- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz
Sirandrish #6174 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek , annyi az egyetlen probléma, hogy 200 óra nekem 3 gyerek mellett egy év alatt sem jön össze, ha más játékkal nem is játszom...
Éppen ezért tetszik jobban az Echoes of Wisdom, és a régi Zeldák, mert ott a main story 10-15 óra és kalandozva 50-60, annyi még belefér az időmbe.
ToTK-ban 60 órát raktam az első egy két hónapban, de belefáradtam, hogy nem jutok előre a storyval.Kezdek belenyugodni, hogy akármennyire is imádom 20 éve a Zelda játékokat, jelen élethelyzetemben egy Super Mario Wonder, meg egy Hades, vagy Metroid Dread jobban passzol hozzám.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6177 üzenetére
Szponzorral könnyű.
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #6172 üzenetére
Az a kovetkezo game aminek nekiesek, Switch2-t megvartam vele
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6172 üzenetére
Nálam is ez volt anno a Link's Awkening-ben volt amikor rájöttem hogy sprintből tud ugrani. Mindenhol megnéztem hogy átugorgató-e meg hogy sprinttel törhető-e a fal.
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #6083 üzenetére
Ahol kézzel tudod patchelni ott kiírja hanyas verziód van.
A játék ikonján a + gomb, és akkor a bal felső sarokban látod hanyas verziód van, ha 1.1.0, akkor leszedte, igen. -
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #6080 üzenetére
Sima patch, nem úgy upgrade az, mint a "nagy" zeldákhoz, amit 10 euróért kapsz.
1.1.0 a patch száma asszem./szerk: megnézem, 1.1.0 és Link's awakening-nél ugyanez.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6080 üzenetére
Elvileg leszedi automatikusan.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6071 üzenetére
Gondolom az erősebb hardver miatt más nem a 30 frame stabilan meglenne. De instant megy majd rá az upgrade.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6066 üzenetére
BoTW még egész jól futott, de a ToTK...pedig ott próbálták FSR-al is csökkenteni a terhet a hardverről. Nem sikerült.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6060 üzenetére
Hát nem tudom, a Switch 1-nél még lehetett olyat olvasni hogy "tégla" lett a gép a nem gyári dokkoló miatt.
-
consono
nagyúr
válasz
Sirandrish #6056 üzenetére
Mondjuk mert kétlaki, és az asszonynál nincs Switch 2 dokk
-
válasz
Sirandrish #6029 üzenetére
Megveszi valaki az Alzából a Bundlet, a kódot eladja 25-ért, visszaküldi és 20-al kevesebbet kap vissza. Ha egyáltalán ellenőrzik a kódot. Persze ez nemtudom mennyire életszerű, de kicsiny hazánkban sokminden előfordul
Amikor sorban állnak mert valamit 500 Ft-tal olcsóbban adnak akkor ott bármi kitelik az emberektől
-
válasz
Sirandrish #6027 üzenetére
Igen én is arra gondoltam, akkor az zsír mert csak 20.000 a difi az Alzában
A dobozos verzió meg 33.000 Ft + szállítás a legolcsóbb helyen.
-
válasz
Sirandrish #6017 üzenetére
Az enyémen korongmatrica zárta le a külső dobozt.
-
válasz
Sirandrish #6011 üzenetére
Amúgy ez marha kellemetlen
Ugye AlzaBoxba berakják mindenféle csomagolás nélkül. A Nintendo se zárja le a dobozt gyárilag(súlyos hiba). A kódon sincs kaparófelület
Külföldi videókban amúgy úgyláttam valami fóliakorongot azért mégis tesznek rá
-
bmakszim
őstag
válasz
A csomagolás a Nintendo részéről szerintem elég hanyag egyébként. A gép és a kiegészítői is csak egy lezáratlan zacskóban voltak, sehol egy fólia rajtuk. Nekem a doboz se volt leragasztva, simán ki lehetett nyitni.
Bár több youtube videóban látom egyébként, hogy volt egy extra, vékony kartondoboz borítás kívül és az volt leragasztva. Na ez nekem hiányzott mind a bestbyte, mind az aquától átvett Switchről. -
válasz
Akkor viszont áruházi átvételt kérnék, és átvétel után ott a helyszínen az eladó előtt megpróbálnám aktiválni a játék kódot, ha nem sikerül akkor felhasználták és sztorno, mert úgy viszont nem ér 223K-t csak maga a gép, ennyi...
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Sirandrish #6005 üzenetére
Persze tiszta. Nem is vettem amolyan tiltásnak.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Sirandrish #6003 üzenetére
Na nem mondom, hogy megnyugtattál de köszönöm a megerősítést ebben
Nekem amúgy az sem tetszik, hogy ha Alzabox-ba rendelek, akkor konkrétan a terméket beteszik oda. Magyarán nincs egy extra karton dobozos csomagolás, vagy egy zsák. Mikor a Switch OLED-et vettem akkor is néztem, hogy baszki ezt a futár simán kibonthatta volna, kivehette volna a motyót és úgy teszi be. Eddig amúgy kopp kopp konkrét negatív élményem nem volt velük, de ezek után inkább nem onnan rendelek.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Sirandrish #5999 üzenetére
A gyomrom forog mikor ilyen történik. Ráadásul csak megerősítené bennem, hogy az Alza csak visszabacca a polcra ellenőrzés nélkül HA valóban felhasználtak a kódok. Már korábban is említettem (lehet itt lehet máshol), de ahol látom, hogy egyszerre van felbontott/visszaküldött és új ugyanabból a termékből, onnan nem rendelem meg hacsak nem "muszáj", mert kinézem a legtöbb helyből, hogy újat rendelek elküldik a bontottat, hátha a nagy hévben nem veszem észre. Persze ez simán az én velem született mentális betegségem de ez van
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #5987 üzenetére
Ismersz, rám mindig lehet számítani.
-
válasz
Sirandrish #5991 üzenetére
Ugye itt kérdés az, hogy felhasznált kóddal küldték-e vissza vagy sem
Itt Abszurdisztánban el tudom képzelni, hogy jó magyaros módjára valaki felhasználja a kódot aztán mehet vissza az Alzaboxba a gép
Ez egy másik történet, hogy visszárú kezelésnél észreveszik-e a hiányt. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #5967 üzenetére
Szia Zelda!
-
rumkola
nagyúr
válasz
Ez tuti fijú?
-
válasz
Patent. Grat!
-
válasz
Sirandrish #5972 üzenetére
Nembaj sosem árt egy kis vérfrissítés
-
válasz
Látod igazából én mentettelek meg téged
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Sirandrish #5926 üzenetére
Olyan nagyon nem kapkodhatták el az Alzától, elvégre 06.01-jén rendeltem náluk és tegnap már a kezemben volt.
-
Bilux
veterán
válasz
Sirandrish #5918 üzenetére
Nem jó a link
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #5911 üzenetére
Dehiszen a jutuberek megmondtak, hogy draga es bukta lesz mert senki nem veszi
-
válasz
Sirandrish #5903 üzenetére
Az nembaj de legalább együtt a család
Lesz miről sztorizni 15 év múlva
-
válasz
Sirandrish #5898 üzenetére
De levetted az elsőt, ugye ?
(Bocsiiiii )
-
válasz
Sirandrish #5871 üzenetére
És csak jönnek és jönnek.
-
Fradizmus
csendes tag
válasz
Sirandrish #5890 üzenetére
Köszi úgy láttam az már jegelve lett
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #5871 üzenetére
Akkor jó sikerülhetett mert duplán látod a hszek számát
-
rumkola
nagyúr
válasz
Sirandrish #5779 üzenetére
De nem a hardvert kellett volna nekik erősíteni, hanem egy teljesen új, csodálatos konzollall kellett volna előállniuk. Győzőtt a legyen nagyobb a felbontás és erősebb a hw mantra az innoiváció helyett. Mindegy ez van, ez lesz, nem picsogok, de sokkal-sokkal többet vártam tőlük. Ezzel nem ment előre a videójátékos vonal semennyire.
Nekem egyátalán nem a gép erejével van bajom, hanem a nulla innovációval. A nintitiől nem ezt szoktam meg. -
jcrk
tag
válasz
Sirandrish #5779 üzenetére
Nincs ekkora ugrás a PS5 és a PS5 Pro között, de azok egy generációban is vannak
a PS5 Pro és a PS6 között meg most borítékolom, hogy nagyobb lesz a különbség mint itt
-
rumkola
nagyúr
válasz
Sirandrish #5775 üzenetére
A gép.
-
Crus
őstag
válasz
Sirandrish #5624 üzenetére
Köszi a tippet, csak megleszünk, de úgy kb. már 5 embernél járunk, az úgy 4.4k/fő, nekem annyiért is teljesen jó.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Sirandrish #5629 üzenetére
Ha ennyire elégedettek vagytok a kijelzövel és minimum gyorsabban tölti be az s1 játékokat, az is jó főleg, amíg még értelmes árért el lehet adni az oledet.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #5619 üzenetére
Igazából már aznap letettem erről a gondolatról.
Na de, volt lehetőségem kicsit buzerálni a gépet. Dokkolót még nem csomagoltam ki, egyelőre HH módban játszottam vele. Nincs se fóliám, se tokom, félek hogy a dokkoló szétkarcolja a kijelzőt, mint az S1 esetén. Vagy itt már nincs ilyen? Végül is mindegy, tok, fólia mindenképp fog kelleni. Maga a gép összerelési minősége előtt le a kalappal, sokkal masszívabb cucc, mint az elődje. Nem nyeklik nyaklik. A gyarapodás is előnyére vált, már most jobb vele játszani mint a Switch-csel. Számomra ez a kényelmes méret, a Joy-Con-ok is tök jók így, az analogok sokkal használhatóbbak. A kijelzőtől picit féltem, de nagyon szép, csak pislogtam hogy néznek ki rajta a játékok. A hangszórók is zseniálisak, pláne olyan játékban, ami ki is használja a gép adottságait. Szóval HH módban próbáltam ki 1-2 játékot, de nem vittem túlzásba még.
-Super Mario Wonder: Mese szép rajta, mondhatni csodálatos.
-Animal Crossing, igazából itt nincs változás, a kijelző miatt nyilván jobban néz ki és gyorsabban is tölt be.
-Zelda BoTW -Na itt pislogtam csak igazán, konkrétan lefolyik a kijelzőről és a 60fps csak fokozza az élményt. Így kellett volna eleve kiadni, még a végén végigjátszom újra még a ToTK előtt.
-Fortnite. Kézi módban 60fps szerintem, bár nincs benne fps mérő. Kinézetre nagyjából Series S-nek szintnek felel meg, ami szerintem tökéletes. Szépen, stabilan fut.
-És akkor utoljára még megnéztem a Mario Kart-ot is egy Grand Prix erejéig. Jó lesz ez, abszolút pozitív az első benyomás. A grafika szép, az animációk tetszenek. Kíváncsi leszek mit fog hozni amikor kicsit jobban belemerülök a nagy felfedezésbe.Az első találkozás meglehetősen pozitív, már most jobban szeretek játszani rajta, mint a Switch-csel.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #5605 üzenetére
Az csak egy kis kósza gondolat volt.
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #5605 üzenetére
A junius az pont a kornyeke
-
Rony949
őstag
válasz
Sirandrish #5444 üzenetére
A CD-I részekből sem?
[link]
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #5439 üzenetére
Ha nem kapcsolod be akkor se merül.
-
válasz
Sirandrish #5446 üzenetére
Már megmentettek
Nagyon sokszor!
-
Crus
őstag
válasz
Sirandrish #5446 üzenetére
-
válasz
Sirandrish #5444 üzenetére
Köszi!
-
válasz
Sirandrish #5432 üzenetére
Láthatóan sokkal szebb, de ez nekem nem adja el a gépet. K.rva jó játék a botw, meg a totk, de miután beleraktam a 100+ órákat nekem abból elég volt
-
válasz
Sirandrish #5423 üzenetére
Nem gondolták, hogy évtizedekig rajongunk a kütyüjeikért
Igazából az utánad (nekem meg bőven utánam) következő generációkat akarják meghódítani, akik nem ismerik (mi meg a mellékelt ábra szerint úgyis megvesszük)
-
Rent
senior tag
válasz
Sirandrish #5382 üzenetére
M3P 21’
-
Rage47
veterán
válasz
Sirandrish #5360 üzenetére
Nem sokat csinalt vele az Epic, talan 7-en kap egy nagyobb upgradet.
-
nagyatt
tag
válasz
Sirandrish #5360 üzenetére
Ahhoz képest nem is olyan rossz az a switch 1 verzió, hogy majd 10 éves platform
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #5302 üzenetére
durván stabil szerintem
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #5205 üzenetére
Dark Ages-ben sajnos ezt amúgy sem vitték túlzásba.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #5201 üzenetére
Igen, annak kell, 30fps-sel szegény Slayer egy félkarú óriás.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Sirandrish #5184 üzenetére
Nekem mar kezbesitonel
-
cactuar
senior tag
válasz
Sirandrish #5184 üzenetére
Az enyémre is azt írja a GLS, hogy még nem adták át nekik a csomagot. Azért még reménykedek benne, hogy ma megkapom. Náluk gyakran rosszul írja ki a csomag állapotát.
-
válasz
Sirandrish #5137 üzenetére
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #5129 üzenetére
Nem akarok régi sebeket feltépni, de azt mondanám, hogy “kinek hogy, ugye”.
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #5069 üzenetére
Nyugi, mi majd mariokart worldözünk helyetted is!
-
szabonagyur
félisten
válasz
Sirandrish #5052 üzenetére
Okes
-
3L1T3
addikt
válasz
Sirandrish #5040 üzenetére
Nyugi, 19-es firmware van rajta, senki nem tud vele semmit se kezdeni éjfélig (és remélem nem reggelig)
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #5034 üzenetére
Én nem vagyok gonosz ember, de jó topiktárs nem csak ígérget, hanem be is tart, szóval ezt csak így itt hagyom addig is.
[link] 3L1T3 topiktárs unboxing videója. -
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #5030 üzenetére
Rögzített hozzászólásba kell tenni, hogy a switch2-vel pózolós képek is off topik.
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #5020 üzenetére
Akkor lehet kétszer is csalok, alzás második rendelést még mindig nem mondtam le, és ég sarok a KV-tól!
De az még úgyis csak 645 perc múlva lesz! -
válasz
Sirandrish #5020 üzenetére
Nem az, de ti komolyan meg szabit is vesztek ki emiatt? Ha meg nem, akkor mi ertelme atvenni ejfelkor?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #5003 üzenetére
Majd játszik hazafele.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #5001 üzenetére
Tudom, nálam pont fordítva van, 70-80% kézben használom, főleg mivel először Lite gépem volt
-
válasz
Sirandrish #4936 üzenetére
Lesz bőven
A Zelda Totk és a Super Mario 3D All Stars megjelenése napján látott poszt roham kismiska lesz ehhez képest az az érzésem -
Rigormortiis
veterán
válasz
Sirandrish #4892 üzenetére
A motort automatikusan megkapjuk, ha megvesszük a dlct?
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #4872 üzenetére
látod nekünk meg holnap éjfélig várnunk kell
-
g@bo
nagyúr
válasz
klassz, a platinum hallgat... a gp-től játékot és tokot remélek, kiderül.
-
Delirious
tag
válasz
Nekem is
-
válasz
-
30z.Samu
félisten
válasz
Valami Temus táblagép.
-
válasz
Gyümölcscentrifuga
-
válasz
Sirandrish #4832 üzenetére
Inkább nyolcat mint egyet se
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #4794 üzenetére
A rögzített hozzászólásból nézem, ha már a főnökúr kikereste, idehozta, rögzítette, akkor legyen is értelme és haszna!
És így van is, és köszönet érte! -
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #4802 üzenetére
Persze, sima “dlc” lesz a switch2 upgrade. Azt bárki meg tudja venni az s1 kártya mellé. Ha eladod a kártyát a “dlc”-d megmarad, oszt nem lesz jó semmire. Kivéve ha pár évvel később újra veszel s1 kártyát.
-
pzstm
titán
válasz
persze, újra kifizeti upgrade árát és mehet. Te az eredeti lemezt/kártyát adod el, nem a készülékedre letöltött upgradet.
-
válasz
Sirandrish #4795 üzenetére
-
RangerFox
veterán
válasz
Persze, nem a game cardot frissíted, hanem a profilodhoz van kötve a frissítés.
-
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish #4798 üzenetére
Csak amíg van aktív előfizetésed.
-
pzstm
titán
válasz
kizárt.....benne kell legyen eredeti kártya és aktív előfizuval fog csak menni.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass-ból kiindulva csak az előfizetés ideje alatt lesz elérhető az upgrade. Annál is indításkor ellenőrzi, hogy aktuálisan jogosult-e rá a felhasználó.
-
bmakszim
őstag
válasz
Sirandrish #4795 üzenetére
Az update csak élő előfizu ideje alatt használható, vagy utána megmarad és az enyém?
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #4789 üzenetére
Nem engedünk az 58ból!
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #4755 üzenetére
Arra en csutortok este lennek vevo
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #4750 üzenetére
Akkor ezt majd 96 óra múlva személyesen tisztázzuk!
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Sirandrish #4734 üzenetére
"Drágám hihetetlen állapotban van a forint, a tegnapi bevásárlás is 200e fölé rúgott..."
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #4717 üzenetére
Mikor? 112 óra múlva?
-
válasz
Sirandrish #4698 üzenetére
Először én is, de olvastam Norb-it.
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #4516 üzenetére
5 perccel is beelőztél!
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #4524 üzenetére
Aha. De igazából nem gáz, ha késik pár napot, csak kapjam meg.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #4521 üzenetére
Semmi nem jött még.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #4518 üzenetére
Hülyeséget írtam, 9-én rendeltem elő.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #4516 üzenetére
Én 3-án adtam le a rendelést. Mindegy, végül is annyira nem sietős, csak kapjam meg.
Meg fura, hogy Téged már kerestek onnan.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #4514 üzenetére
Mikor rendelted? Én áprilisban, lehet azért nem hívtak még.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #4511 üzenetére
Miért? Téged onnan hívtak? Engem még nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év
- ELADÓ Steam Deck OLED 512Gb modell
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- PS5 PlayStation 5 lemezes PS5 játékok eladóak
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest