Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1933 üzenetére
Ez igaz, eleinte nem érdekelt a 2 aztán egyre jobban. Most meg már szinte várom mikor lesz már.
-
tl-x
addikt
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1914 üzenetére
Csak nehogy Géza legyen
-
tl-x
addikt
Megjött a Temus Szvitcs kettő
-
tl-x
addikt
Érkező játékok videjó: [link]
-
tl-x
addikt
válasz
l.skywalker #1831 üzenetére
-
tl-x
addikt
válasz
hombre[EU] #1827 üzenetére
Ez csak pletyka várd ki a végét és ha meg is jelenik rá ki tudja mennyire lesz lebutítva, legalább új játék árában lesz az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
addikt
válasz
TrishtanAG #1813 üzenetére
Ilyenről még nem is hallottam, nekem még Gameboyom van link kábellel, az nem elég modern?
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1810 üzenetére
Vissza a jövőbe lesz....
-
tl-x
addikt
Semmi pletyka mára?
-
tl-x
addikt
Mickey Mouse
-
-
tl-x
addikt
Most erről az jutott eszembe amikor kijött a Mortal Kombat 1 Switchre mert az a Nintendo aktuális konzola (N.flagship
), hát elég szánalmasan is ment és sok bug volt benne. Ellenben a PS4-re, PS4 Pro-ra nem jött ki mert az már előző generáció volt hiába erősebb volt a hardver.
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1789 üzenetére
Szerintem simán, de fullhdban és ray tracinggel.
-
tl-x
addikt
-
tl-x
addikt
De az is durva, hogy a PS4 pro 2016-ban jelent meg és tudom az asztali ez meg hibrid, de 9 év után gyengébbel jön ki a Nintendo. Szerintem azt kell nézni, hogy a Switch1-hez képest lesz nagy előrelépés, nem veszi fel a versenyt a többi konzollal, nem is célja.
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
addikt
válasz
Baltazár123 #1750 üzenetére
Hát én megtartom a V1-et már alig kapnék érte valamit. Játékaimra meg főleg kíváncsi vagyok mennyivel fognak majd jobban futni az új gépen.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1749 üzenetére
Biztos lesz egy pár "szívfájdító" cím ami már csak a kettőre jön, hogy kénytelenek legyünk váltani.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1747 üzenetére
Nekem az a fura, hogy sorra jelentik be a játékokat Switchre. Switch 2 játékok meg csak pletyka szinten.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1741 üzenetére
Végülis japán vagy kínai egyremegy
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1739 üzenetére
Mondjuk lehet ott már kapható a Switch 2 is!
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1737 üzenetére
Van olyan?
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1733 üzenetére
Inkább 8e ha N licenszes
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1718 üzenetére
Franc, pedig már küldte a GLS, hogy jön az USA-ból Temu-n keresztül, és hétfőn már át is vehetem.
-
tl-x
addikt
Feltételezett Switch 2 paraméterek összehasonlítva az 1-el.
-
tl-x
addikt
Egyetértek veled, fiam 10 évesen kapott Xboxot és 27-es monitort mert nem akartam, hogy belebújjon egy kis képernyőbe. Sajnos a többiek hatására vett magának mobilt és sokat játszik rajta, bár a family linkkel lekorlátozzuk az idejét. Switchel is csak TV-n hagyom őket játszani.
-
tl-x
addikt
válasz
hombre[EU] #1691 üzenetére
Nyárra már kint lesz a 2?
-
tl-x
addikt
válasz
l.skywalker #1687 üzenetére
4 gyerek? nem semmi. Mondjuk gondolom függ az út hosszától, mennyire szerpentines, mennyire érzékenyek rá stb. Nálam Horvátból hazafelé mindkettő kitaccsolt a kocsiba és 2 órát vezettem hányásszagban, pedig csak a középre feltett iPadről néztek mesét.
-
tl-x
addikt
Azért illene szerintem, hogy a Switch 1-es játékokat kicsit felskálázza az új gép. Mondjuk a Ninendo online-ról elérhető retro (nes/snes) játékokon se finomítottak semmit.
-
tl-x
addikt
válasz
Farkassacred #1572 üzenetére
Az iPadek IPS kijelzője és a PS Portal LCD kijelzője is szép szerintem. Ha jó minőségűt tesznek bele akkor nem lesz vele gond.
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
addikt
Kis pletyi: [link] Ár és megjelenési dátum
kamu valószínűleg.
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
addikt
Szerintetek ezen is lesz gyárilag fólia a törés ellen vagy azt csak az OLED kapott?
-
tl-x
addikt
válasz
Rigormortiis #1556 üzenetére
Lehet Switch 2-n majd szépen muzsikál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- További aktív témák...
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- PlayStation 5 Fat/Slim HDMI csatlakozó csere, garanciával, aznapi elkészüléssel, üzletből!
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest