- SSD kibeszélő
- RAM topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1 #5264 üzenetére
Amit nem értek, hogy amelyik játék nem kompatibilis, az miért nem? pl. a THPS 1-2-re írja az eshop, hogy nem kompatibilis Switch 2-vel, de az már nem derül ki, hogy miért.
Érdekes, az eshop azt írja, hogy unsupported, de ha letöltöm a korábban már megvásárolt verziót, az simán megyIgaz a PC-s C-V-B gombos irányításról a mai napig nem sikerült átszoknom kontrollerre, szerintem anno többszáz órát beleöltem a THPS 2-be billentyűzettel
-
adalbert1
veterán
válasz
rumkola #5764 üzenetére
Azért handheld vonalon bőven voltak már ennél kisebb upgradek, pl. GBA után az SP (igaz azt fel lehet fogni egy Switch 1 - OLED ugrásnak), vagy DS után a 3DS, utóbbinál a 3D egy pár percig érdekes volt, de utána mindig nullára lehúzott 3D-vel használtam, később a 2DS-nél és a 2DS XL-nél el is hagyta a Nintendo.
Persze azt is megértem, hogy csalódott vagy és többet/mást vártál, de nekem bőven elég nagy előrelépés a Switch 2, nagyjából azt kaptam, amit vártam. -
adalbert1
veterán
válasz
Rigormortiis #5357 üzenetére
Az OLED képe szerintem szebb. Viszont itt nagyobb a méret és a felbontás, szóval léptünk hátra és előre is.
-
adalbert1
veterán
válasz
Rigormortiis #5347 üzenetére
Szerintem nagyon jó, igaz csak 1-2 órát játszottam. Jót tesz neki a nagyobb kijelző, ugyan az OLED-é se volt kicsi, de ezen sokkal kényelmesebb játszani.
S2 frissítést kapott játékot még nem próbáltam, talán majd éjszaka.Azt tudja valaki, hogy egy Puyo-Puyo Tetris 2-ből mi értelme volt külön Switch 2 verziót kiadni, ha volt már sima Switchre is? Mármint egy ilyen szintű jateknál nem számítok hatalmas előrelépésre
-
adalbert1
veterán
válasz
30z.Samu #5210 üzenetére
Hehe, az biztos
Norb79: az kemény, az alzában én kb. úgy jöttem ki 00:30 körül, hogy mikor éjfélre odamentem voltak bent vagy 80-an.
Szerencsére az előrendelők, akik még nem fizettek, egy külön pultnál tudtak fizetni, és miután fizettem szinte egyből az én számomat is hívták.
A bestbyte-ban viszont még kb. 20-25 percet álltam sorban 2 tokért, nem is értettem, hogy ott van kb. 10 alkalmazott, és 1 kassza működött, úgy, hogy minden vásárló sorban állt már...tl-x: ezaz, ez jónak igérkezik!
- én anno PC-n játszottam nagyon sokat az 1-2-vel, valahogy a 3-tól már nem adta annyira, de csak az első két rész miatt tuti beszerzem majd.
Eshop tapasztalat: tényleg gyorsabb lett, előnyére fejlődött. Viszont hogy egy kosarat még mindig nem tudtak implementálni, és egyesével kellene megvenni a játékokat, az botrányos.
Amit nem értek, hogy amelyik játék nem kompatibilis, az miért nem? pl. a THPS 1-2-re írja az eshop, hogy nem kompatibilis Switch 2-vel, de az már nem derül ki, hogy miért.
Illetve ami szintén zavaró, hogy most is eljátszották azt, hogy a joy-con tartó gripen nincs töltőport, miközben külön már adtak ki olyat az előző szériához - de gondolom majd most is meg lehet majd venni jó pénzért kiegészítőként
-
adalbert1
veterán
Igen, ahogy kézbe vettem, feltettem az új joy-conokat, megnyomkodtam a gombokat, rögtön érezhető volt, a ház is jobban összerakottnak tűnik.
Egyelőre a transzfer után a Shredder’s revenge-dzsel játszottam egy pályát, az jól futott, és az OLED-nél nagyobb kijelzőn is jól nézett ki (igaz ez már a régi gépen is jól futott).
Kipróbáltam még a gamecube emut, de alig van benne egyelőre játék.
Végül a SNES emuval is játszottam a Super Mario All Stars SMB3-ból egy pályát
A Mario Kartot csak hétvégén fogom a gyerekkel kipróbálni.
A Mario Kartot kódkent adták a gép mellé amúgy.
Ma talán lesz időm pár S2 patchet kapott játékot is kipróbálni.Ja, a Venom tok nagyon büdös, a gyári S1 vagy Hori tokomnak nem volt ilyen rossz szaga.
tboy93: én fentebb mar leírtam a tapasztalataimat, végül 2 helyen is voltam, mert az elsőn mar nem maradt tok. Mondjuk mindkét hely kb. 2 km-re van a lakásomtól, vidékről nem jöttem volna fel.
-
adalbert1
veterán
Végül kaptam az alzától SMS-t így odamentem éjfélre, akkor bent már kisebb tömeg volt, ennek ellenére előrendelőként viszonylag gyorsan távoztam, az ajándékokat is megkaptam.
Viszont semmilyen tok nem volt náluk, így átgurultam a bestbyteba hazafelé, ott tudtam egy venom tokot venni (gyári már ott se volt).
Mindkét helyen volt ásványvíz, rágcsálnivalók, összességében lassabb kiszolgálásra és rosszabb élményre számítottam.Most ment le a transzfer, a gép eddig minőségérzetre nagyon tetszik.
-
adalbert1
veterán
válasz
cactuar #5064 üzenetére
Ez egy nagyon jó hír! A régi gépen néha használhatatlanul lassú volt.
Remélem 2025-ben most már azt is implementálják majd, hogy több játékot berakj egyszerre a kosárba és egyben kifizesd őket, engem ez is nagyon zavart, hogy egy sale esetén egyesével kellett megvenni a játékokat. -
adalbert1
veterán
válasz
Rigormortiis #4911 üzenetére
+1, anno a CIV IV-et imádtam PC-n, gondoltam, hogy megveszem a VI-ot Switchre, anno meg is vettem, próbáltam megkedvelni, de pár óra játék után otthagytam, nem volt egy nagy élmény
A VII-ről majd nézek pár review-t, illetve hogy majd Switch 2-n hogy fut, és lehet, hogy azzal is teszek majd egy próbát -
adalbert1
veterán
Köszi, akkor marad a bestbyte.
Nyilván ez first world problem, csak anno a Switch 1-et is day 1 vettem, és jó lenne a 2-t is így beszerezni (főleg, ha már első nap előrendeltem), persze nyilván túléljük, ha csak később jutunk hozzá
Viszont azt nem értem, hogy akkor ha már szerveznek launch eventet, éjféli nyitvatartással, akkor ezekre a dolgokra odafigyelhetnének, hogy minél több előrendelőt kiszolgáljanak.
Mindenesetre ezen kívül még mindig az alzával vagyok a leginkább elégedett az itthoni tech/konzol bolt vonalon (illetve a Gameparkkal is, csak ők nagyon messze vannak, szóval amíg nem találják fel a teleportálást, tutira nem fogok arra járni).
Legrosszabb esetben ha nem kapok a bestbyte-ban, akkor besétálok másnap reggel a közeli media marktba, hátha ott lesz a polcon (anno a Series X-et is így vettem).
-
adalbert1
veterán
Hmm, hát érdekes, én április 2-án 20:55-kor rendeltem, és semmi nem jött az alzától.
"Az esemény az előrendeléssel rendelkező vásárlók előtt is nyitva áll - de csak azok előtt, akiknek az Alza budapesti bemutatótermébe szól a rendelésük, valamint kaptak tőlünk egy visszaigazoló SMS-t arról, hogy az áru készen áll számukra." - amúgy mi gátol meg abban, hogy akkor besétáljak, vegyek csak úgy egy konzolt, és az előrendelést lemondjam?
Közben leadtam egy előrendelést a bestbyte-nál is, talán az a legkevésbé ismert gamer körökben, hátha ott lesznek a legkevesebben
Valakinek van esetleg infója arról, hogy hol mekkora tömeg várható?
Tervezem, hogy az alzába vagy a bestbyte-ba odamenjek éjfélre, de mivel másnap reggel suliba kell vinnem a gyereket, így nem akarok hajnal 2-ig ott ácsorogni, hogy utána bemondják, hogy elfogyottszerk.: írtam az alza ügyfélszolgálatnak is, hát az ügyfélszolgálatos hölgynek gondolom már kicsit elege lehet az ilyen előrendeléses kérdésekből, kb. annyit írt, hogy ma még csak harmadika van, ötödikén jelenik meg, sorban értesítik az embereket, stb.
-
adalbert1
veterán
A bestbyte-on és a gameparkon kívül lesz valahol éjféli launch event?
Az alzánál rendeltem elő (tőlük még semmi infó nem jött), de mivel a bestbyte-tól kb. 2 km-re lakom, így elgondolkoztam, hogy éjfélkor inkább elmenjek oda átvenni... -
adalbert1
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy a Switch 1 sikerjátékainak mennyire fogja megdobni az eladását az, hogy Switch 2 patchet kapnak, a jelek szerint eléggé.
A BOTW már egy 8 éves játék, de ez a tény szerintem tuti rátesz még pár milliót az eddigi eladásaira, és így gyakorlatilag a Switch 2 kifutásáig a piacon fog maradni, ami még legalább 5-6 év lesz, addigra egy 13-14 éves játék lesz. -
adalbert1
veterán
válasz
Bencus88 #2524 üzenetére
Amúgy az olvasás sem olcsó hobbi, ha valaki sokat olvas, és újonnan veszi a könyveket, egy új megjelenés simán 6-7k már (oké, lehet könyvtárból kivenni, használtan venni, várni 1+ évet valami nagyobb akcióra).
Kirándulásnál is, ha valaki elkezd technikai cuccokat vásárolni, akkor a világ minden pénzét el lehet költeni
De pl. ha valaki sportkártyákat gyűjt, arra is
LEGO-ra szintén.Szóval egyetértek veled, szerintem egy 50+ órás story alapú játékért, vagy egy olyan multis címért, amivel akár évekig játszik az ember, nem sok a 80 euró.
Egy közepes, vagy rossz játékért viszont az, igaz arra a 10-20 eurót is sajnálom -
adalbert1
veterán
Ahh, ez így elég rossz, a Nitendo saját játékainál ugyan figyelnek a méretre, de más játékokkal gyorsan el lehet majd fogyasztani a belső tárhelyet.
Mivel meetingem volt és a gyerekért rohangáltam utána, így lemaradtam a directről
Arról volt esetleg szó, hogy a sima Switch 1 játékok jobban fognak-e futni a gépen alapból (a 2 zelda patchről olvastam már)? -
adalbert1
veterán
válasz
markknight #2239 üzenetére
Miért, a 3-vice city-san andreas remastert is megvették az emberek, nem?
Szerintem az, hogy handheld játszhatsz akár csak a story móddal is, anélkül, hogy mondjuk ezt PS portalon tennéd amihez kell egy PS5 is, jó dolog, leárazás esetén én tuti megvenném, annak ellenére is, hogy nekem is a Nintendo saját címei miatt van Switchem. -
adalbert1
veterán
válasz
morfondőr #1151 üzenetére
Engem is érdekel, hogy miként fognak majd a switch játékok futni az új masinán - egész sok switch játék van még a backlogomban, és lehet, hogy inkább switch 2-n játszanék velük, ha ott nagyobb felbontásban/stabilabb fps-sel/stb futnának.
A gép day 1 vétel lesz nálam is, anno az elődje is az volt (és az volt az első konzol is egyben, amit day 1 vettem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest