- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
addikt
Ilyet vett hozzá valaki [link] ? Vélemények szerint nagyobb mint kellene. Ha megrendelem a gépet kellene valami mellé az Alzáról.
-
tl-x
addikt
válasz
Sidorovich #5956 üzenetére
MM-ban van elvileg: [link]
-
tl-x
addikt
Múltkor valaki keresett hozzá, dock barát gripet: [link]
-
tl-x
addikt
Ez most komoly?
-
tl-x
addikt
Erre valaki?
[link]
Döntő lehet a vásárlásban -
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #5871 üzenetére
Akkor jó sikerülhetett mert duplán látod a hszek számát
-
tl-x
addikt
Sziasztok. Mi van akkor ha most van egy v1-esem jó pár kártyás játékkal (tudom átrakom másik gépbe majd vissza, ezekkel nem lesz gond) és csomó digitálisan vásárolt, viszont nemsokára veszek egy v2-est a lányomnak magamnak meg szeretnék egy Switch 2-t. Szóval mindhárom megmaradna a v1 a tv-n, másik kettő handheld módban lenne csak használva (tudom ez nem szempont). Meg lehet oldani, hogy mindhármon elérjem a digitálisan vásárolt játékokat? Nem baj ha egy időben nem mennek. Mindre a saját accom használjam?
-
tl-x
addikt
Tudom, hogy csak félmegoldás de én úgy csináltam meg a hangot a Logira, hogy a Tv-re kötöttem rá az optikát Így minden ami rajta megy (Apple Tv, Switch 1, Tv box) ki van hangosítva. Ami meg olyan pl.: PS5 az meg direktben van rákötve a filmezés miatt. PS5-öt ezzel tudom rákötni optikán: [link]
Közben visszaolvastam, hogy neked is így van. -
tl-x
addikt
válasz
Crvsh3R #5642 üzenetére
Szobában szálló szöszökről nem a Spigen tehet, hiába vettél kesztyűt ha poros szobában csináltad a felrakást. Én is sokat szívtam régebben, meg még mostanában is előfordul, hogy elrontom. A trükk, hogy párás levegőben nem száll annyira a por. Én úgy szoktam, hogy este fóliázok fürdés után nagy párában, póló nélkül, hogy arról se menjen rá semmi.
-
tl-x
addikt
Bocs, hogy belezavarok a témába de jön Switchre is!
Mortal Kombat Legacy Kollection (18-as M(k)arika!!!)
[link]
Anno Gameboon nyomtam az 1-2-t!!! -
tl-x
addikt
Én se kaptam sms-t se értesítést az Alzától, mondjuk fura is lenne mert nem rendeltem elő
.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #2875 üzenetére
Ezt használják ki, én is megfogom venni a konzolt valószínű és a játékokat is. Csak túl szép volt a konzol specifikációja, ez a játék árazás kicsit belerondított az örömbe.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #2873 üzenetére
Hát belegondolva 4-5 új játék és kifizetted a konzol árát újra
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #2869 üzenetére
Ez igaz. Azért a Metroid Prime 4 lehet befog húzni, mert ha már 40 lesz azt tuti nem veszem meg az 1re.
-
tl-x
addikt
"Cyberpunk 2077: Ultimate Edition viszont az állandó 30 fps-hez 540p és 1080p között váltakoztatta dinamikusan a felbontást (bár a pletykák szerint maximum 40 fps-t tud kipréselni belőle a gép Performance-módban)" Forrás: [link]
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #2846 üzenetére
Szemészeten ültem egész nap, magyar eü
-
tl-x
addikt
Ez most komoly? Tényleg majd 40e lesz egy játék? [link]
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #2220 üzenetére
Full extrás
-
tl-x
addikt
válasz
hombre[EU] #2209 üzenetére
Tessék: [link]
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1933 üzenetére
Ez igaz, eleinte nem érdekelt a 2 aztán egyre jobban. Most meg már szinte várom mikor lesz már.
-
tl-x
addikt
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1914 üzenetére
Csak nehogy Géza legyen
-
tl-x
addikt
Megjött a Temus Szvitcs kettő
-
tl-x
addikt
Érkező játékok videjó: [link]
-
tl-x
addikt
válasz
l.skywalker #1831 üzenetére
-
tl-x
addikt
válasz
hombre[EU] #1827 üzenetére
Ez csak pletyka várd ki a végét és ha meg is jelenik rá ki tudja mennyire lesz lebutítva, legalább új játék árában lesz az tuti.
-
tl-x
addikt
válasz
TrishtanAG #1813 üzenetére
Ilyenről még nem is hallottam, nekem még Gameboyom van link kábellel, az nem elég modern?
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1810 üzenetére
Vissza a jövőbe lesz....
-
tl-x
addikt
Semmi pletyka mára?
-
tl-x
addikt
Mickey Mouse
-
tl-x
addikt
Most erről az jutott eszembe amikor kijött a Mortal Kombat 1 Switchre mert az a Nintendo aktuális konzola (N.flagship
), hát elég szánalmasan is ment és sok bug volt benne. Ellenben a PS4-re, PS4 Pro-ra nem jött ki mert az már előző generáció volt hiába erősebb volt a hardver.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1789 üzenetére
Szerintem simán, de fullhdban és ray tracinggel.
-
tl-x
addikt
-
tl-x
addikt
-
tl-x
addikt
válasz
Baltazár123 #1750 üzenetére
Hát én megtartom a V1-et már alig kapnék érte valamit. Játékaimra meg főleg kíváncsi vagyok mennyivel fognak majd jobban futni az új gépen.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1749 üzenetére
Biztos lesz egy pár "szívfájdító" cím ami már csak a kettőre jön, hogy kénytelenek legyünk váltani.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1747 üzenetére
Nekem az a fura, hogy sorra jelentik be a játékokat Switchre. Switch 2 játékok meg csak pletyka szinten.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1741 üzenetére
Végülis japán vagy kínai egyremegy
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1739 üzenetére
Mondjuk lehet ott már kapható a Switch 2 is!
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1737 üzenetére
Van olyan?
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1733 üzenetére
Inkább 8e ha N licenszes
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1718 üzenetére
Franc, pedig már küldte a GLS, hogy jön az USA-ból Temu-n keresztül, és hétfőn már át is vehetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged