-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én pont emiatt kezdtem benne duplikálni a gyémántokat "csalással". (Egész sok, ilyen 10 perc alatt kb 15.-20.000 Rupee összejött). Mert pontosan emlékeztem, hogy a Botw-ban is mennyit farmoltam (pedig ott is csaltam, Heart and Stamina Glitch).
Így se csorbult az élmény, inkább örültem, hogy nem kell lefutnom egy csomó felesleges kört -
Scarletiel
senior tag
De szépen leírtad. Sajnos én is ilyen vagyok játékok terén, hogy ha látom a mapon a 100 ezer ikont, vagy felfedeznivalót, akkor elveszek bennük, pedig tudom abszolút felesleges a legtöbb játékban csak időhúzásnak van benne, vagy éppen azok nélkül is tökéletesen végigpörgethető a játék. Ezzel együtt mindig bennem van a "Mivan ha pont abban van valami extra fontos dolog" érzés. Nagy valószínűséggel a Botw és Tokt ezért illetve a 30 fps miatt nem tudott elkapni az elején. Fejben rendezem és nekifutok 4-ére is majd
-
tl-x
addikt
Tudom, hogy csak félmegoldás de én úgy csináltam meg a hangot a Logira, hogy a Tv-re kötöttem rá az optikát Így minden ami rajta megy (Apple Tv, Switch 1, Tv box) ki van hangosítva. Ami meg olyan pl.: PS5 az meg direktben van rákötve a filmezés miatt. PS5-öt ezzel tudom rákötni optikán: [link]
Közben visszaolvastam, hogy neked is így van. -
-
Mindegy is, Nintendo hivatalos:
Támogatja a lineáris PCM 5.1 csatornás kimenetet!
Kimenet HDMI csatlakozón keresztül TV módban *A térhatású hangzás fejhallgatón vagy a beépített hangszórón keresztüli kimenet esetén alkalmazható (a beépített hangszórón keresztüli kimenet esetén a térhatású hangzáshoz rendszerfrissítés szükséges).-A Switch 2 nem tud valódi 5.1-et optikán átvinni, mert csak PCM-et küld, ami nem megy át az optikai passthrough-on 5.1-ben.
-A TV nem konvertálja a PCM-et bitstreamre
-Szóval tényleg egy HDMI-s erősítő kellene Crus -
-
-
lazac_
tag
A welcome tourért tényleg kár, szó szerint fájt érte tejelni... Ma sikerült pár percre
kitépni a fiam kezébőlkölcsönkérni, amúgy egész pofás kis demónak tűnik. Az egyik hd rumble 2 feladatnál megkérdezte a feleségem, hogy mi ez a hang, olyat rezonált a joycon, baromi széles skálán képes visszajelzést adni. Meglepő módon a kis űrhajós egerezős feladat is tök természetes módon ment, simán vette az irányítást a kanapém szövetén mindenféle egéralátét nélkül, remélem holnap is megkapom 10 percre...
-
Alajos85
csendes tag
Ha esetleg lesz hely engem is érdekel a Nintendo Switch Online + Expansion Pack family- ba való belépés.
És a már említett legjobb ár is megvan. -
-
tomee007007
addikt
Alzánál nálam csak annyi történt, hogy a rendelésem állapota frissült - persze erről tájékoztató nem jött - hogy elvileg holnap 8:00-ig átvehetem az üzletben, hát kiváncsi leszek... KV-nál meg se híre se hamva a Pro kontorllernek (ahogy látom az nincs is nekik raktáron) + a Cyberpunknak... Rendeltem még egy Spigen grip tokot, az elvileg holnap jön.
-
-
-
-
Nem viccelek, nem érdekelnek egyáltalán az ilyen dolgok! Ha valami elromlik azért vannak a szervizek, én felhasználó vagyok nem szervízes, és mint ilyen használom az adott eszközt amíg működik, ha pedig lejárt az ideje vagy elromlik, veszek másikat, erről szól a történet 😂
Persze sok olyan ember van aki szereti a sufni tuningot, nos azoknak biztos hasznosak ezek a tartalmak... -
-
playmore
tag
Abból indulok ki, hogy mind a PS mind az Xbox drágább lett és az elektronikai cikkek úgy általában mennek felfelé sajnos. Már nem az van mint régen, hogy a teljesítmény megy fel az ár még le. Mobiloknál még úgy -ahogy. A Switch azért nem lett drágább mert annyira régi vas volt, de ez most nem lesz az. Az indoklás/kifogás a szokásos "nehéz gazdasági helyzet". Akciók lehetnek, de az alap árazás megy felfelé rendületlenül.
Egyébként a fő probléma nem is ez, hanem az, hogy eljutottunk oda a legtöbb cég felosztotta magának a piacokat és oda áraznak ahová tetszik, de ez egy hosszú beszélgetés lenne. -
playmore
tag
Hardver ügyileg én személy szerint azért nem aggódok, mert nem ez lesz az első ilyen gépe a cégnek. Igazából ez már egy sokadik Switch revízió/Pro hívja mindenki aminek akarja. Már vagy tíz éve finomítják a kialakítást. Már az Oleddel is kijavították a problémák nagy részét, nagyon kicsi az esélye, hogy valami durva dolog előjöjjön. Árazás szempontjából ráadásul az a csúnyaság lett bevezetve, hogy később csak többe fog kerülni a vas. Már az sincs, hogy majd 1-2 év múlva megveszem 30-50%al olcsóbban a jobbat. Tehát ha véletlenül valami erős javulás lenne akkor a különbözetet úgyis kifizettetik veled. Tudom, hogy az Oled sokaknak sarkallatos dolog, engem pont nem érdekel (van Oled meg jó LCD képernyőm). Mondjuk az azért várható, hogy az akkuidőn majd alaposan javítanak egy új verzióval ha valakinek ez esetleg szempont, de ezek a kézikonzolok/PCk már akkora batárok, hogy nem tudom mennyire játsszák az emberek zsebből előhúzva áramtól messze.
-
Corleone33
senior tag
Ha nincs semmilyen más platformod amin tudsz játszani akkor oké, de legtöbb third party Nintendo címet máshol is tudod játszani, nemcsak Switchen (Brotato, Vampire Survivors, SMT Nocturne, SMT V, Persona 5 Royale, Skyrim, etc etc ), cserébe nem fizeted meg a Nintendo-tax árakat
-
Szabi®
addikt
Nem a game boy hozta el a hordozható játékokat, ráadásul a konkurencia színes kijelzővel, háttérvilágítással és sokkal erősebb vassal már rég a piacon volt.
Egyébként a 150 millió eladott Switch nem 150 millió embert takar. Ezt gondolom te is érzed. Csak az én kezemen átment 4 gép.
-
playmore
tag
Csak egy nagyon kis kisebbségnek volt pénze saját gépre és eredeti játékokra akkoriban. Azt, hogy akkor annyiba kerültek a digitális értékek az nem vonatkoztatható a mára ugyanis a technika természetes fejlődéséből adódóan változott az árazás. Ma alapszintű játékokat néhány fős átlagos tudású csapatok össze tudnak dobni míg régen ki kellett találni előtte nem létező dolgokat és tologatni a biteket. Már nagyon hosszú ideje probléma, hogy ezek a mega játékok egyértelműen túl vannak tolva és a Nintendo ezért is kapott sok dicséretet a Switchért, mivel sikerült találniuk egy olyan grafikai szintet ami elég jó volt, de nem került észvesztően sokba. Ezt akarják most felrúgni annak ellenére, hogy még mindig jóval alacsonyabb szintet céloznak meg mint mások. Ettől még a játék lehet kiváló és én általánosan kevéssé vagyok érzékeny a grafikai részre, de van oka annak, hogy a konzolos piac évek óta másfele mozog és ahogy Szabi is mondta a Nintendo a Switchel a handheld és otthoni konzolos piacából csinált egyet. Úgy látom mintha rövidtávú profit érdekében mindenki, nemcsak a Nintendo gyorsítani szeretné a konzolok bedőlését.
-
playmore
tag
Én megértek mindent, de példálózni azzal, hogy régen mennyibe került a szoftver mikor az átlag család meg sem engedhette magának, hogy egy gépe legyen otthon az egyszerűen nem fair, mert akkor én meg jöhetnék azzal, hogy kazetta árban volt meg Commodore-ra az összes játék szóval egymillió százalékkal többet fizetek
A játékokat kis specializált úttörő csapatok pakolták össze és a Doom 1 valami százezer példányban fogyott - hivatalosan - ami őrületnek számított akkoriban. Most meg valahogy mindenféle csoda szoftverekkel meg code monkey garmadával a tíz milliós eladások is kevesek.
Az utóbbi évtized tapasztalatai alapján egyszerűen nem látom miért is akciózna bármit is a Nintendo... hacsak tényleg el nem ássák a gépet a launchkor. Ne legyen igazam. -
Szabi®
addikt
Annyiban igaza van, hogy a nintendo az aktuálisan konzolokhoz képest mindig is baromi drága volt.
Elég ijesztő volt a 90-es évek közepén, hogy a nintendo game boyra annyiért ad egy játékot, mint ps1-re a sony, vagy még drágábban. Ez miért gond ? Azért mert pl. a game boy egy szög egyszerű 2d-s monokróm midi zenés "puty-puty" játékot adott, míg a sony 3d-s csili-vili sok munkából épült gamet. Feléért kapsz Last of Us 2-öt, mint egy 6-8 éves egyszerű belsős nintendo címet.
8-9 ezer forint volt egy gameboy kazetta "közepes" játékokkal. Warioland Donkey Kong sokkal több . . . A probléma az, hogy ez a tendencia napjainkig is megmaradt, a nintendonál nincs szelektálás mi mennyibe kerüljön, szinte egységesítették a játékok árait. Kb ugyanannyiba kerül a sportcipő/mint a papucs esete.
Nincs ezzel gond, mert veszik, de a kolléga "tézise" helytálló. -
Szabi®
addikt
Ha elolvastad volna mire reagáltam, akkor láttad volna, hogy még értelme is van. Fel lett vetve, hogy openworldben hogy muzsikál switch, nah erre hoztam, hogy nem kell ehhez openworld. Nem akartam elrontani a hétfő reggeledet egy ilyen blaszfémiával, mivel a Switch 2-ről érdemi új infó nem jött, így adott, hogy a Switch 1 tematikában is felmerülhessen 1-1 elszólás. Jelentsd kérlek a számodra sértő hozzászólásokat. Telepítettem belső memóriára is, ugyanaz, és ugyanott jönnek elő a laggok, amik ha csak 25 fps-esek lennének, nem is zavarnának, de ez bizony lemegy 15-re is. Senkit nem kértem arra, hogy csináljon valamit, csak leírtam a szubjektív tapasztalatomat.
-
Norb79
őstag
Ma kiderül mennyire sürgős ez. Ha a Donkey kongból is elmegy milliós darabszám első nap és pár hónap alatt 10milliós volumen, akkor még tökre korai ez a switch2, ha vki így akarja olvasni a számokat.
Echoes of wisdom hol tart eladási számokban? Az is jó visszajelző ugyanezen témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest