-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Zelda notes funkciok
-
kicsako
őstag
Most hívtam a Gameparkot, MK-s bundle még mindig van online előrendelésben készleten.. valaki beszéljen le róla könyörgöm
Edit: Senki? Meg sem próbáljátok? Oké akkor megrendelem. köszi -
playmore
tag
Nekem nem lesz itt első nap a gép, de Mario Kart, Splatoon 2 plusz barátom jóvoltából az összes updates Switch 1 Nintendo játék, sorrend még kérdéses
Illetve a BotW a végére (hogy a többit vissza tudjam adni), a TotK majd valamikor egyszer. Már amennyire ezt kezdésnek lehet hívni... Donkey nekem sem mozgatta meg a fantáziám, de ennyi cucc mellett nem is kell. -
gyantaszuz
aktív tag
Ir eshopos rendelesrol megjott az eloertesito. Meg a vegen megerkezik megjelenesre.
-
Én is MKW, BOTW (ezt csak be kéne fejezni, de már SW2-ön), és TOTK a kezdeti terv. Később majd lehet beszerzem a SF6-ot, Yakuza 0-t.
DK Bonanza-t én szerintem ki is hagyom, hiába bírom a karaktereket. Lehet egyedül vagyok vele, de nekem egyáltalán nem jön be ez az új világ amiben játszódik, kristályos, köves... Egy klasszikusabb dzsungeles, erdős settinget jobban el tudnék képzelni, kb, amiben a 2D-s verziók mennek.
-
-
Norb79
őstag
-
-
Sanraith
aktív tag
Ti milyen verzióban fogjátok megvenni azokat a fizikai játékokat, amiknek Switch 1 és 2 kiadása is lesz? Én eredetileg csak újabb verziókat terveztem, de az összehasonlító képek alapján elbizonytalanodtam..
Közben bár a konzolvilágos első körből kiestem, a platinumshop visszaigazolta a tegnapi rendelésemre, hogy megjelenéskor fog jutni konzol. Szóval továbbra is érdemes a boltokban próbálkozni ha valakinek nem jutott máshonnan. -
Bilux
veterán
Bszki, nem raktuk offba ezért kapni fogunk
-
taki01
őstag
Ma voltam átvenni a a F1 25-t és rákérdeztem, hogy mi a helyezet a Switch2 kiegészítőkről. A hölgy szerint sanszos, hogy nem lesz meg a premier napjára a pro controller és tok. Erről csak email-es értesítést fogok kapni. Ennyi tájékoztatás tudott csak adni.
-
Norb79
őstag
132, csak mondom!
-
Delirious
tag
válasz
Siegrune #4643 üzenetére
Én rendelés előtt leveleztem párat velük (május 27-én írtam először). Megkérdeztem érdemes-e még előrendelni vagy várjak a következő szállításra. Azt írták rendeljem elő (banki átutalással) és 5-én küldik futárral. Ezt követően rendeltem és utaltam is. Amúgy a mobilt is simán felvették elsőre (más ügyben). Lehet már elfogyott. Egy emailt vagy hívást megérne.
-
A kiszállításos utánvétes rendelésekre gondoltam
És ez így van... Nincsen köztünk vita -
-
vonSux
őstag
Aki nem kapott most és szeretne, talán érdemes egy kört futni a Bestbyte-nál, tegnap még volt készlet.
-
30z.Samu
félisten
válasz
unicumnext #4647 üzenetére
Üdv a klubban.
(Mienk már a 2 Pro lesz, de a többiek nem tudják, psszt!
)
-
unicumnext
aktív tag
KV most küldött levelet, hogy nem fogják tudni küldeni nekem a Switch2 premierkor.
-
Siegrune
csendes tag
Game Parknál "Közvetlen banki átutalás" amit választottam fizetési módnak, de még nem kellett fizetni. Nem kerestek még mást se ezzel kapcsolatban? (MK Bundle)
-
30z.Samu
félisten
Na, írt a KV egy e-mailt. A lényege az, hogy nekem nem fog jutni az első hullámban gép, hanem majd csak később. Nekem igazából nem para, legalább tudom hogy mi van.
-
PlatinumShop még mindig nagyon félős az utánvéteket illetően. Mindig telefonálnak a játékoknál, hogy biztos kérem-e amikor utánvétet választok. És sokszor ki se küldik... Szerintem csak vizit van, hogy milyen ember a megrendelő
Switch 2-nél már ez sem elég, előleg is kell -
dunc
nagyúr
Tegnap rendeltem a Platinum Shopnâl, ma hívtak , hogy 20 K előleg, ès akkor megjelenés napján szállítják.
-
Dé
aktív tag
Valaki tervez éjfélre menni Konzolvilagba és nem budapesti hanem az ország keleti irányába megy utána haza? Monor és térsége
-
-
pzstm
titán
Tegnapi nappal elertem az 500 orwnyi jatekidot a kis imadott masinan
-
taki01
őstag
Most beszéltem a KV-val és jut a Switch2-ből és az éjféli nyitásnál megkapom
A kiegészítők még kérdésesek, mert nem tudják mennyi lesz belőle. -
Rage47
veterán
A Virtual Game Card megosztásához a másik félnek muszáj a családomban lennie vagy bárki lehet, csak legyen közel a konzolja?
-
30z.Samu
félisten
Na most, hogy már csak egy hét van a debütálásig, talán most már én is elkezdtem várni...
-
Rage47
veterán
Kíváncsi leszek, hogy működik majd a képek és videók feltöltése a telefonomra, mert látom, hogy kapott ilyen funkció az új Nintendo Switch app. Lehet, hogy törölhetem végre a Switchbuddy appot a telómról.
-
kicsako
őstag
Gondolkodom ezen az éjszakai nyitáson, közel is van hozzám az egyik üzlet, de azért nincs kedvem ébren maradni és utazgatni hogy végül ne jusson
Valakinek van belsős infó hogy a Bestbytenál mennyi konzol lesz az üzletben? -
-
dunc
nagyúr
Szerintem rohadásig lesz készleten gép ahogy eddig olvastam ahol eddig érdeklődtem ezt mondták annyi hogy az alap verzió kétséges a mario kartos verzió elvileg bőségesen lesz.
-
duckload
aktív tag
Besbyte hívott érdekel e az éjféli esemény vagy a kiválasztott átvételi pont.
Szóval már fixen jut MK bundle amit a héten kattintottam be náluk amit ide linkelt valaki! -
Kedves mindenki, én is nagyon izgulok, remélem találkozunk is 5-én 0 órakor talán valahol, de a megkaptam a visszajelzést/lemondtam/levonták a pénzt stb. (és majd 5.-től a S2-t megkaptam/késik/nem jött meg/a futár k@pj@ b& stb. hozzászólásokat kéretik off-ba tenni. Nagy köszönet a megértésért és az együttműködésért.
-
válasz
Farkassacred #4615 üzenetére
Jól érzed, engem is csak a kiváncsiság hajtott mikor előrendeltem.
Mondom magamba "látnom kell az eShopot, hogy mit hoznak ki belőle mert Switch 1-en gyalázat volt."
Abban a percben teszem fel apróra amikor jön egy limitált kiadású gép. Remélem nem lőnek mellé a dizájnnal
Switch 1-en még mindig ez a szivem csücske, remélem valami hasonló lesz a kettesnél is:
-
Farkassacred
őstag
válasz
Jinx L. Joke #4603 üzenetére
Én alapból valahogy úgy érzem, hogy first day nem érdemes új konzolért rohangálnom.
Szerintem itt is várok majd vagy egy új Zeldát/Mariot.
Esetleg ha nem játszottam volna ki a héten a Totk-ot két év után, akkor valszeg berendeltem volna én is. 500 óra körül belement biztosan, nem mostanában szeretném újra elővenni.
De ha megjelenik a Rdr2 vagy esetleg a Gta 5, akár a hat akkor rohannék érte.
Jó kis gépnek tűnik egyébként, a kijelzője azt mondják szép fényes lesz.A hangulata sejtettem hogy meglehet ennek az éjszakai vásárnak.
Gyalog zacsi azért mindenképp legyen nálunk.
-
Crvsh3R
senior tag
Arra azért kíváncsi lennék, hogy miért nincsenek több gyártónál Switch 2 kiegészítők. Konkrétan a Nacon-nál egy darab nincs kitéve, igaz Alzán látni 1-2 félét, de olyan snassz az egész kinézetre. Korábban koncsik kolléga által linkelt és vásárolt travel case ezerszer jobban néz ki, mint amik az Alzán vannak "Nacon" néven. Előrendelésben rendeltem sima Nintendo travel case-t kétszeres-háromszoros áron a Nacon case-ekhez képest és nem tűnik valami kemény kialakításúnak, plusz a belső elrendezése elég vérszegény. Szerintem rövid távon el is fogom adni amint lesz normálisabb tokom. Switch 1-hez volt zöld Nacon TotK travel case-em és Pro kontroller case-em, nagyon szerettem mindkettőt.
Konkrétan Pro controller 2 case-t nem is látok sehol. Tudom, valószínűleg valamilyen szinten kompatibilis lesz az előzőhöz készülttel, de abban nincs külön hely a plusz gomboknak, plusz abba fért még 1 pár Joy Con is, csak az szintén Switch 1-es.A másik amiből hiányt érzek az a microSDXC Express kártyák. Mocskosul drága, de azért vennék egy SanDisk 1TB-ost, ha már OLED-hez ekkora volt és 3/4-ig tele is raktam. Jah, hogy a Lexar-on kívül mindenki csak 256GB-ig jutott? Hogyan? Miért? Nem értem.
És mindezek úgy, hogy a bejelentés még bőven április elején volt, szóval volt idejük. -
Bilux
veterán
MM rendelt elő valaki?
-
-
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Jinx L. Joke #4603 üzenetére
Én eddig úgy tudtam, hogy Splatoon 2 nem volt Wii U-n, csak az első rész.
-
vonSux
őstag
KV-tól tegnap óta itt kapott valaki értesítést, vagy ott teljesen elfogyott a készlet?
-
Jinx L. Joke
csendes tag
Én pont a Switch 1-nél nem éreztem, hogy hű de nagyon kell rögtön, mert volt akkor Wii U-m, amint toltam a Splatoon 2-t, Mario Kartot, Breath of the Wildot. Kb. minden ami az elején kijött azzal én már játszottam Wii U-n.
Ez persze most is igaz, semmi sürgető nincs benne, valószínűleg évekig ellennék a Switch1-gyel. De jólesik, hogy mostmár megtehetem, hogy megjelenés napján meglegyen az új konzol, és ezáltal meglegyen a Nintendo fan érzés. (Utoljára Nintendo 3DS-em volt megjelenés napján, de azt még szüleim fizették)
Mario Kartot én sem nagyon játszom egyedül, csak azért rendeltem a bundlet, mert a 3 4 év alatti lányaim pár év múlva belenőnek úgyis, akkor már miért ne vegyem meg olcsóbban most. -
bmatehun
kezdő
Úgy néz ki jött még egy update
-
ldave
félisten
válasz
Farkassacred #4591 üzenetére
Konzolt még nem, de korai WoW kiegészítőket (Burning Crusade, Lich King) és Diablo 3-at vettem át haveri körrel éjféli nyitáson. Jó élmény volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest