-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
N.YCityBoy #6776 üzenetére
Én ugyan kibontottam, de dokkolóba addig én sem tettem amíg nem volt fólia. Mondjuk szerencsére másnap már tudtam rátenni egyet.
-
30z.Samu
félisten
De amúgy Mario Kart közben másnak is ennyire meleg a gép? Ez normális?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6737 üzenetére
Vagy 6 éve nem játszottam vele, fogalmam sincs.
De lehet újrázni kéne.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6735 üzenetére
Yepp!
-
30z.Samu
félisten
Jött egy update az Animal Crossing-hoz. Erről valaki tud valamit? Gyorsba elindítottam és azt monstatáltam hogy nem 60fps patch jött.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Scarletiel #6606 üzenetére
Valaki elvette a banánt, szerezd vissza. Kb ennyi.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6507 üzenetére
Én tuti leghátul kullognék csak azért, hogy Téged osszalak.
-
30z.Samu
félisten
Az a pletyka járja hogy érkezik végre a nextgen patch a RDR2-höz ill. jön a Switch 2 port is.
-
30z.Samu
félisten
válasz
tomee007007 #6495 üzenetére
Na zsír, köszi a választ!
-
30z.Samu
félisten
Akinek megvan a Cyberpunk, annak mi a benyomása? Tesztek alapján oké hogy 40fps a performance, de attól függetlenül nem tűnik rossznak.
-
30z.Samu
félisten
Na, tartottam ma egy Zelda napot, kb 10 órát raktam bele ma. Mondjuk a harmad ennyi idő alatt a Doom-ot is be tudtam volna fejezni, de nem baj.
Az a qrva jó, hogy második vègigjátszásnál is teljesen más az élmény mint az elsőnél. Nem csak a frissítés miatt, amitől már teljesen más a leányzó fekvése, hanem mert fedezek fel új dolgokat mèg most is. Pl a Lost Memory quest-et ma jöttem rá tök véletlenül hogy kell megcsinálni. Mondjuk azt még nem tudom mennyi ilyen helyszínt fogok tudni megtalálni. Az elsőt is tök véletlenül találtam meg.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6329 üzenetére
Igaz.
De a Doom-ból már nincs sok.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6327 üzenetére
Rajta van az én listámon is.
-
30z.Samu
félisten
Kutatom a közvéleményt. Van még itt valaki, aki gépre vár? Mert én átvettem egyet, de az enyémet még nem mondtam le. Ha esetleg valaki vár még gépre, akkor szívesen átadom a rendelést, ha előbb érkezik meg mint az övé.
-
30z.Samu
félisten
válasz
tomee007007 #6299 üzenetére
Köszi a tippet.
-
30z.Samu
félisten
válasz
tomee007007 #6295 üzenetére
Köszi, hogy megnézted. Remélhetőleg hamarosan orvosolja a Nintendo.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6277 üzenetére
Hát úgy, hogy lemaradt, szégyelltem is magam miatta.
-
30z.Samu
félisten
válasz
tomee007007 #6268 üzenetére
Próbálgattam én is a beépített hangszórókat. Bakker, a Fortnite-ban is teljesen jól fel tudtam mérni hol van a player. Jól megcsinálták.
-
30z.Samu
félisten
válasz
tomee007007 #6265 üzenetére
Mondjuk nekem "csak" Nova 4 van, de attól még örülnék ha működne.
-
30z.Samu
félisten
válasz
tomee007007 #6259 üzenetére
Hát azt sejtettem hogy nem a fejessel van a hiba, mert minden mással tökéletesen működik.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6256 üzenetére
Igaz.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6254 üzenetére
Vagy lehet hogy pont a vége jó és ahogy a mondás is tartja, minden jó ha a vége jó.
-
30z.Samu
félisten
válasz
tomee007007 #6247 üzenetére
Nekem is Steelseries van de jelenleg csak a mikrofont ismeri fel. Én is bízom benne hogy hamarosan javítják.
-
30z.Samu
félisten
Super Mario Wonder-t toltam kicsit este, mert megkaptam még 2023 karácsonyán, de azóta se játszottam végig. Gondoltam most már nem ártana befejezni.
Rohadt jó ez a játék, nem is értem miért lett félretéve.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Exelsior24 #6186 üzenetére
Have fun!
#6185Jinx L. Joke: Sajnos nekem sincs annyi időm a gaming-re jelenleg, mint amennyit rászánnék. Ráadásul Asszony pecegeti a "gy" betűs témát is.
Nekem igazából az a szerencsém, hogy néha a munkahelyen megesik hogy van egy kis üresjárat és elő lehet kapni a kézikonzolt a táskából kicsit kikapcsolni. Lehet hogy tudat alatt a kézikonzolok "betározásával" készültem erre az időszakra.
Bár régebben is szerettem a hordozható kütyüket.
-
30z.Samu
félisten
válasz
30z.Samu #6181 üzenetére
Meg hogy jártam tegnap, mentem az egyik Devine Beast felé, épp vihar volt és volt jó pár gyík, akiket le kellett gyűrni az út során. Már az út vége felé jártam, amikor egy bombával megkínáltam az egyik hármas bandát, akik ugráltak a tűz körül. Észrevettek, jöttek felfelé, az egyik már ugrott és le akart csapni és hirtelen akkor belecsapott a villám. A gyík nyilván meghalt, én meg beszartam.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6177 üzenetére
Szponzorral könnyű.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6172 üzenetére
Nálam is ez volt anno a Link's Awkening-ben volt amikor rájöttem hogy sprintből tud ugrani. Mindenhol megnéztem hogy átugorgató-e meg hogy sprinttel törhető-e a fal.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Jinx L. Joke #6170 üzenetére
Engem azért nem zavar második végigjátszásnál sem, mert még mindig tud újat mutatni. Meg alapvetően szeretek felfedezni, egy bizonyos pontig, aztán van hogy tényleg jön az elhatározás és megyek a story-ban tovább.
-
30z.Samu
félisten
Baszki...gondoltam tudatosan haladok a story-val mert hát egyszer már végig toltam a BoTW-t, csak kell az alapozás hogy a control benne legyen a kezemben a ToTK-hoz. Erre mi van..."Áh, arra a toronyra még másszunk fel, ezt a shrine-t csináljuk meg, útba esik. Jéé, nem messze ott van még egy, menjünk nézzük meg."
Pontosan ugyanazt csinálom mint az első végigjátszásnál.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6080 üzenetére
Elvileg leszedi automatikusan.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6071 üzenetére
Gondolom az erősebb hardver miatt más nem a 30 frame stabilan meglenne. De instant megy majd rá az upgrade.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6066 üzenetére
BoTW még egész jól futott, de a ToTK...pedig ott próbálták FSR-al is csökkenteni a terhet a hardverről. Nem sikerült.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6060 üzenetére
Hát nem tudom, a Switch 1-nél még lehetett olyat olvasni hogy "tégla" lett a gép a nem gyári dokkoló miatt.
-
30z.Samu
félisten
Amúgy gondolom a Switch 2 sem tolerálja ha nem nem a gyári dokkolóval akarod használni.
-
30z.Samu
félisten
Na most délutàn kicsit belenéztünk a Mario Kart-ba, qrva jó cucc ez.
Igaz hamar átmentünk a 100-150ccm3-be mert még a párom is azt mondta hogy az 50-es rohadt lassú.
-
30z.Samu
félisten
Köszi, akkor marad kint az S1 dokkoló is. Kipróbáltam dokkolva is a gépet, két negatívummal találkoztam, az egyik mondjuk nem feltétlenül a gép hibája. Közölte, hogy nem támogatott a TV-men a HDR mód, ami hülyeség, mert tud a TV-m HDR-t. Igaz nem mai darab, azért írtam hogy ez nem feltétlen a gép hibája. A másik érdekesség hogy az USB-C-s Steelseries fejhallgatómnak csak a mikrofon részét hajlandó felismerni. Ez mondjuk később még változhat. Picit játszottam csak a BoTW-al. Nagyon szép mèg így is, azt hiszem 1440p-ből skáláz 4k-ra. Hatalmas különbség a Switch verzióhoz képest. Hogy mennyit fogok TV előtt játszani azt nem tudom még, mert jelenleg azon az állásponton vagyok hogy a Switch 2 kijelző mérete és minősége mellett teljesen jól el vagyok kézi módban is. Mario Kart-ot még nem próbáltam ki, de majd a családdal úgy is fogjuk tolni valószínűleg.
-
30z.Samu
félisten
Skacok! A S2 dokkolóval működik a Switch 1? Asszonynak megmarad a S1 és gondoltam ha működik a 2 dokkolójával a S1 is, akkor elég ha egy dokkoló van kint.
-
30z.Samu
félisten
válasz
N.YCityBoy #5756 üzenetére
Ja akkor ezek szerint annyira nem jön át. Egy hét éves játékot nyilván nem fog teljesen felújítani a Nintendo, de a nagyobb felbontás és a 60 fps nyilván jót tesz a játékélnénynek. Nem itt fog kijönni a gép ereje.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
Mai nap folyamán sikerült szerezni egy “Starter Pack-ot”, ami tartalmaz tokot, fóliát, grip-eket, meg egy fülest. A grip-ekkel valahogy nem áll kézre a Joycon, amin meg is lepődtem. Kézi módban sokkal kényelmesebb “mezitláb” használni a Joy-con analogjait. A fólia szinte tökéletesen került fel, egy helyen bent maradt a levegő de játék közben nem látszik. Meg esélyes hogy utólag eltűnik. Azt terveztem hogy picit tolom a BoTW-t, amiből lett kb 2 óra game, van egy sanda gyanúm hogy újrázok vele, sokkal jobb élmény 60 fps-el játszani. Plusz az is vicces, hogy még mindig tud újat mutatni a játék.
A csomagba lévő fülhallgatót is kipróbáltam, ahhoz képest egész jól szól.
-
30z.Samu
félisten
Bakker, tegnap nem tudtam tokot meg fóliát szerezni, mert a KV-ban azt mondták pont nincs olyan, amit keresek. De azt már nem említette a hölgyemény hogy de amúgy van más gyártótól...
Lesz akkor még egy köröm ma.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #5619 üzenetére
Igazából már aznap letettem erről a gondolatról.
Na de, volt lehetőségem kicsit buzerálni a gépet. Dokkolót még nem csomagoltam ki, egyelőre HH módban játszottam vele. Nincs se fóliám, se tokom, félek hogy a dokkoló szétkarcolja a kijelzőt, mint az S1 esetén. Vagy itt már nincs ilyen? Végül is mindegy, tok, fólia mindenképp fog kelleni. Maga a gép összerelési minősége előtt le a kalappal, sokkal masszívabb cucc, mint az elődje. Nem nyeklik nyaklik. A gyarapodás is előnyére vált, már most jobb vele játszani mint a Switch-csel. Számomra ez a kényelmes méret, a Joy-Con-ok is tök jók így, az analogok sokkal használhatóbbak. A kijelzőtől picit féltem, de nagyon szép, csak pislogtam hogy néznek ki rajta a játékok. A hangszórók is zseniálisak, pláne olyan játékban, ami ki is használja a gép adottságait. Szóval HH módban próbáltam ki 1-2 játékot, de nem vittem túlzásba még.
-Super Mario Wonder: Mese szép rajta, mondhatni csodálatos.
-Animal Crossing, igazából itt nincs változás, a kijelző miatt nyilván jobban néz ki és gyorsabban is tölt be.
-Zelda BoTW -Na itt pislogtam csak igazán, konkrétan lefolyik a kijelzőről és a 60fps csak fokozza az élményt. Így kellett volna eleve kiadni, még a végén végigjátszom újra még a ToTK előtt.
-Fortnite. Kézi módban 60fps szerintem, bár nincs benne fps mérő. Kinézetre nagyjából Series S-nek szintnek felel meg, ami szerintem tökéletes. Szépen, stabilan fut.
-És akkor utoljára még megnéztem a Mario Kart-ot is egy Grand Prix erejéig. Jó lesz ez, abszolút pozitív az első benyomás. A grafika szép, az animációk tetszenek. Kíváncsi leszek mit fog hozni amikor kicsit jobban belemerülök a nagy felfedezésbe.Az első találkozás meglehetősen pozitív, már most jobban szeretek játszani rajta, mint a Switch-csel.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #5605 üzenetére
Az csak egy kis kósza gondolat volt.
-
30z.Samu
félisten
Skacok! Két kérdés.
1, Az létezik hogy a S1 annyira lemerült hogy töltőre rakva is kell idő, míg magához tér? Eddig csak annyit tudtam elérni hogy kijött a Nintendo feirat és fent a töltés ikon.
2, Később is át tudom vinni az adatokat? Mert ha igen, hagynám töltődni és nyúznám a 2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest