-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
N.YCityBoy #6425 üzenetére
Eleve nagyon rossz az irány, amikor az embernek a választását kell random idegeneknek bizonygatni. Ez egyben azt is jelzi, hogy nem vagy biztos magadban és a szempontjaidban. Amíg a saját pénzedet költöd, addig kb senkinek sincs joga se lehülyézni vagy számonkérni rajtad. Eleve ezek a viták teljesen értelmetlenek.
Mindenki leírja a saját szempontjait, aztán vagy megfontolja az ember vagy nem. Én pl S1 tulajként kivárok A családi party játékok, amikkel az utóbbi 2 évben játszunk és azokkal is ritkán, remélem még kijönnek S1-re, ugyanis nem igényelnek erős vasat és mégiscsak 150 millió S1 van kint a felhasználóknál. Ha a nintendo erőlteti az S2 átállást, akkor az én esetemben lezárásra kerül egy időre a nintendo vonal és akkor játékot se veszek.
Figyelgetem azért az S2 híreket, mert van pár dolog, ami meggyőzhet a vásárlásról, de per pillanat nálam fontosabb érv az, hogy a steam deck vagy az asus teljes értékű asztali gépnek is használható, illetve, hogy nem kell azok mellett még egy tabletet is cipelnem utazásokhoz YT, filmnézés, stream , böngészés meg ilyenekre. hiába drágább egy asus z2 extreme chipes, de ha hozzáadom a tablet+asztali gép árát és így a sokoldalúan használható HW számomra egyelőre azok irányába billenti a mérleget.
Ha kihozna valami jóságot a nintendo az S2-re, akkor viszont meggondolom, mert annyiban szerencsés lehetek, hogy ha látnám értelmét, akár holnap megrendelném az S2-t. Mondjuk a régi wii fithez hasonló dolgot, ha behoznak, akkor már aznap rendelem a szettet
A switch visszalépés volt, bár nem rossz a ring, de azért a régi wii fit jobb volt. Én is ülök egész nap, futópadra nem mindig van kedvem felmenni, a wii-switch fit nálunk döntő tényező volt, a wii-t csak amiatt vettem meg, de aztán volt sok jó gáma rá, a gyerekek akkor még sokat nintendoztak, most már nem.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
N.YCityBoy #6425 üzenetére
Igen, de amit te leírsz azt vagy 100x leírtam, hogy jogos és így is van. Itt nem ezzel van a probléma, hanem, hogy az emberek nem képesek feldolgozni azt, hogy a Nintendo nem a multiplatform címekre lett kitalálva elsődlegesen (annak ellenére, hogy a kompromisszumos lehetőség ott van). Nintendo címeket csak ezen a konzolon tudsz játszani máson nem, vagy csak illegális mókolással. Aztán mikor nem tartoznak bele ebbe a célközönségbe, akkor valamiért "megvadulnak". Nagy királyság lenne, ha itt is lenne egy base library legalább az előfizetés mellé, noha akkor az előfizetés sem 16 ezer ft lenne évente hanem dupla ennyi mint a konkurenciánál. Meg persze amiket eddig leírtunk az mind lehetne. De nincs. A kérdés az, hogy apuka aki felmegy Hardverapróra vagy az árgép-re, akar-e Zeldát a gyereknek vagy inkább Cod-ot akar meg kánaánt. Ha a Zelda lesz az erősebb vágy, akkor a Nintendo-t veszi. Az emberek azért mérgesek ismét mondom, mert a Nintendo nem hozta el a "Nintendo címek és Kánaán együtt" című művet. Én azért nem tudom ezt hova tenni a könyvespolcba, mert a Sony-nál nem blamázunk, hogy a Kánaán mellé nem kötött szerződést a Nintendo-val, hogy lehessen ott is Mario-zni, viszont visszafele meg elvárja "mindenki", hogy működjön a dolog.
-
jcrk
tag
válasz
N.YCityBoy #6208 üzenetére
Itt is csak visszarak a boss elé
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
N.YCityBoy #6149 üzenetére
Generáció vége
-
sting2
addikt
válasz
N.YCityBoy #6138 üzenetére
A Zelda Tears of the kingdom annyira kívánatos lett, hogy muszály belefeledkeznem újra, de nem kér keveset az élmény..
Crvsh3R
👍
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
N.YCityBoy #6032 üzenetére
Azt mi nem tudjuk hogy felhasználták-e, csak arról beszélünk hogy most van akkor HA..
-
válasz
N.YCityBoy #6032 üzenetére
Várj, azt nem tudjuk biztosan, hogy ezekben a kódot felhasználták-e vagy sem
Lehet, hogy nem és ezt tudja is az Alza.
Ha viszont felhasználták a kódot, lehet nem ellenőrizte valóban az Alza ezt a tényt.
Ha meg tudja is az Alza, hogy felhasználták és ennek ellenére adja ennyiért akkor bek4phatja -
xAttilax
őstag
válasz
N.YCityBoy #6021 üzenetére
Valahogy szokták, mert ha felhasználod akkor annak összegét levonja az alza meg a legtöbb volt a visszatérítésből, erre fel is szokták hívni a figyelmet. Sok VGA meg CPU szokott lenni ilyen játék akcióban és ott is figyelik.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
N.YCityBoy #6010 üzenetére
Nem kell kaparni
-
sting2
addikt
válasz
N.YCityBoy #5974 üzenetére
Ilyen esetben a letőltött játékkal mi lesz, az új tulaj újból letőlti?
-
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #5825 üzenetére
20db???
Szerencses ember vwgy, bar gondolom 15-16-17-28 multiplatform
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
N.YCityBoy #5758 üzenetére
En raktam be, szerintem meggyőző. A 60FPS mar magába rengeteget dob, főleg amikor egymas mellett van a 2
-
30z.Samu
félisten
válasz
N.YCityBoy #5756 üzenetére
Ja akkor ezek szerint annyira nem jön át. Egy hét éves játékot nyilván nem fog teljesen felújítani a Nintendo, de a nagyobb felbontás és a 60 fps nyilván jót tesz a játékélnénynek. Nem itt fog kijönni a gép ereje.
-
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #5760 üzenetére
Mondom…30-60fps ugras a legnagyobb
es toltesi ido. Ezzel az art styleal grafikaban nem is vartam semmi mast
-
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #5758 üzenetére
Itt a 60fps es a hdr a legnagyobb ujitas….szerintem drawndistance is havult es betoltesi ido is jelentosen. Ezeket kepekbol nem adod vissza es elesebb a kep is szerintem. Hetfon tudom az Echoes of Wisdomot elkezdeni amire megerte varni. Nagy ugras felbontasban es aromstabil 60fps lett
-
rumkola
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #5756 üzenetére
Naja, ez nagyobb lehúzás mint a ps5 pro.
-
jcrk
tag
válasz
N.YCityBoy #5285 üzenetére
Plusz pénzért
-
válasz
N.YCityBoy #5142 üzenetére
Azért beírom, ha elfogy a sorszám a GP-ban…
-
Crus
őstag
válasz
N.YCityBoy #5111 üzenetére
Linkeltem egy videót, valójában te tetted szóvá, hogy neked(!) ez felesleges... move on.
-
David888
tag
válasz
N.YCityBoy #5070 üzenetére
Pedig tőlem már vettél egy általam javított joy-cont (nem is egyet) és valószínűleg tovább is adtad
Pont az ilyen videók segítettek a javításban.
-
Crus
őstag
válasz
N.YCityBoy #5061 üzenetére
Nyilván viccelsz.
Az lehet, hogy te személyesen nem mersz javítani elektronikai eszközt, de vannak azért olyanok, akik igen, vagy idővel legalább egy haldokló akku cserét bevállalnak. Nekik az ilyen teardown videók elképesztő nagy segítségek. Nem mellesleg egy ilyen videón láthatod a felhasznált anyagok minőségét, a right2repair képességet, esetleges technikai gondokat, amik előrevetíthetik az adott készülék problémáit.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
N.YCityBoy #4946 üzenetére
azért erre rápróbálkozok én is.
-
Rage47
veterán
válasz
N.YCityBoy #4946 üzenetére
vótmá
-
Norb79
őstag
válasz
N.YCityBoy #4880 üzenetére
Lányom is jön, szerintem nem tudja mire vállalkozik!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
N.YCityBoy #4793 üzenetére
Vannak amik kapnak S2 updatet, vannak amik nem. A Zeldák pont kapnak...ráadásul azok "ingyenesek" ha van Nintendo Online előfizud. Ha nincs, akkor 10 euro.
-
TBT
addikt
válasz
N.YCityBoy #3384 üzenetére
Nintendo címet még 10 év elteltével sem fogsz féláron kapni boltból (legyen az fizikai vagy digitális). Ott a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. 2017-es játék - jelenleg is 60-70 euróba kerül, 20%-nál nagyobb kedvezményt még nem kapott (és nem is fog, a Nintendo nem az a cég, aki aprópénzért árulja a portékáit). Sony/XBOX címek árai viszonylag hamar redukálódnak.
-
Szabi®
addikt
válasz
N.YCityBoy #3384 üzenetére
Meg ami még fontosabb, hogy a Ps5 60 dolláros játékaiba mennyi munka van, meg a nintendo 80 dolláros játékba mennyi munka van. Mert egy Drag x Drive-ot nem lehet egy Naughty dog játék mellé rakni. Ahogy egy Daemon X Machinat sem raknék egy God of War mellé, mert nem egy liga, és akkor miért kerülnek ugyanannyiba ? És igen, lehet comparisont végezni, és akkor látható melyik stúdió "érdemli" meg jobban a magasabb árat.
Elég polgárpukkasztó lesz egy egyszerű 10-20 gigás kis csapat játéka 80 dollárért párhuzamban a Gta 6 80 dolláros árával . . .
Biztos lesznek nagyszerű játékok de ahogy a cikkben nyilatkozott Bill Trinen hogy ők aszerint árazzák a nintendo játékait, hogy milyen a mélysége, mennyi játékidőt ad, hát akkor megnézhetnék a konkurencia portékáját, mert egy Death Stranding 2 olyan magas minőséget fog képviselni ami a gaming univerzumban példaértékű. És akkor nézzék meg ott is a készítők szerintük mennyit ér a játék és kapjon 130 dolláros árat ? Ez eléggé öncélú és következetlen nyilatkozat. -
ldave
félisten
válasz
N.YCityBoy #2617 üzenetére
Bloodborne 2-nek nevezni tényleg túlzás, de azért az szerintem tagadhatatlan hogy a látványvilág erősen hasonló ahhoz, ugyanaz a sötét, viktoriánus londoni környezet ihlette, mint a From korábbi klasszikusát.
-
RangerFox
veterán
válasz
Amúgy érdekes keverék, látok benne Elden Ringet, Bloodbornet, azt a tipikus Fromos látképet, egyedül a vasútállomásos rész meg az a béka tűnik nagyon offnak a korábbi játékaikhoz képest.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sőt több mint valószínű, hogy olyan lesz mint a nemsokára megjelenő Elden Ring Nightreign, tehát több fős multis játék...
Hát az összehasonlítás ott véget ér, hogy multiplayer fókuszú mindkettő.
A Nightreign egy max 3 fős koop rougelike-battleroyale-kitudjamégmi hibrid, amit amúgy egyedül is lehet majd játszani (de minek), a Duskbloods egy max 8 fős pvpve. Holnap lesz egy Miyazaki iromány a játékról, valszeg kapunk plusz infókat, hogyan is kell elképzelni a játékot, jelenleg a legtöbben a Hunt: Showdown receptet vizualizálják maguk előtt.
-
Rony949
őstag
válasz
Viktoriánus London, Hold, vér és igen...vámpír. Én mindig úgy képzeltem el egy potenciális Bloodborne folytatást, hogy a farkasembereket elengedik és bejönnek a vámpírok.
Érdekes hogy semmi Bloodborne-t nem érzel ebben, gyakorlatilag mindenki más meg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest