-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Crvsh3R
senior tag
Most jött az e-mail az ír Nintendo webshoptól: "Your Nintendo order is on its way!"
Good news - Your order has been shipped!Kérdés, hogy mikor érkezik meg Lengyelországból.
-
Rony949
őstag
válasz
Baltazár123 #5094 üzenetére
Legtöbbetek biztosan látta már ezt a videót, de ha nem és érdekel a No Man's Sky története hogy hogyan készült, mi volt a nagy botrány körülötte és hogyan alakult ki ez a botrány, akkor érdemes végignézni. (már csak az Internet Historian sajátos humora és videóvágása miatt is)
-
Baltazár123
őstag
válasz
playmore #5091 üzenetére
Össze nem lehet hasonlítani a játékot azzal a változattal, amivel eredetileg kijöttek. Gondolom folyamatosan adnak el belőle, mert még most is fejlesztik bőszen. Az elején beégtek csúnyán, túl sokat ígértek, meg dinoszauruszokat (eggyel se találkoztam akkor). Most viszont már elég jó kritikákat kapnak egy ideje, de mondjuk én elfogult vagyok, mert a megjelenéskor "végig" vittem. Az idézőjel jogos, de nagyon spoileresen lehetne csak elmagyarázni.
Utána viszont rengeteget fejlesztettek rajta és egész jó kis játék lett belőle és pont illeszkedik a hordozhatósághoz. Ha van egy kis ideje az embernek, akkor tolja egy kicsit, elmegy egy új bolygóra, körülnéz vagy csak épít valamit. A nintendo shopot nem tudom, hogyan fog viselkedni, de gyakran van rá akció, elméletben. Nem muszáj teli áron megvenni.
-
Estére elkelhet 1-2 cucc ezekből:
-
Rony949
őstag
válasz
playmore #5091 üzenetére
Biztosan profitál, különben már rég lelőtték volna az update-ek gyártását.
A játékosoknak csak ennyi kell: szimpatikus fejlesztőcsapat, folytonos kontent gyártás, az meg csak hab a tortán hogy az összes update ingyenes.
Ezt látják a játékosok és a játékosok venni is fogják az adott terméket. Kár hogy a nagy cégek nem látják ezt.
-
LaciGSM
aktív tag
Van egy szabad MkW Bundle gépem Alzánál! Visszaigazolva, éjfélkor átvehető! Kéri valaki?? Nem mondom vissza addig.
-
-
flexxx
tag
Jó suttyó egy cég ez az alza, hogy az utolsó utáni pillanatig sem jeleznek vissza semmit. Ha pár nappal előre tudom legalább, hogy offos, visszamondom a szabijaimat.
-
tl-x
addikt
Én se kaptam sms-t se értesítést az Alzától, mondjuk fura is lenne mert nem rendeltem elő
.
-
David888
tag
válasz
N.YCityBoy #5070 üzenetére
Pedig tőlem már vettél egy általam javított joy-cont (nem is egyet) és valószínűleg tovább is adtad
Pont az ilyen videók segítettek a javításban.
-
Rony949
őstag
Ezt láttátok már? Ingyenes Switch 2 upgrade.
Ideje behúzni végre a No Man's Sky-t!
-
Balazs_
senior tag
Alzán változott a státuszom Felvesszük Veled a kapcsolatot-ra, eddig a holnapi dátum volt és valami lefoglalva a beszállítónál szöveg. Sajnos SMS-t még nem kaptam, emailt sem.
Mi van annak odaírva aki már kapott sms-t? -
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #5069 üzenetére
Nyugi, mi majd mariokart worldözünk helyetted is!
-
Nem viccelek, nem érdekelnek egyáltalán az ilyen dolgok! Ha valami elromlik azért vannak a szervizek, én felhasználó vagyok nem szervízes, és mint ilyen használom az adott eszközt amíg működik, ha pedig lejárt az ideje vagy elromlik, veszek másikat, erről szól a történet 😂
Persze sok olyan ember van aki szereti a sufni tuningot, nos azoknak biztos hasznosak ezek a tartalmak... -
Sirandrish
Topikgazda
Amúgy már kezdek tényleg izgulni, mert a futárcégtől még nem kaptam mailt..
-
Crus
őstag
válasz
N.YCityBoy #5061 üzenetére
Nyilván viccelsz.
Az lehet, hogy te személyesen nem mersz javítani elektronikai eszközt, de vannak azért olyanok, akik igen, vagy idővel legalább egy haldokló akku cserét bevállalnak. Nekik az ilyen teardown videók elképesztő nagy segítségek. Nem mellesleg egy ilyen videón láthatod a felhasznált anyagok minőségét, a right2repair képességet, esetleges technikai gondokat, amik előrevetíthetik az adott készülék problémáit.
-
cactuar
senior tag
Hasít az új gépen az eshop
-
-
Crus
őstag
Alza.
"Ma még küldünk ki további visszaigazoló SMS-eket, de legkésőbb 17:00-ig."
-
pzstm
titán
válasz
Jinx L. Joke #5008 üzenetére
Sparks of Hope-ot egy hete szereztem be kb 6990-ért, akciós volt mindenhol és eShop-ban is 15 EUR rémlik
-
duckload
aktív tag
Van aki bestbyte tól rendelt elő?
Hívtak is hogy megkapom meg emailben is írt egy csajszi, hogy 5.- én átvehetem kiválasztott bestbyte boltba, de semmilyen rendelés megerősítő email vagy átvételi előértesítés nem jött, más sem kapott még? -
Crus
őstag
Röviden: Katasztrófa.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Sirandrish #5052 üzenetére
Okes
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
szabonagyur #5044 üzenetére
Én pont a környéken lakom, de nekem lesz remélhetőleg
-
Müllerben elvileg német borítós minden játék, ha van azért azt vegyétek figyelembe (eladhatóságnál hátrány sokan nem szeretik)
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #5006 üzenetére
Ugy latom senkinek nem kell itt videken, ugy torlom
-
Norb79
őstag
válasz
nightmare13 #5041 üzenetére
Switch1 esetén a switch1 topikban volt "társkereső", vélhetően itt is lesz.
Csak ugye nem társat keres az ember, hanem Tsaládot!
-
3L1T3
addikt
válasz
Sirandrish #5040 üzenetére
Nyugi, 19-es firmware van rajta, senki nem tud vele semmit se kezdeni éjfélig (és remélem nem reggelig)
-
nightmare13
őstag
Sziasztok!
Online előfizetéshez "társkereső" lesz majd itt, vagy van saját topicja? Nintendora rákeresve a fórumon nem láttam. -
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #5034 üzenetére
Én nem vagyok gonosz ember, de jó topiktárs nem csak ígérget, hanem be is tart, szóval ezt csak így itt hagyom addig is.
[link] 3L1T3 topiktárs unboxing videója. -
válasz
Jinx L. Joke #5033 üzenetére
Én is jelentkeznék
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Erről eszembe jut a régi Dragon Quest sztori, mikor a japán hivatalos szervek megkérték az akkori Enixet, hogy hétvégén adja ki inkább az újabb részeket inkább, mert a gyerekek nem mentek suliba miatta.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Át tudok hozzád jelentkezni? Majd itt megdumcsizzuk mikor mi "bajom"
-
Jinx L. Joke
csendes tag
Én háziorvos vagyok, ha beállítana egy betegem, hogy Nintendo Switch 2 megjelenés miatt kér táppénzt, simán felvenném vele.
Még hivatalos diagnózis kódja is van:
F6300 - Kóros játékszenvedélyA táppénz papíron a munkáltató úgysem látja, hogy mi miatt nincs bent a dolgozó.
-
Rage47
veterán
Ha esetleg valaki még szintén pórult járt valamelyik másik bolttal... Tegnap rendeltem Media Marktban, most jött email, hogy "A(z) X számú rendelését átadtuk logisztikai partnerünknek!"
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #5030 üzenetére
Rögzített hozzászólásba kell tenni, hogy a switch2-vel pózolós képek is off topik.
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #5020 üzenetére
Akkor lehet kétszer is csalok, alzás második rendelést még mindig nem mondtam le, és ég sarok a KV-tól!
De az még úgyis csak 645 perc múlva lesz! -
válasz
Sirandrish #5020 üzenetére
Nem az, de ti komolyan meg szabit is vesztek ki emiatt? Ha meg nem, akkor mi ertelme atvenni ejfelkor?
-
kicsako
őstag
Day 1 patchel úgysem működik, mindegy mikor kapod meg a konzolt. Nem hiszem hogy ezért bárkit is elővesznek majd.
-
Balazs_
senior tag
válasz
Zsírkrétamen #5016 üzenetére
Hódmezővásárhely
-
-
válasz
Bajai Müller… De már valószínű nincs ott
-
dunc
nagyúr
válasz
Most hívott a best byte a tegnapi megrendelésemmel kapcsolatban hogy holnap szállítják a gépet és az ajándékortáskát pro controller és software egyelőre nincs náluk viszont ha valaki akár ma megrendeli a gépet holnap megkapja mert van készleten.
-
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz
ImpersonatoR #4957 üzenetére
Corvin Pláza Müllerben most nem volt semmi Nintendo Switchhez köthető.
Etele Pláza Müllerben tegnap egy Switch OLED 120.000Ftért, meg pár játék meglepően jó áron. (Mario&Rabbids Sparks of Hope 7590Ft, Dekudeals szerint online legjobb ár 8000 felett volt.)Sajnos nekem sincs még hír a Nintendo oldalról rendelésről, így gyanítom nekem sem lesz itt a hétvégén... De így is megéri ha 25.000Fttal olcsóbb!
-
Pesten a Mom park-i Müllerben voltam, nincs és nem is lesz, és szerintük pesten egyik Müllerben sem lesz holnap.
-
szabonagyur
félisten
Ha kiszallitana Alta NYH-n valakit erdekli MK bunddle? Ha nem lemondom
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #5003 üzenetére
Majd játszik hazafele.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #5001 üzenetére
Tudom, nálam pont fordítva van, 70-80% kézben használom, főleg mivel először Lite gépem volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CPU léghűtés kibeszélő
- Iqos cigaretta
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest