Hirdetés
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Instant get lenne.
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Biztos 30 fps a gameplay?
-
30z.Samu
titán
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
30z.Samu
titán
Ugyan Switch 1, de hátha van valakinek itt ötlete. Akadt egy kis gond ismét az egyik Joy-Con-nal.
TV-re kötve akartuk a gépet használni, de a Joy-Con nem akar működni. Ha megnyomom hosszan a szinkronizáló gombot, akkor nem fut végig a led sor, hanem csak a 2-es Led villog. Elvileg érzékeli, mert kiírja hogy paired, de nem reagál l, ha legnyomom a két kis ravaszt hogy fektetve akarom használni. Helyéte pattintva, kézi módban tökéletesen működik. Van esetleg valami ötlete mi baja lehet? A fw-je up to date természetesen. 
-
30z.Samu
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Én jelenleg elférek az alaptárhelyen is.

-
30z.Samu
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Ha megkened gombával, vajon nagyobb lesz a tárhely?
-
30z.Samu
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nekem javarészt még mindig arról szól hogy csak játszok. Ha annyira izgatna a felbontás és az FPS akkor építenék PC-t.
-
30z.Samu
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Dehogy hagynak. Sok minden megjelenik még S1-re is. Nem minden, de sok minden. 2-3 évig szerintem jönnek még rá játékok.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs rajta valami hard reset? Volume - + Power vagy ilyesmi.
-
30z.Samu
titán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Használj sikosítót.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
30z.Samu
titán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Kíváncsi leszek, hivatalos dokkolót azóta sem kapni külön.

-
30z.Samu
titán
Amíg Ti toljátok az új játékokat, addig én retro-zok. GameCube könyvtárban elérhető a Luigi’s Mansion. Eddig ez kimaradt, tudom pótolni. Eddig nagyon élvezem, egyébkent milyen jól nézhetett ki a maga idejében.
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
Nekem még elvileg jön a Zelda a központi raktárból. Érdekes, hogy nem egyszerre jött a Pikachu-val, de igazából nem sürgős.
-
30z.Samu
titán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
160k igen jó vétel.

-
30z.Samu
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
Switch 2-re át lehetett vinni a mentést. Ami az update-et illeti. Akkor egy ideig nem lesz még új AC.

-
30z.Samu
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
Nekem is fura volt, először azt mondták mindkettő, utána sorry csak a Pikachu, a Zelda még a központiban van. De abból is jut.
Holnap megyek a Pikachu-ért. Az elsőt imádtam 2DS XL-en. -
30z.Samu
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem is érdemes ezekhez hasonlítani, ez leginkább a Link's Awakening nyomán készült.
Nekem is jeleztek, Pikachu-ért mehetek, viszont a Zelda még központi raktárban van. De azt mondták azt is megkapom. Szóval happy.
-
30z.Samu
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
Igazából nem sietős, csak gondoltam megkérdezlek titeket hogy mizu. Azt sem veszem biztosra, hogy jut mindkettőből.
-
30z.Samu
titán
Valakinek jött visszajelzés a Bestbyte-tól?
-
30z.Samu
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
Meg is rendeltem a Detective Pikachu-t meg az Echoes of Wisdom-ot. Köszönöm.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Én sem találtam még sehol. Nintendo hivatalos oldalán találtam, de elvileg ide nem szállítanak.
-
30z.Samu
titán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Én nem tudom mi bajotok van a kijelzővel. Oké, hogy nem OLED, de ha a S1 mellé teszed, akkor igenis látszik, hogy az elmúlt 7-8 év alatt mennyit fejlődött a panel. Szerintem korrekt kijelzőt kaptunk, nekem nincs hiányérzetem és ezt úgy írom, hogy van OLED kijelzős masina itthon.
-
30z.Samu
titán
Link’s Awekening pipa. Hat év elteltével is nagyon élveztem ezt a játékot! Most kicsit félreteszem a Zeldákat mert van más is terítéken. De majd a kövi szerintem a Tears of the Kingdom lesz. Csak majd be kell szerezni.
-
30z.Samu
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
Én valószínű megveszem digitálisan, ezt úgy se adom el.
-
30z.Samu
titán
Na milyen Switch-en a Mario Galaxy?
-
30z.Samu
titán
Az alap irányt, most is mondja, de nem fogna végig a kezed. Amivel alapvetően nincs is baj, mert szeretem ha van min agyalni.
De ebben szerintem az is benne van hogy a többi játékban tényleg kicsit “komplikáltabb” megoldással operálnak. Példa: Bejutsz egy helyiségbe, annak a túlfelén van egy járat amihez el kéne jutni, de kövek állják az utad. Mit mond a játék, ami nem Nintendo? Keress másik útvonalat, hogy eljuss ahhoz a járathoz. Zeldában mi van? Told odébb az egyik követ. 
-
30z.Samu
titán
Nekem nem volt rövidebb idő, mert ugyanúgy csalingáztam, mint az első végigjátszásnál.
Egyébként öregszem vagy nincs meg a Zeldás gondolkodás, nem tudom. De most a Link’s Awekening-ben pl volt szituáció, amikor tippem nem volt hogy kell továbbjutni. Aztán amikor utánanézek fogom a fejem hogy b@szki, pedig tök egyszerű. Túlkomplikálom, kapasból azt feltételezem hogy kacifántosabb gondolkodás kell. Pedig a legegyszerűbb dologra kell(ene) gondolni.
-
30z.Samu
titán
BoTW pipa, elkezdtem újrázni a Link’s Awekening-et. 6 év után is széles vigyorral játszom ezt a játékot, egyszerűen zseni.

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én kitartok, amíg ez meg nem purcan.

-
30z.Samu
titán
DK demo alapján annyira nem fogyott, mint amennyire akarták.
-
30z.Samu
titán
Bedurrantottak a 40. évfordulóval.
-
30z.Samu
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
Lehet fikázni a Ubisoft-ot, de tudnak világot alkotni és nem adnak ki csúnya játékot.
-
30z.Samu
titán
Gyerekek, az új Star Wars játék qrva jól néz ki Switch 2-n.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Létrehozzuk a Logout Corporation-t.

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én a 24-et is, elvégre kézi konzol, lehet vinni budira is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
30z.Samu
titán
Tegnap kicsit toltam a Mario Kart-ot, hát remélem lesz hozzá még pálya, mert ez így elég karcsú. Amúgy nagyon szép meg minden. Külön pozitívum hogy a szivárványos pálya nem annyira rikító.
-
30z.Samu
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nem, az csak a "nextgen" patch.
-
30z.Samu
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Egyébként a BoTW-hoz érdemes megvenni a DLC-ket?
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én azt se tudtam hogy le lehet, kerülöm jó messziről. Meglát azt a villámmal megb@sz.

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem kell az, anélkül is tudjuk hogy egy Link alak vagy.
-
30z.Samu
titán
Én tolom a BoTW-t ezerrel és még mindig ámulatba tud ejteni ez a game.
Egyrészt a grafika, S1-en is szép volt nyilván, de Switch 2-n ég és föld, 60fps-ről ne is beszéljünk. Na meg folyamatosan találok új dolgokat. Vége fele járok már, a négy beast-et már megjártam, csak a kastély hiányzik. De szerintem még kicsit barangolok benne, mielőtt leverem Ganon-t másodjára is. Aztán újrázom szerintem a Link's Awekening-et és utána jön a ToTK. Ami magát a gépet illeti, fasza meg minden, de a jobb oldali Joy-Con-on mintha picit feljött volna a festék az A gombon vagy nem tudom mi van vele. Végigsimítva nem érzek rajta semmit, de olyan ránézésre mintha "felgyűrődött" volna a festék rajta.
-
30z.Samu
titán
Üdv újra mindenkinek! Ki hogy kezelte az elvonási tüneteket?

-
30z.Samu
titán
Na most hogy befejeztem a Death Stranding 2-t, több időm lesz Zeldázni. Toltam is ma becsülettel, a Thunderlight Gacon-nál hagytam most félbe. Bakker, nem emlékeztem hogy kell a második fázist letolni. Meg kellett nézzem.
-
30z.Samu
titán
Fejezzétek be, mert a végén még elszaladok valamelyik bótba oszt megveszem a játékot "idő előtt".
-
30z.Samu
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Erről egy vicc jut eszembe.
Jön be a főnök az új mercijével. Mondja az egyik munkás: Ez igen, főni! Szép verda.
Erre a főnök odahajol a melóshoz és mondja neki halkan.
-Józsi, figyelj! Ha hosszan és kitartóan dolgozol, jövőre vehetek még egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

TV-re kötve akartuk a gépet használni, de a Joy-Con nem akar működni. Ha megnyomom hosszan a szinkronizáló gombot, akkor nem fut végig a led sor, hanem csak a 2-es Led villog. Elvileg érzékeli, mert kiírja hogy paired, de nem reagál l, ha legnyomom a két kis ravaszt hogy fektetve akarom használni. Helyéte pattintva, kézi módban tökéletesen működik. Van esetleg valami ötlete mi baja lehet? A fw-je up to date természetesen.