-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
Allee Bestbyte-ban van vagy 10 doboz kirakva. Marmint konzol.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Bad Pritt #5291 üzenetére
Én innen rendeltem ezt, de jelenleg nincs nekik. Esetleg érdemes rákérdezni mikorra várható ismét.
Vagy van nekik olcsóbb verzió. -
Bad Pritt
félisten
válasz
gainwardgs #5293 üzenetére
Kb. centi vastag U-alakú műanyag, szóval képzelheted.
Szerintem sokan el fogják törni.
-
Bad Pritt
félisten
A dokkoló hátlapját konkrétan majdnem eltörtem. Nincs hozzá használati leírás ugye, józan paraszti ésszel fentről akartam lepattintani és meg se moccant, mondom nézek videót inkább, ember simán lepattintja ugyanúgy. Feszegettem kicsit, aztán csak lepattant, de az tuti, hogy ehhez többet nem nyúlok hozzá.
Más: jóféle easy fit fólia itthon elérhető valahol? Gyors keresés nem hozott értelmes eredményt, a Ninti tokhoz adottat nyilván elcsesztem és ment a kukába.
-
AnonymusX
őstag
Konzolstudiónak van készlete a honlapjuk szerint.
Szerk.: és itt is van elvileg.
-
kzkz
őstag
Átvettem a Switch 2-t. Hát a dokkolóhoz félve érek hozzá, nehogy kettétörjön egy rossz mozdulattól. Jól kispórolták belőle az anyagot, főleg a pattintható hátlapnál.
A grip közepe is elég gagyi anyag szerintem.A mágneses csatlakozás, és gombbal oldás elsőre tetszik, jobbnak tűnik, mint a korábbi csúsztatós.
-
-
jcrk
tag
válasz
N.YCityBoy #5285 üzenetére
Plusz pénzért
-
-
jcrk
tag
Ha ma veszem mondjuk a bestbyteban akkor adnak mellé valami lootot?
-
Rent
senior tag
Pro 2 kontrollereket lehet ma valahol vasarolni? Alza legkorabban holnap hozza ki oket es 39.9/db aron.. koszi!
-
ldave
félisten
Switch 1-es Zelda kazikat (BotW, TotK) próbálta már valaki az update-tel? Miként megy? Letölti a teljes játékot vagy valami más megoldás van a háttérben?
-
Sirandrish
Topikgazda
Megérkezett!
-
Rage47
veterán
válasz
Jinx L. Joke #5265 üzenetére
Van kulon S2 Fortnite ugy latom
-
Én egyelőre eltoltam a vásárlást, én leginkább majd az olyan véleményekre lennék kíváncsi, hogy dokkolva tévén mekkora a változás felbontás és futás teljesítmény tekintetében, illetve mekkora az ugrás a felpatchelt játékoknál, kicsi/közepes/nagy/nagyon nagy😅 Szóval ilyenek...mert S1-en dokkolva a legtöbb játék vállalhatatlan volt
Tudom, hogy nemsokára Dunát lehet rekeszteni YouTube -on az összehasonlító videókkal, de én az itteni értelmes emberek valós véleményére tapasztalataira vagyok leginkább kíváncsi!
-
Viper26
nagyúr
Game Park-ban átvette ma valaki? Lassan indulnom kéne érte.
-
Csigavair
tag
Esetleg nincs valakinek szekszárdra, át nem vett switch 2? Szívesen átvenném!
-
Crvsh3R
senior tag
Játék letöltés gyorsabb, mint Switch 1 esetén?
Akinek megvan a Borderlands 3 az esetleg rápróbálna hogyan fut rajta? Ugyanezt esetleg Dying Light-al.
Utóbbival kapcsolatban kérdezném: megvan dobozosan, de gondolkozom, hogy valamilyen úton-módon jó lenne ha a háttértáron is meglenne. Esetleg itt is megoldható lenne, mint Switch 1-nél, mondjuk egy US shopból megvenni (Switch 1-en sem próbáltam, de most már erősen gondolkozom rajta, mert csak ez van meg kártyásan és Switch 1-en a legutóbb nem adta már be a DLC letöltéseket, hibakódot dobott az eShop)?
-
paisacha
tag
FYI: Etele Müller is off. 1 darabot kapott minden üzlet kb…
-
-
adalbert1
veterán
válasz
30z.Samu #5210 üzenetére
Hehe, az biztos
Norb79: az kemény, az alzában én kb. úgy jöttem ki 00:30 körül, hogy mikor éjfélre odamentem voltak bent vagy 80-an.
Szerencsére az előrendelők, akik még nem fizettek, egy külön pultnál tudtak fizetni, és miután fizettem szinte egyből az én számomat is hívták.
A bestbyte-ban viszont még kb. 20-25 percet álltam sorban 2 tokért, nem is értettem, hogy ott van kb. 10 alkalmazott, és 1 kassza működött, úgy, hogy minden vásárló sorban állt már...tl-x: ezaz, ez jónak igérkezik!
- én anno PC-n játszottam nagyon sokat az 1-2-vel, valahogy a 3-tól már nem adta annyira, de csak az első két rész miatt tuti beszerzem majd.
Eshop tapasztalat: tényleg gyorsabb lett, előnyére fejlődött. Viszont hogy egy kosarat még mindig nem tudtak implementálni, és egyesével kellene megvenni a játékokat, az botrányos.
Amit nem értek, hogy amelyik játék nem kompatibilis, az miért nem? pl. a THPS 1-2-re írja az eshop, hogy nem kompatibilis Switch 2-vel, de az már nem derül ki, hogy miért.
Illetve ami szintén zavaró, hogy most is eljátszották azt, hogy a joy-con tartó gripen nincs töltőport, miközben külön már adtak ki olyat az előző szériához - de gondolom majd most is meg lehet majd venni jó pénzért kiegészítőként
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Jinx L. Joke #5227 üzenetére
Furcsán nem frissül hajnal óta a tracking. Kérdés, hogy valóban nem mozog vagy csak nem frissült a nagy mennyiségű Nintendo-s csomag miatt, mert mondjuk leterhelt a rendszerük.
-
Rage47
veterán
A haptikus jelzés sokkal jobb a joyconokon, a térbeli hangzás nagyon sokat dob az élményen, MKW-ban konkrétan ott szól a cucc, ahol látod a történéseket.
-
szabonagyur
félisten
Megjott az Alzas is, KV is.
-
_Balee_
aktív tag
Megérkezett nekem is.
(Platinumshop, illetve a BD 2 notebook.hu) Még két játékot (Rune Factory, Cyberpunk 2077) várok alzáról.
-
ADAM1337
nagyúr
Én is beléptem a klubba.
Azért találtam jó pár gamet amit nem enged megvenni a konzolra.
Gondolom ez is abba tartozik ami még nincs patch-elve. -
Norb79
őstag
válasz
Zsírkrétamen #5252 üzenetére
Ja, igen, nintendo topik, my bad.
-
-
Norb79
őstag
válasz
Zsírkrétamen #5243 üzenetére
Az AC rebel collection (ac4+rogue) is úgy van, hogy a 4 az a kártyán volt, a rogue meg kvázi letölthető dlc (vagy fordítva? tökmindegy, egyik a kártyán, a másik letölthető), meg az enzio collection (ez a neve? amiben a 2+bh+még egy volt, talán a revolution?) is olyan, hogy csak 1 vagy 2 van a kártyán a harmadik vagy kettő is az kvázi letölthető dlc, szerintem ezeket a kvázi dlc-ket, ami digitális játéknak néz ki, azt nem kezdi el letölteni a kártya berakása nélkül. Feltéve, hogy ezek kártyásan voltak/vannak meg neked.
De ezeket látni, hogy mi dlc, vagy kvázi dlc, mert ami teljesen digitális az állított téglalap ikon, ami meg ilyen dlc vagy kvázi dlc az fektetett téglalap.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
newguy9000 #5246 üzenetére
Mario kart bundle:
Ezek szerint simán az előrendelők szemébe hazudnak hogy nem kaptak szállítmányt. Eddig csak allee-t jelezte de a raktaruk is már megjelent hogy van készlet.
-
paisacha
tag
FYI: Budakeszi Müllerben nincs, nem is tudnak róla, csak hogy ma már négyen keresték…
-
-
newguy9000
csendes tag
válasz
Darth_Revan #5238 üzenetére
Azt hol látod hogy az Allee-ban van raktáron Switch 2?
-
cactuar
senior tag
007 First Light - Announcement Trailer
Nem rajongok James Bondért, de ez elég jónak tűnik.
Jön Switch 2-re is. -
-
-
lazac_
tag
Alzás rendelést ma reggel 8-as nyitásnál át tudtam venni.
Bejelentkeznék egy első helyezett díjra is: az első sz.rul felrakott fólia.
Savage Raven (Skull&Co.) EZ-Kit: sajnos a lépéseknél kellett volna az 5. pont után még egy instrukció, hogy érintsd meg a fóliát középen, hogy beinduljon a tapadási folyamat, mivel anélkül nem fognak párosodni. Sajnos én levettem a keretet fóliástól, így jutott alá az a koszdarabka, amitől buborék lett. Viszont sikerült felfejteni, és a tapadófóliával kiszedni, így már 95%-os lett (bekapcsolva hibátlan).
A felhelyezőkeretnek köszönhetően szerintem mocskosul jól illeszkedik (és már gyűjti is befelé az ujjlenyomatokat)
-
Rage47
veterán
Fortnite kapott már update-t?
-
Norb79
őstag
válasz
Zsírkrétamen #5233 üzenetére
Amiket megvettél, beleértve a kártyás játékok dlc-i, és az ingyenes játékok és demók is.
-
taki01
őstag
Egy pár Switch2-es game, amiket kipróbáltam:
Mario Kart World - Nagyon jól néz ki és szépen is fut
No Man Sky - A Switch2 frissítéssel nagyon jól néz ki
Hogwarts Legacy - Jobban néz ki Switch1 verziótól, de javíthattak volna még a rajta. -
A Virtual Game Card menüben milyen játékok vannak? Azok, amiket anno megvettem, vagy azok, amik anno valamilyen switch-emben bent voltak, és játszottam velük?
Egy ideje már nem használtam a ninti fiókom, fogalmam sincs anno mit vettem meg rá online -
duckload
aktív tag
Bestbyte előrendelés.
Lefixálva a mai nap.
Aztán hívnak hogy le semjött még a szállítmány. Talán holnap...
-
Rage47
veterán
Uh, sokkal jobb, minőségibb az anyaghasználat. Ezt nem emelték ki eléggé a videókban eddig.
Pörgős a rendszer, igazi modern kütyü lett. Már töltöm a MKW-t
Még be kell szereznem egy fóliát, tokot ma.
5:50-kor már GLS automatában volt a Mediamarkt csomag. Semelyik más bolt nem jelzett vissza.Tegnapelőtt rendeltem végső opcióként.
-
Delirious
tag
Elméletileg pár óra és megjön a gép. Webes felületen néztem továbbra sincs magyar eShop. Egyedül UK ami angol nyelvű Európában, mennék a németre de számomra picit sem vonzó az a nyelv. Mik a tapasztalatok nyugodtan vehetek UK shopból is játékokat? Bármikor lehet váltani később? Vagy az első beállítás marad? Nincs Switch 1-em szóval vakon vagyok. Köszi!
-
tl-x
addikt
Bocs, hogy belezavarok a témába de jön Switchre is!
Mortal Kombat Legacy Kollection (18-as M(k)arika!!!)
[link]
Anno Gameboon nyomtam az 1-2-t!!! -
taki01
őstag
válasz
szabonagyur #5214 üzenetére
Poszter, matrica, kitűző
-
Crus
őstag
Alza.
04.02. 18:01-es rendelés ma reggelre: "Megrendelve a beszállítónál (Várható 6. 7.)"
Tehát hiába rendeltem elő bőven időben, abszolút ignorálták és ők fogják 7.-én megkapni mire ide eljut, az még 2 nap gondolom. Retkek.
Ha ezt tudom megrendelem értelmesebb cégtől: BestByte, Gamepark...
-
lajkaa
tag
Sziasztok
Dupla rendelés miatt átadánám az egyik Mario Kartos alzas csomagot. Nyíregyházán, személyesen, alza boxból vehető ki. Akit érdekel PM-be jelentkezzen -
Norb79
őstag
válasz
szabonagyur #5214 üzenetére
Agyvérzést.
Taki meg egy páros végzett a vásárlással, és utána összeomlott a netjük, emiatt a számlázórendszer, én ötödik voltam a sorban és 3/4 1 után kerültem sorra végül, pedig 11:50kor nyitás volt.
Kitűzőt, posztert és oklevelet kaptunk, meg egy ív matricát. Majd lesz fotó is, csak egyelőre a gyerekeket vmiért nem sikerül bebootolni. -
bmatehun
csendes újonc
válasz
Elderath #5213 üzenetére
Nem volt még switchem, de xbox/random 3rd party pro controllerhez tudom hasonlítani. A stickek meglepően kicsik, de egész jó használni őket, nagyon sima (xbox 360 kontroller egész sokat súrlódott a széleken, de ennél nem is érzem), joysticket lenyomni meg rendesen olyan mintha gombot nyomnál le (kb mintha mechanikus switch lenne a legközelebbi hozzá).
-
szabonagyur
félisten
KV rendelok mit kaptak?
-
Elderath
addikt
Milyen a thumbstick az új joyconon? switch 1en botrányosan szar volt azért kérdem
-
Crvsh3R
senior tag
Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült átvenni az új konzolt!
Az enyém szerintem holnap érkezik meg, ma hajnali fél 2-kor még az egyik lengyel elosztó központban volt.
Remélem lesznek az online előrendelői csomagban is olyan jóságokat, amiket ti a helyszínen kaptatok. -
adalbert1
veterán
Igen, ahogy kézbe vettem, feltettem az új joy-conokat, megnyomkodtam a gombokat, rögtön érezhető volt, a ház is jobban összerakottnak tűnik.
Egyelőre a transzfer után a Shredder’s revenge-dzsel játszottam egy pályát, az jól futott, és az OLED-nél nagyobb kijelzőn is jól nézett ki (igaz ez már a régi gépen is jól futott).
Kipróbáltam még a gamecube emut, de alig van benne egyelőre játék.
Végül a SNES emuval is játszottam a Super Mario All Stars SMB3-ból egy pályát
A Mario Kartot csak hétvégén fogom a gyerekkel kipróbálni.
A Mario Kartot kódkent adták a gép mellé amúgy.
Ma talán lesz időm pár S2 patchet kapott játékot is kipróbálni.Ja, a Venom tok nagyon büdös, a gyári S1 vagy Hori tokomnak nem volt ilyen rossz szaga.
tboy93: én fentebb mar leírtam a tapasztalataimat, végül 2 helyen is voltam, mert az elsőn mar nem maradt tok. Mondjuk mindkét hely kb. 2 km-re van a lakásomtól, vidékről nem jöttem volna fel.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #5205 üzenetére
Dark Ages-ben sajnos ezt amúgy sem vitték túlzásba.
-
Rent
senior tag
Na az alzas 04.02-es elorendelesem (mario kartos switch 2) mar atveheto gyari tokkal a helyi alzaboxban.
A 2db pro 2 kontroller csak holnap es alzanal ugye kicsit dragabb is az ara. Valahol beszerezheto ma 2db pro2 konti szerintetek?
-
Na hol vannak a beszámolók sracok, csak 2-3 ember ment el erte ejfelre innen ?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
szabonagyur #5202 üzenetére
Most frissítettem, elvileg az enyém is kézbesítés alatt van
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #5201 üzenetére
Igen, annak kell, 30fps-sel szegény Slayer egy félkarú óriás.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Sirandrish #5184 üzenetére
Nekem mar kezbesitonel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GAI: Poor Volta...
- PlayStation 5
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged