-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
-
lazac_
tag
válasz
Balazs_ #5161 üzenetére
Nekem is, nekem is, azt írták, legkésőbb 8-ig átvehető lesz (kp miatt nem boxba kértem...). Nem kapkodták el a visszajelzést, há' komolyan mondom majdnem kocsiba ültem, hogy beálljak egy éjszakai sorba...
Csak láttam itt a képeket, és nem látni a "pocakos apukák" szekciót, egyedül meg nem buli.
-
-
Moby
veterán
válasz
Balazs_ #4074 üzenetére
Miért, szégyelnem kellene magam miatta hogy miközben a legtöbben bénáztak a beszerzéssel, nekem ment? Oké, legközelebb igyekszem én is elbénázni
Gondolom ugyanez fog menni S2-vel...
Megjelenés napja lesz teliverve a topik a "nem tudjátok hol lehet venni?" típusú kérdésekkel. -
Norb79
őstag
válasz
Balazs_ #3866 üzenetére
Meg ugye kérdés ez mit jelent. Switch1nél a gépből eladtak 15 milliót, addigra már 20 millió Zelda fogyott, lehet itt ezt úgy kell érteni, hogy 15 millió előrendelt gép mellé nem rendeltek 20 millió mariokartot csak 14et, meg DK-ból is csak 13,5et, és hát az mégse egy az egyes mutató, szóval lemaradás van, a Zeldás példához képest meg pláne erős a lemaradás.
-
markknight
veterán
válasz
Balazs_ #3024 üzenetére
Ez majd azt eredményezi, hogy megveszed a Zeldát vagy a felújított Switch 2-tes Bayonetta 3-mat 40-ért és mikor el szeretnéd passzolni, akkor nem tudsz semmilyen felárat rátenni a Switch 1-es verzióhoz képest, max a dobozét. Üzletileg viszont jó döntés, a sok raktárban rohadt Zeldát meg más egyéb Switch 1-gyes játékot lehet betenni egy új coverbe, szépen felárazni és mellé dobni egy kódot. Ezek tényleg mindenre gondoltak
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Balazs_ #2528 üzenetére
Jah persze érthető, hozzá vagyunk szokva egy árhoz, és most emeltek rajta mint minden máson. Egy pár évvel ezelötti heti bevásárlásunk 15-20k volt most a duplája. Ez van ehhez kell alkalmazkodni.
a másik, hogy évek óta tudja mindenki jön az új konzol. Ha csak havi 20k félre rak az ember egy év alatt megvan mindenre a pénz.
ja szokásos elején picit felháborodik a nép aztán megnyugszik mindenki és mindenki megveszi
Rage47: pontosan ezek a játékok tartják az árukat
-
playmore
tag
válasz
Balazs_ #2061 üzenetére
A TF már egy régi, de elég megbízható mert attól jött akit igazoltak az eddigi infók. Elvileg kínai gyárból és szállítólevelekből jött a konfiguráció mint a 12GB Ram is.
A többi annak ellenére, hogy teljesen logikusan hangzik inkább "educated guess" vagyis VRR rengeteget segítene a gépnek ha az fps nem az igazi, de igazából csak 40fps felett működik ami arra utalna, hogy 60 ha nem is az alap, de esetleg erősen használt opcionális lenne. A 120Hz is elsősorban a 40fps móddal segítene ami közelebb van a 60hoz, mint a 30hoz válaszidőben. Tehát ezek mind logikus dolgok, de mivel Nintendoról beszélünk ahol néha nevetséges dolgokon spórolnak (bár ez szinte mindig igazolta őket handheldeknél) ezért majd meglátjuk.
Az LCD egyébként szerintem is azért rugóznak sokan, mert a legtöbb olcsóbb tömegtermelt eszközben kritikán aluliakat használnak. Még az alap Deckben is elég gány volt. De egy jó LCD simán megközelíti az Oledet ha nem egymás mellett használod. Amikor lecseréltem a felső kategóriás LCD TVmet egy hasonló Oledre akkor egyértelműen látszott a különbség, de amikor lecseréltem a belépő laptopomat egy csak szimplán közép alsó kategóriásra akkor hónapokig teljes sokkban voltam mert akkora volt az ugrás. Oleden játszom elsősorban, de laptopon is szoktam néha. Főleg erősen kontrasztos (vagyis 2D pixel haha) játékokat és persze van különbség, de sosem jut eszembe laptopon, hogy a feketék vagy a színek nem olyan jók. Pedig a laptop NEM gaming egyáltalán, tehát semmilyen szempontból nem hozza azokat a válaszidőket mint a TV. Szimplán egy jobb minőségű LCDt kell belerakni és nem lesz gond. -
Szabi®
addikt
válasz
Balazs_ #2033 üzenetére
Balazs kérlek nemár.
És a saját hsz tematikád hová sorolod ?
Nem látom értelmét tényleg bármivel ide írni. Annak meg főleg nem, hogy akik bármilyen játékbeli hibával írtak, mind el lettek szépen oda küldve ahová. Olvass vissza hányszor kapták meg mások is a "nálam minden szupcsi" lózungot, aminek amúgy tényleg nincs semmi értelme. Olvasok majd tőled bármilyen reportot, és reflektálok, hogy nálam jó, sokra mész vele. Na látod . . . Elsősorban ha valaki valamilyen hibával ír, adja magát hogy olyan próbál válaszolni, aki hasonlóval küzdött. -
Szabi®
addikt
válasz
Balazs_ #1885 üzenetére
Én szidtam azt is, látod, gondoltam rád
Egyébként nekem annyi aggályom van csak, hogy attól tartok, megint nem előre megyünk, hanem hátra, hardvertől függetlenül. Az a szerencsétlen Switch 2 még nincs sehol, de majd 25 éves játék már be van rá jelentve. Az összes valamirevaló mainstream gamer már foglalkozik azzal a tematikával, hogy mi az isten nyiláért nyomnak le a torkunkon minden ellőtt címet "remasteredként", és miért nem állnak neki ötletelni valami újért. Mert ez most nagy divat lett. és nem is csak a Halo, hanem attól jóval kommerszebb játékok is kapják a remastered remasteredjét már mosógépre is, vaskos árcímkével, és te"élvezd, kussolj és játssz!"
Üzeni a kiadó. És ez egy komoly valós probléma.Látod ott a te példád a Division, nah az én példám az én szemszögemből ugyanannyira releváns. Hidd el fintorognak redditten is a Halo pack miatt, mert egyszerűen régi, több platformon elérhető volt, és a microsoft legnagyobb szívatásának tartják.
Megjelent pc-n, megjelent Xbox Classic-on, aztán ezek ballagtak tovább 360-ra, One-ra, Series X-re . . . Khmm ez a pár ősrégi cím felölet 4 konzolgenerációt+ sok évnyi pc-t. Pár cím . . . Ryobi fűnyíróra esetleg nem akarja kiadni a micró ? -
David888
tag
Úgy néz ki, annyira nem is volt kamu
Már nagyon várom a holnapot -
TrishtanAG
senior tag
A RAM-on kívül ezek elég ergya sebességnek tűnnek.
Az eredeti konzol GPU-ja kézben 384Mhz-en ment, dokkolva 768Mhz-en, a CPU pedig mindig 1.02Ghz-en. Mármint kezdetben, pár éve ugyanis már feljebb húzza a sebességet a konzol egyes játékoknál, moddolt gépeken meg ugye az Nvidia Shield szintjére lehet overcockolni.
-
morfondőr
addikt
Korábban linkeltem a szabadalmat, amit a Nintendo 2024.12.31-én nyújtott be, valamint az erről szóló DF videót is, ahol kivesézik. A szabadalomban részletesen taglalják, hogyan lehet 540p-ből 1080p-be skálázni, de 4K-ról is van benne szó. Lesz olyan feature is, hogy ha az AI felskálázást (DLSS) nem bírja a cucc, akkor on-the-fly átvált sima lineárisba és vissza. Elég komoly cucc lesz ez, még okozhat meglepetéseket, de mint korábban is írtam, csodára azért nem kell számítani.
-
Jacob Gibbs
tag
Kérdés mekkora hőt fejleszt a GPU meg a CPU, nem PS5 szintű teljesítményt fog leadni természetesen, de a hőelvezetést aránylag értelmesen kell megoldaniuk. Senki nem akar féltégla handheld-et a kezében tartani, mert akkora hűtést kell belenyomni. Mellette meg ne legyen olyan helikopter hangja mint a PS4 volt.
Másik meg, az akksi kapacitás terén tudnak-e olyat hozni, ami hasonló játékidőt hoz vagy jobbat mint a jelen switch.
-
Farkassacred
őstag
Tippre szerintem nem fogja behozni az erejét, nagyon max akkor ha 260-280-tól indul majd a konzol. És akkor gondolom az elején még az oled kijelzőt is eldobják spórolás végett.. Gyanítom, hogy nálam maradni fog a switch, gyengeség ide vagy oda. Ez a generáció is neki sikerült a legjobban és ez nem véletlen, játékok, játékok és játékok.. ennyi a recept.
-
Szabi®
addikt
"Mivel a konzol handheld is, ezért nincs sok választásuk."
Ez nem érv 2024-ben. Irgalmatlan erős handheldek vannak már 4-500 dolláros ársávban.
Az akart, hogy meg-e lesz a Japóknál az a kérdés inkább.#389 Sirandrish Engem is, nem irigylem a Panic Button-t azért a sok trillió óra munkáért, amit egy-egy portolásra fordítottak, hogy egyáltalán valamilyen formában is elfussanak a kis vason.
-
Sirandrish
Topikgazda
Mondjuk Nintendon nem is igen éri meg digitálisan vásárolni, mert ahogy te is írod évekkel később is minimális bukóval el lehet adni a játékokat.
Ezzel szemben mondjuk PS5re megjelenés után pár hónappal már általában kapnak 30-40 vagy akár 50%os kedvezményt a játékok, amit ráadásul felesbe is meg lehet venni -
motown5l
senior tag
Semmi jót.nem várok az új switch tol.A régebbi játékokat úgy.se.tudjak fel javitani. Sok jatekja.pixel jatek szinte.
Vagy arra fog rá menni, a nintendo hogy újra fogják irni az összes régebbi játékot. Aminek igazából nem sok értelmét látom. A nagy gepigenyu játékot vagy ps en tolom vagy pc n.Mint más felhasználó.a ps5.pro az brutális lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged