- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Rigormortiis #6655 üzenetére
Üdv a Nintendonál
-
válasz
Sanraith #6532 üzenetére
Nincs gyorsabb módszer, csak az amit te csináltál.
Van jó megoldás, de attól függ mit enged a pénztárca.Szerintem a legjobb játékélmény érdekében érdemes bevásárolni használt Switch 1-es pro controllerekből. 3 db aztán csókolom. 12-13-ért lehet már jó állapotú használt drabokat venni. Egy meg játszik a két JoyCon + Grip megoldással.
Ezerszer kényelmesebb lesz mint egy elforgatott JoyCon.
Főleg ha hosszútávra tervezitek a hétvégi játékot. -
-
válasz
Bazsi1987 #6368 üzenetére
Breath of the Wild
Tears of the Kingdom
Pokemon Scarlet and Violet
Captain Toad: Treasure Tracker
Clubhouse 51 Games
3D World + Bower’s Fury
The Legend of Zelda: Link’s Awakening
Super Mario Odyssey
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom
Pikmin 3 Deluxe
Xenoblade Chronicles 3
ARMS
Game Builder Garage
Big Brain Academy
Kirby’s Dream Buffet
Super Mario Bros. Wonder
Super Mario 3D All Stars
New Super Mario Bros. U Deluxe
Kirby Star Allies
Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch -
Én pont emiatt kezdtem benne duplikálni a gyémántokat "csalással". (Egész sok, ilyen 10 perc alatt kb 15.-20.000 Rupee összejött). Mert pontosan emlékeztem, hogy a Botw-ban is mennyit farmoltam (pedig ott is csaltam, Heart and Stamina Glitch).
Így se csorbult az élmény, inkább örültem, hogy nem kell lefutnom egy csomó felesleges kört -
-
válasz
Baltazár123 #6047 üzenetére
Igen, pontosan ezért írtam azt amit.
A Switch 2 egy tök új konzol, szinte még semmilyen tapasztalatot nincs ilyen téren. Jobb biztosra menni a gyári töltővel szerintem.De persze egyén dolga, mindenki olyan töltőt használ amilyet akar
bmakszim: Hidd el ő pontosan tudja, hogy kell. Switch-nél is ez a helyzet. Külön felületre mondta, hogy nincs ilyen ahol lehetne ellenőrizni egy pillanat alatt a kódot.
-
válasz
rumkola #6042 üzenetére
Nem is akkor van baj igazán amikor gagyi töltővel dugod össze a Switchet hanem akkor mikor a dokkolót és abba beleteszed a konzolt.
Viszont rengeteg ilyen sztorit lehetett olvasni, illetve konzolboltban is említették párszor.
Személyes tapasztalatom is volt mikor iqos töltőt használtam néha meghülyült az érintőkijelző a főmenüben.
Mondom, ez csak nem "egészséges". Persze használja a kolléga azt a töltőt de azzal se mondtam hülyeséget, hogy hosszútávon az eredeti a megbízhatóbb -
válasz
duckload #6040 üzenetére
Nintendo nem szereti a "nem gyári" töltőket, akármilyen minőségi is a cucc. És a kábel is sokat számít. Kicsit olyan kényes mint bármelyik iPhone.
Persze ideiglenesen megfelel pár hétre és szabad is vele tölteni de hosszabb távra inkább mégegy gyári töltőt javasolnék biztos ami biztos: [link]
-
-
Ez így van, de az Alza mindig visszavesszi a motyót. Amint visszaküldi kb 1,5 nap mire a számláján van
De elég az is, hogy naponta egyszer megcsinálja az ember unalomból, 150 ezret össze is szedett egy hónap alatt.
Na de én itt befejeztem az Alzás sztorit, nagyon nem korrekt ilyet csinálni és óva intek bárkit akinek megfordult a fejében csak egy pillanatra is
Bár ez nem az a közösség
-
válasz
N.YCityBoy #6032 üzenetére
Várj, azt nem tudjuk biztosan, hogy ezekben a kódot felhasználták-e vagy sem
Lehet, hogy nem és ezt tudja is az Alza.
Ha viszont felhasználták a kódot, lehet nem ellenőrizte valóban az Alza ezt a tényt.
Ha meg tudja is az Alza, hogy felhasználták és ennek ellenére adja ennyiért akkor bek4phatja -
válasz
Sirandrish #6029 üzenetére
Megveszi valaki az Alzából a Bundlet, a kódot eladja 25-ért, visszaküldi és 20-al kevesebbet kap vissza. Ha egyáltalán ellenőrzik a kódot. Persze ez nemtudom mennyire életszerű, de kicsiny hazánkban sokminden előfordul
Amikor sorban állnak mert valamit 500 Ft-tal olcsóbban adnak akkor ott bármi kitelik az emberektől
-
válasz
Sirandrish #6027 üzenetére
Igen én is arra gondoltam, akkor az zsír mert csak 20.000 a difi az Alzában
A dobozos verzió meg 33.000 Ft + szállítás a legolcsóbb helyen.
-
válasz
xAttilax #6023 üzenetére
Akkor a gyakorlatban vagy forró dróton vannak a Nintendoval és valami online feületen ellenőrizhetik (mint kereskedők csak ők) vagy ott egy Switch 2 náluk és eShop-ban megpróbálják beütni a kódot ami nekem kevésbé életszerű de még ez is elképzelhető.
Ilyenkor mennyit vonnak le? Hogy határozzák meg a játék értékét?
-
válasz
Sirandrish #6011 üzenetére
Amúgy ez marha kellemetlen
Ugye AlzaBoxba berakják mindenféle csomagolás nélkül. A Nintendo se zárja le a dobozt gyárilag(súlyos hiba). A kódon sincs kaparófelület
Külföldi videókban amúgy úgyláttam valami fóliakorongot azért mégis tesznek rá
-
válasz
Sirandrish #5991 üzenetére
Ugye itt kérdés az, hogy felhasznált kóddal küldték-e vissza vagy sem
Itt Abszurdisztánban el tudom képzelni, hogy jó magyaros módjára valaki felhasználja a kódot aztán mehet vissza az Alzaboxba a gép
Ez egy másik történet, hogy visszárú kezelésnél észreveszik-e a hiányt. -
válasz
ForRedGlory #5977 üzenetére
G2A az nem a legjobban ellenőrzött oldal én elengedném. Nem éri meg azt a pár forint hasznot...
-
válasz
Sirandrish #5972 üzenetére
Nembaj sosem árt egy kis vérfrissítés
-
-
válasz
Sirandrish #5967 üzenetére
Látod igazából én mentettelek meg téged
-
-
válasz
pethYeti #5962 üzenetére
Igen a Gamertech-nél is magyar garancia van
Gamertechtől megveszed, kapsz egy számlát(blokkot) és ha gond van viheted a GameParkba számlával együtt
Lényegében mindegy kitől veszed, ha garanciális probléma van akkor a végén a GameParkban fog kikötni
Ha nagyon szőrszálhasogató szeretnék lenni akkor az a legjobb ha rögtön a GP-ból veszed
-
válasz
Sirandrish #5903 üzenetére
Az nembaj de legalább együtt a család
Lesz miről sztorizni 15 év múlva
-
-
-
-
-
Mindegy is, Nintendo hivatalos:
Támogatja a lineáris PCM 5.1 csatornás kimenetet!
Kimenet HDMI csatlakozón keresztül TV módban *A térhatású hangzás fejhallgatón vagy a beépített hangszórón keresztüli kimenet esetén alkalmazható (a beépített hangszórón keresztüli kimenet esetén a térhatású hangzáshoz rendszerfrissítés szükséges).-A Switch 2 nem tud valódi 5.1-et optikán átvinni, mert csak PCM-et küld, ami nem megy át az optikai passthrough-on 5.1-ben.
-A TV nem konvertálja a PCM-et bitstreamre
-Szóval tényleg egy HDMI-s erősítő kellene Crus -
-
-
válasz
ADAM1337 #5812 üzenetére
Igen a free game ajánlatokat inkább meg sem említettem mert a PlayStation és Xbox érából az ingyenes játékok teljesen más kategóriában vannak mint a Switch ingyenes játékai
De mondok egy példát: PS Plus előfizetéssel ingyen leszedheted a God of War-t (2018) ami Sony exkluzív volt(már nem az mert megjelent PC-re).
Switchen Online előfizetéssel soha nem fogsz tudni letölteni régebbi Nintendo exkluzívokat
Cserébe a God of War lemezes verziója a használt piacon kb 2500-3000 Ft.
A komolyabb Nintendo címek meg évek múlva is tartják az árukat. -
válasz
ForRedGlory #5810 üzenetére
Üdv a klubban
Gondoltam játszani kellene, de ugye egy darab játékom sincs és most nézem, hogy ezen nincs olyan opció, mint a PS Plusz vagy Game Pass.
Igen sajnos Nintendónál nincs olyasmi mint a PS Plus vagy Game Pass. Retrózni lehet bizonyos emulátorokkal amit a Nintendo adott ki és Switch Online előfizetés esetén elérhetőek. Az Expansion pack előfizetéssel mégtöbb ilyen emulátor lesz elérhető
Ugye akkor itt sincs olyan, hogy ha több felhasználó van egy gépen belépve, akkor mindenki játsuhat mindennel, ami meg van véve?
Van, de csak bizonyos feltételekkel.
Ha egy játékot digitálisan megvásároltok, akkor minden felhasználó játszhat vele azon a konzolon, amely az adott Nintendo-fiókhoz elsődleges konzolként van regisztrálva.
Kicsit bővebben:Digitális játékok:
Ha például a "X felhasználó" megvásárol egy játékot, és az ő Nintendo-fiókjához tartozó Switch az elsődleges konzol, akkor minden felhasználó ezen a gépen játszhat azzal a játékkal, még offline is.Másodlagos konzolon:
Ha valaki más gépére letölti a játékot („X felhasználó” egy másik konzolon is belép), az már csak akkor tud játszani, ha internetkapcsolat aktív, és csak ő maga (X felhasználó) tudja használni a játékot. A többi felhasználó azon a gépen nem tudja használni a játékot.
Fizikai játékok:
Ezekkel bárki játszhat természetesen, aki behelyezi a kártyát... Függetlenül attól, ki a felhasználó.Elnézve az árakat, itt nem digitálisan kell vásárolni.
Egyenlőre igazad van, de később jönnek leértékelések, akciók melyeket érdemes figyelni. Switch 1 esetében néhány hetente volt és ilyenkor kb 500-800 db játékot leakcióznak. Oké sok köztük a szemét, viszont komolyabb játékokat is ki lehet fogni viszonylag olcsón.
A Nintendo a saját címeit nagyon ritkán teszi akcióba, arra ne számíts túl gyakran. És az akció után sem lesz igazán olcsóSzóval ebben az esetben inkább a használt piacot érdemes figyelni.
-
-
-
válasz
rumkola #5778 üzenetére
Érthető az álláspontod, hogy még kevés játék van vagy nem éri el a fejlődésük az ingerküszöböd de ez nem teszi „lehúzássá” a Switch 2-t. Inkább annak a jele, hogy a Nintendo is végre továbblépett technológiailag hál' istennek. És és föld a régi hardverrel összehasonlítva. Hidd el lesznek meglepetések rá hamarosan
A PS5 Pro meg szintén nem lehúzás...Nem kényszeríti rá a játékosokat a váltásra, a játékok továbbra is futnak az alap PS5-ön, csak az extra erőforrásokat (4K, ray tracing, magasabb FPS) a Pro tudja jobban kihasználni. Valakinek ez megér 80-100.000 Ft felárat de nem tartanak fegyvert a fejedhez, hogy vedd meg és igazából olyan hű de nagy élményről nem maradsz le ha nem váltasz sima PS5-ről Pro-ra
-
válasz
consono #5769 üzenetére
Az a helyzet, hogy még gyakorlatilag épphogy elkezdődött ez a generáció
A hangsúly ott van, hogy Remastered és Remake között óriási a különbség.
A két Zelda az csak remastered. És pont azt érzem mindkét játéknál amit mondjuk a Last of us Part II Remasterednél nem éreztem. Sokkal látványosabb a nagyobb felbontás és a 60FPS. A Last of us Part II Remasterednél szinte semmilyen újítást nem véltem felfedezni (az új játékmódokon kívül).A Nintendo filozófiája amúgy kicsit eltér a Sony gyakorlatától. Ők ritkábban nyúlnak hozzá korábbi játékaikhoz technikai értelemben, inkább új tartalmakban vagy teljesen új játékokban gondolkodnak.
A Sony más utat választott mert náluk sokkal gyakoribb, hogy technikai ráncfelvarrásokat vagy akár teljes remake-eket készítenek a már korábban sikeres címekhez (pl. The Last of Us Part I). Ez részben üzleti stratégia is mert ők jobban építenek a nosztalgiára és a technikai előrelépések bemutatására.
Szóval szerintem azért nem adott ki belőle "remake" verziót a Nintendo mert tök más az üzletpolitikájuk és az irányelvük. Arról nem is beszélve, hogy ez mi meló lenne nekik. Ezekben a Zelda játékokban annyi befektetett energia és munka van mint kb 20 db B kategóriás PS5 címben -
válasz
szabonagyur #5763 üzenetére
A digitális kódok mindig a fiókhoz társulnak. eShopban beütöd a kódot és aktiválod utána bármikor letöltheted a konzolra miután beléptél
Válasz a második kérdésedre igen tudsz olyat
És miután visszaállítottad a konzolt akkor Transfer, átviszed az adataid és utána eShop és töltöd le megint az MKW-t.
Nem tudom, hogy van-e online előfizetésed, mert ha nincs akkor a MKW mentéseit nem fogja tárolni ha visszaállítod a konzolt. Viszont ha van akkor a Save Data Cloud megoldja ezt a problémát.
-
-
-
válasz
Rigormortiis #5666 üzenetére
Igen és ugyanúgy még pár embernél itt (is) olvastam ezt a jelenséget
-
válasz
duckload #5643 üzenetére
Nem mindenkinek jön be a Zelda Botw de érdemes adni neki egy esélyt
Én 2018-ban mikor először játszottam vele szintén nem tetszett. Kb 45-50 percet játszottam vele aztán úgy voltam vele, hogy "majd ránézek később".
2022-ben vettem elő másodszorra mert mindenki agyon dicsérte. Mondom ennek ki kell derítenem az okát
Nemmellesleg már akkor is top 1 Switch játék volt a Metacritic szerint a 97 pontjával [link] + Az összesített ranglistán 6. helyen van [link]
Szóval akármennyire is nem tetszett kicsit megeröltettem magam és azt vettem észre 3-4 óra után, hogy beszippantott, kész. Addig nem nyugodtam meg míg ki nem játszottam
És azt a következtetést vontam le, hogy igen ez valóban egy 97 pontos játék. Szinte tökéletes.
Tudod az átlagos játékideje ha a fő küldetési szálon mész kb 40-50 óra. Mellékküldetésekkel bőven 100 óra fölé mehet a játékban töltött idő ami nemsemmi.
Szóval még ha 1-2 órát is játszottál vele az nagyon kevés sajnos. Persze valamennyit már mutat magából a játék, hogy eldöntsd ez neked jó-e vagy annyira nem mozgat meg a játékmenet.
De a Botw esetében azt tudom mondani, hogy 1-2 óra játék után kikapcsolni az olyan mintha mondjuk egy sorozatot néznél (legyen mondjuk Breaking Bad, de ide behelyettesíthetsz egy olyat amit nagyon szerettél) 60-70 részes de 2-3 rész után abbahagynád. Vagy ha csak egy Top-tier filmből ami két órás megnéznél 5 percet és kikapcsolnád.Persze nem tökéletes ez a játék sem és nem tetszhet mindenkinek. De kb 50 sztorit hallottam már, hogy csak egy kicsit kezdtek bele és utána rá pár hónapra vagy évre folytatták. Pont mint én. És ugyanaz volt a vélemény... Szóval egy komolyabb próbát megérne
Ugyanez a Zelda Totk. Engem kicsit zavart, hogy túl sok minden volt benne az első részhez képest. Abba is hagytam 3 óra után, hogy majd egyszer előveszem. 1,5 év után rávettem magam és csak-csak beszippantott ez a játék is. Több mint 90 órát tettem bele és az egyik legjobb játékélményem volt.
-
válasz
30z.Samu #5593 üzenetére
1, Igen, gyári töltővel kb 20-30 perc! Ilyenkor csak a kis töltési ikon világít. Ez akkor van mikor teljesen “csutkára lemerült” és még áll is egy ideig…Majd magától fog bekapcsolni nem kell próbálgatni
2, Igen! Settings->System->legalul System Transfer to Nintendo Switch 2
-
válasz
gainwardgs #5534 üzenetére
Annyira nem tűnik rossznak.
25.000 követő Facebook
3000 követő InstagramGoogle értékelés:
Árukereső:
Közel 5000 értékelésből 4.9 ami szerintem kiemelkedően jó. Pár év alatt összesen 8 db 1 csillagot kapott amit szerintem betudható a "hülye vásárló esete" kategóriának.
Szóval szerintem nyugodtan vásárolj onnan
-
-
válasz
tomee007007 #5525 üzenetére
Te is előre fizetted ?
-
válasz
Sirandrish #5446 üzenetére
Már megmentettek
Nagyon sokszor!
-
válasz
Sirandrish #5444 üzenetére
Köszi!
-
válasz
ooooobi #5397 üzenetére
Magyar Nintendós csoportban a Facebookon az elmúlt pár évben
Nem azt mondja, hogy vér szerint a rokonod legyen... Az ellenkező irányból közelíti meg, ne az legyen, hogy össze vissza csatlakoznak be az emberek olyan szinten, hogy például már máshol voltak családban.
Ehhez kapcsolódó:
A Nintendo rendelkezik egy családi csoport funkcióval a Nintendo Switch Online szolgáltatáshoz, beleértve a Expansion packot is, amely lehetővé teszi, hogy több tag egyetlen előfizetéssel hozzáférjen a szolgáltatáshoz. Ha egy családtag Nintendo-fiókját letiltják, az hatással lehet a családi csoportra, különösen akkor, ha a letiltott fiók az elsődleges fióktulajdonos.Ezenkívül a Nintendo korlátozásokat vezetett be a családi csoportokhoz való gyakori csatlakozásra és az azokból való kilépésre vonatkozóan a visszaélések megelőzése érdekében.Akkor is kikap a csoport ha egy olyan családtag jön aki épp egy másik családból lépett ki. Ilyenkor mindenkit lekorlátoznak, hogy új családba menjen.
Oké elismerem, ritka eset, hogy megráncigálnak egy családot de szerintem jobb félni mint megijedni és nem éri meg azt a pár ezres spórolást, hogy bármilyen /akár/kis szankciót kapjon a fiókom. Persze van olyan account amin van 1-2 ingyenes játék és kész. Az engem se érdekelne igazán. Viszont úgy, hogy van rajta 90-100 játék és az ezekhez tartozó mentés, hát úgy már nem tudnám ajánlani senkinek aki hasonló paraméterekkel bír
-
-
-
Tök jó ez a családos buli. Épp ezen gondolkoztam pár napja meg be is írtam ide, hogy 12-13-ért megveszed az éves Expansion Pack előfizut, és 2500-2800 Ft/ember áron behívsz családtagokat és akkor még keresel is rajta és előfizetésed is van 1 évre
Persze én ezt nem csinálnám (pedig majdnem megszólalt bennem a kisördög
), mert a Nintendo ha rájön a trükkre, hogy nem igazi családtagok vannak benn akkor bannolja az egész "család" online jelenlétét a gépen. Bár erre csak két példát hallottam eddig Nintendo csoportban, de az is igaz, hogy ezzel nem dicsekszik az ember
De az is elég ha a családból egyvalaki okosított géppel játszik online és valamilyen formában kiderül.Úgyhogy túl nagy volt a rizikófaktor, hogy a kb 90-100 játékot tartalmazó accountom vásárra vigyem és egy "hülye" miatt ha gond van elússzon az egész.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Jinx L. Joke #5033 üzenetére
Én is jelentkeznék
-
válasz
Jinx L. Joke #5008 üzenetére
Bajai Müller… De már valószínű nincs ott
-
Adatok átvitele a régi konzolról az újra:
[link]Ha valaki már linkelte akkor bocsi
-
-
válasz
Sirandrish #4936 üzenetére
Lesz bőven
A Zelda Totk és a Super Mario 3D All Stars megjelenése napján látott poszt roham kismiska lesz ehhez képest az az érzésem -
-
válasz
30z.Samu #4929 üzenetére
Meg ügyesen is van fotózva
Azt írták kommentbe Facebookon valakinek "több ezer darabot rendeltek elő".
Ha lenne egy negyedik raklap akkor valószínű az is be lenne fotózva. De én itt csak 324 db-ot látok. Látszik a kép tetején is, hogy valószínű baloldalon már nincs raklap mert akkor már egy éppkézláb targonca nem férne el a sorban.Nembaj nagynak kell mutatni magunkat
Félreértés ne legyen, engem nem zavar, csak a "több ezer darabot rendeltek elő" duma kicsit erős
-
-
válasz
Sirandrish #4872 üzenetére
Gyümölcscentrifuga
-
-
-
válasz
Delirious #4850 üzenetére
Először is várd meg a Switch 2-t és majd válaszd ki országnak Magyarországot, régionak meg az EU-t. Így majd szépen beadja Euróban az árakat. Olcsóbb nem lesz azt nem ígérem...Viszont ha van olyan játék amihez például van magyar nyelv akkor az elérhető lesz neked. Bár nem ismerem még a beállításokat meg az új eShopot de ha Hungary-t nem engedi akkor Ausztriát vagy Németországot lődd be.
Pénzt spórolhatsz az amúgy igaz, ezalól kivétel a Nintendo saját címei. Most is ha megnézed 70 euro a Zelda Tears of the Kingdom, használtan kártyásan meg kb 13-14.000 Ft. Azért van különbség (majdnem félráon és eladhatod ha nem tetszik). A Nintendo az exklúzív címeit ritkán teszi akcióba és akkor is max 20 Eurót enged el..
Van még más is persze:
Third-party Nintendo-exkluzív - Például a Bayonetta 2, Bayonetta 3, Shin Megami Tensei V (bár ez jött később más platformokra is). Na ezeket a játékokat sem kell félteni elég gyakran akciózzák őket.És ami téged a legjobban érdekelhet:
Third-party multiplatform - Ez kb minden másik játék. Ilyen péládul a Hogwarts Legacy. Jelenleg 12.000 Ft használtan, új 14.000 Ft. És ez a sima kiadás. Én múltkor akciósan eShopból 25 Euróért vettem a Deluxe Editiont.Én szinte mindig csak akciósan vásároltam a digitális játékokat. Kb 500.000 Ft-nyi játékot megúsztam 144.000 Ft-ból (múltkor számoltam össze mert eladtam az accountom)
Szóval ha spórolni szeretnél akkor figyeld a kb havonta megjelenő akciókat eShopban mert voltak elég komolyak... Ha meg a Nintendo saját címeire vágysz, akkor érdemes inkább a bolti, fizikai példányokat figyelni, használtan vagy akcióban.
-
válasz
bmakszim #4836 üzenetére
Kicsit rossz a topik(egyenlőre), de majd valaki OFF-ba teszi
A kérdésedre válaszolva:
Minden alapvetően ugyanaz, kivéve, hogy a Scarlet története a múltra, míg a Violet a jövőre fókuszál. Az akadémia neve is eltérő a játékok között, de ez nem jelentős. A fő kutató/professzor is más a két verzióban.Scarlet: Professzor Sada, aki egy ősi múltbeli témát képvisel. A játék több "primitívebb", természetközeli hangulatú részlettel bír.
Violet: Professzor Turo, aki egy jövőbeli, technológiai irányt képvisel. A dizájn modernebb, high-tech stílusú.
Az exklúzív Pokémonok is különbözőek a két verzióban...
Scarlet:
Stonjourner
Larvitar / Pupitar / Tyranitar
Koraidon (legendás)
Armarouge (a Charcadet egyik fejlődése)Violet:
Eiscue
Bagon / Shelgon / Salamence
Miraidon (legendás)
Ceruledge (a Charcadet másik fejlődése)Lehetett kapni Bundle csomagban ennek a pontos neve:
Pokémon Scarlet and Pokémon Violet Double Pack
Ha nem gyűjtő vagy akkor felesleges levadászni egy ilyet mert drága. Inkább vedd meg használtan 11-13.000 között darabját ha mindkét verziót kijátszanád
De lényegében ugyanaz szóval elég az egyik
-
válasz
Sirandrish #4832 üzenetére
Inkább nyolcat mint egyet se
-
válasz
ribizly #4822 üzenetére
Értem én, hogy van rajta egy gyári, de mi lesz, ha én teszek rá egy másikat (nyílván a gyárira rá) és azt le kell szednem valamikor?
Semmi baj nem lesz. A gyári fólia úgy van felhelyezve rá, ahogy halandó ember nem tudja a második boltban kapható réteget. De azért alapos odafigyeléssel kell leszedni mikor csereérett mert az ördög nem alszik
Vagy akkor most az a mondás, hogy a gyári éppen elég lesz (én mondjuk egy ilyen Anti-Glare Screen Filter-t rendeltem hozzá, szóval ez nem csupán "védelmi funkciót" töltene be) és inkább ne tegyen rá senki semmit, csak, ha a gyári elfáradna?
Ha egyszer meghirdeted és vannak rajta karcok (akkor csak úgy tudod eladni, hogy "enyhén karcos" kijelzővel ami azt jelenti, hogy olcsóbban fog elmenni valószínűleg). Ezt csak azért említem meg mert ez a fólia nem karcálló csak egybe tartja az üveget egy esésnél/törésnél.
-
Süvítő venti se volt mindig, volt olyan gépem amelyiknél soha nem hallottam és több éves darab volt. És volt olyan is, hogy új OLED a legkisebb feladatokra is pörgött rendesen.
A JoyCon lötyögés, hát szerintem itt nem fog megjelenni már csak azért sem mert teljesen más mechanikával csatlakozik a géphez(ráadásul a Nintendo mérnőkei se teljesen hülyék, biztos, hogy foglalkoztak ezzel a problémával), de ha mégis akkor az biztos nem az első két hétben fog előjönni amikor még visszaküldheted
Amúgy a lötyögés is gép/JoyCon függő volt. Fura mert amit Japánból rendeltem gépeket (2-3 db) soha nem lötyögtek. Illetve amit most eladtam V1-es Switch annál se volt lötyögés pedig a megjelenés napján vettem itthon
OLED-nél általában 10-15 nap volt mire zavaróan éreztem már. -
-
Switch 2 startup:
[link] -
válasz
ImpersonatoR #4769 üzenetére
Vecsési Müllerben komoly mennyiségű játék van
-
-
válasz
Kis Samurai #4751 üzenetére
Már nekem is megvan a helye a doboznak
-
válasz
swaggie5 #4737 üzenetére
Szia!
A Nintendo Switch Online előfizetés nem kötelező. Viszont ha nincs előfizetésed akkor nem tudsz online játszani. Ezalól 1-2 játék kivétel, ilyen például a Fortnite.
Switch Online
-Tudsz online multiplayerben játszani (játékfüggő)
-Ha retrózni van kedved akkor a sima Switch online előfizetéssel az eShopból ingyenesen letöltheted a Nintendo saját "programjait" (NES, SNES + Gameboy emulátor játékokkal)
-Felhőalapú tárolás (Cloud Save). Amíg van előfizetésed szinkronizálja a felhőbe a mentéseidet a Switch. Ezáltal ha egyszer lesz új géped vagy tönkremegy valamilyen okból akkor újra letöltheted a mentéseidet(persze ha él a Switch online előfizetés)
+ okostelefon App, stb...Switch Online + Expansion pack:
-Minden amit a Switch Online tartalmaz + 4 további Retro emulátor játékokkal (Megadrive, Nintendo 64, GameCube, GBA)
+ Mario Kart, Animal Crossing és Splatoon 2 DLCHa nemnagyon fogsz retrózni akkor elég a sima Online előfizetés.
Én azt mondom megéri, bár nekem mindenképp kellett mert elég hardcore Mario Maker 2 játékos voltam, és annak ugye az oroszlánrésze az online játék. Illetve megnyugtatott, hogy a mentéseim biztonságban vannak a felhőben. Így ha váltottam Switchet nem kellett szenvedjek a mentések átvitelével. Meg volt egy ilyen 6-7 hónap nyugodt időszakom mikor ideglenesen nem játszottam és eladtam. Miután megvettem újra a gépet már jöttek is le a mentések rá bejelentkezés után.
Már az 1 éves előfizetést lehet 6000-ért venni kód formájában a neten, vagy az Alzáról egy tizesért. Összességében nem sok ha leosztjuk a 12 hónapra.
1 éves Expansion pack valamivel drágább, 12-13-ért már elérhető ilyen kódos oldalakról.
De van még lehetőséged. Megúszhatod ingyen is... Megveszed az Expansion pack előfizetést és mint család meghívsz másokat is pénzért. Elkérsz fejenként 2000-2500 Ft-ot és végeredményben még pénzt is kerestél vele. De ilyet nem szabad csinálni a Nintendo szerint (ha nem valóban az igazi családod) és én is csak az UFO magazinban olvastam.
Vagy egyszerűen te keresel egy családot és csatlakozol hozzá. Itt a fórumon is van egy pár már
Játék az mindenkinél változó de itt egy Metacritic toplista, hogy azért átláthatóbb legyen:
[link]Ezekről a játékokról orrvérzésig van videó YouTube-on, úgy már könnyebb lesz választani
-
-
-
A kiszállításos utánvétes rendelésekre gondoltam
És ez így van... Nincsen köztünk vita -
-
PlatinumShop még mindig nagyon félős az utánvéteket illetően. Mindig telefonálnak a játékoknál, hogy biztos kérem-e amikor utánvétet választok. És sokszor ki se küldik... Szerintem csak vizit van, hogy milyen ember a megrendelő
Switch 2-nél már ez sem elég, előleg is kell -
-
-
válasz
Farkassacred #4615 üzenetére
Jól érzed, engem is csak a kiváncsiság hajtott mikor előrendeltem.
Mondom magamba "látnom kell az eShopot, hogy mit hoznak ki belőle mert Switch 1-en gyalázat volt."
Abban a percben teszem fel apróra amikor jön egy limitált kiadású gép. Remélem nem lőnek mellé a dizájnnal
Switch 1-en még mindig ez a szivem csücske, remélem valami hasonló lesz a kettesnél is:
-
-
válasz
Jinx L. Joke #4599 üzenetére
99% az 5.-e és kb 1%, hogy másnap
Szóval aggodalomra tényleg semmi ok... Nagyobb az esély, hogy a DHL részéről történik balesetDe náluk se kell aggódni, hogy pont beérkezik 8000 db hátvakaró a Temu-ról mert nem ők szállítanak itthon.
Dé:
Örülnék neki persze...
De valahogy nem érzem azt mint Switch 1-nél, hogy hű SOS kell nekem... Ott azért jött megjelenés napján egy Zelda Breath of the Wild...
Oké átvitt értelemben most két Zeldát is kapunk de érted
Mario Kart meg soha nem volt az én világom.(mondjuk nem ártana egyáltalán kipróbálni)
-
válasz
Jinx L. Joke #4596 üzenetére
Nyugi időben fogja szállítani a Nintendo. Legrosszabb esetben Június 6 lesz a kiszállítási idő.
Nekem ezt a csodálatos egérpadot 1 nap alatt szállította ki. Délben megrendeltem, délután jött az SMS, hogy feladták, másnap reggel, kevesebb mint 24 óra alatt nálam volt.És most itt egy kicsit fontosabb dologról van szó
-
válasz
Farkassacred #4591 üzenetére
Nekem még nem volt, ez is kicsit amerikai beütés. Bár ott ennek komoly hagyománya van...
Itthon eddig olyat láttam, hogy plázákban voltak óriási sorok meg tömeg, sőt mintha ott is aludtak volna (valamelyik új iPhone megjelenésnél), de nemnagyon emlékszem.
Én most se fogok elmenni érte majd csak délután. Semmi értelme nem lenne, hogy éjjel 1:30-ig Mario Kartozok aztán pihi. Csak a szép grafika miatt? Áhh arra ott a PS5
Szóval inkább alvás lesz. De aki elmegy beszámolhatna róla, hogy milyen a hangulat, mennyien vannak stb...Régi klasszikus:
[link] -
Ezeken a helyeken lehet átvenni éjfélkor (Június 5. 00:00) a rendelést:
Alza
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 54-58.
[link]BestByte
1139 Budapest, Frangepán utca 46.
[link]Game Park
1171 Budapest, Berky Lili u.36
[link]Konzolvilág
1134 Budapest, Váci út 51/A
[link]PlatinumShop
1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 56.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest