Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nikon DSLR topik
- Hobby elektronika
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adalbert1
üzenetére
Alzánál is lesz elvileg éjféli hepening (FB link alert)
Viszont a kommentek között írják, hogy az előrendelés nem vehető át, hanem " el lehet jönni éjfélkor a konzolért, és ha megkapja, nyugodtan lemondhatja az előrendelést. 😉"
"Légy az elsők között, akik megszerzik az új Nintendo SWITCH 2 konzolt a budapesti Alza bemutatótermünkben – és ráadás ajándékokat is hazavihetsz!
🍄 A helyszínen találkozhatsz az eredeti ruhás Marioval, és Alzák is ellátogat az eseményre!
* Egyedi lehetőség, hogy beszerezd a limitált NS2 Mario csomagot!
* Az első 50 vásárló ajándékcsomagot kap a Nintendótól.
* A sorban állás közben frissítőkkel várunk: energiaitalok, Berry Jones snackek és víz.
* Nintendo merchandise és Super Mario LEGO® 20% kedvezménnyel.
* Tombola és ajándék minden vásárlónak! 🎁
Figyelem: a konzolok száma korlátozott – érkezz időben! 💚
* az elérhető készlet kizárólag az éjféli eseményre lett fenntartva. 📦" -
Baltazár123
őstag
válasz
adalbert1
üzenetére
Azt is kell vagy lehet nézni, hogy évente mennyi új "játékos" fiatal lép be a piacra. Szerintem főleg ők a célpont a régi játékok eladásánál, azt nehezebben tudom elképzelni, hogy valaki sok év után szánja csak rá magát a játékra, de biztosan van ilyen is, csak kisebb számban.
Ezért lenne indokolt mondjuk 5 év után némileg csökkenteni a játék alapárát, de gyakorlatilag csak az infláció eszi és az N jellemzően nem nyúl a játék alap árához. Néha, ritkán vannak akciók. Egy csökkentett árral nyilván több játékost, régit de főleg az újakat meg lehetne szólítani még jobban.
Ezért is ilyen élénk a használtpiac. Nem tudom van-e olyan adat, hogy egy fizikai játék hány kézen megy keresztül átlagban. Nehéz megtippelni, de már vettem több olyan tok nélküli játékot, ami már sok embernél volt korábban és valahol elveszett a tok.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
Igazad van én alap járaton olvasásnál már a tabletre gondoltam, arra digitálisan megvenni, használtan venni stb, de tényleg ez is olyan, hogy több 10 ezreket is bele lehet ölni, akár egy kirándulásba is.
Pont gyűjtök kártyákat és legot is, szóval tudom miről beszélsz
Ha tucat számra jönnének a játékok, az átlagos cÍmek és azokért kérnének 80-90 eurot más lenne tényleg, de egy 1-2-3 havonta megjelenő exclusive 50+ órás játékért tényleg nem sok.playmore: Hidd el el fog múlni. Lehet a kezdő cÍmek lettek csak ennyire erősek, jön majd kisebb akciók is, de az is simán benne van hogy ennyi lesz egy játék. Soknak tünik tényleg, de ha minőségi, egyedi ilyen szintü játékok lesznek, akkor fogcsikargatva, de meg lehet barátkozni az árakkal.
-
Szabi®
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Megvették, attól az még nem validál semmit. Megvették a Sharknado 4-5 forgatókönyvét is . . . Ha meg divat lett 20 éves játékokat nyomni minden platformon "me csak" , akkor ahhoz nem kell új konzol. Azt megteheted a mostanin is, meg az előzőn is, meg az azelőttin is.
. -
markknight
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
A támadást inkább arra irányítanám, hogy látom magam előtt ahogy elkérik érte azt a fránya 20 ezer forintot. Az első hárommal kevesebb bajom lett volna ha nem ezt a remastert hanem az eredetiket adják ki, de ennél a játéknál már konkrétan arról beszélünk, hogy erősen kalóriacsökkentett az egész más platformokhoz képest. Ugyan a gépről még sokat nem tudunk, viszont nagy reményeket nem fűzök hozzá.
Régebben a GBA verziók sem voltak olcsók, sőt! De általában azok teljesen más játékokat takartak, elég csak pl a Revenge of the Sith-re gondolni. Az okés. Ez nekem már annyira nem. Az, hogy mosottas, rozoga, szaggató szoftvert adnak ki a bevétel miatt, azt szerintem soha nem is fogja bevenni a gyomrom, mégha olyan választás elé is vagyok állítva, hogy vagy ez vagy semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Sirandrish