Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Rage47
üzenetére
Pont irni akartam. Es megneztem series X-en is performance modban es hat 55”os tv-n is nwgyon figyelnem kellett kulonbsegekert….es 60fps-nek ereztem switchen is. Otletes harcrendszer, fejlesztesek. Meg az is lehet switchre veszem nem nagykonzolra (van series X meg ps5 is)
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rage47
üzenetére
Mondanám, hogy próbálj ki egy Gamesir G8 Plust, nekem az egyik kedvenc controllerem, de az ára a Pro környékén van.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Rage47
üzenetére
köszi, jó ezt hallani
Sokáig nem volt szerencsém a prime sorozathoz (nem volt wii-m, meg game cube-om), Prime remaster az első a sorban. Ezek után nagyon szeretném látni a 2. és a 3. részt is remasterben.Ezelőtt meg a Dread-re álltam rá, bár az ugye side scroller. Amit ki akarok hozni ebből, hogy a Metroid játékmenet/stílus nagyon is tetszik.
-
-
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
-
abrtom87
tag
válasz
Rage47
üzenetére
Nagyon jo. Gyerekkent pc-n szetjatszottuk. A puzzle resz nem tetszett sose mondjuk. Azt nem ertem mi kerul 20 ezer forintba egy ilyenen? Egy Cyberpunk ugyanannyi. Nem hinnem, hogy ugyanannyiba fajt a fejlesztes. Ha 10 ezer lenne, mar megrendeltem volna, de igy inkabb nem, majd ha G2a-n lesz akciosan.
-
ADAM1337
nagyúr
Érdekesség o.O
-
Pikmin 4 volt fura, mert nemrég kapott tartalmi frissítést, de a Switch 2 update kimaradt. Pedig ha már egyszer hozzányúltak, akkor ez is beleférhetett volna. Szerintem egy Switch 2 patch több lehetséges új vásárlót hoz, mint egy frissítés azoknak, akik már régen megvették a játékot.
-
Scarletiel
őstag
Igen ahogy jcrk írja ezeket vagy PC-n végigtolom, vagy PS5-ön párommal vagy egy HD remasterről van szó a Wii era-ból. Én annyira nem vagyok Mario fan, igaz az Odyssey-t nagyon szerettem és várok is egy hasonló teljes értékű címet a Nintendo-tól. Sajnos én úgy állok hozzá, hogy a Nintendo konzoljai csak és kizárólag exclusive címekkel érdekes számomra, minden másra ott van egy erősebb platform vagy rugalmasabb/olcsóbb ha a SteamDeck-et belevesszük.
-
30z.Samu
titán
Nekem nem volt rövidebb idő, mert ugyanúgy csalingáztam, mint az első végigjátszásnál.
Egyébként öregszem vagy nincs meg a Zeldás gondolkodás, nem tudom. De most a Link’s Awekening-ben pl volt szituáció, amikor tippem nem volt hogy kell továbbjutni. Aztán amikor utánanézek fogom a fejem hogy b@szki, pedig tök egyszerű. Túlkomplikálom, kapasból azt feltételezem hogy kacifántosabb gondolkodás kell. Pedig a legegyszerűbb dologra kell(ene) gondolni.
-
Jinx L. Joke
tag
Nekem a Hades II a legvárósabb ezek közül. Switch 1-en kedvenc játékom lett a Hades.
Tökéletesen illik a Switch stílusához, TV-n is szuper vele játszani, és handheld módban is fantasztikus.
Elmúlt évek legjobb játékélménye volt, úgy hogy teljesen vakon ugrottam bele az egészbe. (Első 10 perc játék után jegeltem egy hónapra, mikor instant meghaltam, aztán esett le, hogy ez a gameplay loop része, és onnantól nem volt megállás, 40 óra ment bele.)
-
pzstm
titán
Ohh yes, szerintem beszerzem digitalisan

most talaltam meg:HADES II v1.0 is coming September 25!🌒
Battle beyond the Underworld in our launch trailer.🏔️
Play in blazing-fast 120fps in TV Mode on Nintendo Switch 2, or 60fps on Nintendo Switch (w/ free upgrade to Switch 2). Transfer PC progress from Steam or Epic with Cross Saves.120fps
-
PS-re van meg nekem, hosszan sosem merültem el benne, mert alapra ez a survival, crafting, building játékmenet engem nem igazán köt le, de a játék elejét élvezem. Évente pár alkalommal (főleg nagyobb updatek után) elő szoktam venni, kezdek egy új játékot, letesz egy random bolygóra, onnan elmegyek még tovább 3-4 további helyszínre majd kész, kikapcsolom. Ez a része szerintem nagyon hangulatos és egyedi élmény.
-
bmakszim
őstag
Én így a sublayer 700-ra érve kicsit ráuntam. Tény, hogy eddig úgy toltam, hogy minden banánt és fosszíliát megszereztem, mielőtt továbbléptem, így egy kicsit grindolós volt.
De szerintem most elengedem és csak végig rusholok a maradék pályákon, aztán meglátom, megéri-e visszamenni a maradékért. -
Elderath
addikt
Más világ volt amikor a 8 kijött. Manapság a single player játékokat is frissítik, hogy meglegyen a "player engagement" 90 eurós árért én elvárom, hogy jöjjenek ingyenes tartalmak, mert nagyon sovány ami most a játékba van és marha sok ficsőr hiányzik, ami 8ba benne volt.
Új patchel végre lehet spectatelni bárkit knockoutba pl, ez se volt benne day 1...
-
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Mikrotik routerek
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Filmvilág
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Túl nagy, nem olyan érzés lenyomni, nem tudom. Tényleg tökéletes a Nintendo controllere (legalábbis nekem)

Már be van izzítva a mozis ismerősöm, hogy premier előttire meglegyenek a jegyek 

Sirandrish