-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gainwardgs
veterán
"Mea culpa"
nem figyeltem hogy mondja a csávó, hogy "degrees Fahrenheit" szóval Fahrenheit
Akkor kb 33 Celsius fok a legmelegebb pontaz egész jó
Amúgy innen 11:45 [link] csávó végén le is ragasztja a hűtő nyílást, aztán meglepő módon nem maga a switch kapcsol ki, hanem a dock adja fel -
Crvsh3R
senior tag
Az itteni aksis tapasztalatok alapján elkezdtem a Redditen kutakodni, hogy másoknak mi a tapasztalata a merüléssel kapcsolatban. Voltak olyanok, akik szintén gyorsabb merülésre panaszkodtak, mint ami a hivatalos specifikációban meg van adva, viszont linkelték válaszban, hogy a Switch 1 esetén is állítólag ez volt megjelenéskor, de egy akksi kalibrálás (teljes lemerítés majd teljes feltöltés) megoldotta mindenkinél a problémát.
Nem hinném, hogy ekkorát mertek volna lódítani a hivatalos specsben, szerintem nem lesz gond az akksi időkkel. -
Rage47
veterán
egesz jo a graf
-
peternac
tag
bestbyte-tos rendeléssel ki hogy áll? van még valak rajtam kívül, aki várja?
június 4-én (későn, tudom) rendeltem online gls automatába, utánvéttel
június 5-én reggel készítettek róla számlát (fizetési határidő júni 10), azóta a bestbyte oldalon nincs ott a megendelésem a megrendelések alatt
nem hívtak még, nem küldtek emailt, semmi
amúgy az Allé felé mentem már 5-én délelőtt, hogy veszek egyet offline a bestbyte-ban (akkor elvileg volt még bőven), de közben jött email a számlával, ezért mégsem mentem (gondoltam naívan aznap megérkezik...)
na mindegy, kibírjuk azt a pár napot, ha már így alakult -
válasz
Crvsh3R #5490 üzenetére
Egyébként, ahogy így a topikba írtad korábban, éppen hol jár csomagod, szóról szóra én is írhattam volna, minden ugyanúgy volt nálam is.
+ Én is nem rég kaptam értesítést szintén dél, dél előtt várható.
Attól "megijedtem" tegnap, hogy a tracking alapján 06.10-re volt várható a csomag. Nem is az lett volna a probléma, hogy később kapom meg, csak a héten kb mindennap itthon voltam, kedden meg senki nem tudta volna átvenni.
-
válasz
gainwardgs #5479 üzenetére
ez honnan? kicsit túlzónak tűnik, ott már olvad a gép...
-
Crvsh3R
senior tag
Na, jött az értesítés, ma dél körül hozza a DPD az ír Nintendo Shop-os rendelést. Eddig nem voltam izgatott, de most már engem is elkapott.
Kíváncsi leszek mi lesz benne még esetlegesen előrendelői ajándékként (mert hát azért csak lesz az is). -
kcsa
veterán
válasz
tomee007007 #5488 üzenetére
Az enyém már visszament szerintem, az átvehető (lesz?)
-
Norb79
őstag
Én is azt szerettem volna, de az első 3,2 másodpercben nem ismerték fel egymást az s1 meg az s2, és ott fogyott el a türelmem, szóval beléptem, mkw kártya bele és go.
Aztán még a “kalaposmárióra” is ránéztem (M odyssey), és alvás.
Napközben meg letöltötte amit kell. Digitálisból mindent (5 játék? Vagy 6?), a 70-80 kártyásból meg a 90%át telepítettem és maradt 20 giga helyem. A kieső játékok a már (akár többször is) végigtolt jrpg-k és az assassin creedek (amik szintén többször, több platformon is lementek).Az s2 után már nem bírom kézbe venni az oledet, hétvégén factory reset neki és irány az apró.
-
kcsa
veterán
Sziasztok, láttam a topikban bőven volt alzás előrendelő, én egy kicsit megszívatva érzem magam általuk: első napon 227k-ért előrendeltem, mire tegnap az alzaboxba ért már 230k lett, nem elegáns. Úgyhogy felpumpáltam magam és elmentem Müllerbe, vettem egyet 220k-ért, pukkadjanak meg
-
playmore
tag
válasz
rumkola #5473 üzenetére
Amiket felsoroltál azok ha jól tudom pont mind fizetős frissítést igényelnek.
Van egy (kis) marék játék amihez ingyenes a frissítés, a legtöbbhöz meg nincs is. Viszont amit a Nintendo végtelen bölcsességében úgy ítélt meg, hogy eladható az egy kb 10 dollár / euró díj ellenében frissíthető a játék menüből (pl Zeldák). Illetve vannak olyan játékok ahol kapsz némi plusz tartalmát is (pl Kirby, Jamboree), ott még tízest KELL leszurkolni ha szeretnéd a frissítést.
A "Nintendo Switch 2 Edition" újra kiadott játékok mind ilyen fizetősek frissítésre Switch 1ről. Természetesen megveheted az újat is egybe ami full eredeti ár plusz az upgrade ára -
playmore
tag
válasz
Kazuma989 #5464 üzenetére
Ha nem maxolod ki az üzemidőt, vagyis nincs töltési lehetőség / kedv akkor meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Hogy mennyivel azon folyton megy a vita, mert sok mástól is függ. Folytonos dokkolt használatban csak előnye van, illetve ha amúgy is van táp a közelben akkor max gyakoribb kellemetlenség a töltés. Tudtommal a gép támogatja az átfolyó áramot tehát ha handheldben folyton be van dugva akkor is jobb mert nem használja az akksit.
-
taki01
őstag
-
gainwardgs
veterán
-
ribizly
veterán
System transfer után kötelező a factory reset a switch-re?
-
pzstm
titán
válasz
nightmare13 #5472 üzenetére
nah ez marha érdekes, mert én system transfert csináltam, meglepően gyors volt és a végén az OLED switchemet nem pucolta le, nekem kellett mert megy eladásra
-
kzkz
őstag
válasz
nightmare13 #5475 üzenetére
Én system tranfserrel csináltam, és így átvitte a virtuális kártyákat. Nem is tudtam, hogy vannak ilyenjeim
-
-
rumkola
nagyúr
Üdv!
Nem követem a híreket. Zeldák, Mariok, Donkey, Kirby mindenféle hókuszpókusz és plusz költség nélkül fut ezen 60fps-el handheldben? -
nightmare13
őstag
Ha kellenek a mentések, egyéb adat, akkor van értelme, de azzal kipucolja a Switchet. Ugyanez igaz a fiók nélküli felhasználókra a gépen, azokat is rakja át a Switch 2-re.
Az is elég, ha csak simán belépsz, de a "virtuális kártyákhoz" párosítani kell a régi géppel, és akkor lehet ide-oda pakolgatni azokat. -
pzstm
titán
1ora 20 percet jatszottam handheldben. MKW, Totk es Mario Rabbids Spark resze. 29%ot merult igy. Ez olyan 4 oras uzemidot tartogat igy kb, ani egeszen realis szerintem
-
tomee007007
addikt
Én egyelőre kivárok, hogy legyen 1 TB-os (külföldön már lehet kapni Lexart) , addig meg elleszek az alap tárhellyel, és használom az Oledet párhuzamosan, abban van 1 terrás microsd, azon elférek....bár jó lenne ha már ezzel kellene foglalkoznom, úgy néz ki, baromira nem küldi ma sem az alza a gépet
-
Peaceliker
addikt
-
Rent
senior tag
Vetettek mar memoriakartyat? Nem latok sehol, csak 256GB-osat.
-
Kazuma989
tag
Érdemes bekapcsolni azt a funkciót ami 90 százalék körülire tölti a konzolt?
-
playmore
tag
válasz
bmakszim #5458 üzenetére
Most dobott fel a Digitalfoundry (neves tesztelő csatorna) egy előzetes miszerint igen, handheld Switch 1 az handheld Switch 2. Viszont úgy tűnik max felbontás/fpsel futnak a nem patchelt játékok. Erről a "Switch 1 játékok dokkolt módja futhatna Switch 2 handhelden" már volt régebben is szó hiszen nagyon megdobná a kinézetét a régi játékoknak az új gépen, főleg úgy, hogy reálisan nézve a legtöbb cucc úgysem fog patchet kapni. Reálisan nézve viszont ez túl sokba kerülne a Nintendonak tehát nem sok esélye van, főleg ha elve nem így indult náluk a kompatibilitás...
Érdekesség viszont, hogy valaki említette egy bug miatt a Hyrule Warriors első része 1080p 60fps dokkolt teljesítménnyel fut Switch 2 handheld módban. -
Bogdán Máté
csendes tag
válasz
Csigavair #5453 üzenetére
Gondolom az a koncepció, hogy dokkolva felesleges, mert a tv-k manapság a legtöbb háztartásban okos tv-k, akkor meg minek. On the go úgysem lehetne nézni őket, mert 4g vagy 5g nincs a gépben. Máshol wifin lenne persze létjogosultságuk, de mindenki zsebében ott az okostelefon, amire úgyis van minden streaming szolgáltatónak appja. Ez a 3. léc rezeg, az első kettő talán valid.
-
grosy
senior tag
Ti nem találjátok túl puhának, jobban leírni nem tudom, túl lazának a Joycon 2 analóg karjait? De lehet, hogy elszoktam tőle, mert a Switch 1-nél is csak pro kontrollert használtam.
-
bmakszim
őstag
Handheld módban a nem patchelt switch 1 játékok handheld verziói futnak? Csak mert talán a hardver elbírná a dockolt változatokat is. Legalább felbontásban előrelépés lenne ameddig a fejlesztő ki nem ad egy frissítést. Ha kiad egyáltalán, ugye...
-
Rony949
őstag
válasz
Sirandrish #5444 üzenetére
A CD-I részekből sem?
[link]
-
draco31
veterán
Jerry megkínozta ezt is, fura, hogy felmennek fordítva is a joycon-ok.
Az a fólia felrakó cucc az tetszik. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #5439 üzenetére
Ha nem kapcsolod be akkor se merül.
-
válasz
Sirandrish #5446 üzenetére
Már megmentettek
Nagyon sokszor!
-
lazac_
tag
Virtual Game Card: Nintinek ezt is sikerült túlhúznia... Egy acc, 2 switch, lehet ide-oda pakolni ugye az elektronikus licenszelt játékokat, de b.zmeg hogy a youtube klienst is át kell küldeni, hogy működjön vagy itt, vagy ott...
(különben is , ha wii-re volt netflix, erre ménincs)
-
Rent
senior tag
valahol láttok itthon microsd express kártyát min. 512-est?
-
Crus
őstag
válasz
Sirandrish #5446 üzenetére
-
válasz
Sirandrish #5444 üzenetére
Köszi!
-
válasz
Sirandrish #5432 üzenetére
Láthatóan sokkal szebb, de ez nekem nem adja el a gépet. K.rva jó játék a botw, meg a totk, de miután beleraktam a 100+ órákat nekem abból elég volt
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Jinx L. Joke #5441 üzenetére
Lehet használtan venné..
-
pzstm
titán
válasz
Sidorovich #5437 üzenetére
Akksiidot tudtuk elore…38-40 perc MKV 13-15%ot meritett most
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Sidorovich #5437 üzenetére
Dokkoloba nem merül
-
ldave
félisten
Nálam is itt a gép, de most már csak holnap kapcsolom be. A system transfernek van értelme, vagy elég ha az új gépen belépek a fiókommal és beállítom elsődlegesnek?
-
Sidorovich
senior tag
Én nem rendeltem elő, júliusban terveztem megvenni, de most megláttam, hogy Alzánál van készleten és nem bírtam magammal. Szombatra ígérik az Alza Box-ba, kíváncsi leszek.
Eddig mik az első benyomások? Ahogy olvastam, az akksi idő nem valami acélos.
-
Csigavair
tag
Sziasztok! Van egy MK bundle foglalásom (220k nem 230 mint máshol) a Bajai Müllerben. Ha valakit esetleg érdekelne akkor pm.
-
Rony949
őstag
Már ne haragudj, de már hónapokkal ezelőtt tudtuk hogy mit fogunk kapni megjelenéskor. Tényleg, most mire számítottál? Hogy hirtelen bejelentenek egy Mario Odyssey folytatást, meg egy új Kid Icarus játékot?
#5432 Sirandrish
Direkt elindítottam az S1 verziót a gépen, mentem vele pár percet, borzasztó volt, szerintem még a Switch 1-en is jobban fut, itt S2-n valahogy nagyon fura volt. Aztán letöltöttem az S2 verziót és wow...ég és föld. -
Sirandrish
Topikgazda
BotW S1 vs S2
Elég meggyőző...már a futáson lehet látni hogy mennyivel folyamatosabb (direkt nem smuszt írtam)..
-
pzstm
titán
MKW-val eddig nem jatszhattal, Juliusban jon DK Bananza meg a party jatek a kiegeszitojevel, Augusztusban Kirba and the forgotten land enganced +DLC, utana meg van uj Pokemon es vadonatuj Metroid.
iden ezen felul erkezik meg egy Kirby Airriders Sakurai mestertol, es vagy iden vagy jovo ev legelejen az uj Hyrule warriors is befut. Csak amit eddig tudunk a 3rd partykon kivul.
jah es Expansion passal ott a gamecube
apropo 3rd party…. Fast Fusiont megvette valaki?
-
jcrk
tag
Most, hogy kb. 2 órát beletettem a MKW-be és a Botw-ba, így kicsit csalódott vagyok. Szépnek szép, de most tényleg kb ugyanazokkal a játékokkal fogok játszani, mint az előző switch premierjekor? Nem tudom mi adta el nekem a gépet (talán csak a hype) de most úgy érzem ráértem volna megvenni akár hónapokkal később is amikor már van rá több játék :/
-
Rage47
veterán
Nyár nem tesz jót a konzolnak. Botw közben végig aktívan használja a ventit, érezni, hogy felül tolja a meleg levegőt, és lehet beképzelem, de még rezeg is a konzol a ventitől
Egyébként ez tényleg egy Switch 2, nem több, nem kell annyira hasra esni. Az előző konzolt erősítették minden téren. Kijelző nekem megfelel, de az OLED verzió majd tuti vétel lesz. -
Jinx L. Joke
csendes tag
Ha már itt többször szóba jött a családi account dolog. A játékok megosztása hogy működik családon belül?
Ha valakinek megvan véletlenül (ebben a virtuális családban) egy olyan játék amit szeretnék játszani, azt megoszthatja velem 14 napig? Követtem itt a híreket, de ez nem volt teljesen tiszta. Vagy ehhez kell az, hogy fizikailag is egy helyen legyen a két Switch? -
válasz
Sirandrish #5423 üzenetére
Nem gondolták, hogy évtizedekig rajongunk a kütyüjeikért
Igazából az utánad (nekem meg bőven utánam) következő generációkat akarják meghódítani, akik nem ismerik (mi meg a mellékelt ábra szerint úgyis megvesszük)
-
bbmt
senior tag
válasz
tomee007007 #5421 üzenetére
Hát, kíváncsi vagyok, tényleg tetszett a LeGo kijelzője, pedig nagy Oled párti vagyok.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah végre a szuper netemmel is lejött az MKW, meg uppoltam a 2 Zeldát. Gyors le is nyomtam 5 kupát az MK-ban.
Imádom ahogy minden korábbi részt, tényleg tetszik, viszont a 8hoz képest én nem látom a nagy előrelépést, kb semmilyen téren. Ha azt vesszük hogy a 8 majdnem 10 évvel ezelőtt jelent meg, akkor meg még visszalépés is.
Ettől függetlenül örök partycucc, és minden Switch tulajnak a polcon a helye, de azért kicsit jobban is megerőltethette volna magát a Nintendo, főleg hogy ezzel (is) árulják a gépet -
tomee007007
addikt
Olyan nincs hogy túl van szaturálva
144 Hz-es, nyilván smooth a megjelenítés, csak a Windows meg a kereszt-frissítések ne keserítenék meg néha a játékot..ezért is használom mellette a SW Oledet, mert azt csak elindítom és kész, illetve remélem már holnaptól a 2-t
Kitalálom majd hogy tudom mindhárom készüléken ugyan azt a képet megjeleníteni, majd screenshotolok egyet...de lehet bevadulok és mellé rakom még a régi V2-t is -
pzstm
titán
válasz
tomee007007 #5413 üzenetére
Legion picit szerintem mar tul is van szaturalva.
amugy az mar 120Hz-es panel? Nem ismerem annyira -
Bad Pritt
félisten
válasz
tomee007007 #5413 üzenetére
Annál sokkal-sokkal jobb. Kíváncsi leszek, élőben milyen a Legion Go mellett, szerintem talán ahhoz lehet legközelebb színtelítettségben.
-
tomee007007
addikt
válasz
Bad Pritt #5408 üzenetére
Ha remélhetőleg megjön holnap a SW2-m, majd lövök egy fotót a Legion mellett, annak szerintem nagyon szép a kijelzője, vibrálóak a színek, éles, és a fekete majdnem fekete. De akkor ezek szerint ne számítsak Legion-hoz mérhető LCD panelre....kíváncsi leszek, de ha olyan szintet hoz a kijelző mint a sima V2, mérgemben lehet vissza is küldöm
-
nightmare13
őstag
válasz
nightmare13 #5390 üzenetére
Köszi!
Egyelőre úgy néz ki, megvagyunk, van két tartalék tag, ha esetleg változik a helyzet, jelzem. -
Bad Pritt
félisten
Jó kérdés, a Legion Go kijelzője egy teljesen más színteret használ, sokkal szaturáltabb színekkel, ráadásul fizikailag és felbontás szempontjából is böszme nagy, ezért tűnhet nagyon jónak. Szerintem a Switch 2 kijelzője nem olyan látványos, viszont a Nintinél észnél voltak és ha már visszaváltottak LCD-re legalább a wide gamut színteret használják sRGB helyett, ami mindenképp jó döntés a színes-szagos játékaikhoz.
-
Bogdán Máté
csendes tag
Alza előrendelés, délelőtt fél10kor már a boxban volt. Rohadt lassan telt el a mai munkanap 🤣 Set up este. -
válasz
ooooobi #5397 üzenetére
Magyar Nintendós csoportban a Facebookon az elmúlt pár évben
Nem azt mondja, hogy vér szerint a rokonod legyen... Az ellenkező irányból közelíti meg, ne az legyen, hogy össze vissza csatlakoznak be az emberek olyan szinten, hogy például már máshol voltak családban.
Ehhez kapcsolódó:
A Nintendo rendelkezik egy családi csoport funkcióval a Nintendo Switch Online szolgáltatáshoz, beleértve a Expansion packot is, amely lehetővé teszi, hogy több tag egyetlen előfizetéssel hozzáférjen a szolgáltatáshoz. Ha egy családtag Nintendo-fiókját letiltják, az hatással lehet a családi csoportra, különösen akkor, ha a letiltott fiók az elsődleges fióktulajdonos.Ezenkívül a Nintendo korlátozásokat vezetett be a családi csoportokhoz való gyakori csatlakozásra és az azokból való kilépésre vonatkozóan a visszaélések megelőzése érdekében.Akkor is kikap a csoport ha egy olyan családtag jön aki épp egy másik családból lépett ki. Ilyenkor mindenkit lekorlátoznak, hogy új családba menjen.
Oké elismerem, ritka eset, hogy megráncigálnak egy családot de szerintem jobb félni mint megijedni és nem éri meg azt a pár ezres spórolást, hogy bármilyen /akár/kis szankciót kapjon a fiókom. Persze van olyan account amin van 1-2 ingyenes játék és kész. Az engem se érdekelne igazán. Viszont úgy, hogy van rajta 90-100 játék és az ezekhez tartozó mentés, hát úgy már nem tudnám ajánlani senkinek aki hasonló paraméterekkel bír
-
nightmare13
őstag
válasz
ooooobi #5397 üzenetére
Szerintem ebből:
Any services or features shared among your family group may be restricted in whole or in part if any member of your family group is found to have breached the terms of the Nintendo Account Agreement.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Villanyszerelés
- Trollok komolyan
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- ASUS routerek
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged