Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Én ilyet vettem, nincs vele gond, csak egyet adnak és nehéz felhelyezni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Scarletiel
üzenetére
Én is gondolkoztam eladáson, de Duskbloods miatt úgyis kéne majd egy jövőre, szóval marad. Idén még a MP4 várós nagyon, olyan vagyok azzal a játékkal, mint Leia hercegnő Obi-Wan Kenobival, ő az utolsó reményem.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rony949
üzenetére
Igen, ennyi infót tudok én is. Ismerősöm is kint volt, csak látta a performanszt, azt mondta, hogy kb. Dark Souls Remastered feeling még alacsonyabb látótávval és rengeteg frame droppal.
System Shockot én nagyon ajánlom, PS-re megvan, az egyik legjobb remake, amivel valaha játszottam.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rony949
üzenetére
Ők csinálják, legalábbis én nem találom nyomát, hogy kiszervezték volna. Pont azon gondolkoztam, hogy a Bloodborne-t csak egy hónappal tolták el anno és tudjuk, milyen állapotban jelent meg (külső segítséggel), Elden Ringen nem toltak és rendkívül gáz volt a launch PC változat, PS5 is csak egy lehelettel jobb, mindezek után ez hogy nézhet ki, ha ugyanez a cég úgy döntött, hogy inkább eltolja minimum negyed évvel?

-
Bad Pritt
félisten
Bölcs döntés.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
playmore
üzenetére
Csak miheztartás végett: 24 játékot adott ki a Sony PS5-re 2020 óta Ghost of Yōtei-ig bezárólag, ha nem vesszük a felújításokat, csomagokat, PSVR2 címeket, regionális kiadásokat, Concordot, viszont az Astro's Playroomot, crossgen címeket és MLB játékokat igen. Több címmel indult a konzol anno és ez egy gyenge generáció a közvélemény szerint.
De én inkább a Wii launchot tartom referenciának, ahhoz képest ez a teljesítmény minimum megmosolyogtató, de majd jövő ilyenkor a Tomodachi Life tuti akkorát fog durranni, hogy a fal adja a másikat, főleg mert Switch 2 verzió jelen állás szerint nem is lesz belőle.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
kicsako
üzenetére
Xboxon rég nincs exkluzivitás, PS-re meg a többszöröse megjelent, ha ugyanúgy odaveszed a remasztereket meg crossgen címeket. De az vicces, hogy az a szörnyű fizetős tech demo meg a kerekesszékes játék már mintha nem is létezne, kb. egyik ilyen összesítőre se rakják fel őket.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Scarletiel
üzenetére
Közben feldobta annak is a demóját, leszedtem azt is. Meg megvan a Temtem is valahonnan, az asszem nem lett beperelve.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nintendo perelésre pont tegnap láttam kommentet, kicsit fel is nevettem rajta.

Azt se felejtsük el, hogy a legelső pillanattól kezdve kőkemény lehúzás volt az egész franchise, az első rész után pár évvel jött a remaszter Yellow néven ugyanarra a gépre, majd ugyanezt meglépték a második résszel GB Coloron is és azóta is több másik entryvel. Képzeljük már el azt a szitut, hogy megjelenik egy játék PS4-re, majd 1-3 évvel később jön egy felújított, átalakított változat belőle szintén teljes áron, majd PS5-re a folytatással szintén eljátsszák ugyanezt. Ahogy az emberek vért kiáltva hörögnek a prevgen játékok 10 eurós lószar upgrade bejelentéseinél szerintem másnap lincselnék a teljes Sony menedzsmentet két kontinensen.
A legszomorúbb meg az, hogy a Pokemon Companynek tényleg a világ összes pénze a rendelkezésre állna ahhoz, hogy top tier RPG-k legyenek minden szempontból. Ide is berakta valaki a pletykákat, hogy majd a kövi mainline címeknél jön az új motor, na hát kíváncsi leszek, hogy tényleg új lesz-e, vagy úgy lesz új, ahogy Bethesdáéknál a GameBryót átnevezték Creationre és voilá, új motorunk van.
Na mindegy, Digimon tippet amúgy köszi, PS5-re Plusból meg is van a Cyber Sleuth Hackers Memory, arra ránézek kíváncsiságból.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Scarletiel
üzenetére
Valahogy a nyugati fejlesztőknél nem megengedett ez a mentalitás, mert rögtön megy a savazás minden új cod, fifa, nfs, f1 játéknál, a japánokkal szemben valamiért elnézőbbek a kritikusok és játékosok is. A GameFreak egy baromi jó példa arra, hogy mintha megállt volna az idő náluk, ezeréves assetekkel erőlködnek, az új dolgaik a lehető legmegúszósabb, filléres megoldások és simán veszik tízmilliószámra.
Nekem a FromSoftware egy unásig emlegetett példám még, moddoltam a játékaikat anno PC-n és kiszúrja az ember szemét az Elden Ring elavultsága is. Másik látványos ilyen fejlesztő az Omega Force, akiknél van Dynasty Warriors, Samurai Warriors és Warriors Orochi, ezeknek a nüansznyi különbségeit képesek a fanok akkorára nagyítani, mintha minimum alma és sugárhajtómű esete állna fenn, majd ezekre ráhúzva a Persona, Zelda, Fire Emblem, Dragon Quest, Berserk, One Piece, stb. skinek és kész is a pénznyomda, lehet hátradőlni. -
Bad Pritt
félisten
válasz
kicsako
üzenetére
Én sokadjára jártam valamilyen gaming vagy számtech boltban az utóbbi hetekben és még mindig sikerült megállni, hogy ne vegyem meg a Galaxy 1-2 csomagot, de már érzem, hogy gyengülök.
Hades 2-n nagyon gondolkozok még, szerettem az elsőt, de még a Curse of the Dead Gods meg a Ravenswatch is hátravan a zsánerből, szóval max a fomo beszél belőlem.
Illetve ajánló: Infernax kapott egy decens leárazást, top tier metroidvania, ami méltatlanul radar alatt van, talán azért, mert a népszerűbb 16bites külcsín helyett inkább az og 8bites Castlevaniákat idézi meg. -
Bad Pritt
félisten
Nézegettem én is teszteket, több helyen annyit emeltek ki, hogy a Wii remote mozgásérzékelő és pointer funkcióit nem sikerült a legjobban implementálni a joy-conokra, ennek nyilván technikai korlátai voltak azért, de szerintem aki sokat játszik csak a joy-conokkal annak nem lesz baja vele.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nekem ma nagy önuralomra lesz szükségem, megyek a 30. évfordulós PS5 kontrollerért és nem szabad megvennem ezt a Galaxy 1-2-t.
Nálam ez a két játék, de főleg a második a világ legjobb játékai között van és rengetegszer eszembe jut főleg platformer játékok közben, hogy mennyire magasra tette a lécet majd' két évtizeddel ezelőtt. Nálam azóta sem ugrotta meg semmi Odyssey-ig és Astro Botig bezárólag. -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Várjál, handheld akarnád játszani? Hát akkor ez a kérdés nem is létezik, 100%-ban Steam+retina kijelző a helyes döntés.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nálam erről mindig az első Dragon Age jutott eszembe, fantasztikus crpg, de egyszerűen komikus volt néha, ahogy a főszereplőnk áll bambán, miközben zajlik a beszélgetés körülötte.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
bmakszim
üzenetére
Igen, én is azt írtam, hogy az esztétikája olyan, mintha egy vak ember tervezte volna.
Olyan apróságokba érdemes belegondolni, hogy az az ormótlan nagy Switch 2 logo sem kéne, ha mondjuk kék meg narancs lenne a két joy keret és ezzel rögtön be tudnád azonosítani, hogy mihez tartozik. Máris mennyivel több helyük lenne gombokat pakolni.
A C gombnak egyetlen funkciója van, hogy szemből nézve és a promo képeken látható eltérés legyen az előzővel azt a látszatot keltve, hogy ez egy más eszköz és így érhet felárat. Lehúzás, semmi több. -
Bad Pritt
félisten
válasz
tomee007007
üzenetére
Nincs is több kérdésem. Marad wishlisten, 5K körül behúzom.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
tomee007007
üzenetére
Sejtettem.
Noisy Pixel reviewnál figyeltem fel rá, főleg mikor a 40. másodperc környékén szárnyai lettek a pickupnak és repkedett a táj fölött az a babszem lény. -
Bad Pritt
félisten
válasz
tomee007007
üzenetére
Ez nekem bent van PS wishlisten, nagyon aranyosnak néz ki.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Bakeru a radar alatti. Steamen van kemény 300 értékelése, pedig tényleg jónak néz ki.
De ha már radar alatt: Crypt Custodiant nagyon ajánlom mindenkinek, baromi cuki kis metroidvania és vannak egészen ügyes megoldásai.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Magnolia is tetszeni fog.
Dreaddel kapcsolatban egyetértek, volt nálam egy kölcsön kártya egy hónapja, de két nap után ment vissza a tulajához, 5000 forintért mérnek különb metroidvaniákat. A nagyobb baj, hogy a Prime 4 sem tűnik nagy eresztésnek az eddigiek alapján, remélem adnak még ki belőle valami anyagot, ami rendesen odabasz és automatikusan odairányítja az ujjam az előrendelés gomb fölé. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Örülök, hogy nem csak én ismertem fel benne az Ultimate Destructiont.

-
Bad Pritt
félisten
Új Pokemon játékhoz is lesz bundle.
-
Bad Pritt
félisten
Azt honnan tudom, hogy konzolon épp mely ország store-ját bambulom? A beállításokban régiót ír csak, ott europe van, store angol és euróban írja az árakat.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Még Wii U-n játszottam, rendesen fel kellett szívnom magam hozzá, de a végére egészen megszerettem, de azért annyira nem, hogy 10 évvel később a remaszterre ránézzek.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
tomee007007
üzenetére
Milyen művelet közben?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest
üzenetére
Hát én nem lennék benne biztos, hogy lent van 5 perc alatt.
Nagyon változó letöltési sebességeket tapasztalok, de úgy mélyebben nem tesztelgettem időszakok szerint.A melegedés szerintem max az akksi miatt lehet para, hálózati aktivitást én is kikapcsoltam, mikor olvastam a problémáról, nálam nem melegszik.
-
Bad Pritt
félisten
Kontroller témára: nem tudom, létezik-e Switch-hez olyan kontroller, ami a Wii U Pro Controller szimmetrikus felosztását alkalmazza, de egy ilyet nagyon adnék, az én kezemnek ez volt a valaha készült talán legkényelmesebb eszköz.
-
Bad Pritt
félisten
Én megpróbáltam kihajtani valahogy a lábát, csak úgy meg kicsit instabil volt.
Nem is az a baj, hogy éget, mert annyira nem meleg, inkább csak nem szeretem összeizzadni a cuccaimat. Mondjuk a Tomshardware az overheating cikkében 39 fokot ír handheld módban és azt gondolom klimatizált helységben mérték, szóval simán lehet nyáron kint 40 fok felett van maga a konzol. -
Bad Pritt
félisten
Street Fighter 6 - Switch 2 DF Tech Review - Tournament-Worthy 60FPS Play
Grand Theft Auto Trilogy: BETTER on Nintendo Switch 2
A végén még érdemes lehet Nintendón gétéázni.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sidorovich
üzenetére
The Switch 2 Display is *NOT* HDR Capable
TL;DR: nem a saját kijelzője HDR képes, hanem dokkolva HDR képes TV-n lesz HDR képed.
-
Bad Pritt
félisten
Sleep Mode-ban mi a kb. normális fogyasztás?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Jinx L. Joke
üzenetére
Erről eszembe jut a régi Dragon Quest sztori, mikor a japán hivatalos szervek megkérték az akkori Enixet, hogy hétvégén adja ki inkább az újabb részeket inkább, mert a gyerekek nem mentek suliba miatta.

-
Bad Pritt
félisten
Engem is most hívtak, Switch 2 MKW bundle lesz, kiegészítők nem biztos.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Így, hogy jön a Street Fighter júniusban én nem fecsérelnék rá időt.
-
Bad Pritt
félisten
Borderlands 4 a többi változattal együtt szeptember 12-én érkezik Switch 2-re is. A PS Store írja amúgy, hogy lesz benne local coop lehetőség, kíváncsi leszek, hogy itt is meglesz-e ez a képesség.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Igen, 3D World, Odyssey, Wonder. 3D World megvolt Wii U-n, de alig emlékszem rá, a másik kettőt régóta ki akartam próbálni, csak évek óta nincs kölcsön Switch a közelemben.

-
Bad Pritt
félisten
Tegnap bejelentett új SW játékot is szívesen látnám majd Switch 2-n, az ilyen XCOM copy játékokra bőven elég lenne a handheld konzol.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
A Pro 2 felé terelnek azzal, hogy kényelmi funkciók ott érhetőek el. Ismét jófejség.

-
Bad Pritt
félisten
Jó hír!
Ez lehet csak az én figyelmem kerülte el, de a Patapon 1+2 Replay elérhető lesz EU+Asia régiókban fizikai formában is, csak az amerikai piacot kezeli úgy a Bandai továbbra is, mintha pestis lenne minden utcasarkon. Ebből így sanszosan vétel lesz.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hadam98
üzenetére
A Sony még hagyjuk is, de egy Microsoft-hoz is hasonlítunk? A Nintendo ebből él, a Microsoft-nál meg ott a világ összes pénze.
És? Van három konzolgyártó, tökéletesen össze lehet hasonlítani, hogy az új konzol launchnál milyen volt a beetetési időszakuk. Nintendo se volt mindig ilyen szarrágó btw, szóval nem kell védeni őket.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hadam98
üzenetére
...akinek meg nem volt Nintendo konzolja annak pedig megéri teljes áron is, hiába nem mostani játék.
Ezzel rohadtul nem értek egyet. Pont azoknak mellbevágó ez a gyakorlat, mint én, akiknél összesen kb. három hónapot volt Switch és most egy kis jófejséget várnék a Nintendótól, ha már új belépőként bizalmat szavazok nekik. Xboxon ingyenesek voltak a hasonló upgrade-ek, Sonynál ehhez hasonló áron mentek, de pl. egybecsomagolták az Uncharted 4-et és Lost Legacy-t, szóval két játék jobb változatát kaptad ezért az árért, Last of Us Part 2 Remasteredhez kaptál egy vaskos DLC csomagot is mellé és mindegyik játékuk PS5 változata olcsóbb volt. Ráadásul kezdésnek a konzol első három évében adtak 20 top tier játékot az alap előfizetésükhöz.
Nintendo ezzel szemben a szaros DLC-t sem adja a Switch 2 BotW mellé 30ezerért és a drágábbik előfizetéses csomagja mellé adja a Switch 2 Edition upgrade-et, ha nem akarod megvenni. A használtpiac egy komoly érv a játékaik mellett, de az meg tőlük a kezdőárazáson túl teljesen független. Szoros a verseny a legszarrágóbb konzolgyártó/kiadó címért, a Ninti pedig elég jó ütemet ad a többieknek.
-
Bad Pritt
félisten
Volt lehetőségük bemutatni a terméket normálisan, ez nyilvánvalóan nem történt meg és most utólag bemondásra el kéne hinni, hogy megérős.
-
Bad Pritt
félisten
Ami most még eszembe jutott, hogy vajon az Elden Ring hogy lesz megoldva a fizikai adathordozón: PS és Xbox hasonló csomagjánál csak az alapjáték van lemezen, a SotE letöltőkód mellette, kíváncsi leszek az itteni Tarnished Editionnél a kártyán lesz-e a teljes játék és vajon milyen verzió lesz alapból.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom. Baráti társaságban a karting játékok mindig nagyot mentek, Sonic All-Stars, Team Sonic Racing, CTR, Nickelodeon Kart Racers 1-2, de egyik sem olyan jó, mint bármelyik Mario Kart. Megfogalmazni nem tudom, miért, egyszerűen a MK mindig érezhetően nagyobb fun volt és érdekes módon szorosabb versenyeket is hozott.
-
Bad Pritt
félisten
Az hagyján, hogy néz ki (bár a Switch 2 változat elég szépnek tűnt), de gyakorlatilag semmit nem mutattak belőle, ami miatt érthető lenne, hogy ez a sorozat miért hagyott ki két generációt és 18 évet a nagy megújuláshoz. Mész, lősz, szkennelsz, boss harc is meh, az egyetlen érdekesség abban a negyedórában az volt, ahogy rögtön váltott kontrollerről egerezésre. Értem én, hogy évtizedes development hell és nulláról újrakezdték félúton, de jelenleg egy hat éves fejlesztési ciklus végén mutattak egy GameCube MP játékmenetet.

-
Bad Pritt
félisten
Nem akarok felülni a negatív vonatra, de nekem a Metroid Prime 4 az év csalódása eddig, főleg a treehouse bemutató után. Nagyon vártam, imádtam a régieket, de ez egy két generációval ezelőtti játékmenet volt egy generációval ezelőtti látvánnyal. Nagyon remélem, hogy idén mutatnak még belőle valamit, amitől padlót fog az ember álla, mert ez így rendkívül kínos lesz.
-
Bad Pritt
félisten
Igen. Nem hiszem, hogy prio nekik így előfizetőket szerezni amúgy, a Switch 2 Edition magyarázó oldalán csutkára a legaljára kell tekerni, hogy ezt is lásd, mint opciót, míg mondjuk a GP vagy a PS+ Extra kiüti a szemed a többieknél.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sanraith
üzenetére
A kártyán lesz. Én inkább amiatt nem merném megvenni a Switch 2 Edition kártyát a két Zeldából, mert előfizetésben elérhető az upgrade és emiatt nálam bejelzett a villogó, kicsit az Xbox day1 Game Pass megoldásához hasonló helyzet, amivel rapid módon kinyírták a használt piacot. Nintendóra lefordítva minek vedd meg a drága játékot, ha megveheted az olcsóbbat + előfizu?
-
Bad Pritt
félisten
Láttam, mire gondol, azért mondom, hogy egy tök más téma.
Itt Nathaniel azt akarta megtudni, hogy a Switch 1 játékok Switch 2 Edition kártyáin hogy lesz az adat. A game-key card rendszernek ehhez nem sok köze van.A SF6 meg Bravely Default is ilyen lesz, KV-nál kicsit félrevezető szerintem a hozzájuk kitalált szöveg:
Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy ez a kiadás kizárólag letöltőkódot tartalmaz!
Ez számomra pl. azt jelentené, hogy egy egyszer használatos kódot veszek, de nyilván nem.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 akár karácsonyra gyerek játékok
- Nintendo Switch Játékok EGYBEN baráti áron,akár viszonteladóknak is megéri. ELADÓ,VAGY CSERE,OLVASS.
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Ps portal + sony töltő
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

PS-en kábeles csatlakozás, vezetékes füles és HDR off kellett ahhoz LG CX-en, hogy meglegyen a tökéletes ütem.