-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbmt
senior tag
Ehh, nem tudom miért nem jutott eszembe, hogy a digitális változatnál is bent kell, hogy maradjon a kártya...
-
playmore
tag
El lehet adni, ez semmiben nem különbözik attól ha egy frissítés jön a játékhoz. Lemezes konzolokon sok olyan játék van, hogy annyi frissítés jött ki hozzá, hogy netkapcsolat mellett gyakorlatilag semmit nem telepít onnan hanem az egészet a hálózatról szedi le. A lemez vagy esetünkben kártya természetesen kell a futtatáshoz olyankor is. A kártyát eladhatod, de neked nem fog utána menni a játék. Egyelőre egyetlen gyártó sem köti adathordozó szériaszámához a tulajdonjogot. A Microsoft megpróbálta 2013ban az Xbox Oneval és azóta is lejtmenetben vannak miatta.
Tehát a kártya akármelyik Switch1-2 konzolban működik az alapverzióként és upgradelhető bárhol. -
pzstm
titán
Eletp Japanbol
-
Arra leszek kíváncsi, hogy egy jól beépített Animal Crossing szigetnél ugyanúgy be fog-e esni FPS, vagy bírni fogja a 30-at végre, mindenféle patch nélkü.
-
bmatehun
csendes újonc
Echoes of wisdomról tudok csak nyilatkozni, de a játék 30 fps-el fut, kivéve a menükben ott vlmiért felugrik 60-ra, és néha 1-1 spoton (játékon belül) 30+. Ha unlocked lenne a framerate a játékhoz akkor bugos lenne (pl kurzor furán mozog, vagy gyorsabban telik az idő a játékban (nem is értem miért fps-hez kötik ezeket na mind1)).
(És direkt nem switchen is kipróbáltam, de az mondjuk nem 100%-os proof) -
Rony949
őstag
Echoes of Wisdom és Link's Awakening 60 fps-sel fut, az megint más hogy a Switch 1 nem igazán bírja ezt, emiatt tapasztalunk nagy frame droppokat. Abban reménykedem, hogy a Switch 2 már problémamentesen bírni fogja a 60-at, szerintem emiatt nem kapott framerate upgrade-et.
-
pzstm
titán
Nintendo revealed the contents of the free Switch 2 upgrades (all available on June 5th):
Arms - Visuals, Framerate, HDR Support
Big Brain Academy - GameShare
Captain Toad - Visuals, HDR, GameShare
Clubhouse Games - GameShare
Game Builder Garage - Visuals, Mouse Controls
New Super Mario Bros. U Deluxe - Visuals
Pokémon Scarlet & Violet - Visuals, Framerate
Super Mario 3D World - Visuals, Framerate, HDR
Super Mario Odyssey - Visuals, HDR
Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Visuals, HDR
Legend of Zelda: Link’s Awakening - Visuals, HDREchoes of wisdom igy nez ki max stabil 30 FOS-t tud de framerate noveles nem lesz…..🙄 ahogy mas esetben sem….
https://www.nintendo.com/us/gaming-systems/switch-2/transfer-guide/games-with-free-updates/
-
playmore
tag
válasz
alexy92 #4280 üzenetére
Pontos választ egyelőre nem tud neked senki adni - úgy tűnik - megjelenésig. Mivel a Nintendo jelenleg nem mutatott semmit a kompatibilitásból ezért az a valószínűbb, hogy minden ugyanúgy fog futni mint a régi gépen - rosszabbul remélhetőleg nem. Fellőttek egy oldalt ahol kiemeltek pár játékot ami nem fut, de azon kívül nagyon szűkszavúan nyilatkoztak. A third party játékok nagy részével kapcsolatban gyakorlatilag annyi a komment, hogy "elindul, de további tesztelés szükséges".
Ettől függetlenül elképzelhető, hogy a dinamikus felbontás és "dinamikus" fps a maximumot fogja hozni. Talán gyorsabban is töltenek majd. -
alexy92
aktív tag
Nem tudom volt-e téma, de a S2-n a az S1 játékok nyilván nem lesznek szebbek(hacsak nem kapnak updatet), de az FPS vajon nőni fog?
-
válasz
gainwardgs #4253 üzenetére
-
Dé
aktív tag
Előző héten voltam bent Westendben a KV-ban. Azt mondták, hogy a beszállítójuk szerint aki előrendelt az kapni fog megjelenéskor, nem lesz belőle itthon (Mo-n) hiány... Meglátjuk, várom én is a hívásukat
-
Crvsh3R
senior tag
Nekem 3 napja jött ez az e-mail a meghívós rendeléshez:
Levonás a Wise-on még nem történt meg, remélem nem lesz vele semmi gond, pénz rajta van. Arról szoktam az eShop-os vásárlásokat is fizetni.
Mondjuk örülnék neki, ha már levonták volna, akkor az én részem le lenne tudva és nem idegeskednék. -
Jacob Gibbs
tag
válasz
szabonagyur #4266 üzenetére
KV jelentkezését az utolsók között várom, az eddigi előrendelésekből kiindulva.
-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur #4266 üzenetére
KV jövő héten fog.
-
-
ldave
félisten
Tech oldalról az érdekelne, hogy a Switch 1 kártyás Zeldák hogyan fognak jobban betölteni a Switch 2-n, hisz maga a kártya hardver adott. Az új gép gyorsabban tudja majd talán olvasni? Vagy felmásolja/letölti a játék fájljait a gépre a gyorsabb elérésért? Erről még nem olvastam miként lesz.
-
pzstm
titán
Gamepark-tól most hívtak.
Jut Mariokartos Bundle, és éjfél után egy perccel átvehető személyesen
-
Elderath
addikt
Remélem azért lassan kapunk valami infót más bolttól is, hogy mi várható launchra idehaza. Gondolok itt olyan helyekre, ahol nem kértek előleget
-
Sirandrish
Topikgazda
Az en kis motyom is megérkezett.
Egy tok és üvegfolia. Igaz hogy ez gagyi kínai, de amennyit az enyém kint lesz a dokkolóból, arra több mint tökéletes. -
Crvsh3R
senior tag
Lesz, de én úgy gondoltam biztosra megyek. Ezt a dokkoló biztosan nem nyúzza szét és az S1-nél is nagyon bevált.
Én a Nacon Pro controller 2 tokokat, illetve az S2 tokokat várnám már, ezek szintén S1-nél nagyon bejöttek, főleg a TotK témájú zöld, az volt nekem is.
Átmenetileg jó lesz a gyári is, de Pro Controller 2-höz mondjuk az konkrétan nincs is. -
bmakszim
senior tag
Ha itt hardveraprón, vagy valahonnan használtan megveszem a Zelda BotW és TotK-ot, tudom majd upgradelni switch 2 verzióra?
Nincs még switchem, de előrendeltem az újat és ez a két játék érdekel leginkább. -
Crvsh3R
senior tag
Switch 2-t várva nekem ma ez jött meg:
-
TBT
addikt
Random japán bolt - ezek már nagyban készülnek a löncsre:
-
-
pzstm
titán
válasz
Rigormortiis #4242 üzenetére
Frissulni fog a mostani hivatalos app meg majusban, es az S2 editionoknel jelenik majd meg a Zelda notes
-
válasz
Rigormortiis #4242 üzenetére
Plusz "GPS mód" lesz benne, illetve sztori kiegészítés sound memory(? ) formájában.
Mentéseket át lehet hozni, persze ez nem garancia, hogy a már megcsinált feladatokért megadja a trófeákat.
-
Rigormortiis
veterán
Jól látom, a Zeldákhoz lesz valami telefonos app, ami ad trófeákat?
Vajon az S1 mentésből áthozott állásra is megadja őket?
-
cactuar
senior tag
-
pzstm
titán
Mario Kart 8 Deluxe]
Version 3.0.4 has been released.
• Fixed a ghost desync issue on 3DS Music Park when repeatedly pausing and unpausing.
• Fixed a bug with coins thrown by spectators on N64 Rainbow Road.
patch notes:
https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/26098/~/how-to-update-mario-kart-8-deluxe -
Delirious
tag
válasz
koncsik #4110 üzenetére
A Switch 1 digitális játékok upgrade-je is ingyenes Switch 2-re, ugyan úgy mint a fizikai verzióké? Mert akkor érdemes lenne megvenni Switch 1-re azokat, amiket majd upgradelni szeretne az ember. Nincs Switch 1-em szóval nem értek hozzá, viszont én nem tervezek fizikai játékokat vásárolni (PC és PS5 játékaim is szinte mind digitálisak). Nem tudom hogy fognak alakulni a digitális árak a 2 megjelenése után. Akkor is lesz még mód SW2 tulajként a játék SW1 verzióját megvenni? Esetleg majd azonos árban lesz ugyanaz a játék (ami pl. free upgrades) SW-1 és 2-re is?
Szerk: Lehet azokból a játékokból nem is lesz SW2 verzió, amelyek free upgrade-esek.
-
Sidorovich
senior tag
válasz
ImpersonatoR #4235 üzenetére
Ha nem lesz tökéletes a visszafelé kompatibilitás, biztos vagyok benne, hogy épülni fog egy közösség által karbantartott adatbázis, hogy melyik cím hogy fut és van-e esetleg game breaking bug. Mint pl. Steam Deck-nek is van, hogy mi megy Linuxon: ProtonDB.
-
morfondőr
addikt
válasz
ImpersonatoR #4235 üzenetére
A first party címeknél nem aggódnék nagyon, mert annyit már csak megcsinál a Nintendo, hogy a saját címei menjenek és kompatibilisek legyenek. A többinél meg akármi lehet ha nem kapnak patch-et, lehet elindul, aztán x jelenetnél, menübe lépéskor vagy x idő után összeomlik, lehet olyan bugok jelnnek meg, amik eddig nem voltak és a végtelenségig lehetne sorolni. Idővel akár a Nintendo is foltozgathatja az emulátorát, meg a kiadók is adhatnak ki patch-et, de utóbbira nagyban nem fogadnék, mert abból úgysem látnak már sok pénzt.
-
Tudom nem jelent még meg a konzol de mielőtt hülyeséget csinálok azzal, hogy eladom a S1 -et.
Az összes S1 -es game legalább olyan jól fog futni S2 -n (kizárólag first party címek érdekelnek most!) mint S1 -en ?
És nem arra gondolok, hogy megveszem az update et hanem csak berakom a S1 kazettát. Mert mind kiderült / ahogy olvasom nem olyan egyszerű a story, hogy gond nélkül emulálja. -
Rony949
őstag
Hogwarts Legacy 10 euro lesz Switch 2-re, ha már megvan digitálisan Switch 1-en.
-
Akit esetleg még érint:
Én éjszaka kaptam a hivatalos Nintendo oldalról történt Switch 2 előrendeléssel kapcsolatban levelet, miszerint nagyon hamarosan levonják az árát, bár pontos időpontot nem írtak. -
pzstm
titán
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch2/s/oa6Mr4J7pM
es ez a szam R&D es egyeb marketingkoltsegek nelkul ertendo…. (Meg shipping, vamok) -
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #4222 üzenetére
legutolsó verziót én végig tudtam tolni és néhány hely volt ahol zavaró. De 150 óra után is tuti előveszem még
-
pzstm
titán
Optimalizalt toltes es PIN kod erkezik a Switch2-hoz.
Nintendo releases video on how to charge the Nintendo Switch 2 battery
The company says that, in order to save the health of the console's battery, charging is stopped when it reaches 90% capacity.
(Nintendo Today!) -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4222 üzenetére
Ja, ez engem nem zavar, nemrég játszottam végig mostani Switchen a Romancing Saga 2-t, stabil 15-20 fps volt végig
-
pzstm
titán
Boldog masodik szuletesnapot!
-
ldave
félisten
Végül maradtam az itthoni előrendelésnél, befizettem a foglalót (a Platinumshop kért ilyet). Most kellene szereznem egy BotW-ot, mert azt én még WiiU-n játszottam, szóval egy Switch2-es újrajátszás szerintem jó élmény lenne
-
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
válasz
playmore #4205 üzenetére
szerintem ez lesz az átmeneti időszak es a Switch 3 mar only digital lesz. A Sony/MS meg figyeli a következő generációig es a PS6/Xbox par ev mulva mar only digital lesz
Tőlem lehet only digital, ha lesznek rendes akciók, lesz refund lehetőség es/vagy kipróbálási lehetőség minden jateknal -
playmore
tag
Értem, hogy sokaknak csak az számít, hogy eladható legyen, de minden más szempontból súlyos visszalépés kezdve attól, hogy a drága belső tárhely így igencsak karcsú lesz. Meg persze mi lesz ha nem működnek a szerverek, nem megy a letöltés stb stb.
Kár, hogy ennyire durván belelépett a Nintendo, azt kellett volna mint más platformokon, hogy fokozatosan. A Switch 1re jött ki a legtöbb fizikai játék, még oylan kicsik is amik máshol sose jelentek volna meg és ezt most egyik pillanatról a másikra elvágják. Arról ugye nem is beszélek, hogy ez nem szünteti meg a kódokat sem, lásd Split Fiction. -
playmore
tag
Ez volt a legvalószínűbb miután a Marvelous játékok amik elvileg felférnének egy 8GBosra is 64GBoson jönnek. Vagy gyártási gond (kevésbé hihető) vagy kiakarják nyírni a fizikait azzal, hogy mindenkit a kulcsok felé terelnek. Technikai gond nem lehet, mert a Nintendo a saját játékait tuti megfelelő kisebb kártyákon fogja kiadni.
Nagyon sajnálatos ha ez ugyanúgy "online vagy semmi" géppé degradálná a Switch 2őt mint a többi konzolt. -
pzstm
titán
Nah ugye hogy kell az a Pro controller, az ujabb marmint
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LG LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- GT710 passzív videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest