-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazac_
tag
válasz
adalbert1 #6166 üzenetére
Behúztam én is a THPS1-2-t, bár időm nem lesz vele játszani, de gyermekként rongyosra toltam jómagam is, néha jó lesz nosztalgiázni.
S2-n indítottam, egész pofás, pörgettem 2 pályát a két részből, aztán gondoltam ránézek a tutorial szekcióra, na ott az ollie gyakorlásnál kimerevedett a kép, aztán bedobta ezt a hibát. Minecraftot láttam már crashelni, ez a második játék, ami produkálta, és az első a Switch kettőn.
BOTW: 16 óra játékkal (de a Zelda notes szerint már 26 halállal
) sehol sem vagyok, Hateno Village-be akartam eljutni Kakariko-ból, de rájöttem, hogy 4 élettel és fekete térképpel nem ott kellene még kalandoznom, vannak közelebb is életcélok...
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1 #5264 üzenetére
Amit nem értek, hogy amelyik játék nem kompatibilis, az miért nem? pl. a THPS 1-2-re írja az eshop, hogy nem kompatibilis Switch 2-vel, de az már nem derül ki, hogy miért.
Érdekes, az eshop azt írja, hogy unsupported, de ha letöltöm a korábban már megvásárolt verziót, az simán megyIgaz a PC-s C-V-B gombos irányításról a mai napig nem sikerült átszoknom kontrollerre, szerintem anno többszáz órát beleöltem a THPS 2-be billentyűzettel
-
válasz
adalbert1 #5831 üzenetére
Így van, nem is kell ezen annyit rugozni, mindenki azt választja ami jó neki és azon játszik 👍 Rengetegen lehúzták a Ps5Prot is, az is annak éri meg aki a lehető legtöbbet akarja kihozni a játékokból, de ott is adva van a sima Ps5 és az is jó mindenre is töredék áron, senkinek sem állnak a fejénél shotgunnal, hogy kötelező megvenni a Prot vagy itt az S2-t
-
lazac_
tag
válasz
adalbert1 #4529 üzenetére
Alzánál is lesz elvileg éjféli hepening (FB link alert)
Viszont a kommentek között írják, hogy az előrendelés nem vehető át, hanem " el lehet jönni éjfélkor a konzolért, és ha megkapja, nyugodtan lemondhatja az előrendelést. 😉"
"Légy az elsők között, akik megszerzik az új Nintendo SWITCH 2 konzolt a budapesti Alza bemutatótermünkben – és ráadás ajándékokat is hazavihetsz!
🍄 A helyszínen találkozhatsz az eredeti ruhás Marioval, és Alzák is ellátogat az eseményre!
* Egyedi lehetőség, hogy beszerezd a limitált NS2 Mario csomagot!
* Az első 50 vásárló ajándékcsomagot kap a Nintendótól.
* A sorban állás közben frissítőkkel várunk: energiaitalok, Berry Jones snackek és víz.
* Nintendo merchandise és Super Mario LEGO® 20% kedvezménnyel.
* Tombola és ajándék minden vásárlónak! 🎁
Figyelem: a konzolok száma korlátozott – érkezz időben! 💚
* az elérhető készlet kizárólag az éjféli eseményre lett fenntartva. 📦" -
Rage47
veterán
-
Baltazár123
őstag
válasz
adalbert1 #4175 üzenetére
Azt is kell vagy lehet nézni, hogy évente mennyi új "játékos" fiatal lép be a piacra. Szerintem főleg ők a célpont a régi játékok eladásánál, azt nehezebben tudom elképzelni, hogy valaki sok év után szánja csak rá magát a játékra, de biztosan van ilyen is, csak kisebb számban.
Ezért lenne indokolt mondjuk 5 év után némileg csökkenteni a játék alapárát, de gyakorlatilag csak az infláció eszi és az N jellemzően nem nyúl a játék alap árához. Néha, ritkán vannak akciók. Egy csökkentett árral nyilván több játékost, régit de főleg az újakat meg lehetne szólítani még jobban.
Ezért is ilyen élénk a használtpiac. Nem tudom van-e olyan adat, hogy egy fizikai játék hány kézen megy keresztül átlagban. Nehéz megtippelni, de már vettem több olyan tok nélküli játékot, ami már sok embernél volt korábban és valahol elveszett a tok.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
adalbert1 #2578 üzenetére
Igazad van én alap járaton olvasásnál már a tabletre gondoltam, arra digitálisan megvenni, használtan venni stb, de tényleg ez is olyan, hogy több 10 ezreket is bele lehet ölni, akár egy kirándulásba is.
Pont gyűjtök kártyákat és legot is, szóval tudom miről beszélsz
Ha tucat számra jönnének a játékok, az átlagos cÍmek és azokért kérnének 80-90 eurot más lenne tényleg, de egy 1-2-3 havonta megjelenő exclusive 50+ órás játékért tényleg nem sok.playmore: Hidd el el fog múlni. Lehet a kezdő cÍmek lettek csak ennyire erősek, jön majd kisebb akciók is, de az is simán benne van hogy ennyi lesz egy játék. Soknak tünik tényleg, de ha minőségi, egyedi ilyen szintü játékok lesznek, akkor fogcsikargatva, de meg lehet barátkozni az árakkal.
-
Szabi®
addikt
válasz
adalbert1 #2242 üzenetére
Megvették, attól az még nem validál semmit. Megvették a Sharknado 4-5 forgatókönyvét is . . . Ha meg divat lett 20 éves játékokat nyomni minden platformon "me csak" , akkor ahhoz nem kell új konzol. Azt megteheted a mostanin is, meg az előzőn is, meg az azelőttin is.
. -
markknight
veterán
válasz
adalbert1 #2242 üzenetére
A támadást inkább arra irányítanám, hogy látom magam előtt ahogy elkérik érte azt a fránya 20 ezer forintot. Az első hárommal kevesebb bajom lett volna ha nem ezt a remastert hanem az eredetiket adják ki, de ennél a játéknál már konkrétan arról beszélünk, hogy erősen kalóriacsökkentett az egész más platformokhoz képest. Ugyan a gépről még sokat nem tudunk, viszont nagy reményeket nem fűzök hozzá.
Régebben a GBA verziók sem voltak olcsók, sőt! De általában azok teljesen más játékokat takartak, elég csak pl a Revenge of the Sith-re gondolni. Az okés. Ez nekem már annyira nem. Az, hogy mosottas, rozoga, szaggató szoftvert adnak ki a bevétel miatt, azt szerintem soha nem is fogja bevenni a gyomrom, mégha olyan választás elé is vagyok állítva, hogy vagy ez vagy semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Google Pixel topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- VR topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Villanyszerelés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Microsoft Xbox Wireless Headset
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged