülnék a legmagasabb fokozaton, ha jól tudom ahhoz nem kell konzol.
Ezt a konzolhoz az account rendelést nem lehet sehogy sem kitrükközni? Wishlistben van pár játék aminek pont letelik az akciója... -
fityere
senior tag
Nincs valakinek kedve összeállni az online családi csoporthoz?
Frissíteném a friend Kódom. Az összefoglalóban egy régi van amit nem nagyon használok.
Az új pedig : SW-7932-9356-0113 Pamacs -
Sirandrish
Topikgazda
Ezzel az a baj hogy nem tudnék úgy beszélni hogy jó legyen!
Nyilván szebb, nem is kevéssel, de azért legyünk már tisztába vele hogy az egyik egy majdnem 10 éve megjelent masina, a másik meg még meleg, mert most jött ki a gyárból
És ezzel nem az S2 érdemeit akarom vitatni, csak azért próbáljuk helyén kezelni a dolgokat -
Rage47
veterán
-
sting2
addikt
Besétáltam a platkóba, volt switch2+kart Bundle, mondom ide vele, több is veszett Mohácsnál.
Lehet teljesen új reggel is indítani a játékletőltést?
Mert nem akar összejönni.. -
kicsako
őstag
Egyelőre csak átraktam az adatokat, felraktam a játékokat, minimális teszt, közben dolgozni is kell. Észrevételek:
MKW free roam smooth volt, graf is szép
Pokémon Unite menüje még az új konzolon sem az igazi
Fire Emblem Engagehez nem írtak semmi patchet, de szebbnek tűnik mint a régin, aztán lehet csak rosszul emlékszem
A Joycon minősége 100x jobb, ég és föld érzésre. Mágneses csatlakozás nagyon jól működik.
Internet is végre megfelelően megy, teszt simán hozott 600mb/secet, emlékeim szerint a régin 50fölé sosem ment. -
Rage47
veterán
Fortnite meg sem röccen, handheld. Nem olyan szép, mint nagy konzolon, de szebb, mint volt és smooth.
Zelda Botw sokkal jobb élmény, így kellett volna kijönnie -
adalbert1
veterán
válasz
Rigormortiis #5347 üzenetére
Szerintem nagyon jó, igaz csak 1-2 órát játszottam. Jót tesz neki a nagyobb kijelző, ugyan az OLED-é se volt kicsi, de ezen sokkal kényelmesebb játszani.
S2 frissítést kapott játékot még nem próbáltam, talán majd éjszaka.Azt tudja valaki, hogy egy Puyo-Puyo Tetris 2-ből mi értelme volt külön Switch 2 verziót kiadni, ha volt már sima Switchre is? Mármint egy ilyen szintű jateknál nem számítok hatalmas előrelépésre
-
Rigormortiis
veterán
A rögzített hsz-eket el lehetne tüntetni? A fóliás rész mehetne az összefoglalóba, a másik meg már idejétmúlt
-
tomee007007
addikt
Engem a kijelző érdekel leginkább...
Milyen az Oled-hez, vagy a sima V2-höz képest (főleg a feketék)? -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #5347 üzenetére
Majd az updatek után megmondom...azaz kb holnap
-
Sirandrish
Topikgazda
BoTW update az Eshopból 1 sec alatt "lejött"...mondom az komoly update, erre írja hogy 1óra+...
Persze csodanetem van, de így akkor is jobb azért -
Rigormortiis
veterán
Azt írjátok már, hogy milyen vele játszani
-
tomee007007
addikt
válasz
Siegrune #5345 üzenetére
Én vettem párszor, de akkor általában, amikor mondjuk 2-2,5-szeres Gold pont (amit ugye kinyírtak) járt érte, akkor már komolyan megérte, főleg az új játékoknál. Egyébként ami bekerül a GV-be újonnan, az kb 1-1,5 év múlva már le lesz alapból akciózva negyedévente 40 euróra
-
Siegrune
csendes tag
OFF: Ti szoktatok Game Voucher-t venni az eShop-on? Ha minden igaz, így 2 60 EUR-os játékot meg lehet venni 100 EUR-ért (azaz 50 EUR/db), ami már nem is olyan rossz
-
duckload
aktív tag
Csak megjött az árú.
Mehet a móka.
Sosem volt még nintendom szóval nekem minden újdonság. -
fityere
senior tag
válasz
nightmare13 #5339 üzenetére
Én is csatlakoznék ha lehet.
-
nightmare13
őstag
válasz
nightmare13 #5330 üzenetére
Még egy hely maradt.
-
Elderath
addikt
Hát ez a mario kart csodásan néz ki HDRbe OLED tvn
-
-
vonSux
őstag
válasz
nightmare13 #5334 üzenetére
Így van, bocs, a nagyvilagnak ment.
-
vonSux
őstag
válasz
nightmare13 #5330 üzenetére
S1-es BoTW kártya install után az ikonon vagy valahogy látszik, hogy lehúzta az S2 verziót? A játék indítása nélkül.
-
Nem vagyok biztos benne, de lehet hogy a nintendo valamilyen saját 3d codec-et használ, lehet, hogy összeakad az apple sajátjával.
Feltételezem nem csak a beépített hangszorókkal megy ez a Spatial audio. Én csak azzal próbáltam, azzal jól érezhető.
Amikor lesz időm, kipróbálgatom+ amit #5317tomee007007 írt
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
nightmare13 #5326 üzenetére
Nincs, több játékom is innen van PC-re és Switch-re is.
-
kzkz
őstag
válasz
gainwardgs #5293 üzenetére
és a HDMI kábel is csak kb. 1m, nem ér el a TV-ig. A SW1-hez 3m-es volt... Ahol tudtak spóroltak, hogy ilyen "olcsó" tudjon lenni
HDR képes a TV-m, de nem tudom a SW beállításokban bekapcsolni a HDR-t, azt írja, hogy a TV-n kapcsoljam be. De a TV-n ilyet nem lehet, ott automatán vált HDR-re, ha olyan a tartalom.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
nightmare13 #5319 üzenetére
Pro tipp: cdkeys-en olcsóbban megúszod, én is ott vettem anno (és fogom is). Én €-ban fizettem, így most €53.49.
-
Bilux
veterán
Mint friss Nintendo tulajdonos beállításoknál kerestem a magyar rendszernyelvet hát naiv voltam
Amúgy eddig elég minőségi a cucc -
Norb79
őstag
Játékonként eltér, van ami
- fizetős updates
- van ami ingyenes updates, ezeknél változó, hogy mi van az updateben, van ahol felbontás, van ahol 30 helyett 60 frém, vagy mindkettő, de van ahol egyik se, csak mondjuk HDR-t raktak bele
- van ami ingyenes update, de semmit se javít csak a stabilitást, hogy ez a hw-es emuláció flott legyen
- és van ami meg egyáltalán nem kap patchet az s2 miattAmi játék érdekel azt egyesével érdemes megnézni, hogy melyik kategóriában fut az adott játék. Vannak listák, amin egyik másik, harmadik csoport fel van sorolva, de valójában most még napról napra változik ez.
-
Rage47
veterán
Konzolgame-nel is van most Switch2, ha valaki lemaradt volna.
-
Neji_
csendes tag
válasz
nightmare13 #5306 üzenetére
Én is benne lennék a dologban.
-
katsi
tag
Switch 1 játékot Switch 2-re ingyenesen lehet updatelni, hogy nagyobb felbontással és FPS-sel futhasson?
Nem úgy volt, hogy ez fizetős lesz? -
tomee007007
addikt
Mondjuk az érdekes, nálam Oled-en JBL, Sony, Sennheiser, Focal, Steelseries, Corsair, Turtle Beach, Razer, Audeze, Logitech/Astro fejesekkel/fülesekkel mindegyikkel ment a spatial audio BT-on és dongle-el is, egyedül talán a Bose Ultra fülessel nem. Kiváncsi leszek, remélem nem szúrták el ilyen tekintetben a Switch 2-t.
-
tomee007007
addikt
Alzánál nálam csak annyi történt, hogy a rendelésem állapota frissült - persze erről tájékoztató nem jött - hogy elvileg holnap 8:00-ig átvehetem az üzletben, hát kiváncsi leszek... KV-nál meg se híre se hamva a Pro kontorllernek (ahogy látom az nincs is nekik raktáron) + a Cyberpunknak... Rendeltem még egy Spigen grip tokot, az elvileg holnap jön.
-
Rage47
veterán
válasz
tomee007007 #5314 üzenetére
Airpods Pro 2, dokkolva a Switch, nincs spatial audio.
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #5302 üzenetére
durván stabil szerintem
-
duckload
aktív tag
válasz
nightmare13 #5306 üzenetére
Én benne vagyok
-
Dokkoló meg kitámasztó témára: srácok valamit kell hagyni a V2-re is...
-
Crus
őstag
válasz
Darth_Revan #5238 üzenetére
Alzának írtam, hogy gyak. elsők között rendeltük elő, erre 10.-ét írnak már. Sosem töröltem ennyire boldogan rendelést. Ha lejárnak ott a garok a fiókot is törlöm. Ami retek, az retek.
-
pzstm
titán
uhhh ez a pro controller...egymás után fogva a kettőt, két mérfölddel minőségibb minden tekintetben ez az új
-
nightmare13
őstag
Nintendo Online + Expansion Family Packhez lenne valakinek kedve? Vagy van esetleg valahol egy üres hely?
-
válasz
tomee007007 #5300 üzenetére
Nekem is feltűnt, hogy sokkal jobb a saját hangja (handheld) - Spatial Sound.
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Ez a mágneses megoldás elsőre nagyon faintosnak tűnik nekem
-
válasz
tomee007007 #5300 üzenetére
Handheld. MKW-ben mikor felveszel egy ládát és pörög a lista a boost-tal a hang bal fentről jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged