-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
kicsako #6446 üzenetére
Hát nem tudom. Azért kezd a hitem megrendülni a Spigen márkában, legalábbis konzol vonalon. Edzett üveget raktam rá, felrakó keretest, abból sem az olcsóbbat. Oké, hogy alá ment pár színes ruhaszösz, bár telefonnál ugyanezt kétszer ugyanezzel az üveggel végigcsináltam ugyanabban a helyiségben és azoknál nem volt ilyen, de azt már nem értem, hogy az üveg külseje új kora óra miért olyan, mint ami meg lenne nyúzva (vagy koccolva) pár helyen? Aprók, de azért engem eléggé zavar, azért nem 2 Ft. volt...
-
-
Rage47
veterán
válasz
kicsako #3681 üzenetére
Szerintem is sok ennyi játékidőért ennyit elkérni, de én ezeket egyből eladom, és olyan, mintha bérelném. Persze vannak gyűjtők, én nem szeretem gyűjteni a single player kalandokat, kivéve, ha tudom, hogy később is előveszem.
Ha esetleg nem lenne más konzolod, csak egy példa, hogy más cégeknél sem olcsóbbak a játékok már:
Indiana Jones and the Great Circle - playstation5 - Konzolvilág
How long is Indiana Jones and the Great Circle? | HowLongToBeatAz kicsit megint más téma, hogy Assassin's Creeddel akkor játszanék, ha nekem fizetnének...
-
ldave
félisten
válasz
kicsako #3493 üzenetére
Ha a kiadó, fejlesztő nem mond semmit, akkor ezek sajna csak a megjelenés után fognak kiderülni. Pont most van a Ph-n írás, hogy a Switch 2-n a Switch 1 játékok nem teljesen natív módon futnak, hanem a szoftver és a hardver között van egy Switch 1-> Switch 2 kód fordító, ami megoldja a helyzetet. Ez alapján ha nem kap valami direktben Switch 2 támogatást, akkor én nem számítok teljesítmény javulásra. Szóval az hogy PC-n emulátoron nagyobb fps-re képes valami, nem igazán ad alapot arra, hogy Switch 2-n milyen lesz.
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
kicsako #3474 üzenetére
Arra próbálok utalni hogy egy ilyen játékot ki lehet hozni akkora összegből is hogy 40euróért áruld és akkor is megtérül.
Akkor irány minden Apple téma, meg minden flagship telefon téma és lehet mantrázni, hogy ezt ki lehet hozni tized annyiból.
Amúgy meg miért akarsz minden áron meggyőzni embereket?
-
l.skywalker
titán
válasz
kicsako #3462 üzenetére
A Crash Team Racing nem egyszintű játék a Mario Karttal. A Mario Kart egy 33 éves széria, kb. 10 résszel. A Crash Racing és minden más kart játék a Mario Kart utánzata. És ahogy az ára mutatja: olcsó utánzata. A Mario Kart 8 minden idők egyik legtöbbet eladott játéka, ne hasonlítsd össze kérlek egy bundlis játékkal.
-
szabonagyur
félisten
válasz
kicsako #3457 üzenetére
senki sem játszana ha nem nínótendó karakterek lennének benne
És miért olyan gond ez szerinted? Nem kell feltétlenül minden mögött nagy elméletet felállítani. Simán elszórakoztat embereket a szerinted gagyi MK is.
Akinek megfelel vagy éppen ez kell neki az megveszi, akinek meg túl sokba kerül vagy a Forza is megfelel, játszik azzal.
-
NyMRooD
őstag
válasz
kicsako #3292 üzenetére
A PS5 és Xbox Series konzolok is rendelkeznek böngészővel és streaming appal is és talán még nincsenek feltörve, a Switch pedig nem rendelkezik ezekkel és fel van törve, szóval nem ezen múlik, csak akaraton. Ennyi pénzért én elvárnám egyébként, hogy legyen rajta, akár használnám, akár nem.
-
Szabi®
addikt
válasz
kicsako #3190 üzenetére
Az a baj hogy a "hű fanok" sem önazonosak. Két hónapja még a hű fanok azt is írták, hogy ha "200 felett lesz az ára akkor nem kell", hogy ha "nem oled lesz a kijelző akkor nem kell" "nehogy má annyiba kerüljön mint egy ps5"
Napjainkban : nem oled a kijelző, 200 felett lesz az ára, kvázi annyiba kerül mint egy ps5 : '"Kell!!"
Ezek után nem is csodálkoznék ha a nintendo nem nevetne jót mindenkin. Ps5 árával indul egy nem túl acélos konzol, és a ps5 játék áraitól drágább játékokkal, amik minőségileg hát, várjuk ki . . . Nekem egyenlőre ez a sz@r hozzáállás nem szimpatikus. Nem biztos hogy a kicsit is objektíven gondolkodni tudó fanok ezt várták tőlük.#3191 cSuwwi Ezt a túlárazottságot megjátszotta már a nintendo sokszor. N64 iszonyú drága volt, jött a ps1 verte alázta, nintendo elkullogott. Gamecube konkurenciához képest drága volt, jött a ps2 verte alázta nintendo elkullogott, Wii U .. . Áh mindegy is
Vagy csak stockholm szindrómásak, és mindig várják hogy a konkurencia feltörölje velük a padlót, és kezdjék 0-ról ahogy eddig. -
F-ECT$
titán
válasz
kicsako #2811 üzenetére
Azért egy még ki sem jött hardver esetén az 1080p 30 fps egy vicc. Olyan szinten le van megint maradva teljesítményben, hogy az félelmetes. Mindezt úgy, hogy ugyanannyiba kerül, mint egy PS5.
Persze, nem ettől lesz sikeres vagy sikertelen a konzol, de szerintem a Nintendonak is jó lenne, ha nem csak a saját játékai futnának rendesen a gépükön, mert akkor könnyebben tudnának pl a Sonytól is elcsalogatni játékosokat.
-
ldave
félisten
válasz
kicsako #2227 üzenetére
Ezt már többször beszéltük kinek mi a fontos
Mivel a jövő Nintendo játékai Switch 2-re fognak megjelenni, így részemről nem is kérdés, hogy kell az új konzol, hisz szeretek ezekkel a játékokkal játszani.
Ezen felül ami fontos nekem, hogy a közeljövő indie játékai is élvezhetőbb minőségben fognak megjelenni az aktuális Nintendo konzolra, mert itt is érezhetően elfogyott az erő a modernebb játékok alatt.A mindenféle 3rd party játékok viszont továbbra sem a Switch 2-n érdekelnek, szóval ez a része hagy engem hidegen, de tudom másnak meg ez is lényeges, szóval remélem itt is azért történik előrelépés majd.
-
Szabi®
addikt
válasz
kicsako #1868 üzenetére
Amikor a Combat Evolved megjelent egy 80 pontos játék volt, ami helyenként irgalmatlan lineáris, és unalmas. Ez még így el is ment 22 éve, értelme nincs bolygatni. Az Mcc gamepassban is volt nem ? Hamar kifog majd derülni mennyire ugranak rá ha kap egy 24 ezres árcédulát
"Halo az egyik legnagyobb MS húzócím, "
Ezt sajnos a valóságban nincs így, Forza, Gears, Sea of Thieves ott a húzócím, az ms tojt a Halora majd egy évtizedig. hogy lenne húzócím ?
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
kicsako #1420 üzenetére
ha magad választhatod hogy egy adott versenyen legyen-e, box kiállás, az szerintem belefér. Első körben kíváncsi vagyok, hogyan múködne egy ilyen játék mechanika.
#1421 peternac
Az open world irány valami új lenne, csak töltsék meg élettel meg tennivalóval úgy ahogy a Mario Odyssey vagy Zelda-k csinálták.szerk: Anno a Lego Racers2-ben volt ilyen semi-Open World szerű kialkítás, kistacskó fejjel nagyon szerettem - szerintem egész jól működött, az más kérdés hogy a "mellékküldetések"' elég gyengék voltak itt-ott (szedj össze x valamit y idő alatt).
-
morfondőr
addikt
Nem feltétlenül úgy képzelem, hogy lerakom az asztalra és megjelenik az egérkurzor a képernyőn a MS Clippy mellett!
Ugye most is van IR szenzor a jobb joy-conon, lehet áttervezték és most így fog megjelenni, amit pár játéknál majd bevetnek. Mondjuk a mostanit kb. 10 játék használja. Van aki kamerának nézi, ami szvsz hatalmas bődület, mit keresne egy kamera azon az oldalon, ami általában pont nem a játékos felé irányul? A 4 led, ami a játékosok sorszámát mutatja pedig elvileg pont joy-con gombok felőli oldalán lesz, amit ebben a leak-ben nem fényképeztek. -
Nekem kell a hibrid konzol
Imádom a switchet ebből a szempontból, tökéletes handheld eszköz nekem (oled) es tudok a kolykokkel tv-re kotve jatszani neha. A joycon is perfekt, eros erv volt a switch mellett, hogy a fel joycon ilyen pici, mert igy a gyerkőcöknek kb jo. A dualsense / box konti értelmezhetetlenül nagy a kezukbe. (Plusz 1 konti árán kettőt kapok)
-
ρσгτσ
addikt
A megjelenés még egy dolog, mert főleg ha egyszerűbb a grafika azért még élvezhető nagyobb képernyőn is. Persze van pár eléggé ocsmány játék...
Ami jobban zavart, az az alacsony fps, és hogy sok játéknál még azt sem tudta normálisan tartani. Saját címnél sem.
Én ebben szeretnék előrelépést.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen házat vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged