- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Scarletiel #6519 üzenetére
Volt már Special, Legendary, Anniversary Edition, Ultimate még nem volt!!
-
válasz
Scarletiel #6475 üzenetére
Régebben volt valami PH! kupa, talán a S1 ÖF-ban van, nem hiszem, hogy élne.
-
pzstm
titán
válasz
Scarletiel #6479 üzenetére
Siman. Vagy appbol is felvehetsz. Osszefoglaloban benne vagyok
-
pzstm
titán
válasz
Scarletiel #6475 üzenetére
Nem szokott de szivesen benaznek
-
Delirious
tag
válasz
Scarletiel #6466 üzenetére
Természetesen akinek eddig pozitív tapasztalatai voltak az olcsó fóliák minőségével és a felhelyezésével kapcsolatban, annál érthető, hogy nem vesz drágábbat. Aki viszont nem elég ügyes, annak érdemes többet fizetni a felhelyezésért és esetlegesen a minőség garanciáért.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6443 üzenetére
Azt majd az idő megmondja
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6440 üzenetére
Nah de ha fél éve rendeled meg, akkor már ideért volna
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6438 üzenetére
Korábban is mondtam már...nagy hiba hogy nem volt fólia már 2024 karácsonykor
-
válasz
Scarletiel #6427 üzenetére
Azt, hogy mitől mérgesek az emberek azt nem tudom, mert gyakorlatilag már mindenre ugranak mostanság, tehát fene sem tudja éppen mi frusztrálja őket
De igen, aki Zeldázni akar biztos nem Playstationt vagy Xboxot vesz, de mivel az csak 1db játék, így nagy valószínűséggel máshol is körbe néznek, és ahol nagyobb a választék és lehetőség általában azt választják...de mindegy, mert erről külön topikot lehetne nyitni
-
válasz
Scarletiel #6419 üzenetére
Van amivel egyetértek, de azért nem ennyire fekete vagy fehér minden😅 Az emberek , főleg most a magyar piacról beszélek, nagyon ár érzékenyek lettek az utóbbi időben (nem véletlenül) és amikor mondjuk egy három gyermekes apuka felmegy mondjuk itt a hardverapróra, hogy vegyen a gyerkőcöknek használtan valami gépet, hogy elbohóckodjanak valamivel, és azt látja, hogy egy Ps5 gépet már 110-120K-ért tud venni, mindeközben az új S2 pedig 200K+ nem beszélve a játék árakról, ahol utóbbinál 35-40K, és a kék oldalon pedig előfizet 1db játék áráért a PS+ szolgáltatásra és kánaán van, azért ez elgondolkodtató minden képpen, és nem csak neki
Írhatnám akár az Xboxot is, csak ott most elszabadultak az árak, hogy itthon nem lehet hivatalosan kapni, de még így is jobb alternatíva az is...
-
Elderath
addikt
válasz
Scarletiel #6408 üzenetére
Vicces amikor a nintendot még mindig gyerekkonzolnak emlegetik meg a játékaikat is aztán a realitás az hogy 40 éves boomerek játszanak vele, mint mi
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Scarletiel #6408 üzenetére
Sokaknak fáj (nekem is amúgy), hogy nincs igazán beetetési időszak ennél a konzolnál. Én azt látom, hogy amiért ekézve volt és van a mai napig a másik két konzolgyártó, azt a Ninti maxra csavarta: vannak ingyenes meg fizetős upgrade-ek, öt éves CP2077, négy éves Hitman, két éves Street Fighter, Bravely Default remaszter, Hogwarts Legacy remaszter, tíz éves Yakuza remaszter, fizetős Welcome Tour, ami ráadásul nem is olyan jó. Ami friss és érdemleges játék az a MKW, Fast Fusion, Civ VII meg mondjuk a Split Fiction, a GameCube classic katalógus jelenleg három játék, abból is szvsz. a Wind Waker ér valamit.
Ennyit a PS5 és Xbox is kiszenvedett magából launchkor (többet is őszintén szólva), de ami fontosabb, hogy rendesen beetették a játékosokat: képzeljük már el, hogy a MKW-hoz járna mondjuk a MK8 Deluxe, ami egy tíz éves Wii U játék remasztere tulajdonképp. Elég hihetetlen így Nintendós szemmel mindenki számára. A Sony anno a drágább Miles Moraleshez hozzácsapta az akkor két éves Spider-Man PS5 változatát, olcsóbban, mint amennyiért upgrade-elni tudtad volna. Astro's Playroom előtelepítve ingyen minden konzolon és három évig (!) járt az alap előfizetésükhöz 20 top tier PS4 játék. És manapság ez egy gyenge launchként van elkönyvelve.
Szóval szerintem van egy disszonancia a játékosokban, mert a konzol maga jó, jókat lehet rajta játszani, végre nagyjából minden úgy fut, ahogy minimum elvárható, de közben ez az egész Switch 2 inkább emlékeztet a PS5 Pro indulására, mint egy új konzoléra. -
bmatehun
kezdő
válasz
Scarletiel #6387 üzenetére
Szerintem ezek közül semelyik sem megy a third party controllereken, mivel a C gomb egy teljesen új cucc, max a nintendo rendszeren belül ha feláldozol egy másik gombot.
A wake uphoz azt tudom javasolni hogy várj. -
bmatehun
kezdő
válasz
Scarletiel #6381 üzenetére
Hát nem tudom hogy firmware frissítés előtt ment e, de nem nehéz a firmware update, mert csak app letöltöd és rácsatlakozol (valahogy appal rácsatlakozni egyszerűbb mint gépre, máshol ez fordítva van lol), de ha szeretnéd downgradelem és kipróbálom
-
bmatehun
kezdő
válasz
Scarletiel #6376 üzenetére
Mobapadet ajánlom, ha érdekel a HD Rumble (nekem a Mobapad N1 HD van, ami nem mechanikus gombokkal felszerelt, de nekem megfelel), azon kívül ugye az 8bitdo: https://www.8bitdo.com/
-
peternac
tag
válasz
elvileg ez az alis official 8bitdo store (google-lel kerestem rá én is): https://8bitdo.aliexpress.com/
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Alzán van 8bitdo sokféle.
-
válasz
Scarletiel #6348 üzenetére
Grat, jó játékot
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6348 üzenetére
Üdv a klubban, és jó játékot hozzá
-
bmatehun
kezdő
válasz
Scarletiel #6307 üzenetére
Nintendo hivatalos oldala leírja hogy nem lesz tőle probléma, hiába van teljesen feltöltve az aksi/hagyod éjszaka végig.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6307 üzenetére
Ha dockolva használod akkor maxon van folyamatosan az akku.
-
bmatehun
kezdő
válasz
Scarletiel #6305 üzenetére
Dockolva tölt, de lassan, de ettől úgymond nem kell félni, hogy lemerül a konzol, mivel az alaplap közvetlen kapja az áramot és nem aksin keresztül (ha jól értettem pár reviewt, valaki erősítse meg). Ha handheld módba töltöd, akkor egész gyorsan tölti.
Handheld (sleep és használat közben ugyan olyan gyorsnak érződik) > sleep dockban > dockban használat közben <-- eddigi tapasztalatok alapján
-
tomee007007
addikt
válasz
Scarletiel #6300 üzenetére
BT-on semmi gond nincs, késés sem szignifikáns. Most pont a Nova 5X-et próbálgatom a Witcher 3-al, és nagyon jó a BT hangminőség, érezhetően részletesebb a hang mind Oled-en ugyan ezzel a fejessel ugyan ebben a játekban. Mondjuk a Steelseries-eknél mindig jó volt a BT hang kezelése.
-
Elderath
addikt
válasz
Scarletiel #6300 üzenetére
Jó. Tegnap írtam hogy késett, de ma újracsatlakoztattam és már jó. Nincs késés és nagyon jól szól
-
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz
Scarletiel #6242 üzenetére
Igazából családi csoporttal ez lemegy kb 3500Ftra egy évre, az Expansion Pass verzióval, szóval annyira nem nagy befektetés.
-
Elderath
addikt
válasz
Scarletiel #6240 üzenetére
80 eurós árak mellett 40 eurós évi előfizetést nem neveznék azért mélyvíznek
-
pzstm
titán
válasz
Scarletiel #6235 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
Scarletiel #6219 üzenetére
Airpods pro 1st gen es hibatlan
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
Scarletiel #6221 üzenetére
Szerintem nem a fülesek hibája. Nekem is Buds 6 Pro van. Switch 1-en késik, Pico4 VR-ral késik, Steam Deck-kel és PC-n meg tökéletes.
-
vonSux
őstag
válasz
Nálam steelseries 7x nova-val hiba nélkül működik.
-
Rage47
veterán
válasz
airpods pro 2-vel jo
-
Elderath
addikt
válasz
Én ma próbáltam először. Steelseries 5. Minden más eszközön tökéletes, itt késik a hang...
-
Crus
őstag
válasz
Scarletiel #6198 üzenetére
Szerintem ezen lehet javítani sokat, nekem is volt ilyen korszakom, de szerencsére egész visszafogottan. Azért az emberi élet elég rövid és már bocsánat a Zelda fanoktól, de a 89. korok seedet összegyűjteni, háááát ok, ha szórakoztat csinálja, de attól tartok nem szórakoztatja, mert ez már ilyen autoplay grind szerűség.
A Botw meg a Totk sajnos kötelező
(Ellenben nem kell benne kényszeresen mindent is megcsinálni... persze egy ideig jó, ha a karid tudod fejleszteni, de idővel, amikor már könnyű dolgod van, el kell engedni.)
-
g@bo
nagyúr
válasz
Scarletiel #6161 üzenetére
felraktam a gyári tokhoz kapott műanyag fóliát, hát, bubi mentes, pro, de nem ragad tökéletesen (szélek), ez nem lesz örök életű mint az oleden az üveg..
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6094 üzenetére
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Scarletiel #6004 üzenetére
Nekem kifejezetten bejön, hogy nincs extra felesleges csomagolás.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6004 üzenetére
En nem azt mondtam hogy nem szabad onnan vásárolni, csak hogy én vigyaznék a kibontott termékekkel
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6002 üzenetére
Egyszer rendeltem az Alzától egy "kibontott" terméket. Állítólag nem volt eladva csak kiállítási darab volt...egy powerbank.
Az egy dolog hogy 2 mm-es por fedte az egészet, biztosan nem volt idejük 2 másodperc alatt letörölni, de a kijelzőt fedő fekete műanyag rész a konkrétan le volt pattanva a feléről. Tehát 6 kis fogacskából csak 3 tartotta. FIX hogy leejtették..és ami mégnagyobb poén hogy egyetlen egy apró nyomástól visszapattant a helyére..
Ennyire igénytelenek a bontott termkékekkel..
Egyébként letöröltem, kipróbáltam, hibátlanül működött, de hogy ennyira leszarják, az a pofátlanság teteje szerintem.. -
pzstm
titán
válasz
Scarletiel #5947 üzenetére
Ir nintendo, EU-n belul, ingyenes szallitas es zero vam
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Olcsóbb mint itthon
-
válasz
Eu-n belül nincs vám...
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Én az ír Nintendo Shopból rendeltem. Az MKW Bundle átszámítva 205k volt, semmilyen plusz költség nem volt rajta (EU-n belül nem fizetsz vámot, áfát tartalmazza, ingyenes szállítás).
-
Rage47
veterán
válasz
Scarletiel #5943 üzenetére
Nintendo oldaláról is szállítanak ide, az is egy opció.
-
válasz
Scarletiel #5943 üzenetére
Alzát nem szabad komolyan venni, naponta változtatják az árakat, vicc kategória...
-
Bogdán Máté
csendes tag
válasz
Scarletiel #5935 üzenetére
Ahogy nézem Árukeresőn, nagyon gyorsan rá fog jönni az Alza, hogy nem volt jó ötlet, mindenki 230-240 környékén adja a bundle-t
-
Bogdán Máté
csendes tag
válasz
Scarletiel #5935 üzenetére
Emag, Alza mindig ilyen volt, a többi kisebb meg nyilván felbátorodik majd ezen és követi őket
Viszont velük szemben legalább a beszállító (a lánc végén pedig maga a gyártó) fel tud lépni, nekik mondhatja azt h ha nem közelítenek az ajánlott fogyasztói árhoz, akkor következménye lesz... Meg persze a kereslet is rájuk piríthat, ha a vásárlók azt mondják h ennyiért, innen nem veszem meg. Mondjuk ettől még az ilyen bepróbálkozások biztosan nem használnak a megítélésüknek. Szomorú, hogy ilyen telhetetlenek (nem tudom a 230e áron milyen marginja marad a kiskereskedőnek, az is lehet h ki van "centizve" és nem éri meg nekik annyiért adni) -
playmore
tag
válasz
Scarletiel #5859 üzenetére
256GB az kb 3 AAA modern játék... szerintem akkor már várd meg amíg az 1TB+ lejön egy kicsit emberibb árba. Legalább is egyelőre szerintem annak több értelme van mert hiába dupláznád meg a helyet, arányában nem lennél annyira sokkal előrébb.
-
playmore
tag
válasz
Scarletiel #5857 üzenetére
Mindenképp lenne hozzá Nintendo Online előfizetés. Így ha megveszem a Zeldákat akkor ingyenes az upgrade ha jól tudom. De ez csak addig elérhető amíg megy a tagság vagy utána is menni fog az upgradelt módban?
Amíg él az előfizu addig. Viszont jobb ha tudod az online előfizetésből két kategória van. Az egyik a sima Nintendo Switch Online, a másik a Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Az utóbbi a drágább és abban vannak bizonyos kiegészítők mint a Zelda upgrade és a régi konzolok emulátorai pár játékkal.
Ha jól tudom a tesco gazdaságos Nintendo Discord az csak egy ideig lesz ingyenes utána fizetős, de ha jól hallottam akkor az is megy Nintendo online tagság mellett?
A chat egy darabig ingyenes lesz, de utána bármelyik Nintendo Switch Online előfizetés kell hozzá. Röviden: előfizetős lesz a C gomb -
Balazs_
senior tag
válasz
Scarletiel #5857 üzenetére
Nono, ~25-30eFt a 256-os kártya.
-
playmore
tag
válasz
Scarletiel #5805 üzenetére
Xenoblade Chronicles 2-3 és Pokemon Violet digitálisan van meg, ha jól tudom úgy is menne Switch 2-n a dolog, de azért biztosra mennék.
A digitális játékaid ugyanúgy futnak, egy kevés játék van a Nintendo honlapján ami nem, de a döntő többség igen. A Xenoblade stabilabban is fut a Violet meg kap egy ingyenes frissítést amitől szinte új játék lesz (bocsánatkérés képpen mert akkora rakás sz* volt megjelenéskor).
MKW boundle-ben venném majd kövi hónapban ha még lesz, de ott csak letöltőkód van. Ez a része nem zavar, de több helyet foglal így mint kártyásan?
Mivel kártyás játékokat nem kell telepíteni ezért persze, hogy több helyet foglal. A Mario Kart Wold kb 20GB, a gépen alapból 232GB szabad hely van. Ha frissítések jönnek azok persze telepítendők kártyával is.
Olvastam, hogy a játékok méretei nem ilyen 40-50-100 gigásak, hanem a szokott 5-10GB/játék. Ezt, hogy tudják elérni, főleg, hogy nagyobb a felbontás meg textúra stb?
Ez az 5-10GB csak technikailag egyszerű vagy nagyon lebutított játékokra igaz. Amikor technikailag egyszerűről beszélek azt nem lenézésképpen mondom. A Switch 1 szimplán gyenge volt így vissza kellett fogni mindent amit kiadtak rá. Ettől még nézhettek ki ezek a játékok jól, de nem egy kategóriák voltak az AAA kínálattal máshol. Viszont ha megnézed azokat a PS4-PS5 szintű játékokat amiket a Switch 2 már tud futtatni akkor egyből az 60-70GBos sávban vagyunk és ez még csak a kezdő kínálat. A PS4 generációban szálltak el a méretek 100GB és afölé így nem fogok meglepődni ha hamaro ott találjuk magunkat Switch 2őn is. A Mario Kart World is 20GB pedig grafikai részletességben így is messze van még az átlagos open world PS4/XBO kínálattól. -
Bogdán Máté
csendes tag
válasz
Scarletiel #5805 üzenetére
Temun (és gondolom Alin, meg a többi kínai webáruházban is) 3-4000 Ft-tól van többféle, én ilyet vettem, dokkolható vele és a joy-conok leválaszthatóak:
-
Moby
veterán
válasz
Scarletiel #3671 üzenetére
Elvárhatod, csak nem fog megtörténni. A legjobb amit tehetsz, hogy nem switch2-t veszel, hanem egy steam decket. Vagy ami a legjobban szolgálja az igényeidet. És azért a pár játékért, ami jön erre a platformra, behúzol egy gépet a gen végén, lenyomod őket, és megszabadulsz tőle. Vagy arra sem. Én pl simán el tudom skippelni őket. Nem a játékok ára miatt (szerintem irracionálisan alacsonyak a játékárak ma, többnyire ez vezetett a géming jelen állapotához is), hanem amiatt, mert alig van olyan játékuk ami érdekel.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Scarletiel #3671 üzenetére
van switched? mert nincs itt semmi korlátozás, csak a nintendo játékai nem kapnak 30-40%-nál nagyobb akciót
tesslassan vért pisilnak egyesek,hogy megmagyarázzák (maguknak) miért nem vesznek
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Scarletiel #3643 üzenetére
nekem a switch1 is tökéletesen kielégítette az igényeimet, ami abból áll,hogy ha megnyomom a gombot akkor kapcsoljon be a gép,egy másik gombra induljon el a mariokart
ha az új tudja ugyanezt csak gyorsabban, egy szebb és jobb mariokarttal akkor ez is pipa -
rendzso
tag
válasz
Már többször láttam, hogy azt mondjátok egy gyenge és túlárazott konzol lesz. El tudja magyarázni valaki miért? Ha jól olvastam a teljesítményt handheld a steam deckhez mérik, hasonló lesz, ellenben dokkolva közelíti a rog allyt. Ez látszik árban is, ~172k, 209k, 250k. Ide pedig pluszban kapunk dokkolót, leszedheto kontrollert is, egy vékony design mellett. Nekem ezek alapján nem tűnik rossznak az árazása. Valamit rosszul láttam? ( Játék árakat most ne hozzuk bele )
-
Moby
veterán
válasz
Scarletiel #3646 üzenetére
Abban sok új ötlet nincs, hogy csinálják úgy, ahogy mindenki más. Amiről azt nem nagyon lehet tudni, hogy mennyire jó, csupán annyit, hogy mindenki úgy csinálja. Amiből eddig annyit láttunk az elmúlt pár évtizedben, hogy rajtuk kívül vagy mindenki kiszállt, vagy rebootolnia kell magát kb generációnként, vagy hamarabb, mert amit mindenki csinál, ami minden sarkon szembejön, azzal betelik a piac, legyen bármennyire jó, vagy hasznos, vagy profitábilis. Ők a stabilitásukat árazzák be, a genetikájukat. Amin nem hajlandóak csak pénzért változtani, márpedig ha elkezdenek menni a trendekkel, akkor szükségszerűen ez történik.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #3646 üzenetére
Ki számára jó az ötlet? Neki vagy a cégnek?
Ez a nem mindegy -
Moby
veterán
válasz
>hátha eljut a befektetők agyáig, hogy amit csinálnak nem jó
Egy 150 éve létező cégnek fogod elmagyarázni, hogy mennyire csinálják szarul?
ROFL -
morfondőr
addikt
válasz
Az a baj ezzel, hogy a saját platformján a Nintendo minden egyes eladott játékból 30% sápot levesz, ahogy a Steam és a Sony is. Ha az exkluzívok nem exkluzívok, akkor valóban az adott néhány játékból lehet több fogy, viszont ahogy írtad magából a konzolból kevesebb. És a kevesebb konzol kevesebb össz szoftvereladást fog hozni. Gondolj bele mennyi játékot adtak el az e-shopban és az utolsó €1-s vackon is 30 cent haszna volt a Nintendonak.
-
hadam98
senior tag
válasz
Scarletiel #3612 üzenetére
Nem fogja kiadni más platformra mert nem éri meg. Emulator? Nem tudom ki tűri, hogy lopják a termékeit. Az Xbox azért adja ki más platformra a játékait mert a saját termékük halott és csak a szolgáltatás létezik mint pénzszerzési lehetőség. A PS ez miatt el is kényelmesedett és mennek ők is lefelé a süllyesztőbe. Itt legalább el tudod adni jó áron a használt játékokat is. A Zelda ha már megvolt meg tudod venni rá a frissítést fillérekért, akinek meg nem volt Nintendo konzolja annak pedig megéri teljes áron is, hiába nem mostani játék. Ugyan ez igaz a third party címekre is és egyébként ezek valamennyivel olcsóbban mennek. Azt hiszed olcsóbb máshol? Nem jössz ki feltétlen olcsóbban. A fizetős “gomb” tényleg pofátlanság ebben igazad van, de jó funkció, eltemetni pedig nem kellene még nem próbálta ki senki. Azt mondják nagyobb távról is jól fog működni. Egyébként az elején még ingyenes lesz, majd NSO előfizetéshez kötik ami főleg a third-party játékok miatt sok embernek amúgy is lesz. Én is eladom az Xbox konzolom így kiváltja ez a másik előfizetésem. Az eShop olyan amilyen, nehéz kiszűrni mindent. A kijelző pedig nem OLED viszont jóval jobb mint az elődje. Valahol kell kompromisszumot kötni, így is valószínűleg veszteségesen fogják adni ezt a konzolt. Mindenkinek a saját döntése, de másnál csak rosszabb a helyzet, mert normális játékok sincsenek rá. Most raktak ki megint egy halom új videót mert volt lehetőség kipróbálni. Elég prémium a cucc
Lentebb az előrendelésre válaszolva még PlatinumShop-ból is érdemes előrendelni. -
Baltazár123
őstag
válasz
Scarletiel #3081 üzenetére
Én évekig a dél-afrikai Nintendo webshopban vásároltam. Eur fizetés volt egyébként Frankfurton keresztül. A régiót kellett csak átállítani. Nem minden, de nagy része a shopnak olcsóbb volt, nem is kicsit. Aztán az N rájött
de több évig tartott nekik rájönni, hogy miért ilyen népszerű az a shop. Van is régiós figyelő, de már nincs ennyire jó lehetőség. A lényeg, hogy nem ördögtől való még az N esetében sem a régiós megkülönböztetés.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #3090 üzenetére
"nem értem a Discord helyett lévő fizetős chat funkciót sem"
Ami nem mellesleg a megszólalásig hasonlít a Discordra -
ldave
félisten
válasz
Scarletiel #3081 üzenetére
EU-ban ha jó l tudom ilyet nem lehet. valamennyire egységes szinten kell lennie az áraknak. De lehet rosszul tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged